Yliopistolla

23 tammikuun, 2013

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
 

Arki on lähtenyt taas rullaamaan eteenpäin ja päivät kuluvat nopeasti nopeasti nopeasti. Aamulla pimeää ja unipölyä silmissä, kymmenen aikaan bussilla yliopistolle. Luennoilla äänneoppia tai kriittistä medialukutaitoa, kahdeltatoista lounas Maijan kanssa Aularavintolan salaattibaarissa (parhaimmat salaatit ikinä). Iltapäivällä ehkä kahvi ja suklaapala humanistipäädyn kahvilassa, ”Vielä yksi luento”, illalla salille treenaamaan ja miettimään, kuinka se päivä taas vilahti ohi niin äkkiä.

En tiiä miksi, mutta mie oon just nyt jotenkin tosi väsynyt. Haluaisin olla tehokkaampi, sillä panostan asioihin jotka vie valmistuessaan pois huonoa omaatuntoa, muttei stressiä; välillä tuntuu, että keskityn blogin pitämiseen enemmän kuin kouluhommiin. En varmaan vaan oo nyt niin motivoitunut opiskelemaan, mikä on hassua – jos vuosi sitten pääsykokeisiin paniikissa pänttäävä Sita voisi, se varmaan antaisi mulle kunnon läimäyksen naamaan, hahha. Oon myös miettinyt, viekö tämä yksin oleminen energiaa.

On päivissä niitä ihania onnentuikahduksiakin. Tykkään olla yliopistolla, rakastan sitä hälinää ja ihmisiä jotka juttelee kahviloissa höyryävät kupit käsissä, sitä hetkeä kun ruokatauko alkaa, rakastan kuulla kun ohikulkevat opiskelijat puhuu keskenään englantia ja sitä, kun luennolla käsitellään oikeasti kiinnostavaa asiaa, jonka opiskelua on odottanut vuosia. Oulun yliopistossa on ihan kiva olla.

Huaah, oon kyllä ihan rikki poikki! Henkisesti ja fyysisesti. Äkkiä nukkumaan ja lataamaan akkuja, mie haluan tämän olon pois. Vaikka toisaalta, pitää muistaa kaiken keskellä että tämä on vaan se elämisen toinen puoli, ja elämä on ihanaa :)

65 Kommenttia

 • Reply miinamamma 23 tammikuun, 2013 at 6:49 pm

  Oot föpö! Ja hieno laukku, omistan samanlaisen ;-)

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:20 pm

   Kiitti :]

 • Reply Jenny 23 tammikuun, 2013 at 6:53 pm

  Hehee salattibaari on huippu! Mun pitää nyt kertoo, että näin susta unta! Tykkään vissiin tästä blogista niin että sä tuut uniinkin… Olin sun ja kolmen muun bloggarin kanssa juopottelemassa ulkomailla :D Ja sä tilasit jossain baarissa drinkin mihin tuli kaljaa! Joka oli pahaa… Oltiin hulluna humalassa. Sulla oli samanlainen toppatakki kun mun laskettelutakin tyylinen toppatakki, ja se näytti sun päällä ihan törkeen hyvältä :D

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:21 pm

   Nii onki! Ja haha mitä ihmettä, ihana :D mieki haluan nähä jotaki hauskaa unta ens yönä :)

 • Reply Lotta 23 tammikuun, 2013 at 6:54 pm

  Miusta tuntuu aika samalta nytten. Koulussa on hirveesti hommaa ja se stressaa ja on ikävä sitä parempaa puoliskoa, joka on toisella paikkakunnalla :(

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:22 pm

   Jaksamisia meille <3 oot Lotta ihana!

 • Reply Anonyymi 23 tammikuun, 2013 at 6:54 pm

  eikä ! sulla on päällä just se asu jonka aattelin huomenna laittaa ! :D

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:23 pm

   Mitä mitä :D

 • Reply Emilia 23 tammikuun, 2013 at 7:01 pm

  Aivan ihana toisun laukku!:-)

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:24 pm

   :) mieki tykkään

 • Reply iina 23 tammikuun, 2013 at 7:18 pm

  muwwwuuu pieni! mulla on aika samat fiilikset – maanantaina alkaa koeviikko eikä yhtää inspaa :( mutta eiköhän se paremmaksi taas muutu ku kevät lähenee ja valo lisääntyy! supertsemppiä pikku-sitalle ♥

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:25 pm

   Koita jaksaa lukea! Mutta älä ressaa pikku leipurityttö, muista myös rentoilla <3 ja niimpä, tänäänki oli niin hyvä ilma ah! :)

 • Reply Neppis 23 tammikuun, 2013 at 7:32 pm

  Tsemppiä Sita! :) Itsekin muistan, kun pidin pari välivuotta ja pääsin lopulta opiskelemaan yliopistoon mieluista ainetta. Alkuun kaikki oli uutta ja jaksoin panostaa, mutta jo joulun jälkeen alkoi muut asiat kiinnostaa enemmän – vaikka lupasin itselleni, että jos vielä pääsisin opiskelemaan niin pistäisin kaiken energiani opintoihini (olinhan kypsynyt ja oppinut lukio-aikaisista virheistäni ;) ). Mutta hevon kikkarat… Ihan samanlainen löysäläinen musta koulun suhteen tuli kuin aiemminkin. Mutta voin kertoa, ettei yliopisto-opinnoista kannata mahdotonta stressiä ottaa. Se on vähän erilaista kuin lukiossa. Ja vähemmälläkin raatamisella voi päästä hyviin arvosanoihin, ahdistus nyt ei ainakaan edesauta oppimista. Itse valmistuin viime keväänä ja sain lopputyöstäni vitosen – ja koko ajan mulle oli kaikki muu tärkeämpää kuin tuon homman tekeminen. Tavoitteenani oli vain päästä läpi ja kuinkas kävi! :) Päivä kerrallaan siis! Tsemppiä siun kevääseen, blogisi on aina päivän piristys!

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:54 pm

   Kiitos <3 Mahtava kommentti, tuli hyvä mieli oikeasti :)

 • Reply Nosyli 23 tammikuun, 2013 at 7:32 pm

  Oot mahti tyyppi, Sita! Voin sanoa taas, että ihan mahtava blogi, hyviä kuvia ja treenijutut on oikeasti niin motivoivia :-) älä stressaa (ainakaan liikaa) blogista… koska sun pienimmätkin postaukset ym. ovat hyviä ja piristäviä omalla tavallaan. Ja hei oot kaunis! :>

  Paljon tsemppiää kaikkeen <3
  -S

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:55 pm

   Äää kiitos pikkuinen <3 Tällaset kommentit niin lämmittää sydäntä, oot ihana kun jaksoit piristää mua :)

 • Reply ida 23 tammikuun, 2013 at 7:35 pm

  Täälläkin yksi väsynyt ja samaa olen pohtinut, että johtuuko se tästä yksin asustelusta… Koulujutut painaa ja kokeen uusiminen ja kaikki, ääää.

  Mutta ei, yritetään ajatella positiivisesti, tsemppihalit! ♥

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:56 pm

   Halit takaisin Ida! Ja niimpä, yritetään :)

 • Reply Anonyymi 23 tammikuun, 2013 at 7:35 pm

  Siis miten voi olla, mullon ihan samoja fiiliksiä! Hassua :) Oot niin supertyttö <3

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:57 pm

   Superkommentti, mie hymyilen <3

 • Reply Kristiina 23 tammikuun, 2013 at 7:39 pm

  Mulla on iha samalaisia fiiliksiä. Nytki harkitsin pitkään et jaksanko mä ees kommentoija ku oon vaa tosi väsyny :-( Mä unohin jopa sen kehukeskiviikon, en pysy enäää päivissä mukana. Voihhhhh. Muistitko sä kehua?
  Ja toi yksinoleminen vie oikeesti energiaa, aamen!
  Otetaan pitkät yöunet ja sillä voimalla eteenpäin, ettei huominen voi olla yhtä kauhee päivä!

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 7:58 pm

   Raasu :( En miekään tainnu muistaa! En oo varma :S No huomenna? Kauniita unia Kristiina, nukuhan hyvin että huomenna aamulla on parempi päivä ja hyvä mieli :)

 • Reply Eeva 23 tammikuun, 2013 at 7:45 pm

  Täältäkin päin ilmoittautuu yksi arkeensa kyllästynyt nuori! Koeviikko alkaa huomenna, ja vaikka yritän tsempata itseäni lukemaan suomen historian käännekohtia, en saa mitään aikaiseksi. Kirja on edessä ja luen kappaleita sieltä täältä mutta ei siitä mitään jää päähän. Inspiraatiota lukemiseen ei lisää niskassa huohottava äiti jonka mielestä oon lapsellinen ja mun tulevaisuuden suunnitelmat huonosti mietittyjä ja sjsijsfägksti. Päälle painaa autokoulu ja jännitys siitä (oon aivan tanopää kun liikenteeseen tullaan), sekä tanssireenit joita on jo täytynyt (äidin suureksi riemuksi) vähentää. Ja nimenomaan kaipaisin juuri nyt sen jonkun kenen viereen käpertyä piiloon ja unohtaa ihan pieneksi hetkeksi tulevaisuus ja ihan kaikki. Mutta no, sentään mulla on suht realistinen tulevaisuuden suunnitelma, johon ei vaikuta mun lukion päättötodistuksen historian numero! (Näillä näkymin aion ensi vuonna hakea itseasiassa juuri ouluun!) Kai kaikesta löytää jotain positiivista jos vain tahtoo!:)

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 8:02 pm

   Hyi Suomen historia, olin tosi huono siinä! Mutta muista (niin ku sanoitki) ettei yhellä kokeella oikeasti oo väliä, ja että sulla on niin monta vuotta aikaa miettiä mitä haluat elämältä vaikka suunnitelmat muuttuiski. Mun kavereilla on vähän paniikki hakea johonkin kouluun, koska ne on "jo" 21-vuotiaita ilman opiskelupaikkaa – mutta oon sanonu niillekki ettei oikeasti oo mikään kiire, ei aina tarvi elää normien mukaan vaan kaikista tärkeintä on olla onnellinen ja luoda ehkä vähän ympärillä olevillekin onnea :)

   Tsemppiä autokouluun, muista ettei se oo niin vakavaa ja mie oon varma että kaikki menee niin kuin pitääkin, ja koita jaksaa koeviikkoa <3

 • Reply Eve 23 tammikuun, 2013 at 7:50 pm

  ou nou! must tuntuu et tosi monella on tälläset tunnelmat nyt, ite oon ainakin ihan rikki täst jaksost lukiossa ja autokoulusta ja rahasta jajajaj lista on pitkä, mut ehkä se on vaan tää talvi ja pimeys. vaiks pimeys onkin ihanaa! ja tietty jos on ikävä toista. sit pimee ainakin o kamalaa…

  täytyy silti sanoo et oon hiukan kateellinen tost yliopistosta. se ois niin vapaata(tai sit ei) et ootan jo ihan silmät kiiluen. oo onnellinen siellä olostas :-)

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2013 at 8:04 pm

   Haha onhan se tavallaan :) Ja mie oon onnellinen ja kiitollinen, en kyllä jaksais lukiota! Koita jaksaa ja tee huomenna jotaki oikein kivaa ettei stressi pääse niskan päälle :)

 • Reply Laurspa 23 tammikuun, 2013 at 8:05 pm

  Tiiän niin ton fiiliksen! Mäki oon unelmieni koulussa ja opiskelen sitä mitä oon aina halunnu, mut silti joku kirraa ja motivaatioo saa välillä iha hakemalla hakee. Ja uskon et mullaki fiilikseen vaikuttaa tosi paljo se että poikaystävä on tosiaan 300 kilsan päässä. Vaikka meilläki on tätä kaukosuhdetta ollu jo pitemmän aikaa nii ei tähän vaa totu, hirvee ikävä koko ajan ja se vaikuttaa kaikkeen. :( Mut onneks kevättä kohti mennään ja aurinkoisina päivinä elämä hymyilee! Ja treeni piristää aina. :-)

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 3:25 pm

   Aika samanlainen tilanne! Ja niimpä, kun vaan saa potkittua ittensä sinne salille niin kyllä aina piristyy :) Tsemppiä sullekki!

 • Reply naaG 23 tammikuun, 2013 at 8:25 pm

  Mulla on jotenki niin samat fiilikset Sita! Arki tuntuu niin kauhian raskaalta ja ykstoikkoselta ja oottelee aina vaan kaikkia tapahtumia, meidän näkemistäki, wanhoja, blogimittiä jne. Pitäs oppia jotenki nauttimaan arjestaki:D

  • Reply naaG 23 tammikuun, 2013 at 9:06 pm

   Ei luojankevät, miten tää tuli jollain tollasella iän ikusella blogger käyttäjällä:DDDD AH mikä ihana kuva!<3 hyi kamaluus, blodipeikkopörröpää:DD

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 3:26 pm

   Ihana kuva :DDD Hahah menneisyyttä ei pääse pakoon.. Ja niimpä, mieki oon koittanu opettella nauttimalla nauttimaan arjen pikku jutuista – ei tarvi elää vaan niitä tapahtumia ja juhlia varten :D Käy raskaaksi!

 • Reply Ami 23 tammikuun, 2013 at 8:53 pm

  Samoja fiilinkejä täälläki, mut toivottavasti tää piristää ees vähäse ;)
  http://m.weheartit.com/entry/47532580/via/origamixstarzz

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 3:27 pm

   Ihana Ami <3

 • Reply Siria 23 tammikuun, 2013 at 9:01 pm

  Voi vitsi ku ois omia mietteitään lukenu kirjotetussa muodossa! Paitsi että mä en käy salilla, haha :D

  Mut siis opiskelen myös suomen kieltä, eri kaupungissa tosin, ja vaikka tää on mun unelmien täyttymys ja tykkään mun alasta paljon niin silti vaan välillä motivaatio on jossain ihan muualla.. Kai se on ihan luonnollista, vielä kun on tää Suomen pimeyskin päällä. Meilläkin on välimatkan lisäksi poikaystävän intti vaikeuttamassa parisuhdetta ja joskus se ikävä käy oikeesti pelottavan suureksi.

  Kyllä me kuitenkin selvitään, kevättä päin ollaan menossa ja jeejee! Kaikkee hyvää sulle :)

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 3:28 pm

   Haha ihana kuulla että pystyny samaistumaan! Ja hullua ku niin paljon samanlaisia tarinoita täällä kommenttiboxissa :) Kiitti tuesta ja samoin sulle <3

 • Reply nolibri 24 tammikuun, 2013 at 12:05 am

  Voi motivaatio, sitä miekin etiskelen kevään opintoihin.. Huomenna tentti ja arpaonnella mennään,kun luku jäi viime tippaan ja kirjakin oli englanninkielinen, entiiä mitä siitä ymmärsin. ;) Tsemiä sulle Situ opintoihin. Ja tuokin että kehtaa edes luennoilla käydä, on eteenpäin.! :)

  t.toinen Rollosta karannut

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 3:29 pm

   Toivottavasti yks-risti-kaks eiku siis tentti meni hyvin! Ja ihana ku käytit nimeä "Situ", en oo kuullu sitä vähään aikaan kuin yhen kaverin sanomana :D

 • Reply IraCassandra 24 tammikuun, 2013 at 5:37 am

  Noita kausia tulee välillä, ihan kaikille :) Kannattaa epätoivon hetkillä muistaa, että opiskelu palkitsee sitten kun valmistut ja pääset tekemään niitä töitä mitä todella haluat ja minkä takia olet opiskellut :) Mäkin olin ihan varma monta kertaa etten selvii 3,5 vuodesta AMK:ssa, mutta tässä sitä ollaan, ihanassa duunissa mihin on kiva mennä ja mistä nauttii! Pus pus <3 PS. Kohta on jo viikonloppu.. ;)

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 3:30 pm

   Ihana kommentti taas!! Oot niin kannustava :)

 • Reply Ninni 24 tammikuun, 2013 at 11:46 am

  oot nii reipas nainen et kyllä sä pärjäät! joskus pitää vaa eka löytää se motivaatio ja into. Tsemppiä sinne! :)

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 3:30 pm

   Toivotaan että se into tulee pian! Tentti maanantaina! Kiitti tosi paljon :)

 • Reply Laura K 24 tammikuun, 2013 at 1:20 pm

  ihanan rento asu :)

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 3:31 pm

   Haa kiitti!

 • Reply Anonyymi 24 tammikuun, 2013 at 3:09 pm

  Kukaan bloggaaja ei ikinä kirjoita yliopisto-opiskelusta, eikä siitä voi oikein lukea mistään. Jos sinun postausideasi joskus loppuvat, niin voisitko harkita kirjoittavasi jotain yliopistosta? Vaikka ihan vaan sinun alastasi?

  Vai että tuon näköinen on Oulun yliopisto… Aion hakea sinne ensi vuonna :-)

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 3:24 pm

   Mie oon ollu tekemässä siitä postausta tosi kauan, en oo vaan saanu ikinä valmiiksi!! Eli tulossa on lähiaikoina :)

 • Reply annieveliina 24 tammikuun, 2013 at 4:04 pm

  Saitpa kyllä noilla kuvilla yliopiston näyttään kivalta ja viihtyisältä paikalta :D Haha!

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 8:03 pm

   :P :)

 • Reply hannamari 24 tammikuun, 2013 at 4:05 pm

  Haha voi ei ku sulla lukee tossa sivupalkissa toi "lähellä sydäntä"-lista ja siinä lukee tarrat, nii luin eka että darra :D:D Mietin vähän aikaa että heeetkinen mut sitte luin oikein :D

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 8:04 pm

   :Dd darroja ja tarroja, siinä minun elämä!

 • Reply Anonyymi 24 tammikuun, 2013 at 5:04 pm

  hei mitä mieltä sä olet oulun yliopistosta, onko kiva ja viihtyisä paikka jne? itse oon miettinyt sitä yhtenä yliopistovaihtoehtona ja sä kun opiskelet siellä niin jos voisit kertoa vähän opiskelijan näkökulmasta millanen opiskelupaikka se on tai millanen paikka oulu yleensäkin on opiskelijalle asua? :)

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 8:07 pm

   Ei oo oikein mitään mihin verrata :D Mutta kyllä mie oon tykänny! Ja Oulu on kyllä ihana, just soppelin kokoinen ja löytyy kaikkea kivaa :) Mie vaan kaipaan Rovaniemelle ku läheiset siellä. Teen näistä jutuista vielä postauksen niin kerron siellä sitte :)

 • Reply Senja 24 tammikuun, 2013 at 5:41 pm

  samoja fiiliksiä. tuntuu, että tää alkukevät on raskain ja on vaikka mitä. liikaa hommaa ja vaikka pienessä stressissä oonkin aikaansaavin niin tämmönen megakiire/stressi kyllä vaan tukkii. aivot ja kaiken. ei oikeen saa mitään aikaan, laatii vaan listoja ja kun pitäisi se eka ranskalainen viiva konkreettisesti toteuttaa niin se lista vaan pyörii päässä ja kiire ja äää lopulta mitään ei saa aikaiseksi :D uskon, että kyllä tää tästä<3
  varmasti sullakin, oot niin selviytyjä rakas<3

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 8:08 pm

   Joo sama!! Just sama, listaan hulluna mutten suorita mitään. Haleja Senja-murunen, oot huippu tyttö <3 :)

 • Reply Anni 24 tammikuun, 2013 at 6:02 pm

  Oi että, löysin sun blogin Jannen blogin kautta ja pakko sanoa, että eihän sun juttujas voi olla lukematta! Jäin koukkuun sun blogiisi ihan täysin :) Sun postauksista satelee sellasta hyvää fiilistä ja treenipostauksista saan sitä kaivattua kuntoiluintoa itellekin! Oot kaiken lisäksi ihan super kaunis! Kiitos tästä ja mahtavaa kevään odottelua sulle, Sita! :)

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2013 at 8:09 pm

   Voi vitsi mikä kommentti, kiitti ihan hulluna! Ihanaa että eksyit tänne <3

 • Reply Anonyymi 24 tammikuun, 2013 at 9:22 pm

  Olipa kiva kuulla, että jollaki muullaki on vähä semmonen saamaton ja väsyny olo. Oon tässä pari viikkoa kuvitellu, että oon varmaan ainoa ihminen maailmassa jonka motivaatio on hukassa (hehe kirjaimellisesti Hukassa, koska siellä ois kyllä motivaatiota käydä!). Onneksi näissä päivissä tosiaan on niitä ilonpilkahduksiakin. Löysin mun laatikossa pienen pinkin vihkon johon päätin alkaa kirjaamaan päivittäin muutamia hyviä asioita, jotka jollakin tavalla piristi tai ilahdutti mua. Se oikeesti auttaa ku hetken oikein keskittyy miettimään ihan vaan niitä positiivisia asioita, itseasiassa monesti ihan yllättyy että kuinka paljon niitä loppujen lopuksi onkaan :)
  Kiitos ihan tositosi paljon ku kerrot niin aidosti elämästäsi! <3 Musta ainaki on mukavaa lukea blogeista välillä ihan semmosia arkisia juttuja ja tuntemuksia, niin hoksaa että muillaki on elämässä tämmösiä ei välttämättä niin energisiä ja hohdokkaita hetkiä.

  • Reply Sita 26 tammikuun, 2013 at 10:58 pm

   Ensinnäki ihnaa etten oo ainoa joka heittää olla Hukassa -läppää! Ja tuo vihko on hyvä idea, koska vaikka joidenki mielestä on teennäistä väkisin etsiä jotaki iloisia juttuja niin oikeasti ei sitä aina arjen kiireessä muista nauttia ja olla hetkessä läsnä – ja jotenki suomalaiseen kulttuuriin ehkä muutenki kuuluu sellanen valittaminen, mieluummin vähätellään kuin hehkutetaan.

   Ja ää kiitos itsellesi kehuista, oon tosi onnellinen että arvostatte sitä että kerron mitä päässä liikkuu ku monesti sitä miettii että pitäiskö olla niin kuin monet bloggaajat ja näyttää itestä vaan se "Käyn lenkillä ja brunsseilla" puoli mutta ehkä se aitouski on ihan jeessi juttu :)

 • Reply Anonyymi 25 tammikuun, 2013 at 10:59 am

  millon hakusana postaus? :–) oli pakko lueskella vanhat läpi ku ne on aina nii huippuja!

  • Reply Sita 26 tammikuun, 2013 at 10:55 pm

   Haa en oo tienny että joku kaipaa niitä!! Ihanaa!! :D Alan taas keräileen niitä oke?

 • Reply Anonyymi 25 tammikuun, 2013 at 3:48 pm

  Ihana blogi sulla! Sait juuri ihanalla olemuksellasi uuden lukijan!

  • Reply Sita 26 tammikuun, 2013 at 10:52 pm

   Oho kiitos pieni :) <3

 • Reply TERHI SUANTO 26 tammikuun, 2013 at 7:27 pm

  onpas sulonen pipo ja ihana blogi! : )

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  • Reply Sita 26 tammikuun, 2013 at 10:53 pm

   Iik kiitos :)

 • Reply Anonyymi 28 tammikuun, 2013 at 8:31 pm

  Oon jo monesta postauksesta (kuten tästäkin) bongannu ton ihanan mustan laukun! Oot varmaan joskus maininnu, mutta mistä oot sen löytäny? tosi makee :)

  • Reply Sita 28 tammikuun, 2013 at 8:34 pm

   Ostin sen H&Mltä joulukuussakohan se oli :)

  Jätä vastaus