Suuria uutisia!

9 joulukuun, 2015
image

 
 

Musta tuntuu, kuin olisin satojen seikkailujen äärellä.

Kuin näkisin raollaan olevan oven, jonka takaa pilkistää valoa uudesta maailmasta. Takana pimeä syksy täynnä stressiä, kotona vietettyjä tunteja, päiviä, viikkoja. Seison kynnysmatolla, käsi ovenkahvalla ja sydän tykyttäen, valmiina avaamaan oven ja hyppäämään tuntemattomaan.

Mun viikonloppuun liittyy kaksi mahtavaa asiaa, joista toisen tiiättekin. Lähden nyt lauantaina Helsinkiin, koska sunnuntai-iltana mie jätän Suomen taakseni ja lähden kuukaudeksi Aasiaan. Suunnitelmana on, että vietän viikon Balilla tyttöjen kanssa, jonka jälkeen lennän Thaimaahan mun sukulaisten luo ja oon siellä kolme viikkoa. Palaan siis kotiin tammikuun puolivälin aikaan, huh huh. Mulla on ihan epätodellinen olo, en vaan pysty tajuamaan, että oon kohta lämpimässä ja tuhansien kilometrien päässä arjesta, stressistä ja pimeästä talvesta. Jännittää, jännittää ihan hulluna. Mun syksy on oikeasti ollut niin arkinen; oon ollut vaan Oulussa, tehnyt kandia, treenannut ja viettänyt kotihiirielämää – ja yhtäkkiä pitäisi vaan lähteä, jättää tuttu ja turvallinen koti, liikkua lähi-Lidliä kauemmaksi ja antautua seikkailuille. Saa nähdä, miten sitä selviää.

Toinen suuri uutinen on se, että mun blogi muuttaa! Kyllä, mie pakkaan kimpsut ja kampsut kasaan ja siirryn Starry eyesin kanssa Fitfashion-sivustolle bloggaamaan.

 image
 

Fitfashionilta otettiin muhun yhteyttä muutama viikko sitten, ja pohdiskelujen jälkeen oon päättänyt kokeilla jotain täysin uutta ja siirtyä astetta lähemmäs ammattibloggaamista muuttamalla FF-sivustolle. Blogi siirtyy kaikkine postauksineen ja kommentteineen uuteen osoitteeseen, ja myös ulkoasu pysyy melko samanlaisena, vaikka osoite onkin eri. Tuun siis tulevaisuudessa saamaan säännöllisen palkan bloggaamisesta, mikä tarkoittaa sitä, että pääsen tekemään teille enemmän postauksia ja panostamaan blogiin ihan eri tavalla kuin tähän asti. Oon tosi innoissaan kaikesta uudesta, mitä blogisiirto tuo tullessaan, mutta toisaalta mie haluan painottaa, että pyrin ihan oikeasti pitämään Starry eyesin sisällön samankaltaisena kuin tähän asti. Tiiän, että Fitfashion tulee uutena blogikotina aiheuttamaan ihmetystä. ”Eihän tämä edes ole mikään treeniblogi!” Tuota samaa kummastelin minäkin, kun siirtoa ehdotettiin. Mun blogia kuitenkin pyydettiin Fitfashionille juuri tällaisena kuin se on, eli mun ei tarvitse alkaa postaamaan pelkästään hyvinvointiin liittyvistä jutuista siirron myötä. Musta on kyllä hauskaa kirjoittaa treenaamisesta ja siihen liittyvistä asioista, joten hyvinvointipostauksia tulee varmasti olemaan paljon – mutta niin myös niitä muitakin postauksia, samassa suhteessa kuin aikaisemminkin.Mie en myöskään halua, että pelkäätte blogin sisällön valuvan sellaiseen… huonoon suuntaan. En halua, että joka toinen postaus sisältää peilikuvan salilta ja joka toinen mainoksen jostain nettikaupasta. Tiiätte ehkä, mitä tarkoitan. Mie rakastan tätä blogia tämmöisenä kuin se on, ja haluan pitää sen tyylistä kiinni.

Oon kokeillut portaalissa bloggaamista kerran aikaisemminkin keväällä 2014, mutta silloin en oikein pystynyt asettumaan taloksi uuteen blogikotiin ja visiitti jäi lyhyeksi. Mie koen, että oon nyt valmis kokeilemaan portaalissa bloggaamista uudestaan, uudella sivustolla, jos mulla on siihen teidän tuki ja lämpö apuna.

 image
 

Tämä viikko on ollut kyllä hirveää hulinaa ja vilskettä. Sanoinkin mun poikaystävälle, että mun ensimmäinen reissuviikko menee varmaan nukkuessa Balilla. Tai sitten käy niin, että stressi laukeaa flunssaan sairastumisena, mutta toivotaan, että pysyn hereillä ja terveenä. Mulla on ollut tuhat asiaa tehtävänä ja mietittävänä, sillä blogimuuton ja reissuun valmistautumisen lisäksi mulla on tällä viikolla tenttejä ja kandiseminaarit, joissa mun pitää opponoida kahden muun opiskelijan kandi ja esitellä oma (keskeneräinen…) työni. Oon myös ollut hiukan huolissani siitä, kuinka kestän olla rakkaasta erossa kuukauden ajan. On se vaan niin älyttömän tärkeä.No, vielä pari päivää näitä kouluhommia, ja perjantai-iltapäivästä lähtien mie unohdan hetkeksi murheet ja kaiken yliopistoon liittyvän. Postaan seuraavan kerran uudessa osoitteessa luultavasti perjantaina, sillä Starry eyes siirretään huomenna torstaina. Toivon ihan täydestä sydämestäni, että jatkatte matkaa mun kanssa siirron jälkeen. Blogia voi seurata samaan tapaan Bloggerin, Bloglovinin ja Facebookin kautta – älkää siis hätäilkö, päivitän uuden osoitteen kaikkiin kanaviin.

Vitsi että jännittää kaikki.

Tavataanhan uudessa osoitteessa? Heippa

 

17 Kommenttia

 • Reply EMMI 9 joulukuun, 2015 at 5:52 pm

  Hyvää matkaa sulle! :) Nauti, kun pääset täältä pimeästä kylmyydestä lämpimään! Onnea myös uusista blogikuvioista. Tosiaan ehkä vähän hassua, kun Fitfashionilla on niin paljon näitä bikini fitness ym. kisaajia, mutta mun mielestä sovit siihen treenikategoriaan aivan hyvin! Onhan sulla täällä näitä terveellisiä ruokaohjeita ja semmosia treenijuttuja, jotka kiinnostaa enemmän meitä taviksia (ts. ei bikini kisaajia). :D

  • Reply Sita 9 joulukuun, 2015 at 6:57 pm

   Joo Starry eyes on aika kaukana fitness-blogeista, mutta ihana kuulla ettei siirto kuulosta ihan tyhmältä ajatukselta :) Ja haha jotenkin ehkä vähän toivon etten ikinä löydä itteäni ottamasta peilin kautta kuvia pikkareissa omasta pyllystä :D

 • Reply iina 9 joulukuun, 2015 at 6:01 pm

  tottakai tavataan <3 vähä jännä tietty ku blogi muuttaa koska oon nii tottunu että tää on tämmönen oma paikka mutta toisaalta onha se myös siistiä ja huippu mahollisuus sulle! jee onnea ♥

  ps juu combat lähtee ohjaajan takia… ja haha mullaki kastu sukat tänää ku menin salille >:D

  • Reply Sita 9 joulukuun, 2015 at 6:54 pm

   Sama homma, mutta mie yritän tehdä siitä uudesta kotoisan kaikille vanhoille <3 Oon aina niin kiitollinen ku mietin kuinka kauan ootte jaksanu lukea mun turhia löpinöitä, monta vuotta jo! Kiitos siis <3

   ps. missä meän kumpparit

 • Reply Linda / lindsaysdiaries.com 9 joulukuun, 2015 at 6:22 pm

  VAUUUUU!!!!! Onneksi olkoon Sita, niin mahtava juttu <3 Ja hei ihan mahtavaa reissua, oon ihan pikkiriikkisen kade! :)

  • Reply Sita 9 joulukuun, 2015 at 6:53 pm

   Ihana Linda kiitos!! Tuli ihan hymy huulille <3 Sulikset sitte tammikuussa :)

 • Reply Anonyymi 9 joulukuun, 2015 at 6:33 pm

  Tosi ihania kuvia sita! <3 ja mistä tuo söötti takki oikein on?

  • Reply Sita 9 joulukuun, 2015 at 6:52 pm

   Kiitti! H&M:n alesta viime vuonna ostettu :) Kunnon överi muhku, en aina kehtaa käyttää ees tuota haha

 • Reply Jenny 9 joulukuun, 2015 at 7:40 pm

  Onnea sulle sekä siitä että pääset pian lämpimään että blogin siirtymisestä portaaliin! Täällä seurataan ainakin sua uuteen osoitteeseen :)

  • Reply Sita 9 joulukuun, 2015 at 8:16 pm

   Ihana sie, kiitos tosi paljon Jenny <3

 • Reply Anonyymi 9 joulukuun, 2015 at 8:00 pm

  Kiva juttu tuo blogin muuttaminen, mutta toivottavasti just ei tuu liian treeni/hyvinvointi/terveyspainotteista tekstiä jatkossa. Tai siis tietty ne on kivoja (erityisesti kaikki ruokajutut tervetuloa!!), mutta jotenki tää blogi on aina erottunu joukosta just sillä aitoudella ja höpöttely-fiiliksellä. Mutta onnea silti paljon :)

  • Reply Sita 9 joulukuun, 2015 at 8:16 pm

   Ei tarvi ees toivoa sitä vaan mie luppaan jo nyt ettei tuu <3 En itekään jaksa lukea pelkkiä treenihommia, pitää elämässä (ja blogissa) olla muutakin sisältöä hah! Kiitos tosi paljon :)

 • Reply Milla K 9 joulukuun, 2015 at 8:07 pm

  Go Sitaaa!!! Onneksi olkoooon! <3 Itte oon tykänny ihan hulluna tästä portaali meiningistä. Tuntuu että sulla on "oma jengi" mihin kuulut :D Aina on porukkaa keltä kysyä neuvoa ja saada tukea + kaikki ihanat kolleegablogaajat!! Tykkäät varmana :)

  Ps. Tapsoilla nähään?

  • Reply Sita 9 joulukuun, 2015 at 8:15 pm

   Ihana Milla, kiitos tosi paljon <3 Merkkaa hulluna!

   Ps. Mie oon siellä Thailandiassa :( Okei ei oikein sovi suruhymiö haha mutta harmittaa kyllä ku missaan Rovaniemi-joulun, ois mahtavaa nähä kaikkia <3

 • Reply annieveliina 9 joulukuun, 2015 at 9:22 pm

  Vähänkö huippua!!! Onnea Situli<3 Ja munkin mielestä sovit sinne ihan täydellisesti, sillä täähän on täydellinen hyvänolon blogi! :D Ja se on kuitenkin iso ja tärkein osa sitäkin touhua, liian monesti tuntuu, että ihmiset kiinnittää huomiota vaan siihen kuin iso hauis on ja kuin pyöreä peppu, mutta ei se oo se "koko totuus" eikä monen kohdalla mikään kestävä juttu ja eipä sellainen elämäntyyli ees sovi kaikille :)

  Harmi kun ei nähä Oulussa, mutta aivan ihanaa matkaa! Nauti ja ota meille paljon kuvia<3

 • Reply IraCassandra 10 joulukuun, 2015 at 8:08 pm

  OIJJOIJOI! Tottakai tavataan uudessa osoitteessa! Onnea uudesta blogikodista <3 Ps. Nää kuvat on ihanii! :)

 • Reply Salla Jaakonaho 7 maaliskuun, 2017 at 10:55 pm

  Heii Sita :)

  Etsin tämän sinun blogisi ja luinkin sitä vähän. Osaat kirjoittaa todella hyvin ja jotkut asiat hauskastikin. Minullakin on blogi joka on haaveiluajaelamaa.blogspot.fi… <3

 • Jätä vastaus