Vähän kuulumisjuttuja

13 elokuun, 2013
 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg
Mooi! Aattelin tylsyyspäissäni kirjotella vähän kuulumisia tänne – perus höpöhöpöä valitettavasti tällä kertaa, sillä mitään elämää suurempaa ei oo tapahtunut. Pieniä kivoja juttuja vain :)
Ehkä pakko aloittaa tuosta kuvasta! Oltiin lauantaina Even kanssa Torinrannassa syömässä Kauppuri5:sta haettuja hamppariannoksia ja oi: darran, ranskalaisten ja majoneesin pyhä kolminaisuus on vaan niin kaunis. Olo ei kyllä ollut erityisen kaunis, sillä juhlittiin viikonloppuna Even tupareita ja synttäreitä ja vissiin se piti ottaa kaksinkerroin kun juhlan aiheitakin oli tuplat. Ei hyva. No, korkattiinpahan Even oululaistuminen oikein kunnolla! Oikeasti niin parasta, että saatiin ja saadaan nyt elokuun aikana Maijan kanssa meän tytöistä Eve ja Pauliina tänne Ouluun (ja niin hullua, ettei meidän kymmenen hengen porukasta kohta asu enää ketään Rovaniemellä!). Odotettavissa on aika hyvä vuosi, je. Lauantaina saatiinkin ehkä vähän esimakua siitä, kun oltiin Evellä Maijan kanssa viettämässä sleep overeita leffan ja herkkujen parissa. Oli pikkusen ihana köllötellä darramytyssä turvassa kaikilta salaliittoteorioilta, haha. Katottiin The Five-Year Engagement, jossa näyttelee HIMYM:in Marshall. Ei kuitenkaan ilmeisesti ollut kovin hyvä leffa, kun mie olin ainoa joka pysyi hereillä elokuvan loppuun saakka :D
Olin viikonloppuna myös töissä, ja itse asiassa tälläkin viikolla mulla on melkein joka päivä vuoro. Sitten alkaakin olla loppusuoralla kesän ahertaminen, ja munkin työt vähenee taas siihen pariin päivään viikossa. Katotaan, kuinka kauan jaksan veivata tuolla melkein jarruttomalla nirinäpyörällä Zeppeliniin ja takaisin. Heinäkuussa olin nimittäin aika laiskapepu ja kuljin bussilla, mutta nyt oon koittanut ryhdistäytyä (lue: vedän aina itkupotkuraivarit ennen matkaanlähtöä ja oon aina muka ihan kuollut polkemisen jälkeen, haha).
Pyöräilystä puheenollen, mie muuten ostin Teknopalatsi-kuntosalille kolmen kuukauden kortin eien ja oon aika innoissani! Kortti maksoi 99 euroa, ja 33e/kk on musta aika tosi jees hinta ryhmäliikunnasta ja kuntosalista. Tämä tarjous oli voimassa vain nyt maanantaina, mutta kannattaa vastaisuuden varalta seurailla Teknopalatsin FB-sivuja, jos halpa kortti kiinnostaa :) Teen varmaan treenipostauksen superpitkästä aikaa ensi viikon lopulla, niin kerron sitten vähän tarkemmin, miten mun kesä on liikunnan suhteen mennyt.

Mitähän vielä… Ehkä ei tällä kertaa mitään, sillä oon hullun väsynyt aikaisen herätyksen takia. Niin joo, se piti sanoa, että yhteiskiitos vielä teille kaikille kun olitte niin kivoja ja ymmärtäväisiä tuon pienen avautumispostauksen kohdalla. Teidän tuki on ihan parasta. Koitan postailla teille tällä viikolla vähän viime viikkoja enemmän, siihen asti moikka :)

23 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 13 elokuun, 2013 at 7:21 am

  Jason Segel näyttelee aika monessa muussakin leffassa jos et tienny :D Esim I love you man on ihan huikee! Katoin sen leffoja jo ennen kuin tulin katsoneeksi himymiä!

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 7:42 am

   Just työkaveri kehu sitä leffaa!! Vissiin pakko kattoa se :)

 • Reply EMMI 13 elokuun, 2013 at 7:22 am

  Mä katoin vkl myös ton five year engagementin ja oli jotenki tosi hämmentävää, kun "Marshall" oli siinä… :D

  Alkopa heti tekkeen mieli Kauppurin mättöjä. :((

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 7:46 am

   Jep :D Varsinki ku se oli rappiolla yhessä vaiheessa sen parran kans hehe

 • Reply iina 13 elokuun, 2013 at 8:15 am

  Hihi superia viikkoa ihanuus <3 pus!

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 7:52 am

   Samoin!! <3

 • Reply Anonyymi 13 elokuun, 2013 at 8:25 am

  Ihanaa lukea sun postauksia Sita:) Pelkäsin jo ettet bloggaa enää!:( Olet hurjan vahva ja ihana ihminen, kaiken tommosen suoraansanottuna paskan keskellä mitä oot joutunu kokemaan. Muista aina se, etttä vaikka mitä sontaa tulis niskaan niin sisimmässäsi sä tiedät kuka olet ja miten asiat oikeasti on! Hurjasti tsemppiä ja voimia syksyyn!<3 täällä yks tyttö saa aina onnellisen hymyn huulille sun höpöttelypostauksita:)

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 7:56 am

   Maailman paras kommentti <3 Kiitti hulluna piristyksestä, oot huippu :)

 • Reply Anonyymi 13 elokuun, 2013 at 3:36 pm

  Kauanko sulla suurinpiirtein kestää polkea Zeppeliiniin? Oon ite kohta muuttamassa Ouluun (keskustaan) ja jos hyvin käy niin työpaikka irtoaa Zeppelinistä! Se 75euron bussikortti ei kauheesti köyhää opiskelijaa houkuttele joten ajatus olis veivata pyörällä nii kauan ennen ku kauheet pakkaset tulee! :-D

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 7:41 am

   Riippuu tietenkin vähän, mutta mulla menee Alppilasta noin 50 minuuttia kun reippaasti polkee :) Mutta mie sosittelen kyllä harkitseen työpaikkaa keskustastaki, on se aina vähän v-mäinen tuo matka niin pyörällä kuin bussilla :D

 • Reply Anonyymi 13 elokuun, 2013 at 4:20 pm

  Näin sut sunnuntaina suhaamassa kohti Zeppeliiniä ja ajattelinpa, että ootpa nää kyllä sporttinen! :)

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 7:38 am

   Hahaa ihana! Oli muistaakseni kiire just sillon :D

 • Reply Kristiina 13 elokuun, 2013 at 6:06 pm

  Oliks tää supaüberturbomegaextraburgerateria pakko laittaa vielä ja isossa koossa :-D NÄLKÄ!
  Jengissä on muute ihan paras potea darraa. Sarjat ja leffat vaa pyörimään, vuorotellen torkahdellaan ja muistutellaan tosia eilis illan toilailuista! Ei tunnu paha olo enää niin pahalta :)

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 7:58 am

   :D Anteeski!! Joo niimpä, yksin niin kamalaa hommaa :D Meillä on sellanen perus että Maija herättää mut kymmeneltä aamulla ja tulee sen avaimella mun luo yökkäri päällä ettei tarvi varmasti olla hetkeäkään yksin sen jälkeen ku on heränny :D

  • Reply Kristiina 16 elokuun, 2013 at 4:55 am

   Täydellistä!

 • Reply Anonyymi 13 elokuun, 2013 at 8:08 pm

  Et käy enää hukassa? :)

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 7:37 am

   En mie oo pitkään aikaan, loppu se yhteistyö joskus viime keväänä :)

 • Reply Anonyymi 13 elokuun, 2013 at 9:11 pm

  Mun mielestä tällaset postaukset on just parhaita!

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 7:37 am

   Oi ihana kuulla, tällaset on mustaki ehkä kivoimpia ku helppo tehä :D

 • Reply Anonyymi 14 elokuun, 2013 at 8:22 am

  heeei teetkö ikinä ite ruokaa? :D

  • Reply Sita 14 elokuun, 2013 at 9:08 am

   Haha totta kai :)

 • Reply Anonyymi 18 elokuun, 2013 at 11:59 am

  hei! ei liity aiheeseen mitenkään mutta tietäisitkö sie missä kannattaa käydä oulussa ottamassa ripsienpidennykset?:)

 • Reply Anonyymi 27 elokuun, 2013 at 9:10 am

  eikö innosta oikeen enää tää bloggailu…? :D

 • Jätä vastaus