Huoneessa tuoksuu vanilja ja kaneli

26 syyskuun, 2011

 
Onpa kivaa olla taas kotona Vennivaarassa. Tänään syksy on ollu ihan kaunis, heräsin aika myöhään eli puoli yhdeltätoista ja söin aamupalaksi paistettuja nuudeleita (annoksen päälle pähkinävoita mmmm). Sain myös uuden pipon joka mahtu päähään ja oli peräti vähän löysä, miettikää! Mulla on oikeasti niin iso pää, varsinkin tän tukan kans, niin ihan superia löytää pipo joka ei näytä liian pieneltä. Illalla kävin Combatissa, ja vaikka vähän ketutti sykevyön keskuspallukan unohtaminen kotiin, oli silti ihana tunti.

Nyt istuskelen omassa huoneessa kynttilöiden valossa, ulkona on pimeää ja NRJ:ltä soi joku Nellyn räppi pilaten tunnelman ihan hienosti. No nyt se vaihtu Reggaerekaksi, vielä parempi. En tykkää kovin tästä biisistä mutta nauran aina tuolle ”Mopoauto tulee kylkeen” kohdalle, hahaha. Pahin kohta on se jossa Petri Nygård on luullu että sanan ”Ilmasta” voi laittaa kahdesti peräkkäisiin lauseisiin toimittamaan riimin virkaa jos sen merkitys on vaan eri niissä lauseissa.

Oon jo monta viikkoa halunnu toteuttaa yhden idean, eli syyspicnikin, mutten oo saanu aikaiseksi enkä oo oikein saanu kaveriakaan siihen. Ja nyt alkaa olla jo liian kylmä, pitäis olla kunnon viltit ja paljon vaatteita että tarkenisi. Olis vaan niin ihanaa, syysaurinko on niin kaunis ja ruska ja termospulloon kuumaa kaakaota, sellaista makeaa tai ehkä mintulla terästettyä ja vitsiii, vois kyllä yrittää vielä toteuttaa tuon.

Meen peseen hampaat. Unia :) Ai niin ja kiitos kaikille jotka on tykkäilly tästä sivusta Facebookissa, I appreciate it!

4 Kommenttia

 • Reply Jade 26 syyskuun, 2011 at 8:13 pm

  Sulla on aina hirmukivoja kuvia ♥

 • Reply Peppi 26 syyskuun, 2011 at 8:20 pm

  oi mikä idea tuo piknikki! taidankin vähän kopioida sua::) SÖPÖ pipo!

 • Reply Nea 26 syyskuun, 2011 at 8:34 pm

  Sita sinun blogista tulee aina kauhia koti-ikävä! saat jopa rovaniemen kuulostaan ihan kivalta paikalta ;)

 • Reply Sita 27 syyskuun, 2011 at 9:47 am

  Jade: Kiitos! Mie aina mietin onko ne ihan turhia tai liian yksinkertaisia niin ihana kuulla että tykkäät.

  Peppi: TOTEUTA jos vaan voit! Minun puolesta :)

  Nea: Oi sieki oot täällä! Elä sie tänne kaipaile kun kerran oot sinne asti päässy :) Onhan Rovaniemki välillä ihan jees, jos osaa yrittää nauttia siitä :D

 • Jätä vastaus