Netta & Paukku 20w

19 toukokuun, 2012

 

Eilen oli siis Netan ja Pauliinan 20-vuotissynttärit. Hengailtiin alkuilta saunatiloilla, tytöt oli järjestäny meille vieraille tarjoiluja ja boolia ja fiilis oli muutenkin hyvä! Sukkahousutkin hajosi ensimmäisen tunnin aikana. Oli muuten ihanaa kun kerrankin oli koko porukka koossa, Heisa ja Taijakin tuli käymään täällä meän luona Ruotsista ja Helsingistä. On ollu ikävä. Tavallaan harmittaa, että otin niin vähän kuvia. Vaikka on ihan hyvä keskittyä itse juhliin, olis ollu kiva saada yhteiskuvia kun kaikki on pitkästä yhdessä.

Pakko kertoa äkkiä mun kaatumisesta. Ihan vaan siltäkin varalta, että joku teistä on nähnyt sen, haha. Niin Doriksessa joku kamppasi mut vahingossa kun olin lähdössä pois tanssilattialta, kaaduin täysillä sivuttain maahan lonkka ja kyynärpää edellä. Yleensähän baarissa kaatuessa sitä vaan nauraa nolona ja nousee äkkiä ylös esittäen, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Nyt ei puhettakaan siitä, mie jäin sinne lattialle makaamaan kun sattu niin paljon, en vaan pystynyt nousemaan. Ja sitten kun joku nosti mut ylös, en vieläkään voinu silleen nollata tilannetta heittämällä läppää tapahtuneesta vaan olin vaan kyyristyneenä – vaikka siis tietenkin tilanne nauratti jo silloin kun tajusin kaatuneeni. Niin ja tosiaan en siis ollu missään kaatokännissä, vaikka siltä varmasti vaikuttaakin :D Nyt mulla sattuu vieläkin tuohon käteen ja lonkkaan, ei ihme että hoin koko loppuillan että mulla on murtunu luita.. Lähdin sitten Tivoliin, en halunnu jäädä Dorikseen koska koko paikan pointti on tanssilattia (en muuten tykkää siitä baarista) enkä sen ilmaveivin jälkeen enää kehdannut mennä tanssimaan. Jotenkin hullun noloa jos joku on seurannut tilannetta koko ajan, eka tyttö kaatuu pahan näköisesti ja lähtee kavereiden tukemana pois ja sitten vähän ajan päästä ilmestyy taas innoissaan moshaamaan, hahah.

Ai niin, ja parasta koko kaatumisessa oli se, että mun kahdeksan euron valkovenäläis-tuopista ei läikkynyt pisaraakaan yli :D

No mutta, onneksi en ollu ainoa joka on vähän höntyilly. Yksi nimeltämainitsematon tyttö meän juhlaporukasta käveli päin seinää ja on nyt huuli auki, eli en oo ainoa joka on mustelmilla. Lopuksi vielä semilavastettu kuva – kyllä mulla oikeastikin vähän harmitti, kun Amarillo oli ihan tyhjänä.

 

14 Kommenttia

 • Reply boora 19 toukokuun, 2012 at 7:36 pm

  Tiiät varmasti sen et luen sun blogia ku oon kommentoinu ennenki tänne ja tuli myös kutsu Lilalta blogikirppikseen ym. niin ois kiva kyl tutustua rollobloggaajiin ihan livenä joskus. Tosin oon nyt kesän Savossa mut sit syksyllä vois pitää jonkun Rollobloggaajaillanvieton tai jotain :) Oot tosi kivan tuntunen tyyppi tälleen jo ihan blogin kautta.

  • Reply Sita 19 toukokuun, 2012 at 7:39 pm

   Totta kai! Tosin toivon mukaan mie asun syksyllä Oulussa, mutta vaikka pääsisinkin sinne kouluun niin käyn kyllä täällä Rovaniemellä usein käymässä tuon yhen Tuukan, perheen ja kavereiden takia :) Sun pitää muistutella asiasta jos mie satun unohtaan!

 • Reply Anonyymi 19 toukokuun, 2012 at 9:31 pm

  Äläpä nyt höpötä :D sukkahousujen kuuluukin puristaa etkä näytää yhtään pullealta, vaan ihan sopusuhtaiselta kauniilta nuorelta naiselta! Ja nyt kuulostin ihan saarnaavalta tädiltä….

  • Reply Sita 19 toukokuun, 2012 at 9:39 pm

   Haha kiitti :D Omien kuvien suhteen sitä on aina kriittinen, ihan sama kuinka sopusuhtainen tietäis olevansa, hhe.

 • Reply Essi 20 toukokuun, 2012 at 6:25 am

  Toi asu iski mun kyllä täysin, ihana!

  • Reply Sita 20 toukokuun, 2012 at 12:44 pm

   Iiik kiitos :)

 • Reply Anonyymi 20 toukokuun, 2012 at 1:20 pm

  Onko toi mekko siis hm? Oot niin upee se päällä. Mitä kokoo sun mekko on?

  • Reply Sita 20 toukokuun, 2012 at 1:33 pm

   Joo se oli siitä Fashion Against Aids -mallistosta :) 36 on koko.

 • Reply kaisa 20 toukokuun, 2012 at 6:22 pm

  Ai mistä kohtaa muka pullealta.. Cool mekko!

  • Reply Sita 20 toukokuun, 2012 at 7:23 pm

   No keskivartalo!! Hahaa

 • Reply Jasmin 20 toukokuun, 2012 at 6:51 pm

  hirvittävästi kauniita ihmisiä,wau <3

  • Reply Sita 20 toukokuun, 2012 at 7:22 pm

   Söpö sie :)

 • Reply Anonyymi 21 toukokuun, 2012 at 9:21 pm

  Haha itelläki tullu römyttyä baarissa vähä liikaa, millo tippunu parin metrin korkuselta lavalta ja millo vyöryny alas portaita….. On se vaa kumma mite ei käy koskaa mustelmia ja menetettyä ylpeyttä pahempaa :D:D

  • Reply Sita 22 toukokuun, 2012 at 4:04 am

   Niimpä, juopon tuuri on niin totta!! Raukka sie :D

  Jätä vastaus