Reissuviikko

14 syyskuun, 2016

image
 

Viime viikko oli semmoinen että oksat pois.

Maanantaina olin töissä normaalisti Oulussa, tiistaina kävin päiväreissun Helsingissä töissä. Keskiviikkona olin yliopistolla, torstaina töissä, perjantaina uudestaan Helsinkiin ja viikonloppu meni Splayn kaksipäiväisissä kuvauksissa.

Oikeastaan viikko kuvastaa aika hyvin mun nykyistä arkea: töitä, opintoja, Youtube-juttuja ja matkustamista. Musta tuntuu välillä niin kuin eläisin jotain kolmoisagentin elämää, haha. Yhtenä päivänä opiskelijana luennolla, toisena töissä ja kolmantena kameran edessä. Sekin on jännää, että mie koen tuovani itsestäni näissä eri tilanteissa erilaisia puolia esiin (sekä tiedostamatta että tietoisesti). Esimerkiksi videojutuissa oon se tosi positiivinen, vähän riehakas versio itsestä, ja välillä mietin, vastaakohan se vaikka mun tuttujen mielestä sitä oikeaa Sitaa. Tästä päästään siihen, kuinka henkireikä meän koti ja mun ystävät on; saa olla ihan oma itsensä ja tavallaan peilata itseään rakastavien ihmisten kautta. Ja se on tärkeää, koska some ei oo hyvä peili – ei, vaikka nykypäivänä sen kautta on niin helppo harhautua hakemaan hyväksyntää ja rakentamaan omakuvaa.Oon tässä pikkuhiljaa alkanut totuttelemaan uuteen arkeen kesän jälkeen. Ja pakko myöntää, että on kyllä outoa ilman jokapäiväisiä töitä! No joo, en mie oo yliopistolla kuin kaksi päivää viikosta, mutta silti – tuntuu että opiskelupäivinäkin on pakko vilkuilla työmailia ja hoitaa työjuttuja. En oo tähän mennessä ehtinyt olla kuin parilla luennolla, mutta oon päättänyt olla oikeasti tosi skarppina näillä mun kursseilla; ne ei saa jäädä kesken. Nyt loppuu se lusmuilu. Ihan oikeasti, onhan se nyt naurettavaa, jos kandin paperit venyy viiteen vuoteen. Neljä ja puoli ei oo läheskään niin paha, haha. Pitäisi varmaan varata joku juhlapäivä joulukuulle, että tulisi vähän paineita saada tutkinto kasaan.

Oon myös vihdoinkin alkanut taas treenaamaan! Olin eilen ekaa kertaa jumpassa kesäkuun jälkeen, ei hele. Heinä- ja elokuun aikana taisin käydä kerran tai pari lenkillä, joten voitte kuvitella, miten saatanan jumissa oon eilisestä jumpasta :D Mun ja Hukan aikaisempi yhteistyösoppari loppui tosiaan kesäkuussa, mutta jatkettiin sitä nyt syyskuun puolivälistä vuoden loppuun saakka. Yhteistyö on tällä kertaa ikään kuin Youtuben puolella, mutta ajattelin silloin tällöin tehdä tänne bloginkin puolelle treenipostauksia. Spämmäystä ei kuitenkaan ole siis luvassa :)

Mun pitäisi tälle illalle editoida vielä yhtä työvideota ja tehdä vähän kouluhommia. Pokemon Go:n uusi buddy-ominaisuus tosin houkuttelisi lähtemään kävelylle… Haha. En oo tosiaan täällä kertonutkaan, mutta oon yksi niistä Pokemon Go -hulluista. Tai no, en oo enää ehkä ihan hulluna siihen peliin, mutta kyllä sitä aika paljon on tullut paukuteltua loppukesän aikana. Tällä hetkellä oon levelillä 25 ja voi olla, että mua uhkaavasti lähestynyttä kyllästymisentunnetta saadaan lykättyä parilla viikolla tuolla uudella ominaisuudella…

Tällaista höpöhöpöä tällä kertaa! Jos ei tullut Sita-kiintiö täyteen, käykäähän katsomassa mun uusin video vielä postauksen päälle. Heipa :)

 

Ei kommentteja

Jätä vastaus