Matkaan!

15 kesäkuun, 2014

Heippa.

Jiaa lentokentällä ollaan! Tunnin päästä pitäisi kömpiä koneeseen ja lähteä kohti Turkkia. Viikon reissu melkein kolmenkymmenen asteen lämmössä, ei tee kyllä yhtään pahaa tähän väliin :) Voi ei vähän kyllä jännittää, mie varmaan meen hukkaan Turkissa, haha. Tosiaan lennetään boyfrendon kanssa suoraan Oulusta Alanyaan ja ollaan seitsemän yötä semmoisessa ihan kivanoloisessa hotellissa. Tämä viikko on mennyt kyllä hujahtaen, yhtäkkiä lähtöön on alle tunti. Mie olinkin alkuviikosta Rovaniemellä, jossa hengailin porukoilla, kävin lenkillä, tulin hulluksi Bikbokin alennusmyynneissä (niin paljon ihania rättejä vitosella yms. mie en kestä tuollaista) sekä näin Sofiaa ja Markkista 21:ssä. Tulin jo parin yön jälkeen junalla takaisin Ouluun, koska mulla oli töitä. Perjantaina mulla oli vapaata töistä, mutta päivä meinasi mennä vähän häneksi. Mulla oli heti aamusta ihan hullun kipeä selkä, vaikken oo tehnyt oikein mitään, missä se olisi voinut revähtää. Kaupungilla käydessä koko ajan sattui ja särki (Bisketin herkut lohdutti vain hetken), en pystynyt päivän aikana kumartuun oikein yhtään ja nukuin jopa iltapäivällä päikkäritkin lihasrelaksanttien syömisen jälkeen, että olo helpottuisi (miehän en yleensä ikinä ota päiväunia). Meinasin taas joutua perumaan mun ja Annin tapaamisen, mutta onneksi neiti tuli sitten mun ja Maijan luo kyläileen :) Ostin meille irtokarkkia, raatailtiin kaikenlaista ja lopuksi otettiin vähän kuviakin. Tämä oli toka kerta, kun mie ja Anni nähtiin (ollaan tutustuttu blogien kautta, niin kuin voi olettaa), ja oi oli kyllä ihana piristys mun päivään – ja iltaankin. Nimittäin…

Perjantaina makasin illalla selkäkivusta masentuneena yksin sohvalla, katsoin Geordie Shorea (muistaa kyllä jo ulkoa kaikki tapahtumat, sen verran useasti tullut katsottua tylsyyspäissään sitä sarjaa) ja aloin keskiyön jälkeen pakkailla lomareissua varten, kun ei ollut muuta tekemistä. Yhtäkkiä Anni soitti ja sanoi, että mennään Nallikariin ottamaan auringonlaskussa kuvia. Oli ihan huippua, hyppäsin Annin kyytiin ja käytiin kuvailemassa ympäri kesäöistä Oulua tuulisella rannalla ja juoppojen keskellä Torinrannassa – ja sain vielä homman päätteeksi Mäkki-ruakaa, josta oon haaveillut monta päivää. Ihana extempore-kuvailureissu, mie olin niin iloinen ja tuli ihan mahtavia kuvia kaiken päälle! Olin puoli kolmen aikaan kotona sängyssä eikä enää haitannut yhtään, vaikka selkään sattui :) Pitäisi tehdä aina noin, aina vaan sanoa kaikkeen kyllä ja touhuta ja seikkailla menemään. Varsinkin nyt kesällä, kun yöt on niin kauniita ja valoisia ja maailma on auki.

Eilen eli lauantaina mun selkäkipu jatkui, joten menin pyörän sijaan bussilla töihin. Ilta menikin sitten pakkaillessa, musiikkia ladatessa ja Team Coco -monologeja katsellessa (ei liity mitenkään reissuun, haha).

Mutta, kiirettä on siis ollut ja mm. siksi Photo a day -haasteen kuvat on postaamatta ja tämä julkaisu tällainen tylsä ja kuvaton. Antakaa anteeksi! Tämän matkan jälkeen alan taas postailemaan ahkerasti, mulla on pari arvontaa (Weekend Festival!!) tulossa ja ihania Annin kanssa otettuja kuvia julkaistavana kaikkien reissukuvien lisäksi. Saa nähdä ehdinkö kirjoitella teille mitään terkkuja nyt lomaviikon aikana – saatan livahtaa nettikahvilaan jonkun MM-jalkapallomatsin aikana,  ainoa tapa päästä karkuun… Lentokentällä muuten maksaa Daim-jäätelö 4,20 euroa. Heipa!

6 Kommenttia

 • Reply iina 15 kesäkuun, 2014 at 9:38 pm

  ouu toivottavasti selkä ei reissussa vaivaa! tuo yöllinen seikkailureissu kuulostaa ihan huipulta kesähommelilta <3 hihi superia ja rentouttavaa lomaa lämpimään! :*

  • Reply Sita 23 kesäkuun, 2014 at 6:15 pm

   Vähän oli alkureissusta kipeä mutta sitte parani! Hihi voi kiitos paljon näin jälkikäteen :)

 • Reply IraCassandra 16 kesäkuun, 2014 at 4:06 pm

  Ihanaa reissua!!! Toivottavasti selkä ei kiukuttele ja teillä on mahtava loma <3 Matkapostausta odotellessa :) Lieventää omaa matkakuumetta joka onneks talttuu kahen viikon Portugalin reissulla heinäkuussa ;)

  • Reply Sita 23 kesäkuun, 2014 at 6:17 pm

   Kiitos ihan hirveästi muru <3 Oi ihanaa että pääset reissuun, tosi kiva kuulla :)

 • Reply Anonyymi 29 kesäkuun, 2014 at 4:51 pm

  hei! upea blogi ja ihanat kuvat! :) tämä kysymys ei kylläkään nyt liity postaukseen.. mutta mitä blog-layoutia sinä tällä hetkellä käytät? Onko maksullinen?

  • Reply Sita 30 kesäkuun, 2014 at 7:13 pm

   No hei ja kiitos paljon :) Ei oo maksullinen! Ihan vaan Bloggerin Mallit-osion "Yksinkertainen" muokattuna :)

  Jätä vastaus