Maanantai-illan kakkuhommat

1 lokakuun, 2013
 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

 

Käytiin eilen illalla Even kanssa kahvilla Oulun Rotuaarilla kahvila Bisketissä – kahdestaan, koska Paukulla ja Maijalla oli muita menoja. Päätettiin tehdä tästä viikottainen tapa; kokoonnutaan arki-iltana tyttöjen kesken istumaan iltaa Biskettiin tai muuhun keskustan kahvilaan ja maistellaan ihania kakkuja. Ennen oon ollut enemmän sellainen kotihiiri, joka ei malta lähteä kotoa (varsinkaan, jos ulkoa on pimeää), mutta nyt viimeisen puolen vuoden aikana sitä on ehkä vähän reipastunut ja hyvä niin. Menee elämä hukkaan kämpillä istuessa :) Muutenkin on musta sääli, että ihmiset seikkailee ja tekee kaikkea jännää vain kesällä. Pitäisi jaksaa uhmata kylmyyttä ja laiskuutta ja elää muinakin vuodenaikoina kuin viimeistä päivää.

 

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg
 

Eve söi mango-juustokakkua ja mie otin randomisti tuollaisen mustikkakorin, jossa oli aika nannaa vaniljakreemiä sisällä. Pakko muuten muistuttaa oululaisia siitä että Bisketissä on ilmaiset kahvista santsikupit! Kompensoi kalliita kakkuja :)
Tänään oon heräillyt jo seitsemän jälkeen ja ollut kahdeksasta kymmeneen viron alkeiskurssin luennolla. Äsken käytiin syömässä Maijan kanssa yliopiston Aularavintolassa ja nyt me istutaankin sitten mikrohallissa tietokoneilla tekemässä kouluhommia. Tai no, mun kohdalla voi laittaa heittomerkit viimeisen kahden sanan ympärille… Hehe. No ehkä miekin alan lukemaan tenttiin!
Kuvat on taas mun Instagrammista @sitasalminen, sielläkin saa alkaa seurailemaan jos kiinnostaa :) Ihanaa syksyistä tiistaita kaikille, tehkää jotakin kivaa itellenne ja läheisillenne tänään <3

23 Kommenttia

 • Reply Essi 1 lokakuun, 2013 at 10:10 am

  Mäki oon ennen ollu just sellanen, et istuskelin kotona ihan liiaksi asti. Mut eilenkin kahvinkeiton sijaan kipitin illalla hakemaan kaupungilta take away'n. Arnoldsin kahvi on ihan parasta!

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2013 at 10:42 am

   Monet kehuu sitä!! Pitää ostaa joskus :) Lähtee kyllä varmaa pikku donariki kyllä mukkaan….

 • Reply Merja 1 lokakuun, 2013 at 10:15 am

  Namnamnam, mitä herkkuja! Täytyypä käydä Bisketissäki kun pitkästä aikaa tuun Ouluun seuraavan kerran..

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2013 at 10:42 am

   Hihi :)

 • Reply Anonyymi 1 lokakuun, 2013 at 10:40 am

  Saaksiellä ilmasen kahvikupin pienestä vai isosta kahvista, molemmistako?:)

  • Reply Sita 1 lokakuun, 2013 at 10:42 am

   Mie oon saanu ainaki isosta! (Toivottavasti en puhu palturia :D)

 • Reply iina 1 lokakuun, 2013 at 11:08 am

  ihana kakkupostaus! :-*** hihi oot niin söpistyyppi ♥

 • Reply Anonyymi 1 lokakuun, 2013 at 11:41 am

  Täällä ilmottautuu yks kotihiiri! Välillä ihan harmittaa, että vietän niin paljon aikaa kotona hengaillen vaikka tekiskin mieli lähtee seikkailemaan näiden seinien ulkopuolelle. Mua ei ollenkaan laiskota syksyllä eikä talvellakaan eli se ei oo se syy tälle kotihiireydelle. Tuntuu, että kouluhommat ja muut velvollisuudet vie niin paljon aikaa, että ehdin poistua kotoa korkeintaan töihin :( Pitäs vaan ottaa sitä aikaa ja alkaa elämään, mutta en vaan oikeen osaa hellittää näiden velvollisuuksien kans. Ehkä ens viikolla repäsen ees sen verran, että lähen Biskettiin pitkästä aikaa..on niiiiin herkullisen näköset kakut nimittäin!

  • Reply Sita 9 lokakuun, 2013 at 3:45 pm

   Lähe ihmeessä! Pitää se vähän hemmotella itteään, varsinki jos oot hulluna puurtanu kouluhommia ja töitä vaan :) Kiitos kommentista <3

 • Reply annieveliina 1 lokakuun, 2013 at 11:48 am

  Oon aina miettiny onko tuo mustikkajuttu hyvvää! Ottasiks uusiks joskus? :D Ja mää oon kans aina ollu sellanen kotihiiri, mut tänä syksynä tullu kyllä lähettyä tekeen kaikkea tuollasta rentoa ja on kyllä ollu ihan huippua! :)

  • Reply Sita 9 lokakuun, 2013 at 3:46 pm

   Ottaisin!! Oli hyvää oikeasti :)

 • Reply memmi 1 lokakuun, 2013 at 1:58 pm

  Wääää näyttääpä namilta! Nyt tekis ihan hulluna mieli. Mutta onneks suuntaan viikonloppuna piiitkästä aikaa kotikotiin, siellä todennäkösesti oottaa mummun herkut haha!

  Minäkin oon ollu aikamoinen kotihiiri! Tai taidan olla vieläkin:D Tykkään kodista ja omasta ajasta. Mutta joo kyllä haluisin tehä hirmusti paljon enemmän kaikkee, tuntuu vaa ettei aika riitä yhtää mihinkää kaikkien näitten yliopisto juttujen seassa, huh :D

  • Reply Sita 9 lokakuun, 2013 at 3:47 pm

   Tuo on kyllä niin ihanaa, kotikotiin lellittäväksi <3 Ja jep eihän se haittaa jos tykkää ja on hyvä olla! Kyllä mieki välillä rakastan olla vaan yksin – varsinki tänään tuo ilma oli niin kamala ettei haluttais ees aatella ulos lähtemistä :D

 • Reply Anonyymi 1 lokakuun, 2013 at 7:21 pm

  Oh no, just tänään kävin Bisketissä niin oisimpa tienny tosta santsikahvi jutusta! :( Mut sacherleivos oli ainakin hyvää :)

  • Reply Sita 9 lokakuun, 2013 at 3:48 pm

   Voi eii :( Ens kerralla! Ja hei mie oonki miettiny että kannattaisko ostaa sellanen joskus :)

 • Reply Anonyymi 1 lokakuun, 2013 at 8:17 pm

  Noniin ja nyt sitten tän viron alkeiskurssin jälkeen postaus jossa puhut viroa, jooko? :D

  • Reply Sita 9 lokakuun, 2013 at 3:48 pm

   :DD ehkä!! Oon vaan ihan sukka siinä oikeasti

 • Reply Anonyymi 1 lokakuun, 2013 at 8:27 pm

  Heii tiiät sie mistä tuo siun kamun leopardipaita erivärihiha on?:-) oon yrittäny bongailla tuon tapasta jo pitkään! Ja sie oot ihana!

  • Reply Anonyymi 2 lokakuun, 2013 at 12:53 pm

   ite löysin ainaki vero modasta! :) on ihan lempparipaita, tosi kivan mallinen ja muutenki <3

  • Reply Sita 9 lokakuun, 2013 at 3:48 pm

   :)

 • Reply Jarno 3 lokakuun, 2013 at 5:06 am

  Katoin jo instasta tän kakku kuvan ja olin silleen kiiiiiitos mulle kans :DDD

  • Reply Sita 9 lokakuun, 2013 at 3:48 pm

   Meehän syömään sellanen <3

  Jätä vastaus