Salikisuilua ja Tritanium-kompressiohihat

11 heinäkuun, 2014

image

 

Mie oon taas pitkän tauon jälkeen innostunut salilla käymisestä. Ihanaa välillä tehdä kaikkea höpöä true bodaajien seassa ja olla ihan pihalla, haha. Nyt kesällä en oo itse asiassa käynyt yhdelläkään ryhmäliikuntatunnilla, vaikka viime talvena ne oli mun elämä. Lenkkeilykin on jäänyt tosi vähiin, koska mulla tulee juoksemisesta heti mieleen se toukokuinen puolimaraton ja hengenahdistukset, vaikkei oikeasti enää edes oo allergiat päällä. Mutta ei se mitään, oikeasti niin mukavaa vaihtelua tehdä salitreeniä.

Ja kesällä on muuten oikeasti kivaa treenata. Ei ehkä malta käydä siellä salilla niin usein, jos on tällaiset ilmat kuin nyt, mutta toisaalta se kotoa lähteminen ei tunnu yhtään niin pahalta kuin talvisin. Voi laittaa vaikka treenishortsit valmiiksi päälle ja hypätä vaan pyörän selkään – ja kiva kattoa salilla itseään peilistäkin, kun siellä vastassa ei möllötä mikään Game of Thronesin white walker…


Oon koittanut käyttää ahkerasti noita Tritaniumin kompressiohihoja, jotka sain alkukesästä blogiyhteistyönä, ja nyt muutaman viikon jälkeen uskaltaa jo kertoa kokemuksista teillekin. Harmittaa, kun en oo vielä ehtinyt testaamaan näitä esimerkiksi just Les Mills -tunneilla, mutta kylläpä painojen kanssa heiluessakin on saanut jonkinlaisen kuvan hihoista. Ja muistakaa muuten aina mun treenijuttuja lukiessa, että mie oon ihan tavallinen pulliainen enkä mikään fitness-bloggaaja tai alan ammattilainen! Mun mielipiteet ja jutut on aina normi tyypin kokemuksia :)

 
image

Mie käytän hihoja yleensä vain silloin, kun tiiän treenaavani käsiä ja yläkroppaa, ja oon laittanut ne päälle ennen alkuverryttelyä, jolloin käsiin tulee mukava lämpö cross trainerillakin lämmitellessä. En oo ihan varma, miltä kompressiohihojen vaikutus pitäisi tarkkaan ottaen tuntua, mutta mun mielestä käsiin tulee sellainen tuettu fiilis, kun treenaa vaikkapa hauberii tai ojentajia. Lisäksi se alussa haettu lämpö tuntuu pysyvän lihaksissa paremmin läpi harjoittelun.

Ainoa mun hoksaama huono puoli hihoissa oli minun mielestä se, että ensimmäisillä käyttökerroilla kättä koukistaessa napakka kangas tuntui ikään kuin rullautuvan kyynärtaipeessa ja puristavan ihoa. Nyt viimeisimmillä kerroilla en oo tosin edes muistanut koko asiaa. Oon tässä miettinytkin, että syynä saattoi olla se, etten vaan ollut tottunut hihoihin, en osannut laittaa niitä oikein päin (saatoin jättää sauman väärään kohtaan), tai sitten hihat ovat pehmentyneet juuri sen verran, etteivät enää purista ihoa. Muutoin hihat ovat toimineet hyvin; eivät hiosta, vaikka on ollut välillä aika kuumatkin oltavat salilla, eivätkä lähde valumaan treenin aikana, vaikkei resori ole edes hirveän tiukka.

Seuraavaksi haluaisin kokeilla noita tenniksessä ja rannalla biitsiä pelatessa! Mulla oli itse asiassa nuo mukana viimeksi kun palloteltiin, mutta pelkäsin hassuja rusketusraitoja ja jätin hihat laukkuun. Seuraava testituote Tritaniumilta taas on Shapeshifter-housut, jotka itse asiassa sain jo postissa pinkkinä. Oli aika makiat!

Jos teillä kiinnostaa tilata tuollaiset kompressiohihat itsellenne, kannattaa käyttää alekoodia ”hihat”, jolloin hinnasta putoaa -10 % pois. Toimituskulut ovat ilmaiset ja toimistusaika nopea, voin kertoa :) Tritaniumin Facebook-sivuilta taas löytyy aiheeseen liittyviä arvontoja just nyt, kannattaa vilkaista nekin läpi – taisi olla lahjakorttia jaossa.

6 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 11 heinäkuun, 2014 at 4:54 pm

  Ootko tulossa väriestejuoksuun huomenna?

  • Reply Sita 11 heinäkuun, 2014 at 5:12 pm

   Voi en oo, töitä :(

 • Reply iina 13 heinäkuun, 2014 at 1:12 pm

  samis vesipullo! hihi ihan paras<3 oli ihanaihana nähä sua tännää:) oot supersöppänä ♥

  • Reply Sita 13 heinäkuun, 2014 at 3:06 pm

   Oi niin sinuaki!! Olet vallan suloinen tappaus :) <3

 • Reply Anonyymi 15 heinäkuun, 2014 at 9:31 pm

  mistä toi vesipullo on? :o ihana!!

  • Reply Sita 19 heinäkuun, 2014 at 3:48 pm

   H&M lastenpuoli :))

  Jätä vastaus