Rappion selätystä

3 toukokuun, 2012
Viime päivien tehtävälista:
[✔]  Lukeminen
[✔]  Terveellisempi syöminen
[✔]  Treenaaminen

Tuloksena viisaampi pää ja vapputurvotuksen laskeminen – ja tuntuu kuulkaa hyvältä!

Yksi juttu mulla tosin häiritsee, nimittäin etten oo pystynyt vielä toteuttamaan teidän postaustoiveita. Listalla odottaa mm. lempipaikat Rovaniemellä -postaus, videopostaus, proteiinipatukoiden testailutulokset sekä tanssipostaus. Lempipaikat pitäisi käydä kuvaamassa, tiedän kyllä mitä haluan teille esitellä, proteiinipostauksen toteutus on vielä vähän hakusessa (en tiiä, miten laitan kuvat ja arvostelut, haluan ne jotenkin siistiin ja selkeään taulukkoon) ja tanssipostaus tulee heti kun ehdin käydä äitin luona lataamassa sen koneelta vanhoja kisa- ja esiintymiskuvia. Ja mie kyllä itse asiassa laitoin jo Youtubeen pari vappuvideota, mutten oo vielä uskaltanut linkittää niitä tänne – vähän sellainen olo, että puolet teistä kaikkoaa blogin sivupalkin lukijaboxista jos näette, kuinka karu sitä on huppelissa, haha. Vai mitä mieltä ootte, pystyttekö ottamaan videon läpällä jos laitan sellaisen tänne?

On muuten outoa, miten mie en pysty ottamaan sellaista huoletonta asennetta tämän blogin suhteen. Tai no, itse asiassa tuo ei oo outoa, vaan se, etten edes halua olla huoleton; pystyisin kyllä olemaan stressaamatta, jos haluaisin. En oikein osaa selittää sitä, kai se vaan johtuu siitä, että tykkään tehdä asiat joko kunnolla ja loppuun asti tai vetää kaiken miten sattuu. Blogin suhteen nyt on sattunut tosi pitkään olemaan sellainen vastuuntuntoinen olo, vaikka esimerkiksi treenaamisen, opiskelun, oman huoneen siistinä pitämisen tai jopa vartalon rasvaamisen suhteen mulla aina heittelee fiilikset ja tulee kausia, jolloin lopetan hommat tai vedän kaiken tahallaan läskiksi (kirjaimellisesti, kun puhutaan treenaamisesta), varsinkin jos tiiän, etten pysty parhaimpaan mahdolliseen tulokseen. Ja nyt tajusin, että tämä sama homma koskee jollain tapaa myös noita rästissä olevia postauksia: koska tiiän, että parhaimman mahdollisen lopputuloksen saaminen vaatii paljon työtä ja tarkkuutta, välttelen postausten aloittamista. Mieluummin odotan kunnon inspiraatiota, että saan hyvää matskua teille lukijoille, kuin postailen semihyviä tekstejä. Eli vaihtoehdot on ei mitään tai parasta mahdollista. Saiko tuosta nyt mitään selvää? Onko teissä samanlaisia ääripääpiirteitä? Huomasitteko kuinka söpösti Cheek pomppi tämän illan Leijonat-lähetyksessä aina kun se lauloi kohdan ”Sokka irti”?

22 Kommenttia

 • Reply abasourdi 4 toukokuun, 2012 at 2:33 am

  Sulla on postaukset muutenki aina sellasia, että niistä tulee jotenki hyvä mieli tai sitte jää pohtimaan jotain juttua, mikä on myös jees, joten ite odottelen ainakin mielelläni sitä inspiraatiota. :) Ei tässä mikään kiire ole.
  Ja tämän merkinnän loppu on ihanan random!
  (Ehkä ei vaan pitäs kommentoida mitään blogeja puoli kuudelta aamulla :D)

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:10 pm

   Puoli kuudelta on just hyvä! Tulee mieleen ku vien aina isän maanantaisin joskus viiden jälkeen töihin niin oon kerran jumittunu kolmeksi tunniksi sen jälkeen laittamaan blogin HTML-koodeja kuntoon :D Tuli vähän nörtti olo ku katto kelloa että jaha, se olis seitsemän aamulla ja meikä koodailee hereillä..

   Ja haha randomius on parasta :D

 • Reply Coba 4 toukokuun, 2012 at 4:05 am

  videota tänne vain, eiköhän meistä jokainen, joka alkoholia juo, ole ollut hienossa ja edustavassa kunnossa välillä ! tuskin meistä kukaan nyt sen takia kaikkoaa ;)

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:10 pm

   Laitan eka normivideon ja ehkä sitten sen vielä :)

 • Reply Hanna 4 toukokuun, 2012 at 5:32 am

  Kravinlohta namnam! Ja laita vaa video, jokaine sekoilee joskus :D

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:10 pm

   Joo vitsi se on hyvää!! Tuli ihan joulunen olo oi

 • Reply Mirella 4 toukokuun, 2012 at 6:23 am

  Sama juttu! Usein tulee semmosia 4 päivän postaustaukoja (kuten nyt), kun ei vaan tee mieli väkertää mitään turhanpäiväistä postausta :D Mul on kyllä luonteessa myös tommosia ääripäitä, joko oon ihan raivopää tai sit tosi söpis tai vaihtoehtosesti itken :D Ja tää ei nyt liittyny asiaan mitenkään, et moro….

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:11 pm

   Mullaki ollu kyllä huono postausviikko! Ehkä ens viikolla sitte paremmin :) Joo sama, oon Tuukalle joko ihana tai raivopää ämmä hahahha. Hyvä etten oo ainoa..

 • Reply iinS 4 toukokuun, 2012 at 8:03 am

  Videota kehiin vaan! Oman kaveriporukan videomateriaalin perusteella voin luvata että kestän kyllä ihan mitä vaan :–D

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:11 pm

   Tänään tulee ;)

 • Reply Ida 4 toukokuun, 2012 at 9:38 am

  Iteltäni on kanssa välilä kadonnut lukijoita, kun olen laittanut jotain tyhmää. :D Mutta sellasta se on. Kaikki eivät osaa ottaa juttuja läpällä, eikä semmosta pidä miettiä. Se on toki mukava lukea, jos tekstissä on sisältöä, mutta ei sen aina niin ihmeellistä tarvitse olla. ;)

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:11 pm

   Voi ei raukka :D Katotaan miten mulle käy..

 • Reply iina 4 toukokuun, 2012 at 3:15 pm

  oot niin ihana murppeli! ihan sama mitä tänne postaat tykkään joka tapauksessa! oot söpis ja symppis<3

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:12 pm

   Ja sie oot maailman ihanin kommentoija!! Virtuaalikarkkipusseja ja -haleja <3

 • Reply wilmabcd 4 toukokuun, 2012 at 7:45 pm

  ois kyllä mahtavaa, jos laittaisit sen videon! :D

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:12 pm

   Hahaa tänä viikonloppuna ehkis tulee se vappuvideo, normivideo tulee tänään :)

 • Reply Kaisa 4 toukokuun, 2012 at 8:37 pm

  On! Niin samoja ääriä havitellaan.

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:13 pm

   Sielunsiskot! Wingsit, irtokarkit, ääripäät..

 • Reply Laura 5 toukokuun, 2012 at 12:03 am

  Vitsi tykkään sun blogista ihan sikana! Sen takia, että asut muualla kuin Helsingissä ja sen takia, että susta saa tosi aidon kuvan! Oon seuraillu jo pitkän aikaa, eikä toistaiseksi mikään oo vielä ärsyttäny sun postauksissa :) jatka samaan malliin!

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 2:14 pm

   Jeeeeee kiitos paljon kommentista <3 Koitan jatkaa samaa rataa, ihanaa nimittäin kuulla että kaikki on miellyttäny! :)

 • Reply minni 5 toukokuun, 2012 at 5:49 pm

  Hei minkäslainen kamera sulla on? Tosi hyvänlaatusia ja värisiä kuvia tullee =)

  • Reply Sita 5 toukokuun, 2012 at 6:30 pm

   Canon EOS 450D :) Kiitti! Muokkaaminen tietty vaikuttaa paljon.

  Jätä vastaus