Rovaniemen keskustassa kuhisee

26 huhtikuun, 2012

Vihdoinkin se aurinko eksyi tänne Lappiinkin, jeeveli. Heti oli keskustassa porukkaa hengailemassa, kävelemässä toppi päällä (no okei vaan yksi tyttö, jonka mielestä +12 on ilmeisesti helle), ihmettelemässä Sampo-aukiolle ilmestynyttä jäätelökioskia (turha luulo, ei se nyt vielä tietenkään ollu auki, päättäjät tietää että kuitenkin tulee vapuksi neljäs takatalvi) sekä istumassa kaupungin ainoalla auki olevalla terassilla. Niin kuin mekin! Kalotinlinnan alakerrassa oleva Toto Cafe Linna on kyllä ihana paikka, tykkään ihan hulluna sen sisustuksesta. Eikä valikoimassakaan ole mitään moitittavaa, oltiin tosin tylsiä eikä tilattu mitään syötävää. Hyvä vaan mulle, repsahti nimittäin kortilta vähän lisää euroja kun hortoilin vahingossa Gina Tricotiin – ei vissiin FAA-tilauksen tekemä lovi pankkitilillä riittänyt.

Vaatteista puheenollen, mulla ei oo kyllä mitään hajua miksi pukeudun vappuna. Tai pukeudunko ylipäätään minkään teeman mukaan. Oon kuitenkin oikeastaan ihan innoissaan vapusta, vaikka mulla onkin silloin töitä kuuteen. Suurin syy on se, että tytöt jäikin Rovaniemelle, eikä tarvitse olla pienellä porukalla vaan on semmonen kunnon juhlajoukko.

Oon muuten koko viikon ajan miettinyt, että pitäisi hoitaa se videpostaus alta, mutten vaan saa aikaiseksi tehtyä sitä. Vissiin alitajuisesti välttelen sitä, ei oo nimittäin mitään hajua miten siitä saisi sellaisen edes joten kuten coolin, haha. Ehkä kuvaan videon vappuaattona? Se on varmaan ainoa keino karsia pätkästä jäykkyys ja epäluonnollisuus.. Vai olisko teillä parempia ideoita videon teemaksi?

19 Kommenttia

 • Reply Senja 26 huhtikuun, 2012 at 2:52 pm

  hei taisi se aurinko karata sinne, turussa satoin nimittäin taas koko päivä kaatamalla! mikä siinä on kun ei saada siitä arskasta kauempaa nauttia, aina pitää tulla sadepäivät pilaamaan sen kaiken hyvän fiiliksen :) no ei harmita nyt enää niin paljon, kun tiedän että siellä sun ilona se aurinko tänään ollut ;)

  joka vuosi vappuna oon miettinyt samaa, mitä pukea päälle, mutta onneksi tänä vuonna voi turvautua noihin helppoihin ja mukaviin haalareihin:D laita sita prinsessakruunu päähän ja pinkit huulet, se toimii aina!;)

  ja samasama, videopostaus!! oon joku puoli vuotta yrittänyt tehdä, tavallaan haluaisin niin kovasti mutta jotenkin ei saa aikaiseksi :D joku hyvä aihekin pitäisi keksiä! koitetaan skarpata ;D<3

  • Reply Sita 26 huhtikuun, 2012 at 2:58 pm

   Hihi ihana :) Aaa niin joo sie saat laittaa koulun One Piecen päälle.. Epäreilua. Tehdään jotku rinnakkaiset videopostaukset? Tai sitten ihan vaan lupaat tehdä jos miekin teen, olis kiva saaha sultaki sellanen oikeasti!

  • Reply Kaisa 26 huhtikuun, 2012 at 5:22 pm

   Ymmärrän tuskanne! Ihan hirviän vaikiaa. Täällä odottelen kovasti niitä klipsuja. :)

  • Reply Sita 26 huhtikuun, 2012 at 6:47 pm

   Sulla oli hyvä klipsu :)

 • Reply Anonyymi 26 huhtikuun, 2012 at 3:33 pm

  Heii millon teet sen proteiini-testi postauksen josta tässä joskus puhuit? Eli niistä palautusjuomista ja patukoista? :) Sitä oon ootellu! :D

  • Reply Sita 26 huhtikuun, 2012 at 3:39 pm

   Ai niin sekin! Yritän ens viikolla ostella niitä lisää ja saada postauksen ulos :) Vähän jääny se koska haluan tehä sen silleen kunnolla, perusteelliset tiedot ja kuvat :D Sori ku on kestäny!

  • Reply Anonyymi 26 huhtikuun, 2012 at 6:32 pm

   Juu ei mitään, kunhan joskus teet sen. :)

 • Reply tan 26 huhtikuun, 2012 at 4:26 pm

  haha, kiitos että sanot sitä Sampo-aukioksi!!! ei oo mikkään Lordi-aukio : D

  • Reply Sita 26 huhtikuun, 2012 at 6:46 pm

   OHO se tuli muuten vahingossa :D Kaikella kunnioituksella Lordille kyllä, itkin ku ne voitti haha

 • Reply MARIA 26 huhtikuun, 2012 at 6:57 pm

  voi tää sun blogi on niin ihana! aloin lukijaksi kun vaikuttaa niin kivalta :)

  • Reply Sita 26 huhtikuun, 2012 at 7:07 pm

   Oi kiitos tos paljon ihana! Kiva kuulla että tykästyit :)

 • Reply Jassu 26 huhtikuun, 2012 at 7:11 pm

  Onko sun hiukset luonnostaan noin kiharas ? Jos ei niin miten laitat ne ? (:

 • Reply roosa 26 huhtikuun, 2012 at 7:34 pm

  ooooh sulla on ihanat hiukset ! :—)

  • Reply Sita 26 huhtikuun, 2012 at 7:41 pm

   Tiiäkkö just ennen kuvan ottoa taivastelin tytöille kuinka likainen mun tukka oli ja tytötki myönsi sen :D Kuvassa ei onneksi näy.. Mutta kiitti!

 • Reply Lumi 26 huhtikuun, 2012 at 7:45 pm

  joo kuvaa vappuvideo ! kivoja kuvia!!

  • Reply Sita 26 huhtikuun, 2012 at 7:52 pm

   Haha uskaltaiskohan :D Saattais olla nolo.. No katotaan! Ja kiitti kiitti :)

 • Reply Emma 26 huhtikuun, 2012 at 9:59 pm

  Yhdyn edelliseen eli oon vappuvideon kannalla! Se on ainaki ajankohtainen!
  Ja tässä nyt jo jonku aikaa oon ollu yksi sun blogin lukioiden joukossa niin se videopostaus on kyllä semmone jota oon innolla odotellu! :)

  • Reply Sita 26 huhtikuun, 2012 at 10:10 pm

   Hahaa okei vissiin se pitää kuvata! :D Antakaa sitten anteeksi paskat känniläpät..

  Jätä vastaus