YleXPopin etkopäivä Oulussa

30 toukokuun, 2015

image

Yhteistyössä YleX.

Mooi!

 

Mulla on oikeasti vähän kiire, sillä kympiltä pitäisi olla kahvila Makiassa muiden oululaisten bloggaajien kanssa aloittamassa Visit Oulu -yrityksen tapahtumapäivää, mutta pakko äkkiä naputella teille postaus torstaista. Ja on muuten ensimmäinen postaus uudelta asunnolta, jee! Oon jo nyt ihan varpaita myöten rakastunut tähän kämppään ja meän keskeneräiseen sisustukseen, mutta niistä lisää muutaman postauksen päästä.

Torstaina siis järjestettiin lauantain YleXPop-tapahtuman etkot, joihin osallistuttiin jälkän porukan kanssa. Oululaisia bloggaajia ja vloggaajia edusti tällä kertaa mie, Janne Naakka ja Jenni Syväkuru. Aamulla meän oli tarkoitus esitellä Vikille ja Mäkkärille meän lempipaikat Oulusta. Jannen paikaksi valikoitui Bisketti, johon mentiin aluksi kahville. Jenni kierrätti meät Ainolanpuistossa, ja lopulta päätettiin touri Torinrantaan, jonka mie olin valinnut lempparipaikaksi.

imageimage

Oli älyttömän rento ja mukava aamupäivä – vaikka vähän etukäteen jännitti ja mietitytti, että mitähän tästä tulee, hahha. Vaikka mie oon tehnyt tätä hommaa kohta neljä vuotta ja ansaitsen osan elannosta tätä kautta, edelleenkin on välillä vaikea omaksua bloggaajan roolia – tai silleen, jotenkin huvittaa löytää itsensä tällaisista erikoisista tilanteista, joihin ei olisi osannut kuvitellakaan päätyvänsä ennen blogin perustamista :)

Etkohommat jatkuivat meän osalta seuraavan kerran illalla, joten käytiin Jannen kanssa lounaalla Oliviassa.

imageimage

Tuolla on kyllä hyvät salaatit, voin suositella! Jos tuota salaatiksi voi kutsua… Mun annos maksoi noin kympin, ja tuolta saa Hukan jäsenkortilla alennustakin.

Kuudelta alkoikin sitten ne etkot Torinrannassa. Mie vedin kerralla överiksi mun kesätyttöteeman ja laitoin noin kaksi ja puoli pellollista kukkia päähän. Etkoilla kuultiin mm. ihanien Satellite Storiesin jätkien erikoiskeikka ja kilpailtiin jäätelönsyöntikisassa bloggarit vs. rokkarit.

image
image

Huippu päivä takana, uusi mahtava edessä! Tänään siis YleXPop iltapäivällä Oulun Torinrannassa, ja ihanaa kun paistaa aurinkokin.

Lisää kuvia torstailta löytyy mm. mun Instagramista @sitasalminen sekä käyttäjiltä @ylex_official ja @yle_oulu. Jos joku ei oo ennen nähnyt mua videolla, niin tuolta voi käydä ehkä kurkkimassa mun höpötyksiäkin, o-ou.

image

4 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 30 toukokuun, 2015 at 7:11 am

  Aah, noi sortolan jäätelöt on ihan parhaita! Etenkin bailey's ja niiden sorbetit on omia lemppareita : P

  • Reply Sita 31 toukokuun, 2015 at 5:51 am

   Bailey's?? Oi vitsi harmittaa ettei sitä ollu, oisin niin tykänny :) Mun lemppari oli noista just tuo lakritsi!

 • Reply Tinja Karlsson 30 toukokuun, 2015 at 5:28 pm

  Olet kyllä kieltämättä päässyt mielenkiintoiseen juttuun mukaan kivan blogisi kanssa :-)

  • Reply Sita 31 toukokuun, 2015 at 5:50 am

   :) Eilenki oli kyllä mielenkiintoista kun päästiin YlexPopin kulisseihin, sai vähän nähdä miltä se radion ja tv-lähetyksen tekeminen näyttää bäkkärinki puolella!

  Jätä vastaus