Lauantai-ilta Rovaniemellä

28 lokakuun, 2014

image

Yhteistyössä Cafe & Bar 21 ja Sfäär.
Niin kuin mie edellisessä postauksessa kerroinkin, viime viikonloppuna lähdettiin kymmenen tytön kesken juhlistamaan koko porukan kokoontumista Rovaniemen yöhön. Pahoittelen ihan ekana sitä, ettei mulla ole järkkärikuvia tarjolla; mun reissu oli niin extempore ja lyhyt, etten tajunnut ottaa Canonia mukaan :)Ennen vanhaan, silloin kun kaikki vielä asuivat Rovaniemellä, meän baari-illat meni yleensä kaavalla alottelut, Amarillo ja Doris tai Tivoli. (Tai Onnela, silloin After Dark -rannekkeiden aikaan!) Oli siis hassua ja virkistävää vetää ilta vähän eri tavalla, ja on muutenkin hullua, kuinka paljon asiat on Rovaniemellä muuttuneet tässä parin vuoden aikana. Tivolia ei enää ole, Onnelaa ei ole, ja Sfäär putkahti uutena baarina pystyyn.

Lauantaina meän ilta alkoi kuvien mukaisesti Bar & Cafe 21:ssä, jonka omistajat on mulle tuttuja jo parin vuoden takaisesta blogiyhteistyöstä. Kahdentoista jälkeen siirryttiin takaoven kautta tien yli Sfääriin.

image

Osa meän tytöistä oli ekaa kertaa Sfäärissä, mutta mulle kerta oli toka. En tiiä sitten, onko kaikki rovaniemeläiset ehtineet jo käydä katsastamassa paikan? Sfäärin tunnelma on ehkä vähän fiinimpi kuin muissa yökerhoissa, muttei mun mielestä kuitenkaan sellainen hienosteleva. Sfäärissä on esimerkiksi ollut nyt parina kertana tosi hyvät ja rennot dj:t – musiikki vaikuttaa niin paljon yleisfiilikseen. Meidän kohdalla ehkä vähän liiankin positiivisesti, oltiin kaikki aika villiä tyttöä tanssilattialla. Melkein hävettää, hahha. Ensi kerralla pitää koittaa muistaa, että huutaminen ei ole laulamista – ihan sama kuinka nostalginen biisi soi…Lauantaina yöhän oli erityisen pitkä, sillä kello siirrettiin tunnilla taaksepäin. Jossain vaiheessa Artiklan vuosijuhlalaiset saapuivat Sfääriin (terkkuja ihanalle Päiville, joka tuli juttelemaan mulle :) ja mulle tuli vähän alipukeutunut olo siellä kaikkien prinsessojen keskellä! Joskus puoli kolmen jälkeen käytiin vielä vanhojen aikojen kunniaksi Doriksessa (eli Tooriksessa tai Iso T:ssä niin kuin me sanotaan), joka oli kyllä kokemus sekin :D Illan lopuksi lähdettiin suoraan kotiin, vaikka Turkinpippurin kebabrulla olisikin ollut perinteisempi tapa päättää ilta. Tulee mieleen se vuosien takainen kerta, kun tilasin siellä kebabrullan ja pizzan… Oli vissiin nälissään kovat luulot itsestä.

Kauppayhtiö jäi tälläkin reissulla kokematta, mutta siellä oonkin viimeksi ollut juhlimassa varmaan kolme vuotta sitten. Jotenkin KY viehättää enemmän päiväsaikaan ruokapaikkana! Mitä mieltä te rovaniemeläiset ootte olleet Sfääristä, nyt kun paikka on ollut auki useamman viikon? Ja onko kellään muulla edelleen ikävä Tinkeä?

 

10 Kommenttia

 • Reply iina 28 lokakuun, 2014 at 7:34 pm

  tästä postauksesta tullee semmone olo että sulla oli hyvä viikonloppu :) haleja ♥

  • Reply Sita 29 lokakuun, 2014 at 7:17 am

   Kiitos Iina <3 Kivaa keskiviikkoa sinne :))

 • Reply Henssi 28 lokakuun, 2014 at 7:50 pm

  musta just paljon tunnelmallisempia kuvia ku järkkärikuvat! :) hei muuten sita, sillon joskus jossaki oli puhetta(vai muistanko väärin:D), että tekisit sen thainpuhumisvideon, nii onko sitä tulossa joskus?:) ois kiva!

  • Reply Sita 29 lokakuun, 2014 at 7:17 am

   En oo vielä ostanu uutta kameraa, nykyisellä ei saa kuvattua videoita :)

 • Reply Anonyymi 28 lokakuun, 2014 at 9:25 pm

  ai mitäs doriksessa kävi? :D hihii kirjotat ihanan persoonallisesti!!

  • Reply Sita 29 lokakuun, 2014 at 7:17 am

   Ensinnäkin 5 euron siideri? Mitä ihmettä, ei oo näkyny Oulussa sellaisia :D Ja hulluna uusia naamoja koko baari täynnä, varsinki just nuorempia jotka on täyttäny sillä aikaa ku ite ollu pois Rovaniemeltä :) Ja naurattaa ku tanssittiin vähän aikaa lavallaki ku ite tanssilattia oli niin täynnä + perus ihan innoissaan ku näki tuttuja portsareita pitkästä aikaa!

 • Reply Anonyymi 28 lokakuun, 2014 at 9:35 pm

  hööh ooksie poistanu ne postaukset missä kerroit sun kavereista kaikista erikseen? eii miksi? ne oli huippuja :(

  • Reply Sita 29 lokakuun, 2014 at 7:14 am

   Siks ku niihin tuli niitä anonyymikommentteja, tuntu paremmalta laittaa ne piiloon. Mutta hei mie voin laittaa ne sulle näkyviin tänään päivällä ja siirrän ne takaisin luonnoksiin huomenna niin ehdit lueskella niitä illalla :)

 • Reply Anonyymi 1 marraskuun, 2014 at 2:26 pm

  Hehe naurattaa toi "poistuttiin takaoven kautta Sfääriin", julkkiksethan lähtee aina ravintoloista takakautta ettei paparazzit iske kimppuun :D Tiedän siis kyllä rovaniemeläisenä että 21:sen takapihalta pääsee suoraan Sfääriin, tuli vaan hassu mielikuva :)

  Hauskaa syksyä Sita!

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2014 at 2:33 pm

   Mie just mietin ku kirjotin että luuleekohan joku että esitän jotaki julkkista :D haha. Samoin sinne :)

  Jätä vastaus