Oulun kadut, kesäilta ja Rooster

heinäkuu 17, 2014

image
image
image

Mooi! Ja nyt ihan ekana tuli mieleen, että mie muuten nykyään moikkaan ihmisiä tuolla tavalla töissäkin. 
Mutta siis, tässäpä vähän namikuvia eiliseltä eli keskiviikolta. Heräsin eilen aika aikaisin, koska meikän muru lähti muille maille reissuun heti aamusta. Onneksi ihana Maija soitti ja ilmoitti, että nyt lähdetään rannalle, enkä ehtinyt kauaa myöriä eroahdistuksissa. Maattiin siellä Tuirassa tosin sitten pilvien alla, haha. On se niin tyhmää hommaa välillä, auringonotto siis! Väkisin biitsille bikineissä, vaikkei edes olisi kovin hyvä ilma. Kuunneltiin myös läpällä kaikkia vanhoja biisejä, esimerkiksi Idols-biisiä Tuulet puhaltaa ja Stellan Pistettä – pikku nostalgiat!
Iltapäivällä käytiin ottamassa vähän kuvia Tiinan kanssa, kunnes alkoi sataa ja lähdettiin kaupan kautta pois Linnanmaalta. Noita kuvia tulee varmaan lähipäivinä blogiin :) Kuudelta käytiin Pauliinan kanssa yhdessä asunnon näyttötilaisuudessa Sofian puolesta, sillä jeeeee ensi syksynä meän porukasta Oulussa asuu jo ainakin viisi! Ja melkein kaikkihan tulee asumaan Alppilassa, haha kommuunielämä jatkuu.
Illalla kävin pikku mutkan salilla kyykkäämässä jalat muussiksi (tänään oon kävellyt kuin ankka, perus) ja sen jälkeen jaksoin vielä lähteä tyttöjen kanssa vähäksi aikaa patioimaan. Niin ja käytiin me syömässäkin! Kokeiltiin ekaa kertaa Cafe Roosterin hamppareita, joita aika monet on kehuneet. Rooster sijaitsee siis Oulun keskustassa siinä Subwayn ja Apollon kulmassa ja paikan teemana taitaa olla puhtaat raaka-aineet ja herkulliset maut :) Roosterissa on ihan älyttömän hyviä kakkuja ja itse tehtyjä herkkuja, mutta tällä kertaa oli oikea nälkä. Tai ainakin puolikas sellainen, sillä otettiin Paukun kanssa puokkiin tuo meän burger-annos. Tykkäsin hulluna Roosterin ranskalaisista, ne oli vähän makeita ja tuli mun lempparit eli bataattiranskalaiset mieleen. Roosteriin on vissiin tulossa lisää erilaisia annoksia lähiaikoina, ja mie niin aion käydä testaamassa falafeleja ja brunssia!
Tänään mulla oli taas aikainen herätys, sillä lähdin yhdeksältä pyöräilemään töihin. Olin kymmenestä kolmeen töissä ja nyt hengailen tyttärien kanssa mun ja Maijan luona! Saatiin äsken macaron-maistiaisia, vitsi oli hyvää. Ja huomenna mulla on vapaata – näillä näkymin on kyllä vissiin aika paskat ilmat, mutta ei hirveästi haittaa. Mie oon oottanutkin kunnon sadetta, haluttaa fiilistellä ukkosta. Mitähän muuta! Ei kait mitään. Tänne kuuluu hyvää, toivottavasti sinnekin :)

10 Kommenttia

 • Reply h heinäkuu 17, 2014 at 5:41 pm

  aaaaaaaaaaah pakko käydä testaan noi roosterin hampparit! Voittaako kauppurin? ;) Oon syöny roosterissa vaan lounasaikaan lohisalaatin, mikä toki oli myös ihan superhyvää!

  • Reply Sita heinäkuu 19, 2014 at 3:46 pm

   Yhtä hyvät hampparit! Ranut paremmat Roosterissa, dippi parempaa Kauppurissa :) Mie en ookaan käyny lounasaikaan!

 • Reply emppu heinäkuu 17, 2014 at 5:43 pm

  Voi vitsi toi ruokakuva – nam!

  • Reply Sita heinäkuu 19, 2014 at 3:47 pm

   Hihi >:)

 • Reply annieveliina heinäkuu 17, 2014 at 7:04 pm

  Ihanan tunnelmallisia kuvia situkka!<3

  • Reply Sita heinäkuu 19, 2014 at 3:47 pm

   Voi kiitti Annnnnye <3

 • Reply iina heinäkuu 17, 2014 at 8:05 pm

  ihania kuvia! munki pittää kyllä käyä testaan tuo rooster :) hihi huippuuu perjantaita <3

  • Reply Sita heinäkuu 19, 2014 at 3:47 pm

   Pitää!! Kiitti myöhässä <3

 • Reply Tania heinäkuu 28, 2014 at 9:00 am

  Katsoin ensin, että vautsi ompas eksoottisen näköinen tyttö (tarkoitan ehdottomasti kehuna) ja sitten vasta luin tuon kuvauksen, että olet puoliksi thaimaalainen:) Hurjan kaunis olet <3

  • Reply Sita heinäkuu 29, 2014 at 6:35 pm

   Voii kiitos paljon! Ihana kommentti <3 Ja joo tämmönen sekarotunen oon :D

  Jätä vastaus