She came home for Christmas

2 joulukuun, 2011

Perjantai on alkanut mukavasti. Pyörähdin kaupungissa syömässä, moikkaamassa Triumphin tyttöjä ja ostamassa mustat sukkahousut iltaa varten. Olis nimittäin tarkotus lähteä kiertelemään kavereiden ylioppilasjuhlia ja sitten myöhemmin suunnata baariin (jee pitkästä aikaa!!). Mutta vitsi, Rovaniemi on kaunistunu kuukaudessa. Lieneekö syynä kuukauden poissaolo vai ihanat jouluvalot joita on sytytelty sinne tänne – mutta lumi kyllä tekis terää maisemaan. Ankeaa! Joulukuun toka päivä ja vettä sataa..

Pakko kertoa lyhyesti eilisestä! Tuukalla ja sen bändillä oli nimittäin eka keikka Rovaniemen Doris-yökerhossa. Näin ekaa kertaa kun Uoma soitti ja huh huh olin niin yllättyny! Mullahan on taitava poikaystävä :D Uoma tosiaan soittaa cover-biisejä, lähinnä bilemusiikkia (listalta löytyi Rihannaa, Stellaa, Pendulumia, Paulaa sekä Haloo Helsinkiä). Tällä kertaa Doriksessa oli lähinnä vaan yhen koulun pikkujoululaisia (yksityistilaisuus yhteentoista asti illalla, mutta keikka veny yli yhdentoista eli saatto siellä ollu ulkopuolisiaki), mutta paikka oli kohtuu täynnä ja meno oli kyllä hyvä! Ootan jo ens keikkaa, saa nähä koska sellanen tulee.

Nyt pitäis lähteä tosiaan suunnistaan Citikan kanssa tuonne pimeään, pitäis käydä viidessä eri yo-juhlissa, heh. Onko kellään muilla juhlia – kavereiden, sukulaisten, tai kenties omat juhlat? Mitä on viikonloppusuunnitelmina?

3 Kommenttia

 • Reply Tinja 2 joulukuun, 2011 at 4:38 pm

  Viikonloppusuunnitelmina voin kertoa että oon töissä enkä millääääääääääään jaksais. Huoh. Mut kivaa viikonloppua sinne!

 • Reply Nukkis 3 joulukuun, 2011 at 4:24 pm

  Hei kultaseni ^^ tulin ilmoittamaan, että mainitsin sinut bloggauksessa: http://holisevakapykakku.blogspot.com/2011/12/ihalemiani-henkiloita.html

 • Reply Sita 3 joulukuun, 2011 at 4:35 pm

  Tinja: Wää tsemppiä duuniin! Koita jaksella :) Ja kiitos samoin!

  Nukkis: Voi pikkunen, oot sulo!

 • Jätä vastaus