Paras darraruokapaikka Rollosa

26 elokuun, 2015

image

En tiiä, mistä traditio on peräisin, mutta meän tyttöporukalla on ollut pitkään tapana käydä juhlien jälkeisenä sunnuntaina krapulamätöllä Wingstonissa. Tämä siis silloin, kun koko jengi vielä asui Rovaniemellä. Nykyään kunnioitetaan tätä kuninkaallista perinnettä aina kun kokoonnutaan yhdessä Laphiin, ja viime sunnuntainakin varattiin pöytä Wingstonista.Oikeastihan tällaiset läski-pekoni-setit vaan pahentaa darraa, mutta jotenkin sitä ennen ruokailua kuvittelee että ”Kyllä, rasva dipattuna rasvaan ja diabetes lautasella on just niitä juttuja, jotka pelastaa nyt tältä ololta”. Kuvissa näkyy muuten mun uusi kovispenaali, hahahh.

image
image
image

Vaikka Wingstonin siivet oli ennen mun ehdoton ykkösruoka, tilasin tällä kertaa kana-vuohenjuusto-burgerin bataattiranskalaisilla. Super valinta, oli niin hyvää! Tuo kurkkumajoneesi ei kyllä ollut niin hyvä kuin odotin, eli ensi kerralla sitä mangodippiä tai currymajoneesia. Oon ehkä vuosien varrella kyllästynyt wingsseihin ja niiden kastikkeeseen, joka on alkanut maistua tunkkaiselta, mutta hampparit nyt toimii aina. Oon vissiin oululaistunut? Tai ainakin tuntuu siltä, että känkyn lisäksi Oulussa syödään ravintoloissa tosi paljon burgereita.
Mutta o-ou, kohta loppuu tällaiset ruokakuvat. Ensi viikosta lähtien nimittäin mun syömiset tulee vähän muuttumaan – niistä hommista lisää lähipäivinä :)

image

6 Kommenttia

 • Reply Linda / lindsaysdiaries.com 26 elokuun, 2015 at 5:20 pm

  Ahhhh Wingstonin dippilautanen kahdelle on ollut mun lemppari YLÄASTEELTA eli yli kymmenen vuotta apua oon vanha! Mun on joka kerta Rollossa pakko päästä Wingstoniin ja syön aina saman ruuan :D

  • Reply Sita 28 elokuun, 2015 at 7:20 pm

   Haha ei hele :D no etkä oo ku nuori likka <3

 • Reply iina 27 elokuun, 2015 at 7:32 am

  nyt tekee mieli burgerii!! :D hihi ihanaa loppuviikkoa <3

  • Reply Sita 28 elokuun, 2015 at 7:21 pm

   Ii kiitti <3 :)

 • Reply Anonyymi 29 elokuun, 2015 at 8:18 am

  Oon koko kesän lukenu oikeastaan vaan hääblogeja (sattuneesta syystä ♡) mutta nyt tulin pitkästä aikaa lukemaan mitä sulle kuuluu! Oli ihana lukea monta postausta putkeen :) sitä vain tulin kertomaan, että olet kyllä jotenkin niin suloinen ja positiivinen ja aito ihminen ♡ Sinun postauksista tulee vain niin hyvä fiilis! Ihanaa kun sinun postaukset on (hyvällä tavalla) kaunistelemattomia ja kirjoitat "mitä sylki suuhun tuo", jos tajuat mitä tarkoitan! Nimenomaan se aitous näkyy sinun postauksissa enemmän kuin muissa blogeissa. Huippua syksyä ja tsemppiä! Lupaan taas lukea aktiivisemmin blogiasi.

  Niin ja sitä piti kysyä, että onko sun äiti aina asunu Thaimaassa? Mie olen luullu että Suomessa, mutta oli vaan pitemmällä vierailulla sillon ku tekin kävitte.

  Ps. Mie olen tasan kerran Rollon reissulla syöny Wingstonin burgerin ja se oli ihan pettymys! Otin sitä ihan hulluna. En sitte tiiä oliko taso huonompi ku otettiin ne mukaan. Sämpyläki oli ihan erinäkönen ko sulla.

  T. Mie vain

  • Reply Sita 31 elokuun, 2015 at 10:54 am

   Voi apua, kiitos hirveästi kommentista! Mahtavaa kuulla että oot tullu takaisin, merkkaa niin paljon kun näkee miten kivoja ihmisiä täällä pyörii <3 Ja kiitos palautteesta, niin mukava oikeasti kuulla että tämmönen arkisempi pölinä iskee eikä vaan sellainen diipadaapa-neutraali tyyli.

   Siis äiti on muuttanu Suomeen ennen mun syntymää, mutta tammikuussa mun isoisä kuoli ja äiti halus sen jälkeen mennä pidemmäksi aikaa Thaimaahan pitämään huolta mun isoäidistä. Varmaan tajus, että sen mummo tarvii sitä nykyään enemmän kuin mie nyt kun oon kasvanu. Äiti on nyt siis ollu Thaimaassa tammikuusta lähtien enkä tiiä milloin tulee takaisin. Saa nähdä, on kyllä hirveä ikävä sitä.

   Ps. Hö, maailman surullisin juttu jos hamppari on huono – oikeasti :D Sympatiat sinne! Ja kiitos vielä piristävästä kommentista, oon hymyssä suin täällä :) <3

  Jätä vastaus