Surkeat fiilikset ennen puolimaratonia

23 toukokuun, 2014

image

Oe voe.
Mulla olisi huomenna elämäni ensimmäinen puolimaraton Oulun Terwassa – ja olo on kyllä melkoisen paska. Mun allergia on tänä vuonna pahempi kuin koskaan aiemmin, varsinkin kun ottaa huomioon, että oon syönyt lääkkeitä säännöllisesti ja enemmän kuin edellisinä vuosina. Oireet taisivat alkaa viime viikon lopulla, ja viime yönäkin sain unta vasta puoli neljältä aamuyöllä kun nenä oli niin tukossa, ettei voinut hengittää. Mulla on myös aamuisin ollut vähän kuumeinen olo, ja silmäthän ne kutiaa myös. Ja huomenna pitäisi juosta 21 kilometriä, eii hele.
Ei siinä, kyllä mie tiiän että se puolikas menee tällä olollakin, mutta kaikki-tai-ei-mitään-ihmisenä tuntuu, että miksi mie edes juoksen, jos en voi pistää parasta. Ei voi tehdä hommaa täydellä sydämellä. Mutta en mie tätä ala enää perumaankaan, ei mulla tuu juostua puolimaratonia enää loppukesänä – haluan heti huomenna juoksun jälkeen heittää arjen ja kevään ja säännöllisyyden pois ja heittäytyä kesään.
Tämän viikon liikkumiset ovat olleet tiistain ja torstain pyöräilyt töihin ja takaisin (Alppilasta on Zeppeliniin semmonen 17 kilometriä per suunta, menee vajaa tunti) sekä keskiviikon puolen tunnin lenkki, joka käytiin mun uuden kämppiksen eli Maijan kanssa. Oon koittanut keskiviikosta lähtien juoda tavallista enemmän vettä ja oon kyllä syönytkin tavallista enemmän. En oo kuitenkaan esimerkiksi venytellyt ollenkaan ja keskiviikkona käytiin tyttöjen kanssa terassilla ja Jumprussa istumassa – ei mitään täydellistä valmistautumista todellakaan :D
Huomiseksi on muuten luvattu aurinkoa pilvettömältä taivaalta ja +25 C lämmintä! Saakohan sitä jonkun lämpöhalvauksen :D Mun pitäisi tänään vielä syödä hiilareita (not a problem), ladata biisejä ja tehdä soittolista sekä valita juoksuvaatteet. Laittelen varmaan Instagramiin jännäfiiliksiä ennen puolikasta ja tulokset heti suorituksen jälkeen, mutta blogin päivittäminen voi mennä sunnuntaille. Katsotaan! Pitäkää peukkuja :)
Postauksen kuvat: www.harrirauhanummi.com

2 Kommenttia

  • Reply Aarni 23 toukokuun, 2014 at 4:27 pm

    Kato vaa Sita nii se fiilis sen puolikkaan jälkeen on vielä enemmä voittaja tällase vastustavan valmistautumise jälkee, tsemii!

  • Reply Marde 23 toukokuun, 2014 at 9:35 pm

    Hei apua mistä kuvat on otettu? Terveisin: epätoivoisesti uusia lenkkipolkuja vailla_91
    ps. tsemppiä huomenna, muista että kuka tahansa joka juoksee yli 15km putkeen on yli-ihminen

  • Jätä vastaus