Tiistaitiistai tiistaii, tiistaitiistai tiistaii

27 syyskuun, 2011
Vuohenjuusto-yrttilihapulla-aurinkokuivattu tomaatti

Rakastan tätä arkea. Mun päivät on nykyään niin ihanan rentoja, saa tehdä melkeinpä pelkästään niitä juttuja mitä ite haluaa. Herään aamulla puoli kymmenen aikaan, syön rauhassa kunnon aamupalan, aamupäivällä hengailen koneella kynttilöiden kans (nytkin palaa tuikut pöydällä ja ikkunalaudoilla, tuoksukynttilät on ihania vielä polttamisen jälkeenkin kun seuraavina päivinä huone tuoksuu hyvältä). Päivisin ehkä kaupunkiin lounaalle (tänään kävin Tuukan kans Kauppayhtiössä) ja Siljan haun jälkeen jumppaan illalla. Oon myös ottanu sellasen mukavan asenteen reenaamista kohtaan, en enää käy pelkästään niillä rankimmilla tunneilla vaan annan itteni luvan olla ihan tyytyväinen jos jonakin päivänä käyn ”vaan” Pilateksessa tai tanssitunnilla. Enemmän vaan väsyttää jos joka päivänä käy pelkästään Attackissa, Combatissa, Pumpissa ja vielä Stepissä, tai siis ei jaksa sitte panostaa. On kiva ku käy kerran viikossa Combatissa niin sitä jaksaa hakata ihan eri innolla ja mielenkiinnolla (vrt. joskus kävin aina kaks tai kolme kertaa viikossa sillä tunnilla). Tää asenne on vähän sama kuin syömistä kohtaan, rento. Se on niin perus, että jos on totaalikieltäytyjä herkkuja kohtaan niin johan niistä unelmoi ja haaveilee (ja minun tapauksessa näkee myös unta).

Asiasta toiseen, mulla haluttaa jo jouluun. Jos haistelee tuoksukynttilää oikein läheltä niin tulee ihan hullun voimakkaasti joulun tunne, samantyylinen kuin jos kuuntelee jotain biisiä jota on soitattanu joskus tiettynä aikana tosi paljon. Mie oon alkanu keräämään sellaista listaa jossa on aikajärjestyksessä kaikkia biisejä joista tulee mieleen se tietty tunne muistojen lisäksi. Lista alkaa jostain ala-ylästeen ajoilta ja uskonpa että on ihan siistiä joskus vanhana kuunnella niitä biisejä ja kokeilla tuleeko enää vahvoja muistoja mieleen. Hajut tois vielä vahvempia tunteita ja kenties vielä kauempaakin menneisyydestä, mutta niitä on vähän hankalampi kerätä ja säilyttää.

Mulla oli vähän kyllä stressi tänään kun avaimet ja sykemittarin kello oli hukassa. Avaimet löysin jo mutta äh kello on vieläkin jossain teillä tietämättömillä (käytän tuota ilmaisua ihan irl:kin noei). Ja reenaaminen on ihan piipistä jos siitä ei saa lukuja :D En oo ees tajunnu kuinka riippuvainen oon yhdestä sykemittarista.. Muutenkin harmittaa kun asioista ei osaa olla iloinen ennen kuin ne menettää. Tai siis osaa muttei silleen kunnolla. Nytkin on niin mukavaa ku en oo kipeä! Ja niin kuin äiti tänään minua kovasti muistutteli, sokea ei haluais mitään 9 000 000 € lottovoittoja vaan että sais nähdä maailman, perheensä ja tähtitaivaan. Nyt kun meillä on näkökyky, pitää katsella elämän kauniita asioita.

//Muoks: Haha hypin tosi paljon asiasta toiseen. No ei se haittaa.

4 Kommenttia

 • Reply Peppi 28 syyskuun, 2011 at 5:39 am

  teidän äiti on ihan oikeessa!

  toi on hauska idea listata muistoja tuovia biisejä. itelläki on sellasia biisejä monia – pitäis varmaan itekin koittaa tota! :)

 • Reply Sita 28 syyskuun, 2011 at 6:13 am

  Peppi: Se on vaan tosi aikaa vievää, kun sitä aina jumittuu kuuntelemaan niitä biisejä. Mutta kivaa hommaa kannattaa :)

 • Reply jenni 28 syyskuun, 2011 at 10:09 am

  voi juku, sulla on aivan ihana blogi! oot niin nätti tyttö, että voi että ja muutenkin kirjoitat kivasti :-) ihana!

  http://www.once-real.blogspot.com

 • Reply Sita 28 syyskuun, 2011 at 10:35 am

  Jenni: Voi kiitos sulonen! :)

 • Jätä vastaus