Minun maanantai

16 tammikuun, 2012

Tänään on ollu vähän outo päivä. Tai siis tavallaan on tapahtunut kaikkea mukavaa, mutta toisaalta oon itkenyt niin että halutti oksentaa enkä saanut henkeä. Mutta, mieluummin itken Justin Timberlakelle joen kuin oon tuntematta mitään, sillä tämä kaikkihan vaan tarkoittaa, että oon elossa.

Aamulla nukuttiin pitkään, söin suklaasoijavanukkaan aamupalaksi, menin kotiin, kuuntelin Frontside Ollieta (raasupeppu se poika, minusta tuo oli hyvä biisi – ei ehkä paras mahdollinen, ottaen huomioon mihin kaikkeen skidin laulutaidot oikeasti yltäisi, mutta tuottajien ja levy-yhtiön vikahan se on. Ja nyt kaikki haukkuu sitä niin helvetisti, säälittää. Maailma on niin julma). Illasta tuli sitten se ihana mielialan lasku, syynä tappelut porukoiden kanssa, mutta onneksi ihanat ihmiset, jumppa ja hyvä ruoka tekee ihmeitä. Kalakeitto ja ruisleipä muuten sopii niiiiiin hyvin yhteen ettei mitään järk –

Mutta niin, nyt nukkumaan. Ja hyvillä mielin, koska; oon kiitollinen mun näkökyvystä, kuulosta, toimivista käsistä, jokaisesta eurosta mun pankkitilillä, peitosta jonka alle kääriytyä, vanhemmista, ystävistä jotka jaksaa kuunnella, mahdollisuudesta valita mitä ruokaa syön, puhtaasta juomavedestä, kamerasta, ja siitä, että muistan edes nyt olla kiitollinen kaikesta, mitä mulla on.

Muistakaahan tekin :) Ja tehdään huomisesta eli tiistaista maailman paras tiistai!

12 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 17 tammikuun, 2012 at 7:06 am

  sulla on tosi ihana blogi!

  • Reply Sita 17 tammikuun, 2012 at 8:29 am

   Kiitos ihana nyymi <3

 • Reply Ella 17 tammikuun, 2012 at 8:09 am

  Mulla on just nyt kauhean paha olo, mutta tää sun teksti sai mut vähän paremmalle tuulelle! Vaikka kaikki ei aina mene ihan putkeen, niin onneksi elämässä on niin paljon kaikkea mistä voi olla kiitollinen :)

  • Reply Sita 17 tammikuun, 2012 at 8:30 am

   Ihana kuulla että tää autto edes vähän, ja sie varmaan tiiätki että kaikki järjestyy, vaikka mikä olis. Halit sinne! Puspus :)

 • Reply Milla 17 tammikuun, 2012 at 9:56 am

  No, onneks sait hyvän mielen ennen nukkumaan menoa. En nimittäin itse tiedä mitään tylsempää kuin pahalla mielellä nukkumaan meneminen.

  • Reply Sita 17 tammikuun, 2012 at 1:59 pm

   Joo niimpä :S Ja onneksi pääsin Tuukan luo yöksi niin sekin autto, kuin että olis pitäny nukkua kotikotona yksin.

 • Reply Iltsu 17 tammikuun, 2012 at 1:35 pm

  Ihana postaus taas! :))

  • Reply Sita 17 tammikuun, 2012 at 1:58 pm

   Kiitos paljon :)

 • Reply Veera 17 tammikuun, 2012 at 3:34 pm

  kiitos tästä ihana sita ♥

  • Reply Sita 17 tammikuun, 2012 at 7:25 pm

   Parasta että joku sanoo noin. Ja tiiätkö, vain tietynlaiset ihmiset osaa lukea tällaset tuolleen että tulee tarve kiittää :) <3 Oot special!

 • Reply Anonyymi 24 tammikuun, 2012 at 7:19 pm

  herranjumala minkä positiivisen energian sä aina nappaat jostain vaikka sulla ois paska päivä takana. tuntuu että tahtoessas saisit kaikki huonot ja ikävät asiat kääntymään jollain lailla positiivisiks! voi ku kaikki osais olla elämän pienistä asioista noin onnellinen <3

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2012 at 7:27 pm

   :) Pakko napata! Oon joskus ollu niin alamaissa että perkule sinne ei enää mennä vaan nautitaan vaikka itkemisestä jos ei muuten :D

   Ja ihana kiitos kommentista, kauniita unia sinne! Piristit mun iltaa.

  Jätä vastaus