Tuparihommia

28 syyskuun, 2014

imageimage

Mulla oli joskus tapana katsoa sunnuntaisin darrassa Hurja painonpudotus -ohjelmaa majoneesipizzaa ja karkkia mussuttaen – jep, vähän tylyä niitä laihduttajia kohtaan, haha. Tänään valitsin kuitenkin telkkarista voimistelun MM-kisat ja röhnötin sohvalla tukka sekaisin niiden kauniiden, sulavaliikkeisten ja varmasti paremmalta tuoksuvien kilpailijoiden vastakohtana… Eilen vietettiin Sofian tupareita, josta postauksen kuvat on otettu. Oli kyllä ihan huiput tarjoilut! Ja muutenkin oli kiva ilta, vaikka alussa mulla olikin vähän huono olla (sydän tykytti ihan ihmeellisesti koko ajan) ja lopussa taas meinasi tulla perinteistä draaman tynkää tyttöjen kesken, haha. Oltiin jostain syystä Paukun kanssa baarissa tehtäväkisaa, jossa piti haastaa toinen tekemään jotain hassua. Parin tehtävän jälkeen vessajonossa meitä kuunnelleet vieraat tytöt tuli peliin mukaan, ihanat :D Olikohan nimet muuten Suvi ja Maija! Eilen muuten kierrettiin pitkästä aikaa pyhä kolminaisuus: 1bar, Jumpru ja Da Max. Kävin nimittäin ostamassa ennen kotiinlähtöä mun kaikkien aikojen lempparin: kana-vuohenjuusto-tomaatti-ananas-majoneesipizzan, hehe.

Olin viikonlopun aikana myös töissä perjantain ja lauantain, mutta onneksi tänään oli tosiaan vapaata! Saan potea nämä vainoharhat ja salaliittoteoriat rauhassa… Näin untakin, että postasin teille vahingossa blogiin jotain aivan käsittämättömän typerää tekstiä ja se painajainen koostui siitä paniikista, kun en saanut enää peruutettua postausta.

Nyt kun miettii, se saattoi olla enneuni. Voi ei :D Huomenna postaan jotain järkevää!

18 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 28 syyskuun, 2014 at 4:59 pm

  Paljon maksoi sisään noihin baareihin ja mikä oli paras? :-) (kuulosti siltä että et olis ennen käyny..)

  • Reply Sita 28 syyskuun, 2014 at 5:32 pm

   Siis 1bariinhan ei maksa mitään, eikä itse asiassa Jumpruunkaan (muuta kuin narikka 2,50 euroa) :D Ja Da Max on tietenkin pizzeria!

 • Reply Anonyymi 28 syyskuun, 2014 at 5:09 pm

  mitä kaikkea haastoitte toisenne tekemään ja miten onnistu? :Dd kuulostaa hauskalta!

  • Reply Sita 28 syyskuun, 2014 at 5:35 pm

   Piti esimerkiksi kertoa lapsellinen Pikku-Kalle vitsi random jätkälle, ottaa joltain päähine pois ja käyttää omassa päässä sanomatta mitään, käydä kutittamassa yhtä puolituttua leuasta ja käydä sanomassa pelikonetta pelaavalle miehelle että "Lähetäänkö reissuun jos voitat" ja toiselle miehelle että "Sulla on lupsakat korvat" :D Tanssitehtäviä olis kyllä pitäny olla!

  • Reply Anonyymi 28 syyskuun, 2014 at 5:54 pm

   ^ aaahhahahahahhaa kiitos inspiraatiosta :D:DD

  • Reply Sita 28 syyskuun, 2014 at 6:08 pm

   Se mies oli huippu, voitti muuten kolmekymppiä ja anto mulle 6 euroa :D

 • Reply IraCassandra 28 syyskuun, 2014 at 5:40 pm

  Vähän kuulostaa hauskalta toi tehtäväjuttu baarissa! :DD Pitääki testaa ens viikonloppuna ku lähetään tyttöjen kaa viihteelle ;)

  • Reply Sita 28 syyskuun, 2014 at 6:09 pm

   Joo ehdottomasti, tulee vähän erilainen baari-ilta :) Joku drinkin tilaaminenki ois voinu olla, pitää tilata jonkun värinen juoma tai käskeä baarimikkoa keksimään juoma nimeltä Mörökölli tai Pyyhekumi

 • Reply iina 28 syyskuun, 2014 at 5:48 pm

  aina ku oon kattonu suurinta pudottajaa oon syöny ja mielellään just suklaata tai jätskiä :D se vaan kuuluu asiaan!
  apua tuntuu että en oo ehtiny palautua vielä tästäkään viikosta ja huomenna alkaa jo seuraava… no tänää aikasi nukkumaan :) pusuja syyskuun vikoihin päiviin ♥

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 7:52 am

   Joo :D Voii voimia sinnekin, kohta lokakuu ja syysloma :) <3

 • Reply sini 28 syyskuun, 2014 at 6:03 pm

  tuo on niin perus, laihdutusohjelmia katsoessa kuuluu syödä, hahah! :-D jvitsit, oon nyt kuullu jostain syystä joka tuutista tuosta majoneesipizzasta ja houkuttaa sen verran, että pakko päästä sellaista tässä lähitulevaisuudessa maistamaan.

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 7:53 am

   Haha jep :D Todellaki maistat! Kannattaa ottaa tuore tomaatti tai ananas yhdeksi täytteeksi, tulee vähän freshimpi :)

 • Reply Jen ni 28 syyskuun, 2014 at 6:48 pm

  Awww just tuo sama pizza (<3) on mun lemppari Da Maxissa ja se on iiiihan liian usein tarttunu sieltä mun mukaan… :D

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 7:53 am

   JOOO ihan paras!!

 • Reply jjenna 28 syyskuun, 2014 at 7:52 pm

  Millaisia tehtäviä teillon tossa pelissä.?:D ihe meinannu monesti pelailla mut jää usein siihen ettei keksi tehtäviä!!

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 7:55 am

   Haha no piti sanoa tuntemattomille vähän vaikka mitä ja niin ku tuolla ylemmässä kommentissa kirjoitin niin mm. ottaa random tyypiltä päähine omaan päähän. Seuraavaksi olis varmaan tullu just drinkkitehtäviä (pitää tilata joku mahdollisimman outo) tai tanssitehtäviä mutta alko olemaan niin loppuilta ettei me enää jaksettu pelata :)

 • Reply Nina 29 syyskuun, 2014 at 11:27 am

  Tuo tehtävä juttu kuulostaa kyllä hauskalle! :D Meilläkin on joskus ollut tyttöjen kanssa, että piti keksiä kaikkea mahdollista mutta oli kyllä hauskaakin :D.

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 6:10 pm

   Hii :)

  Jätä vastaus