Wadap

2 marraskuun, 2014
image

Mie kerroin muutama viikko sitten siitä, kun löysin Rovaniemen Kontista Adidaksen turkoosin verkkapuvun yhdeksällä eurolla. Tadaa, tuossapa näkyy sen asun yläosa! Yksi parhaimmista kirpparilöydöistä ikinä, haha.
Tämä Halloween-viikonloppu meni kyllä nopeasti. Ja aika freshisti! En juhlinut ja lauantaina kävin päivällä jopa kahdessa jumpassa Teknopalatsilla. Tällä hetkellä on ihana olo, ei darra-ahdistusta ja kohtuullisen virkeä olo aloittaa uusi viikko. Toissapäivänä eli perjantaina oltiin heti aamusta Maijan ja Tiinan kanssa Ideaparkin avajaisissa – jep, oltiin niitä noloja, jotka jonotti sisälle jo puoli kymmeneltä… Mutta saatiin me parit ilmaiset lahjakortit sen ansiosta! Oulun Ideaparkin kivoin liike on mun mielestä ehdottomasti Bikbok, jossa oltiinkin varmaan yksi ja puoli tuntia valtavan ihmismäärän takia. Siellä mun kaksi puolta kohtasivat hassusti: kun kyykin liikkeen nurkassa mun keräämän vaatekasan vieressä kännykkä kädessä ja laskin mun ostosten loppusummaa alennuksien jälkeen, Bikbokin aluepäällikkö(?) tuli esittäytymään ja ehdotti jonkinlaista blogiyhteistyötä Zeppeliniin avautuvan Bikbokin parissa. Ihan mahtava juttuhan tuo on, sillä Bikbok on yksi mun lempivaateliikkeistä. Nauratti vaan oma uskottavuuteni – siellä se bloggaajanretale juoksi hiki otsalla ajaistarjousten perässä ja jonotti ilmaista minidonitsia, hahhah. Pysyypähän jalat maassa.
Perjantai-iltana ostin myös uuden läppärin! Voi jeeveli tätä on odotettu, ihan huippua. Mun vanha kone oli kuusi vuotta vanha ja ihan tukossa, mikä on vaikuttanut vähän kaikkeen bloggaamisesta opiskeluun. Mutta nyt on uusi valkoinen vauva, joka on kevyempi ja nopeampi ja hienompi ja kaikkea! Lauantaina maltoin kuitenkin käydä tosiaan jumpalla, illalla sukuloitiin poikaystävän kanssa ja loppuillasta kävin vielä tyttöjen kanssa limsalla keskustassa.
Tänään sunnuntaina oon ollut töissä, ja oli aika hulinapäivä. Harmitti vaan, kun kaikki se ihana lumi suli työvuoron aikana ja nyt ulkona on pelkkää pimeää ja loskaa. Huomaa kyllä sen, miten fiilikset alkaa heitellä tämän talven saapumisen myötä, ja ehkä sitä oikeaa ahdistuneisuuttakin on alkanut tupsahdella elämään. Torstai ei ollut hyvä päivä. Mutta onneksi se on edelleen sellaista hallittavaa ahdistusta, ja onneksi seuraavien viikkojen aikana on paljon kaikkea kivaa mitä odottaa. Ensi viikon kohokohta on ehdottomasti Heisan ja Paukun tuparit, joiden lisäksi mie odotan ihan vaan perus arkiaamuja, luentoja, ryhmäliikuntatunteja, postausten näpyttelyä uudella koneella sekä perjantaina alkavaa uutta kurssia, jossa pääsee kirjoittamaan. Miksiköhän tasainen arki on mulle nyt jotenkin niin tärkeää? Tiedä häntä.
Oon tällä viikolla ottanut teille taas niitä pikkukuvia viikkopostausta varten, joten sellainen tulloo huomenissa! Siihen asti moikka :)

Postauksen kuva © www.harrirauhanummi.com

10 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 2 marraskuun, 2014 at 9:41 pm

  mikset käy enää hukassa?:)

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2014 at 6:42 am

   Miehän kävin siellä vaan silloin ekana opiskeluvuonna puoli vuotta :) Tai siis meillä oli puolen vuoden blogiyhteistyösopimus Hukan kans! Sitte mun kämppis Maija alko ohjaamaan Teknolla niin halusin päästä sen tunneille :) Tekno on tällä hetkellä lemppari ku se sijaitsee kuitenki yliopiston vieressä, niin helppo mennä ku ei tarvi polkea luentojen jälkeen toiselle puolelle Oulua ja se on vielä halpaki!

 • Reply iina 3 marraskuun, 2014 at 6:09 am

  Ouuu haleja ♥ mie en oo vielä ehtiny ideaparkkiin – en uskaltanu lähtä sinne ryysiksee viikonloppuna! Haha ehkä meen sitte ens vuonna jos siellä ois vähä rauhottunu meiningit :D

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2014 at 6:43 am

   Kiitti takaisin <3 Haha jep ja ihan tyhmää ku monet tarjoukset oli myös Zeppelinissä, esim. Cubuksella (?) ja meillä Changella niin yhtä hyvin voi tulla rauhalliseen Zeppeen shoppaileen >:)

 • Reply Kia Karin 3 marraskuun, 2014 at 10:23 am

  Haha ihana Sita <3 munkin Halloweenasu oli verkkapuku, vaikka ei tosiaan noin freesillä tavalla :-D tilanne vaati roskaruokaa ja leffamaratonin!

  • Reply Sita 7 marraskuun, 2014 at 2:12 pm

   :D haha ihana <3

 • Reply Jarno 3 marraskuun, 2014 at 6:26 pm

  Upee kuva!! :) Mä olin lauantaina pienessä darrakuumotuksessa käymässä Ideaparkissa. Mentiin vielä kaverin kanssa niillä ilmaisilla busseilla, jotka oli täytetty niin täyteen periaatteella "ketään ei jätetä kyydistä" :D olihan sitä porukkaa. Ei tarttunu kyllä mitään mukaan, oikeastaan sinne jäi odottamaan muutama ostos, eli pakkohan sinne on mennä uudelleen. :D

  • Reply Sita 7 marraskuun, 2014 at 2:13 pm

   Kiittiii :) Haha huh voin kuvitella….

 • Reply Kristiina 8 marraskuun, 2014 at 9:05 am

  Ihana päästä taas rauhassa koneen ääreen ja lukea sun kuulumisia (vaikkaki hassusti hippasen jälkikäteen)!Halauksia! :-)

  • Reply Sita 12 marraskuun, 2014 at 2:18 pm

   Takaisin <3 :))

  Jätä vastaus