Sunnuntaikuulumiset

7 syyskuun, 2014

image

Joillakin varmasti ärsyttää se, miten positiivisia bloggaajien postaukset ovat. Aina kuuluu hyvää, aina on ollut ihanaa, elämä on jännittävää ja täynnä tapahtumia. No, vaikka tuossa kuvassa nököttääkin iloinen kakku ja ehkä myös iloinen tyttö, mie voin nyt sanoa suoraan, että mulla on ollut viime päivinä kunnon TRL-fiilikset eli tyhmä, ruma ja läski olo. (Kaikkien naisten lemppari, haha.) Aina kun oon yksin tuntuu, ettei saa mitään aikaiseksi, ei kiinnosta tehdä asioita eikä mistään tule mitään. Kuulostaako kenenkään korvaan tutulta näin syksyn tullen? Muiden ihmisten seurassa nuo asiat unohtuu aika tehokkaasti, mutta äh ei ole ollut kyllä mikään maailman paras fiilis. En oo tällä viikolla saanut päivitettyä blogiakaan tämän takia, mikä huonontaa fiilistä entisestään. Onneksi nää on vaan näitä, eli normaalia huonompi olo ei oikeastaan johdu mistään tietystä asiasta; mulla on kaikki oikein hyvin, ei ole sattunut mitään eikä ne stressin aiheuttajat ole ylitsepääsemättömiä hommia. Mie tiiän sen itsekin – harmi, ettei tiedostaminen oikein poista sitä oloa. Ennen mie aina antauduin ahdistukselle, joten nykyään on kyllä tosi jees, kun pystyy pitämään sen edes tälleen joten kuten kurissa. Vuodessa oppii paljon, ja elämä on huomattavasti helpompaa, kun ne kohtaukset ei ole jatkuvasti lamaannuttamassa jäämään peiton alle, piiloon velvollisuuksilta.

Mutta niin kuin sanoin, muiden ihmisten seurassa nämä kiukut ja tyhmät olot unohtuu. Tällä viikolla oon ollut paljon töissä, mutta perjantaina viettelin vapaata kaupungilla. Päivällä käytiin lounaalla tyttöjen kanssa…

image

…ja sushi oli taas niin taivaallista kuin raaka kalamötky voi olla. Pitäisi oikeasti opetella tekemään tuota itse, ei mitään hirveän vaikeaa hommaa taida käytännössä olla. Tuo mun annos maksoi Yuki Sushissa 9,50 euroa. Lounaan jälkeen iltapäivällä kiertelin vielä herra poikaystävän kanssa kauppoja ja kahviloita. H&M:llä oli ärsyttävän houkutteleva -20 % tarjous kaikista tuotteista opiskelijakortilla… Takkihan sieltä piti sitten ostaa.

Eilen lauantaina olin taas töissä ja illalla vietettiin aikaa tyttöjen kanssa ihan vaan meillä kommuunissa maaten ja telkkaria katsellen. Miekin jaksan katsoa BB:tä tänä vuonna, kun Joni on siellä mukana :D Ihan paras, BB-Aslak ei edes vedä vertoja… Onneksi tuli pidettyä tällainen kotiviikonloppu, tekee hyvää olla juhlimatta. Keskiviikkona kuitenkin ehkä Vulcanaliaan opiskelijarientoihin.

image

Tänään mulla oli vapaata, ja käytiinkin iltapäivällä edelleen meillä asuvan Heisan kanssa lenkillä ja tehtiin kanasalaattia. Ja arvatkaas jätkät mitä? Mie oon tällä viikolla treenannut ekaa kertaa moneen viikkoon! Vaikka selkä ei ole kokonaan parantunut, pystyin pyöräilemään töihin kolmena päivänä sen 17 km per suunta, sekä käymaan salilla ja tuolla lenkillä. Oon tästä aika happee, sillä ensi viikolla pitäisi olla edes pienessä iskussa NRJ Workout Oulu -tapahtumaa varten. Tuokin on aiheuttanut mulle pientä stressiä viime aikoina; kiva yhteistyö, jos ei pysty osallistumaan koko hommaan… Nyt alkaa kuitenkin näyttää ihan hyvältä, sillä selkä kestää ainakin kevyen liikunnan ilman kipuja. Mutta kirjoittelen tuosta sitten lähempänä!

Huomenna mulla olisi taas töitä, ja tiistaina alkaa koulu? Niin outoa mennä istumaan heti kahdeksalta aamulla luennolle. Onneksi mulla on aluksi vain neljä-viisi luentoa per viikko, eikä sillä etten olisi odottanut tätä – haluan äkkiä opiskelemaan! Koitan huomenna ehtiä julkaisemaan teille ne kysymyspostauksen vastaukset, jotka on olleet muuten valmiina vaikka kuinka monta päivää. En vaan oo saanut oikein mitään kuvia niihin, ja siksi postaaminen on venynyt näin pitkälle. No, jospa teille kelpaa jotkut vanhat kuvat niiden kuvitukseksi? Vai miten on :)

Nyt Heisan seuraksi olkkariin jatkamaan Pako-maratonia – päästään kohta taas vapaaksi vankilasta…

12 Kommenttia

 • Reply Arutte 7 syyskuun, 2014 at 7:14 pm

  mistä toi porkkanakakku? näyttää ällömakealta mutta hyvältä!

  • Reply Sita 8 syyskuun, 2014 at 9:15 am

   Robert's Coffee! :)

 • Reply Anonyymi 7 syyskuun, 2014 at 8:30 pm

  Kuulostaapa tutulta tuo fiilis, onneks en ole ainoa! :D

  • Reply Sita 8 syyskuun, 2014 at 9:16 am

   No jep! Äkkiä joulu tänne niin lähtee syysmasis :D

 • Reply Milka Kosonen 8 syyskuun, 2014 at 7:37 am

  Niin tuttu fiilis! Mut nää on näitä, eikö :-)

  • Reply Sita 8 syyskuun, 2014 at 9:17 am

   No joo! Tänään sain heti aamusta pullaa niin lähti päivä ees vähän paremmin käyntiin :D

 • Reply Emilia 8 syyskuun, 2014 at 12:53 pm

  Heii täällä kans yks joka on potenut kauheata tuskaa itsensä kanssa! Läski ruma, saamaton, väsynyt jne..!! Huhhuijjekkaa. Laitetaan syksyn piikkiin? Ihania juttuja oot kuitenkin tehnyt <3 Ystävien seura saa aina piristymään :)

  • Reply Sita 8 syyskuun, 2014 at 8:57 pm

   Laitetaan! Ja hei vois käydä kahvilla tässä joku päivä/viikko :)

 • Reply iina 8 syyskuun, 2014 at 6:18 pm

  ää sama fiilis mullaki ku ahistukset meinaa ottaa vallan… :( oon kyllä muute ollu ilosena ja hyvää kuuluu:) aurinkoa sinulle <3

  • Reply Sita 8 syyskuun, 2014 at 8:58 pm

   Hyvä että kuuluu hyvää <3 samoin!!

 • Reply Lotta 8 syyskuun, 2014 at 6:23 pm

  Nimeomaa nää on näitä! Itellä välillä sama fiilis, mutta nii kai se joskus kuuluuki? Ja katoinki jo heiaheiasta mite oot ahkeroinu! Toivottavasti selkä kestää (voiei nyt tuli se Pete Parkkosen biisi mielee….) ! Mieki kävin tänää ekalla kahvakuulatunnilla ja hikoilin ku pien possu, kiva löysäily kesä takana :–D mutta jee syksyn jatkoja ♡

  • Reply Sita 10 syyskuun, 2014 at 9:50 am

   Haha tuo biisi :D Ihana Lotsku <3

  Jätä vastaus