Moorcrow

3 joulukuun, 2011

Mooi :)

Eilinen ilta meni kivasti! Ensin tosiaan kierreltiin kaverin kanssa yhteensä kolmet ylioppilasjuhlat ja syötiin masut täyteen (oi mitä tarjoiltavia taas! Olin ihan mielissään, haha). Yhdeksän aikaan menin tyttöjen kanssa aloittelemaan ja yhdentoista jälkeen suunnattiin Onnelaan. Ilta tuntu tosi pitkältä, yleensä baarissa tunnit vaan hujahtaa ohi, mutta nyt aika vähän mateli. Taisin olla edelleen aikaeron takia väsyny enkä siksi pystynyt niin paljoa nauttimaan juhlimisesta.. Mutta mikä ihana yllätys ulkona odotti kun ennen kolmea lähin Onnelasta! Lunta, jee! Oli jotenkin niin kaunista, näin nimittäin valkean maan ekaa kertaa tälle syksylle/talvelle.

Eilinen luukki oli aika yksinkertainen. Päällä oli ehkä kivoin ostos jonka Thaimaassa tein, nimittäin musta toishihainen mekko – maksoi 14e. En saanut kuvattua tuota ostospostaukseen tuon hihattomuuden takia, mutta nytpä näette sen. Ja on muuten kätevä baari-iltojen aikana tulevan masuturvotuksen suhteen! Ei näy pömppis. Mekon kanssa oli perus mustat läpikuultavat sukkahousut (jotka muuten säily ehjänä! Ihme, yleensä ne on kertakäyttökamaa) sekä mustat korkokengät. Asusteina toimi sulkakorvakorut ja ranteessa helminauha sekä Tuukan ostama hopeinen koru – vaaleampia juttuja, ettei olis niin tumma kokonaisuus. Ja pitäähän se vähän koittaa korostaa rusketusta :) Hiuksia ja naamaa en jaksanu sen kummemmin laitella, pistin pelkästään kulmakynää sekä vähän hilemäistä aurinkopuuteria poskipäille. Hiukset on tällä hetkellä ”luonnostaan” kiharat, laitoin nimittäin permanentin Thaimaassa (siitä lisää joskus myöhemmin), joten vedin vaan pötköksi pyöritellyt hiussuortuvat taakse kiinni peittämään permanentin ja suoran tukan rajaa.

Tänään oon vaan nautiskellut siitä että oon taas kotona. Herättiin myöhään, käytiin anopin luona päivällisellä ja saunottiin. Nyt oon taas superväsyny, haluttais vaan kömpiä peiton alle, mutta ehkä vielä tsemppaan ja koitan valvoa – kun kerran joku tuolla olohuoneessa kaipailee tv:n-katselu-seuraa kainaloon..

6 Kommenttia

 • Reply Senja 4 joulukuun, 2011 at 1:16 pm

  oot kaunis ja mekko on hurjan nätti :)

 • Reply Sita 4 joulukuun, 2011 at 3:02 pm

  Senja: Voi kiitos piristyksestä ihana :)

 • Reply Emilia 4 joulukuun, 2011 at 7:10 pm

  ihanan näkönen toi mekko, voi kun itekin löytäis jostain täält Suomesta samantyyppisen :)

 • Reply Sita 4 joulukuun, 2011 at 7:34 pm

  Emilia: Kiitos :) Nellystä varmaan vois löytyä aika samanlaisia!

 • Reply Ella 5 joulukuun, 2011 at 4:24 pm

  Oi kun oot nättinä! :)

 • Reply Sita 5 joulukuun, 2011 at 6:54 pm

  Ella: Voi kiitos pieni <3

 • Jätä vastaus