Mitä muija

31 heinäkuun, 2015

image

Pitäisköhän mun otattaa uudet kuvat tuohon blogin sivupalkkiin ja banneriin… Huomasin tässä just, että mun kulmakarvat on olleet näköjään pari vuotta sitten kaksi kertaa kapeammat, lolle. Ja ah, tuo vanhassa kuvassa näkyvä otsatukkakin on kasvanut pois!
Mie oon ollut tällä viikolla kipeänä tokaa kertaa tälle kesälle, koska hei – miksi ei? En nyt onneksi sairastunut mihinkään kovaan tautiin, mutta on mulla ollut kuumeinen olo välillä. Tulin kunnolla kipeäksi maanantaina, jolloin Juspanderi lähti sopivasti reissuun ja sain meän kämpän itselleni. Vietin kunnon no-life-päiviä, sillä maanantaina en tehnyt oikeastaan mitään muuta kuin luin kirjan kannesta kanteen syöden Ben & Jerrys -jäätelöä ja tiistaina katsoin yli kaksikymmentä jaksoa How I met your motheria. Tilanne meni muuten lopulta siihen, etten voinut enää sammuttaa Netflixiä, sillä HIMYM alkoi tuntua jonkinlaiselta seuralaiselta ja mulle tuli tosi ankean yksinäinen olo, jos Tedin ja kumppaneiden äänet ei pyörineet taustalla toisessa huoneessa :D Mutta olipa muuten ihanaa lukea pitkästä aikaa! Jussi lainasi mulle ennen lähtöä kirjastosta Torey Haydenin Häkkipojan ja ahmin sen tosiaan yhden päivän aikana. En osaa oikeastaan sanoa, tykkäsinkö enemmän vaikkapa Aavetytöstä kuin Häkkipojasta, sillä älyttömän hyviähän nämä kaikki Haydenin kirjat on.

Ja hampparikuva on muuten viime viikonlopulta, jolloin käytiin Roosterissa vetämässä ehkä Oulun parhaat hampparit.

image

Eilen mulla oli jo parempi olo, joten olin tyhmä ja kävin lenkillä (tänä aamuna tuntui nimittäin siltä, että oon taas entistä kipeämpi). Niin ja illalla näin pikaisesti Annia, jonka kanssa otettiin kuvia tuossa meän lähipuistossa.
Kuvat tulee varmaan vasta ensi viikolla, sillä oon nyt lähdössä kohti etelää! Meitä nimittäin odottaa kesän tokat hääjuhlat, jee. Laitoin ylhäällä näkyvät ranskalaiset manikyyritkin sen kunniaksi, tuli pitkästä aikaa vähän kivemmat kun jaksoin käyttää vaaleaa aluslakkaa valkoisten kärkien ja päällyslakan lisäksi. On kyllä ihanaa nähdä taas Jussin sukulaisia ja päästä nauttimaan häistä – on niissä vaan niin onnellinen ja hauska tunnelma. Pitää toivoa, että tämä mun olo lähtee paranemaan tässä päivän aikana ja oon huomenna juhlakunnossa. Eipähän tarvitse touhuta mitään koko päivänä, kun aika menee autossa istuessa.

Tietenkin nyt kun ei oo aikaa, mulla haluttaisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon. Mutta pakko lopettaa, sillä me lähdetään puolen tunnin sisällä ja mie oon vieläkin yövaatteissa, ää. Näkyilläänpä viikonlopun aikana Instassa ja blogin puolella maanantaina :) Viettäkääpä oikein kiva viikonloppu, vielä ehtii hoitaa viimeisiä kesäfiilistelyitä!
Heipa!

image

9 Kommenttia

 • Reply Teresa 31 heinäkuun, 2015 at 9:43 am

  Voii, ei kipeenä saa lenkkeillä! :< Kannattaa kunnolla parannella ittensä, ettei vaan tuu mitään pahempaa jälkitautia!

  • Reply Sita 4 elokuun, 2015 at 6:21 am

   No joo jotenki luulin että olin jo ok! Mutta onneks oli vaan pikku 30 min lenkki :)

 • Reply lillamy 31 heinäkuun, 2015 at 11:54 am

  Haha, mulla on kulmakarvat menneet kahdessa vuodessa juuri toiseen suuntaan! Ennen mulla oli ihan kauhean paksut kulmikset, mutta nyt (mun tämänhetkisen mielen mukaan :D) paljon paremmat, ei kuitenkaan liian ohuet.

  Toivottavasti olo paranee ja pystyt nauttimaan kunnolla juhlista :)

  Ainiin, ja onneksi mulla oli tortilla edessä kun aloin lukea, muuten olis tullut ihan liian kova himo saada kunnon hampurilainen! <3

  • Reply Sita 4 elokuun, 2015 at 6:24 am

   Oon muuten kiinnittäny huomiota kaikkiin vanhoihin telkkarisarjoihin ja elokuviin, kaikilla naisilla on niin uskomattoman ohuet kulmat niissä!! Haha naurattaa ja samalla mietityttää että voi ei, parinkymmenen vuoden päästä nämä meänkin nykyset kauneusvillitykset ja muoti näyttää yhtä tyhmältä :D

   Kiitos kovasti kommentista ja oi, pystyin kyllä <3 :)

 • Reply iina 31 heinäkuun, 2015 at 6:13 pm

  oi mikä kaunotar!! <3 toivottavasti olo on jo parempi ja jaksat juhlia häitä :)

  • Reply Sita 4 elokuun, 2015 at 6:25 am

   Jaksoin mie! Ja oli aika ihanaa <3

 • Reply Anonyymi 1 elokuun, 2015 at 2:20 pm

  Onpa kauniit kynnet ja korut :)

  • Reply Sita 4 elokuun, 2015 at 6:26 am

   Wii kiitos paljon! Pitkästä aikaa hopeisia koruja, ollu pelkkää kultaa varmaan viimeisen vuoden ajan :D

 • Reply Milla Nieminen 12 elokuun, 2015 at 8:20 am

  Mitä? Onko noista bannerin kuvista kaksi vuotta?? Kyllä aika menee nopeesti, tuntuu kuin siitä olisi ehkä kuukausi kun laitoit noi "uudet" kuvat :D (kyllä, huomioni kiinnittyi tälläseen pikku yksityiskohtaan :D )

  Ja nyt sitten tekee mieli lukea kirjaa ja syödä hampparia :D taidan suunnata ainakin kirjastoon!

 • Jätä vastaus