Miten Tähtisilmiin eksytään – Osa yksi

29 lokakuun, 2011

Bloggerissahan on Hallintapaneelissa mahdollisuus katsoa liikenteen lähteet, eli mitä kautta porukat tulee sinun blogiin. Esimerkkeinä Facebook, Blogilista ja Bloglovin. Samassa kohdassa näkyy myös millä hakusanoilla ihmiset on päätyny tänne jos ne on tullu Googlen kautta, ja pakko jakaa muutama hauska teän kans. Yleisimpiähän on ”Starry eyes Sita” ja ”Starry eyes blogi”, mutta noiden lisäksi oli muutamia jotka tuntuu vähän erikoisemmilta:

Tyttö sinappi

030 182 sosiaaliturvatunnus

Kinkki

Hollywood bileet

Sikaosasto

Rihanna

Salkkareiden Isabella, Peppi ja Katariina Rovaniemellä

Kivitunturi

Kirpeät pääkallot

 

 

Hahah ei tuossa hirveästi oo mutta jotenki naurattaa se ajatus että joku ihminen menee Googleen etsimään tietoa kirpeistä pääkalloista tai sinappitytöstä ja päätyy sitten selailemaan minun blogia. No mikäs siinä, ei muuta ku tervetuloa kaikille, tykkään jokaisesta uudesta lukijasta! Ja kinkkihän nyt periaatteessa sopiiki hakusanaksi tähän blogiin, mie oon oikeasti puoleksi kiinalainen koska minun äitin suku on muuttanu Kiinasta Thaimaaseen – eiku Thaimaahan perkule! En ikinä totu tuohon oikeaan tavutukseen.. Noei mutta kyllä mie oikeasti edelleenki inhoan tuota sanaa, varsinki ihmisistä käytettynä. Vaikka se toiski ihmisiä Googlesta tänne haha.

Mutta siinäpä semmosta tällä kertaa! Teen joskus uuden postauksen uusista hakusanoista jos tykkäätte.

5 Kommenttia

 • Reply Elina 29 lokakuun, 2011 at 10:25 am

  : D haha naurattaa! Itse tunnustan kuluttaneeni tuota "starry eyes sitaa" ja blogiakin ihan kiitettävästi. ; )

 • Reply Peppi 29 lokakuun, 2011 at 1:48 pm

  Munki blogiin on eksytty mitä ihmeellisimmillä hakusanoilla! Oon pitänyt niistä listaa jonkin aikaa ja ajattelin julkasta sen joskus kun tulee hyvä määrä ;)

 • Reply Sita 29 lokakuun, 2011 at 2:30 pm

  Elina: Haha mullaki ku aloin katteleen tarkemmin noita sanoja!

  Peppi: Jee julkase! Mulla ei vielä ihan hirveästi oo ehtiny kertyä mutta hauskoja nää on :D

 • Reply Epik Feil 29 lokakuun, 2011 at 8:04 pm

  Piti nyt itsekin katsoa ja no… Ei mitään huomionarvoista, paitsi että "jättävätkö luonnontieteet tilaa jumalalle", "luuranko puku" ja "sarjakuva sex" olivat vähän huvittavia (etenkin viimeinen). :——–D

 • Reply Sita 29 lokakuun, 2011 at 8:24 pm

  Epik: :DD Hahah musta noi kaikki oli kyllä huvittavia`- tai no joo oon samaa mieltä, kyllä viimeinen veti voiton. Finiläiset asialla?

 • Jätä vastaus