Viikon liikuntapäiväkirjat

30 syyskuun, 2012

Photobucket

Meinasin laittaa tähän postaukseen pelkästään tuon otsikon ja kuvan, sillä ne olis yhdessä kuvanneet mun treenifiiliksiä aika hyvin :D Meinasin myös jättää koko liikuntapäiväkirjan julkaisematta, koska siinä ei muka ole tarpeeksi tunteja, mutta sitten päätin, että turha se on mitään täydellisen terveellistä ja ahkeraa urheilijaa esittää! Viime viikko oli kyllä ihan jees treenailujen suhteen, sillä kävin monipuolisesti eri jumpissa ja tunteja kerääntyi useampikin. Mutta tällä viikolla on ollut motivaatio vähän hukassa ja tuntuu, että oon liikkunut eniten baarien tanssilattialla, haha. Meillä on nyt ollut joka viikko opiskelijailtamia yliopiston fuksien kesken, ja osittain siksi oon juhlinut nyt viime aikoina aika paljon – itse asiassa joka viikko kahtena päivänä viikossa. Ihan hirveä määrä, hyi hele! Ei sillä, ettei olisi ollut hauskaa, mutta luokittelen silti tällaisen menon rappiolla olemiseksi :D

Oon myös syönyt aika epäterveellisesti, mikä ei edelliseen asiaan liittyen oo varmaan mikään ihme. Kuka haluaa puuroa ja salaattia darrassa? Tänä viikonloppuna oon vetänyt Oulussa mun luona kyläilleen Tuukan kanssa aika tajuttoman määrän herkkujuttuja, mm. jauheliha-taco-salaattia, popcornia cheddar-mausteella, pizzaa (arvatkaa sata kertaa oliko niissä majoneesia), savupikkelssi-rucola-hamppareita, caesar-salaattia, pussillinen Fanipaloja sekä leipäjuustoa mansikkahillolla. En muista miltä nälkä tuntuu! Onneksi Tähtisilmiä ei oo luokiteltu miksikään terveelliseksi liikuntablogiksi, muuten hävettäisi. Mutta ei se haita, pitää sitä nyt saada nauttia elämästä ja nuoruudesta sillä tavalla kuin itestä tuntuu hyvältä – mun tapauksessa vissiin sekoitellen lahjakkaasti treenaamista ja juhlimista.

Tässä nyt kuitenkin mun kahden viikon jumppakirjapäivät:

Viikko 38: 
Maanantai: Jooga 60 min
Tiistai:  Juoksu 30 min
Keskiviikko: BodyPump 60 min, CXWorx 30 min
Torstai:  –
Perjantai: –
Lauantai: BodyStep 60 min
Sunnuntai:  Tanssi 60 min 

Viikko 39: 
Maanantai: BodyCombat 60 min, CXWorx 30 min
Tiistai:  –
Keskiviikko:  Juoksu 30 min
Torstai: –
Perjantai: –
Lauantai:  –
Sunnuntai: Tanssi 60 min,  BodyBalance 60 min

Onko kellään muulla sellainen rappiomättökausi meneillään? Ja käsi ylös kellä on just smoothisti rullaava treenimeininki yllä? Lähetän teille virtuaalisen hatunnoston :)

58 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 30 syyskuun, 2012 at 8:23 pm

  Hei neitiseni! Ootko kokeillu cheddarpoppareita? Joissaki harvoissa kaupoissa on myytävänä niitä. Ihan parhaita :P ei tarvitse itse alkaa maustaan ku voi ostaa suoraan valmiinaki ja voin kertoa et parempia entä ite maustais :) mut makuasioita..

  • Reply Sita 30 syyskuun, 2012 at 8:29 pm

   En oo kokeillu! Ihastuin vaan niihin Finnkinon popcorn-mausteisiin että ostin sellaisen itellekki :D Pitää bongailla jos noita sun ehdottamia näkyy kaupassa – sitten kun oon napsutellut tuon maustepurkin loppuun :)

  • Reply Anonyymi 6 marraskuun, 2012 at 3:35 am

   Mistä tota popcorn maustetta saa? Eikö se kielletty joku aika sitten? Vai onko palannut takaisin myyntiin?

  • Reply Sita 6 marraskuun, 2012 at 6:35 am

   Mie ostin jostaki isosta ruokakaupasta, oliko se Prisma vai City Market.. Ja miks kielletty! :D En oo kuullu tollasesta!

 • Reply Hannabella 30 syyskuun, 2012 at 8:29 pm

  "Kuka haluaa puuroa ja salaattia darrassa?"

  Jos darra on sitä luokkaa, ettei mikään pysy sisällä, ei vedetä mättöä. :D

  • Reply Sita 30 syyskuun, 2012 at 9:00 pm

   Haha no totta tuoki :D

 • Reply Kristiina 30 syyskuun, 2012 at 8:50 pm

  Toi hamppari näyttäää niin hyvältä!!
  T. kuolat poskilla, koko päivä neljän seinän sisällä tyby_92

  • Reply Sita 30 syyskuun, 2012 at 9:00 pm

   Oli hyvää >:)

   t. turvotustyby_92

  • Reply Anonyymi 3 lokakuun, 2012 at 7:09 am

   Mitä toi savupikkelsi on, mistä sitä saa ja miten sitä tehään? Nimim. tahtoo näytön, joka välittäisi maut ja tuoksut.. slurps…

   -Anna-

 • Reply Joona Van de Kamp 30 syyskuun, 2012 at 9:12 pm

  rappiomättökausi 4 life!
  pitäähän sitä bailata nyt nuorena kun vielä jaksaa =D

  • Reply Sita 30 syyskuun, 2012 at 9:16 pm

   Haha true dat bro!!

 • Reply Anonyymi 30 syyskuun, 2012 at 9:15 pm

  Monen viikon rappiomättökausi meneillään! En oo juhlinu kauheena, treeniä on viimeaikoina saanu vaan purukalusto. Ihan hävettää myöntää, etten oo ees viittiny yrittää tsempata vaan oon aatellu, että "no antaa mennä vielä tämäkin pizza kun kerran on mättöilemään alettu" :D Ens viikolla mulla lähtee se "smoothisti rullaava treenimeininki" uuteen nousuun, I promise! Luulis motivaatioki olevan kaiken tän jälkeen enemmän ku kohillaan.
  Nii ja ihan hyvältä nuo sun liikuntapäiväkirjat näyttää, vaikka susta tuntuiski että oot eläny rappioelämää, ja saahan sitä joskus vähän elääkin :)

  • Reply Sita 30 syyskuun, 2012 at 9:17 pm

   :D Pitää sitä leukojaki treenata! Ilman tankoa siis.. Joo sama, jos syödään niin sitten sydään haha. Mieki koitan vähentää juomista ja roskaruoan syöntiä, ainakin ensi lauantaihin saakka (perkuleen kaveri täyttää vuosia sillon..).

 • Reply Heidi 30 syyskuun, 2012 at 9:20 pm

  HAHA! Kunnon tyttö ku sulla on noin herkulliselta kuulostava ruokavalio ollu meneillään!
  Mulla on ollut nyt kotipuolessa, Rollossa, ollessa lenkkitsemppi päällä! Tykkään pitkistä kävelylenkeistä ja toissapäivänä tein enkat; 20 km! wuuu! kyllähän se vähän tuntu illanpäällä akillesjänteessä, mutta meni ohi ja lenkkipäivät on jatkunu entisestään. Mikähän siinä on että kotonakotona ollessa mulla aina tekee mieli liikkua, mutta oulussa oon vähän vastahakoinen lähteen lenkille, vaikka sielläki on ihan ok lenkkireitti, jota käyn?

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 8:01 am

   Joo :D Hei hyvä Heidi! Mie en oo ikinä käyny kävelemässä tuntia kauempaa ja neki oon laahustanu varmaan silleen ettei kilsoja oo tullu ku pari, haha. En tiiä, mulla menee kyllä yleensä toisin päin tuo homma!

 • Reply Anonyymi 30 syyskuun, 2012 at 10:34 pm

  mulla on hyvä treenikausi menossa! tällä viikolla pari steppiä, combatti, balance, kuntosaleilua, CXworks ja lenkki. karkki on tosin maistunut taas joka toinen päivä vaikka ruokavalio on muuten kunnossa:P sokerikokusta on vaan niin vaikee päästä pois!

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 8:03 am

   Oho perkele :D Hyvin vedetty viikko! Mulla on sama homma, pakko vaan saada makeaa joka päivä. Kerro jos keksit jonku keinon päästä yli siitä :D (joku muu kuin totaalikieltäytyminen heh)

 • Reply heidi 1 lokakuun, 2012 at 4:33 am

  oothan sä liikkunu ja ah toi hamppari ♥ oo vaa ylpee itestäs, mä oon vaa syöny herkkui ja kaikkee shittii iha liikaa, lenkkeilyt vaa jää viikko viikolta vähäsemmäks. :(

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 8:06 am

   No nyt alkaa uusi viikko, voi aloittaa puhtaalta pöydältä (=unohtaa ne viime viikon supermätöt) ja liikkua taas vähän enemmän jos siltä tuntuu :)

 • Reply röspe 1 lokakuun, 2012 at 6:04 am

  Voi kuule tääl kans yks sohvalla viimeiset 1,5 viikkoa löhöillyt… :) Ei tosin omasta tahdosta, vaan loukkaantuneen jalan, mutta liikkumattomuutta sekin!

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 8:07 am

   O-ou :( Toivottavasti se paranee pian! Ja sitten on hyvä taas aloittaa kun on lataillut akkuja kunnolla ja motivaatio on korkealla :)

 • Reply miinamamma 1 lokakuun, 2012 at 6:44 am

  Syksy on varmaan sit jotain mättökautta, sama täällä. Koko ajan syömässä jotain, ja samalla pitäs myös laihduttaa Thaimaan matkaa varten. :—D Mikä meni väärin?

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 8:10 am

   Thaimaata varten on turha laihduttaa, siellä on niin paljon ihanaa ruokaa että lihoo kuitenki takaisin! Noei :D Mutta joo kyllä se pimeys ja sellanen tekee paljon, mie ainaki silleen tyhmästi "viihdytän" itteäni syömällä jos on huono ilma eikä jaksa lähteä kotoa mihinkään :D

  • Reply miinamamma 1 lokakuun, 2012 at 8:13 am

   Hahhaa, teen ihan samaa :–) En malttais odottaa niitä herkkuruokia NAM!

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 10:19 am

   Oon vähän kateellinen..

 • Reply Anonyymi 1 lokakuun, 2012 at 6:49 am

  treenimotivaatio hukassa täällä! jos joku löytää, niin saa lähettää mulle. yleensä jengi intoutuu syksyn tullen harrastaa ja kuntoilee ja muuta, mutta mä makaisin mieluiten vaa sohvannurkassa ja kattosin tv-sarjojen tuottareita dvd:ltä 24/7. enkä liikkus mihinkää. harmi kun on noi koulut ja työt ja muut sosiaaliset jutut jotka pitää hoitaa :D

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 8:12 am

   No ei se haittaa! Aina ehtii myöhemminkin reenata, turha se väkisin on jos ei tunnu siltä :) Mie ainaki inhoan sitä tunnetta kun menee jumppaan vaikkei oikeasti yhtään kiinnosta eikä haluta – paljon parempi silleen että oikeasti haluttaa hikoileen ja menee sitte!

 • Reply Miims 1 lokakuun, 2012 at 8:30 am

  Mä taas olen saanut treenimotivaation takaisin ja hyvälle mallille mutta nyt sitten iski ykätauti ja kuume,BUU ! :(

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 10:18 am

   Voi ei tuo on kaikista ärsyttävintä :(

 • Reply Anonyymi 1 lokakuun, 2012 at 8:59 am

  Mä toivon että tänään alkaa mulla terveellinen elämä ja että jaksan liikkua paljon :) Viimeiset 6kk onkin varmaan ollut sellasta rappiomättö aikaa että nyt onkin korkea aika aloittaa kesään valmistautuminen!

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 10:18 am

   Haha sie oot ainaki ajoissa kesäkuntoprojektissa! :D

 • Reply Sanni 1 lokakuun, 2012 at 10:03 am

  Mitä on CXWorx? : )

 • Reply Lotta 1 lokakuun, 2012 at 10:49 am

  Miä oon ihan ihan vähn yrittäny saada treenimotivaatiota takasi ! Nyt on kerran viikossa zumbaa, ryhmäliikuntaa amk:lla, uintia ja viikonlopun metästykset päälle ! Ehkä se tästä lähtee ?!

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 6:39 pm

   Uijui kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :) Kyllä lähtee!

 • Reply Anonyymi 1 lokakuun, 2012 at 1:30 pm

  Ihanaa että sä julkaset tälläsiä ns "rappio"liikuntapäiväkirjoja(vaikka ei toi kyllä mun mielestä rappiolta vie kuulosta), ettei oo vaan sellasta "jee liikun 24/7 ja syön koko ajan niin terveellisesti". Kiva nähdä tuollaista normaalia elämää :)) Itsellä menee aina vähän niin, että kun tulee liikuttua paljon niin tulee myös syötyä paljon :DD ne tuntuvat aina menevän käsi kädessä mutta mitäs pienistä :DD

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 6:36 pm

   Joo mullaki ärsyttää ku kaikki bloggaajat on aina niin hiton ahkeria ja terveellisiä ja six packin omaavia!! Voitteko joskus ottaa turvotusröllykkämahasta kuvia :D

 • Reply piglet 1 lokakuun, 2012 at 2:01 pm

  Hahhah, eipä täälläkää suunnilla mitenkä erityisen ahkeralta oo näyttäny – viime viikolla tasan kolmena päivänä lenkki ja siihen päälle perjantain juhlat ja loppu viikonloppu sängyssä meritähtiasennos maaten.. Eipä tääkä päivä kyllä edellistä oo eronnu, seuraavaks kutsuu pizza tai kebab! :D

  Ehkä tää tästä taas.. :D

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 6:34 pm

   Lenkki kolmena päivänä on hyvä!! Kompensoi tyttö sinä olet meritähteilyä :D Oi mullaki haluttaa kebua, sylkirauhaset meni villiksi ku luin tuon sun suunnitelman haha.

 • Reply Maria 1 lokakuun, 2012 at 2:34 pm

  Sitä mitä sie sannoisit, kannattaako mennä Palestraan vai Kunnon Paikkaan? Mitä hyviä ja huonoja puolia kummassaki on? :)

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 6:31 pm

   Teen sulle vertailun :)

   Palestra on kalliimpi kuin Kunnon Paikka, mutta toisaalta Palestran sijainti ihan keskustassa oli ainakin mulle plussaa ja tilat on ehkä aavistuksen hienommat kuin Kunnon Paikan (esimerkiksi pukuhuone-sauna-akseli oli musta Palestrassa kivempi). Palestran jäsenenä saa myös jäsenalennuksia Sportiasta, Citysportista ja Intersportista, kun ostaa jumppavaatteita. Palestrassa on tällä hetkellä tämän näköinen ryhmäliikuntakalenteri: https://kuntokaruselli.bypolar.fi/web/2/webPage.html?action=logout ja Kunnon Paikassa tällainen: http://www.kunnon-paikka.com/index.php?name=Content&nodeIDX=22891. Kuntosaleja en osaa vertailla, sillä en oo käynyt Kunnon Paikan salilla.. Suht samanlaisia ne minusta on! Kunnon Paikkaan saa joustavammin erilaisia käyntikortteja ilman sitovaa jäsenyyttä, eli on mahdollista saada yhdeksi, kahdeksi, kolmeksi tai neljäksi kuukaudeksi rajaton kortti jolla saa jumpata niin paljon kuin haluaa. Mutta toisaalta Palestran kortin voi vuokrata tai laittaa kuukaudeksi jäähylle, jos ei pääse käymään.

   Hoh hoh mitähän vielä kertoisin :D Ite tykkäsin vähän enemmän Palestrasta, mutta tiiän kyllä Kunnon Paikan fanejakin! Suosittelen kokeilemaan kumpaakin, sillä molemmissa saleissa on mahdollisuus ilmaiseen tutustumiskäyntiin :)

  • Reply Maria 1 lokakuun, 2012 at 6:42 pm

   Kiitos hulluna! Pitääpä lähteä koejumppaamaan vielä :) Palestra kyllä vaikutti kivemmalta äkkiseltään mutta sehän ei kaikkea vielä kerro! Ja sori kirjotusvirhe nimessäsi, tiedän kyllä että olet Sita <3

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 6:46 pm

   Haha ei se haittaa, mun entinen tenniskoutsikin laulo aina "Sitä, ja tätä, liikennevaloissa" :D

 • Reply Anna 1 lokakuun, 2012 at 5:04 pm

  Syksyn kirjotukset on vähän laskenu liikkumismotivaatiota ku ei vaan oo jaksanu. Mutta tosiaan ne oli viime keskiviikkona ohi että pitäis vissiin sinne salille mennä :p yritän tässä itelle perustella että ei muka ehi ku pitää sitä ja tätä, mutta höpsis, oon laiskistunu vaan :D

  ps. ehkä pelottavin jumpan nimi ikinä tuo CXWorx :D

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 6:32 pm

   Pikkuhiljaa kasvattelet motivaatiota :) Hei toivottavasti meni hyvin kirjoitukset sulla!

   Ps. Haha niimpä!!

 • Reply Anonyymi 1 lokakuun, 2012 at 6:16 pm

  Missä sie käyt oikein tanssahtelemassa??(:

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 6:22 pm

   Mie oon yhdessä oululaisessa street-tanssiryhmässä, joka tekee hip hop -muodostelman ensi kevään SM-kisoihin :)

 • Reply Debe 1 lokakuun, 2012 at 6:35 pm

  http://mapelledebe.blogspot.fi/ —> POTTERMANIAAAA.

  Haha. Luin vaan jostain että siekin tykkäät Potterista, niin aattelin jakaa nää lapsuuden "traumat" :)

  P.S. pääseekö sun blogissa joskus lukemaan sun ns kirjailijan tuotoksia? :)
  t: toinen kirjailija tyttö

 • Reply Senja 1 lokakuun, 2012 at 6:50 pm

  hihiii toi rappio kuuluu fuksivuoteen ;D ite tutustuin yliopistojumppiin viime syksynä vasta sillon joskus marraskuussa, ei tullut liikunta kysymykseenkään ekoina kuukausina :D eli hyvin sä muru vedät! ;)enkä usko että kukaan joka viikko vetää mitään täydellisiä treenisuorituksia :) se alkaisi jo puuduttamaan kun ei olisi mitään parannettavaa vaan viikot menisi aika samalla temmolla!

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 6:58 pm

   Haha mieki vähän aavistin että se tulee kuulumaan :D Ja niimpä, oot muuten oikeassa murunen! Nyt on jotain parannettavaa eikä käy tylsäksi urheilu :)

 • Reply Hanna 1 lokakuun, 2012 at 7:06 pm

  mulla oli viime viikko käsi kokoajan jossain karkkipussissa ja pitsaaki tais tulla vedettyä neljänä päivänä… mut eiks se herkuttelu ja laiskottelu tee aina välillä ihan hyvää? Et sit jaksaa taas seuraavat viikot reippaana ja terveellisenä. ja sit saa taas vähä retkahtaa… :D se o loputon noidankehä!

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2012 at 7:25 pm

   Ihana :D Tekee se! Tylsä elämä jos koko ajan nipottaa :)

 • Reply Jenna 1 lokakuun, 2012 at 7:54 pm

  Oi, niin hyvä, että teit tän, sillä taas muistui mieleen, että pitää itekin laittaa taas pväkirjoja kehiin, sillä en ole muistanut kyseisiä esitellä kolmeen viikkoon:D Mutta tosiaan, täällä päin on ihan semisti tullut liikuttua, vaikka useimmiten onkin se fiilis, että enemmänkin olisi voinut! Mutta eipä sitä aina jaksa kivoja menoja pakitella siksi, että tarvii mennä Pumpiin pomppimaan!:)

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  • Reply Sita 2 lokakuun, 2012 at 12:24 pm

   No niin nyt voit laittaa! Je :)

 • Reply Lindsay 2 lokakuun, 2012 at 5:56 pm

  Täällä on niiin rappiomättökausi meneillään!! Ihan ällöttää tää oma saamattomuus ja taas äsken söin suklaapatukan! Hyvä Linda, niin sitä pitää! :D Huomenna pitää raahata peba jumpalle tai pikemminkin vaikka viidelle jumpalle! Pitäis saada jumppailuihin taas hyvä rytmi, mutta mulla on joka päivä tosi myöhään luentoja ja niihen jälkeen oon tosi laiska enää lähteen jumpalle :( buu

  • Reply Sita 3 lokakuun, 2012 at 11:43 am

   :D Haha huippu. Elä sie huoli, elämän aikana ehtii kyllä jumppailla mielin määrin! Jos haluttaa suklaata niin pitää syödä suklaata! Kaunis nainen oot joka tapauksessa :)

  Jätä vastaus