Mitä treenijutuille kuuluu

3 kesäkuun, 2014

image
image
image

Siinäpä parit kuvat mun ja Harrin kuvauksista Raatissa!

Jos totta puhutaan, mun alkukesä ei oo kyllä ollut mitenkään hohdokas treenien suhteen. Korkkasin kesän keskeyttämällä puolimaratonin, ja sen jälkeen oon käynyt vaan parilla lenkillä toteamassa, että allergia tuntuu vieläkin keuhkoissa saakka. Aloitin kuitenkin tosiaan työmatkapyöräilyn, eli Alppilasta Kempeleen Zeppeliniin veivaamisen, ja kylläpä senkin voi laskea liikunnaksi, kun manailee pyörän päällä tunnin putkeen… Noei, kyllä mie oikeasti tykkään siitä pyöräilystä! Ainakin, jos sillä voi korvata bussissa istumisen, joka ei sekään mitään nannaa ole kesällä. Oon tähän mennessä pyöräillyt kuusi kertaa töihin, eli matkaa on kertynyt 204 kilometriä, wtf!
Mutta, ei tämä rentoilukausi tunnu yhtään pahalta. Toki on hirveät himot päästä pumppaileen, ja varmaan lähipäivinä pitääkin käydä salilla, mutta on myös ihanaa pitää vähän taukoa sellaisesta pakkomielteisestä jumppaamisesta – en halua missata mitään kivoja juttuja liikunnan takia, jollei liikunta itsessään oo se kivempi vaihtoehto! Itse asiassa me ollaan tänään menossa pelaamaan biitsiä ekaa kertaa tälle kesälle, oi mie oon niin innoissani. Aurinko on paistanut aamusta saakka, lämmintä on kohta +22 C, pääsee hyvällä porukalla mätkimään palloa ja ruskettumaan.
Aion niin syödä jätskiä tänään! Nauttikaahan tekin kesäpäivästä tyypit :)

 

Postauksen kuvat: www.harrirauhanummi.com

5 Kommenttia

 • Reply Matte 3 kesäkuun, 2014 at 8:41 am

  Ootpas timmissä kunnossa! Täällä tiimalasivartalo koittaa hiljaa arvostaa kurvejaan eikä sanoa pahaa sanaa ittestään:) Työmatkapyöräily on ehkä parhainta hyötyliikuntaa, huomaamattaan polkee satoja kilometrejä kesän aikana :D Mä oon alkanu juosta töihin, tulee hyvä 6km lenkki ylämäkeen – hyvä vaan kun 2 kymmenen kilsan juoksutapahtumaa ja yks Color Me Rad 5km tapahtuma tässä kesän aikana juostavana, päätin ottaa rennosti polven takia kun viimeks meni ihan alta ku liikoja juoksi. Hyvää biitsipäivää vaan sulle, mä oon menossa kaverin kanssa varmaan salille ja juoksemaan/vuorikiipeilemään :)

  • Reply Sita 4 kesäkuun, 2014 at 9:55 am

   Oho kiitos! Ja tuo on niin järkevää, turhaa aikaa menee ittensä arvosteluun :) ihanalta kuulostaa sunki päivä, ja pakko sanoa että tykkään aina niin sun kommenteista <3

 • Reply iina 3 kesäkuun, 2014 at 3:28 pm

  ihana asenne <3 elämästä pitää nauttia.

 • Jätä vastaus