Kysymyspostauksen vastauksia, osa 1

30 tammikuun, 2012

Perustiedot

Mistä nimi Sita tulee?
Sita eli สิตา on hindulaisuudessa jumalatar, joka on mm. hyvän vaimon perikuva, mutta Thaimaassa sama tarina on vähemmän pyhä, enemmänkin satumainen. Kertomus lyhyesti: monikasvoinen demoni sieppaa prinsessa Sitan saadakseen tästä vaimon, mutta Sita joutuu vankeuteen kieltäytyessään liitosta. Myöhemmin prinssi Rama pelastaa tämän monien vaikeuksien kautta. Minun vanhemmat päätyi tähän nimeen myös koska se ei ole liian vaikeasti kirjoitettava tai lausuttava Suomessa käytettäväksi (thaimaalaiset nimet on usein pitkiä ja pohjoismaalaisittain vaikeita).

Onko sulla toista nimeä?
Sofia.

Keitä kuuluu perheeseesi?
Isä, äitipuoli, pikkusiskopuoli, äiti ja isäpuoli. Ja Roosa.

Minkä ikänen sun sisko on?
Mua 11 vuotta nuorempi, eli kahdeksan. 

Onks teil ollu lemmikkejä?
Nyt on yksi koira, Rossupossu, mutta ennen oli myös ihana, musta collie nimeltä Bedi.

Onko teillä siellä Rovaniemellä omakotitalo vai millainen kämppä?
Asun vielä porukoiden luona, joilla on siis omakotitalo. Vietän silti puolet ajasta Tuukalla, eli senkin asunnosta vilahtelee kans kuvia täällä (ne, missä näkyy kitaroita).

Kuvatoive, koti:

Mikä kummallinen piirre sussa oli lapsena?
Puhuin thaita ja suomea sekaisin :D Ja kun opin nitojan käytön, tein ihan hulluna pieniä, pikkurillin kokoisia kirjoja ja piirtelin niiden sivuille kuvia. Olin myös jossain suhteessa ehkä vähän pikkuvanha, koska mun vanhempien ero oli aika rankka ja piti sekä silloin että myöhemmin olla aina äitin tukena.

Kuvatoive, lapsuuskuva:

Suosikkileikkisi lapsena? Tai miksei vaikka nykyäänkin?
Mulla oli paljon pieniä Pokemon-figuureita, ja leikin niiden kanssa Pokemon-sairaalaa! Esimerkiksi sähköpokemonin hoito tapahtui niin, että otin GameBoysta patterit pois ja laitoin figuurin sinne patteriaukkoon latautumaan, haha. Ihan pienenä lapsena leikin paljon kauppaa, tein paperista omia pikkurahoja ja jaoin niitä perheelle että ne pääsee shoppailemaan mun vaatekaappiputiikkiin.

Minkälaisia siun ”teinivuodet” oli?
Paha kysymys :D Noo, tosi teinimäisiä, eli tavallaan ihan kamalia mutta silti sellasia joista nautti. Aloin hengaamaan nykyisten kavereiden kanssa silloin, ja oli vähän vaikeaa kun muut sai aina mennä bileisiin ja pyöriä missä halusi mutta mulla oli paljon tiukemmat säännöt kotiintuloajoista sun muista. Lähinnä tämän takia en juonu kovin paljon, olin mukana bileissä mutta aika selvin päin. Hyi minkä kuuloista, ihan niin kuin sen ikäisenä jotenkin kuuluisi juoda :D Laitoin myös kieli- ja napakorun vanhemmilta salaa, mutta huomasihan ne jossain vaiheessa.. Napakorun oon tosin ottanut pois, se ei parantunut ikinä enkä jaksanut katsoa sitä mätäpaisetta enää. Henkisesti olin teininä aika paskana, kasilla tuli syömishäiriö ja siitä lähti sellanen tasainen syöksykierre alaspäin, kunnes lukiossa suunta kohosi Tuukan tapaamisen ja aikuistumisen ansiosta. Vanhempien kanssa tuli riideltyä aika paljon, lähinnä koska en tuntenut saavani oikeanlaista tukea mun ongelmissa – mutta jälkeenpäin kun miettii, niin oli se tavallaan ymmärrettävää (totta kai aikuinenkin säikähtää kun näkee oman lapsensa huonossa kunnossa).

Kuvatoive, rippikoulukuvia:

 (Kattokaa kuin söpösti tuo pikkuinen valkomekkoinen tyttö kattoo mua! Serkkuni Elle <3)Missä näet itses 10 vuoden päästä?
Oon silloin siis 29 vuotta… Hmm. Oon toivottavasti onnellisessa ja turvallisessa parisuhteessa, ehkä naimisissa, meillä on koira ja lapsikin suunnitteilla. Oon julkaissu ensimmäisen kirjani, tai ainakin saanu jotain aikaan kirjoitusuralla. Olisi kivaa saada vähän julkisuutta, mutta siis ihan tekstien takia, mihinkään tosi-tv-ohjelmaan en oo pyrkimässä. Asun kymmenen vuoden päästä… aika varmasti Suomessa, kaupungista en osaa sanoa yhtään!

Minkä ikäsenä haluaisit lapsia? Vai haluatko edes niitä?
Joskus kolmekymppisenä varmaan. Ja aika varmasti haluan, vaikka nyt on tietenkin vähän vaikea sanoa kun tuntuu aika kaukaiselta asialta.

Minkä nimen antaisit sun pojalle/tytölle?
Sara-Sofia on ollut jonkin aikaa yksi vaihtoehto tytölle, mutta haluan ehkä kuitenkin jonkun erikoisemman nimen – ei liian erikoisen, mutta samantyylisen kuin Sita. Eli sekoitus thaimaalaista ja suomalaista nimiperinnettä. Pojan kohdalla en kyllä osaa sanoa miten tämä toteutetaan, poikien nimet on musta jotenkin vaikeampia.

Onko sulla jotain suuria unelmia?
Haluaisin olla yhtä menestynyt kirjailija kuin Sofi Oksanen, sekä rahallisesti että arvostuksen mukaan mitattuna. Finlandia-palkinto olisi mahtavaa saada, haluaisin tienata rahani kirjoittamalla, ja tavallaan julkisuudessa olisi kiva olla – ja ainoa tapa, jolla voisin julkisuudessa olla, on just kirjoittaminen. Tosi-tv-julkkis en halua koskaan olla, enkä mikään muukaan ”turha” tähti. Kirjailijoita ei kuitenkaan sillä tavalla jahdata kuin muita julkimoita, eikä heidän saama huomio tunnu ihmisistä niin ärsyttävältä kuin vaikka poliitikkojen salarakkaiden.

Mottosi, tai ns. suosikkilauseesi?
Tuli paljon ajatuksia mieleen, muttei yhtään mottoa. En ehkä kovin fanita mottoja, sillä vaikka ne on hyviä ja niistä tykkää, niiden neuvoja ei monesti tuu hyödynnettyä elämässä koska ne ei oo omia ajatuksia eikä siksi tarpeeksi sidoksissa omaan elämään. Minun ajatukset elämästä ja sen tarkoituksesta on sellaisia, että pitää nauttia niin paljon kuin vain voi, ja samalla yrittää tehdä myös muut ihmiset onnelliseksi. Kuitenkin meillä on vaan yksi elämä, joka on ihan hirmuisen lyhyt verrattuna maailmankaikkeuden historiaan – on tähtiä, jotka kimaltelee miljardeja vuosia, mutta meän aika maan päällä on vaan pikkuinen tähdenlento. Eiköhän yritetä loistaa oma aika niin kauniisti kuin vain voidaan :)

Bloggailu

Miksi aloitit blogin kirjoittamisen?
Aloin viime kesänä lukemaan blogeja (erityisesti No Fashion Victimssiä) ja tykästyin jotenkin ajatukseen omista sivuista. Mulla oli jo Livejournal, joka jollain tapaa muistuttaa blogia, mutta halusin sellaisen julkisemman version johon kirjoittaa. Lisäksi mulla oli ihan hyvä kamera sekä aikaa, eli kaikki mitä bloggailuun tarvitaan.

Tuleeko blogissa mielestäsi esille todellinen sinä?
Toivottavasti, en ainakaan yritä esittää mittään mitä en ole. Tietenkin teksti on ihan eri asia kuin face-to-face-keskustelu, tekstin voi tulkita useammilla eri tavoilla ja ujotkin ihmiset vaikuttaa minusta puhelialta blogien perusteella. Minun blogissa ei ehkä tuu esille se, kuinka paljon mun mielialat vaihtelee (suutun ja ahdistun helposti, mutta saatan puolen tunnin päästä olla superiloinen jonkun pienenkin jutun takia). Mutta kyllä tää silleen kuvaa mua monin tavoin. Tykkään piristää ihmisiä, pidän söpöistä jutuista, säälin helposti asioita ja ihmisiä (siksi käytän sanoja ”raasu” ja ”raukka” aika usein) ja täällä olevat aiheet on aiheita, joita oon oikeasti miettiny.

Mitä mieltä oot lukijamäärän huimasta kasvusta?
Ensin olin hullun innoissaan, sitten ahdistuin, ja nyt oon taas innoissaan :) Onhan se vähän seko fiilis kun normaalisti kävijämäärä on päivää kohden 500 ja yhtäkkiä tilastoissa on yhdelle päivälle luku 10 000. Lähinnä se ahdisti, että kun blogi on tunnetumpi, myös inhoajia on enemmän. Tiedän, ettei kaikki voi tykätä kaikista, enkä pidä itseäni niin täydellisenä että olettaisin kaikkien haluavan olla mun kavereita – mutta silti musta tuntuu tosi inhottavalta ja epämiellyttävältä, jos tuntuu että joku henkilö vihaa mua. En voi olla välittämättä. Mutta tässäpähän tollasiin tottuu!

Oletko saanut uusia tuttavuuksia/kavereita tai jopa ystäviä blogin kirjottamisen avulla? Olisikohan sinuun mahdollista tutustua?
Ystäviksi asti ei oo ehtiny muuttua tuttavuudet, mutta voisin sanoa että kavereita oon saanu! Toivottavasti myös vastapuolet tuntee näin, haha. Ja totta kai, oon omasta mielestä ihan kiltti tapaus :D Oon vaan aika huono pitämään yllä kaverisuhteita netin kautta, tykkään mieluummin jutella ja olla face-to-face, monen tunnin fb-keskustelut ei oo kovin mun juttu.

Luetko paljon blogeja?
Luen mie oikeastaan, mutten tiiä väheneekö sivujen selailu nyt kun pääsykoekirjat on tullu postissa. Tykkään blogien lukemisesta, ja muiden postauksista saa ideoita ja inspiraatiota omaan bloggailuun.

Yleiset

Mitä olet tehnyt tänään?
Viideltä aamulla vein isän lentokentälle, sen jälkeen nukuin vähän lisää. Herättyäni tappelin vähän aikaa Bloggerin kanssa (miten tuon päivämäärän saa keskitettyä otsikon kanssa?) ja söin aamupalan.

Kuka on esikuvasi?
J. K. Rowling on aika kovis. Taikoi tyhjästä niin paljon, ja tarkoitan sekä menestystä että mielikuvitusta.

Äänestätkö? Jos et, niin mikset?
Äänestän! Vaikka Paavo Lipposen ”Pöö” on maailman söpöin, äänet menee Pekka Haaviston suuntaan.

Kuka näyttelijä esittäis sua sun elämää kuvaavassa elokuvassa? Mikä sen elokuvan nimi olisi?
Aika vaikea, kukaan suomalainen näyttelijä se ei ainaakn olis koska en halua ketään blondia pimatsua, haha. Elokuvan nimi olis Punainen tiikeri.

Mikä olisi sun kirjoittaman kirjan ensimmäinen lause?
Mulla on monta ideaa, eli toivon mukaan mun kirjottaminen ei jää yhteen opukseen. En osaa sanoa mitään tiettyä, mutta haluan dramaattisen aloituksen, en mitään ”Oli kaunis heinäkuinen päivä”. Sellainen lause, joka nostaa kylmät väreet selkään hiljaisella voimallaan. Ja joku omaperäinen metafora on must!

Luetko kirjoja?
Nykyään ihan hullun vähän! Pienenä luin varmaan 300 kirjaa vuodessa, haha. Ja aina samoja kirjoja? Potteritkin oon kolunnut läpi ihan naurettavan monta kertaa.

Millaisia kirjoja luet? Kaikkien aikojen lemppari kirja?
En osaa sanoa lempikirjaa, mutta Stephen King, Dean Koonz, Phlip Pullman, Paolo Coelho ja Jaqueline Wilson on loistokirjailijoita. Pienenä Pottereiden lisäksi lemppareita oli mm. Kapteeni Sinikarhun 13 ja ½ elämää, Tatuoitu äiti ja Artemis Fowl.

Millaisista elokuvista pidät?
Sellaisista, jotka joko naurattaa (esimerkiksi The Hangover) tai joissa on joku tosi hyvä koukku juonessa (Shutter Island, Kaunis mieli, Kuudes aisti).

Mitä syöt aamupalaks?
Yleensä kylmää kaakaota ja ruisleipää, johon tulee voita, kalkkunaa ja juustoa sekä tomaattia ja kurkkua. Plus Paula-vanukas.

Mikä on sun lempiruoka?
Tää on aina niin paha. Okei. Kanankoivet (sekä wingsit että isot), fajitakset, salaatit, ranskalaiset dipin kanssa, tonnikala-subi valkosipulimajoneesilla, El Maco-hampparit (r.i.p), oikein juustoiset pitsat. Thairuoista melkeinpä kaikki.

Kuvatoive, lempiruoka:

 
Suklaa vai salmiakki?
Suklaa. Salmiakki on hyvää jos se on sellaista makeaa, esimerkiksi sellaiset gorillairtokarkit on herkkua. (Mitä ne on nimeltään, Apinanraivoja?)
Tykkäätkö leipoa?

En. Menny niin monesti pieleen kakut ja pullat etten jaksa enää yrittää :D

Mitä ruokalajia inhoat?
En oikeastaan keksi mitään ruokaa josta en tykkäisi. Persilja on kuitenkin aika pahaa. Muuten kyllä syön melkein kaikkea ruokaa, kesäkeitot, maksakastikkeet, laatikot ja hernekeitot menee hymyssä suin!

Mihin aikaan menet yleensä nukkumaan?
Nykyään puolen yön aikoihin. Sillon kun opiskelen niin yhdeltätoista illalla.

Kuvatoive, hammasharja:

Kivoin viikonpäivä?
Lauantai.

Onko maapallon ulkopuolella elämää?
Koko avaruudessa? On. Mutta ahdistaa ajatella, mulla tulee jotenkin sairas fiilis jos alan miettimään Maapallon ulkopuolisia juttuja, Linnunratakin tuntuu niin järjettömän isolta paikalta ja sitten ajatukset siirtyy galaxeihin ja avaruus laajenee ja mitä oli ennen alkuräjähdystä ja –

3 esinettä, jotka kulkevat aina mukanasi, tai joita ilman et selviäisi?
Mukana kulkee aina tylsät kännykkä, avaimet ja lompakko. Muita tärkeitä tavaroita on kamera, tietokone, sykemittari ja kalenteri.

Kännykän soittoääni?
Voi ei.. No, jos Tuukka soittaa niin Dancing in the Moonlight, yleinen soittoääni on Omarionin Icebox, hahahha.

Minkälaisesta musiikista tykkäät?
Tanssiajoista sydämeen on jäänyt hiphop, ei mikään himogangstaräppi vaan kaikenlainen musiikki, johon voi tanssia. Joskus tykkäsin paljon rokistakin, mutta nykyään sitä ei tuu kuunneltua niin paljoa. Myös teknojumputus on välillä ihanata! Esimerkiksi Alex Kunnarin Lifter.

Mikä on sun lempparibändi?
Anteeksi, mutta ei oo :( Yläasteella tuli rakastuttua mm. Placeboon, Mewiin, Death Cab for Cutiehen, Lost Prophetsiin sekä 30 Seconds to Marssiin. Jotenkin alakuloisena tulee kuunneltua enemmän musiikkia, ja koska oon ollut kohtuullisen onnellinen monta vuotta, niin myös musiikin fiilistely on jäänyt (paitsi tanssimusiikki). Kuvatoiveena oli muuten myös lempi CD-levy, mutten voi toteuttaa sitä kun ei oo oikein mitään levyjä! Paitsi Gimmeliä ja Destiny’s Childia, enkä voi sanoa että ne olis mitään lemppareita, haha.

Kulta vai hopea?
Valkokulta?

Lempivärit?
Vaaleanpunainen, turkoosi, vauvavioletti.

Lempparivuodenaika? Ja miksi juuri se?
Hitto kuinka vaikea! En kyllä osaa sanoa. No ei ehkä talvi, vaikka siinä on hyvätkin puolet (joulu!). Syksykään ei ehkä välttämättä, vaikka alkusyksy onkin musta mukavaa aikaa (ruska, viileät ja kauniit ilmat – ja oon aina tykännyt koulujen alkamisesta, haha). Kevät on myös ihana (auringonpaiste ja kesän odotus, sellainen toivon tunne), mutta ehkä päädyn kuitenkin kesään. Kesän vapaus on jotain niin parasta.

Tykkäätkö lumesta?
Tykkään :) Onneksi Rovaniemellä sitä riittää.

Tykkäätkö saunoa? Entä käydä avannossa?
Saunominen on ihanaa, varsinkin reenaamisen jälkeen. En oo ikinä käyny avannossa, mutta haluaisin kokeilla! Tykkään kuuman ja kylmän kontrastista.

Jos olisi ainoastaan nämä vaihtoehdot, kumman valitsisit: laskuvarjohyppy vai benjihyppy?
Laskuvarjohyppy, benjihyppy ei onnistuisi koska jäisin satavarmana siihen reunalle seisomaan enkä millään uskaltaisi hypätä.

Mikä ois pahin juttu tehdä Pelkokertoimessa?
Hmm.. Oliskohan ne ällöttävät syömishommat. En nimittäin Thaimaassakaan oo ikinä maistanu niitä friteerattuja toukkia tai mitään, vaikka serkut joskus markkinoilla popsii niitä.

.

39 Kommenttia

 • Reply Linda 30 tammikuun, 2012 at 10:06 am

  Näitä sun vastauksia jaksaa sitte lukee vaikka loputtomiin :) Yhteen asiaan mun pitää kommentoida! Sulta kysyttiin tuleeko blogissa mielestäsi esille todellinen minäsi. Vastasit että: "Toivottavasti, en ainakaan yritä esittää mittään mitä en ole. Tietenkin teksti on ihan eri asia kuin face-to-face-keskustelu, tekstin voi tulkita useammilla eri tavoilla ja ujotkin ihmiset vaikuttaa minusta puhelialta blogien perusteella." – Toi on täysin totta, sain kuulla äskettäin ihmisten puhuvan minusta, että en kuulemma ole blogissa yhtään oma itseni ja olen ihan erilainen. Tietysti eka ajattelin että apua, en halua antaa muuta kuvaa itsestäni. Sitten mietin että mitä helvettiä! Se mitä kirjoitan blogiin on täysin mua eikä ketään muuta. Ihmeellistä että ihmiset pyrkivät etsimään toisten blogeista kaikkea mahdollista kritisoitavaa. Eniten nappas kommenttis: "Tietenkin teksti on ihan eri asia kuin face-to-face-keskustelu, tekstin voi tulkita useammilla eri tavoilla." Thats how it is!! Hitsi kun tekis niin palavasti mieli kirjoittaa tästä niille kaksnaamasille ja monille muillekkin, sillä näihin oon törmännyt aika useasti.. Joka on harmillista.

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 10:18 am

   Niimpä, ei teksti oo yhtäkuin mitä ihminen on :D Totta kai sitä vaikuttaa aina vähän erilaiselta! Mutta tärkeintä on että ite tietää sen, ei blogia jaksa muuten pitää kun sitten sitä vaan miettii että miltä kaikki vaikuttaa. Blogi on kuitenkin niin erilainen sun kavereille, puolitutuille ja tuntemattomille; kaikki lukee ja tulkitsee ihan eri tavalla, kaverit tietää aina mitä oot tarkoittanu mutta toisaalta niillä on myös enemmän ehkä ennakkoluuloja kuin vierailla ihmisillä, joilla ei oo aikaisempaa mielikuvaa susta riitelemässä blogin kautta muodostuvan mielikuvan kanssa.

 • Reply Kaisa 30 tammikuun, 2012 at 11:41 am

  Herttinen sentään tuota lapsuuskuvaa. <3<3 Ihanassa talossa muuten asutte. Ja mieletön hammasharja. xD Hahahaha, kuvatoiveiden aatelia.

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 11:44 am

   Hahha oon pieni apina :D

 • Reply Ann 30 tammikuun, 2012 at 11:46 am

  Siistejä kuvia :) Kuinka kauan oot siis asunu suomessa ? Mä oon Thaimaasta adoptoitu, enkä oo koskaan käynyt siellä ja oli kiva tsekkailla sun Thaimaan kuvia :)

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 1:26 pm

   Oo siistiä! Oon syntyny Suomessa, eli 19 vuotta :) Toivottavasti pääset käymään siellä kuitenkin joskus, varmasti siistiä nähdä ominkin silmin että mistä päin sitä ollaan alun perin tultu.

 • Reply Melissa 30 tammikuun, 2012 at 2:02 pm

  Voi mikä lapsuuskuva! Aivan iiiiiiiiiihana! Ja mä niiiiin suosittelen avantoo :)

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 4:11 pm

   :DD hahha khitos khitos!

 • Reply Lotta 30 tammikuun, 2012 at 2:49 pm

  Tosi kivoja nää sun kysymyspostaukset ku vastaat kunnolla ja mietit oikeesti noita kysymyksiä ! :)

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 4:11 pm

   Kiitos, ihana kuulla että tykkäilet :)

 • Reply Anonyymi 30 tammikuun, 2012 at 3:17 pm

  Heiiii mulla on sulle yksi kysymys! Kun sähän käyt aika ahkerasti noilla ryhmäliikuntatunneilla ja salilla, niin minkälainen kortti/jäsenyys/mikä onkaan sulla on noihin? :–O Jostain syystä tää sun blogi on saanut mut innostumaan liikunnasta ja vaikka oon tähän asti ollut vannoutunut sohvaperuna niin nyt oon ollut ihan innoissani koulun bodycombat-tunneista ja sellaisista!! Mutta mitä ihmettä, noi kaikki ryhmäliikuntatunnithan on ihan törkeen kalliita kun katoin! Esim mun viereisessä liikuntakeskuksessa maksaa 10 kerran kortti 120 euroa :l Onks täällä pääkaupunkiseudulla vaan niin paljon kalliimmat hinnat kuin siellä? Mua opiskelijana kyllä vähän itkettäis maksaa ton verran noista tunneista, mut haluisin niiiiin alkaa harrastaa just tollasta liikuntaa :-(

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 4:10 pm

   Ensinnäkin, ihana kuulla :D Se on hyvä että liikunnan voi kuitenki yhdistää sohvaperunailuun, eikä tarvi heittää sitä toista ihanaa harrastusta pois, haha. Mutta 120e?? Huh huh! On kyllä aika hiton kallis. Eihän sitä korttia sitten kehtaa käyttääkään :D Onhan siellä pääkaupunkiseudulla tietenkin kalliimmat hinnat kun pienellä Rovaniemellä, mutta että noin paljon kalliimmat.. Meidän salilla kymmenen kerran kortti on 70e, mutta opiskelijoille vain 50e. Mulla on vuoden mittainen opiskelijajäsenyys niin se on 45e/kk. Onko niillä siellä mitään tutustumispaketteja tai parin kuukauden jäsenyyttä opiskelijahinnalla? Sehän vois olla halvempi, kymmenen kerran kortit kun on monesti laitettu niin kalliiksi että ihmiset ottais mieluummin jäsenyyden.

   Pistähän sitten viimeistään kommenttia että liityitkö johonkin ja millä hinnoilla!

 • Reply Krista 30 tammikuun, 2012 at 3:38 pm

  Sita, me voitais yhdessä osallistua Amazing raceen tai vastaavaan. Mie voin tehä ällöttävät syömä-tehtävät, jos sie hoidat kaikki uimiseen liittyvät!:D

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 4:05 pm

   Mie en osaa uida!! :D Hahhah tai oon supersurkea siinä. Mutta jos yritän kuitenki räpiköidä?

 • Reply jenni 30 tammikuun, 2012 at 5:16 pm

  näitä sun vastauksia oli niin mielenkiintoista lukea, ihana postaus! vaikuat niin aidolle, ihanalle ja tutustumisen arvoiselle persoonalle, että :) olet ihana!

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 8:20 pm

   Höpönassu, ihan tavallinen vauva mie oon :)

 • Reply Glow 30 tammikuun, 2012 at 5:54 pm

  Tykkään tästä blogista ihan mielettömästi, olet suunnattoman valovoimainen persoona ja tulen aina hyvälle tuulelle, kun luen postauksiasi! (:

  Keep going ja hali täältä ruudun toiselta puolelta!

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 8:20 pm

   Oi halit takaisin, kiitos ihanasta kommentista!

 • Reply Ella 30 tammikuun, 2012 at 8:05 pm

  Awwww, ihan sairaan söpö toi sun lapsuuskuva! Haha Pokemon-sairaala :D

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 8:20 pm

   :D Ja Pokemon-sairaala oli ihan paras!!

 • Reply Heidi 30 tammikuun, 2012 at 8:15 pm

  tää oli mielenkiintoinen. kiitos :) toi sun lapsuuskuvat on niin suloinen!!

  Tsekkaa mun MAC meikkiarvonta
  http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/01/its-here-international-giveaway.html

  xx H

  • Reply Sita 30 tammikuun, 2012 at 8:21 pm

   Tsekattu on :) Ja kiitos!

 • Reply Ida-Jessica 31 tammikuun, 2012 at 11:51 am

  Mun mielestä Sita on tosi nätti nimi, ei oo koskaa juolahtanu mieleen et sen takana ois jotain kummempaa tarinaa muutaku se et Sita on itessään tosi sievän kuulonen nimi tytölle, mut näinhän seki selvis(:
  Nää vastauspostaukset on kivoja! :)

  Niin ja tuli mieleen, ku mainitsit tossa et sua pelotti se että suosion mukana
  tulis myös sitä negatiivista palautetta, niin ootko sit vielä törmänny sellaiseen?

  • Reply Sita 31 tammikuun, 2012 at 1:55 pm

   Kiitti :) En oikeastaan oo törmänny, tai siis en oo joutunu poistamaan mitään kommentteja täältä eikä oo tullu sellanen olo että pitäis ottaa asetuksista kommenttien valvonta käyntiin. Tietenki siitä tulis turvallisempi olo :D

 • Reply Jannina 1 helmikuun, 2012 at 8:54 am

  oon ihan samanlainen ainakin lukemisen suhteen, nuorempana tuli luettua varmaan joka ilta ja aina niitä samoja kirjoja (harry potter, artemis fowl ym..) ;D nykyään tuntuu ettei oo oikein aikaa lukea, tai kaikki muu menee sen edelle..

  • Reply Sita 1 helmikuun, 2012 at 10:28 am

   Joo ärsyttää ku nykyään tuntuu että kaikki muu on tärkeämpää ja koko ajan kiire. Fowlit oli hyviä :D

 • Reply amf8 1 helmikuun, 2012 at 4:52 pm

  Mullakin menee aina pää ihan sekasin kun rupeen ajattelemaan noita avaruusjuttuja! Ei vaan voi käsittää sitä, ja sit kun rupee miettimään että onko avaruus loputon ja jos on niin miten se voi olla mahdollista?! Ja jos ei ole niin mitä sitten on sen avaruuden jälkeen ?! Ihan kamalaa :D

  • Reply Sita 1 helmikuun, 2012 at 5:21 pm

   Joo hyi tulee paha ja heikko olo :D

 • Reply olgi 2 helmikuun, 2012 at 8:22 am

  Ihana postaus! :) ja mun mielestä vaikutat tekstin perusteella tosi mukavalta ja aidolta, ja kateutta se muiden viha on jos sitä on.
  japst. hyvähyvähyvä, Pekka Haavisto!!

  • Reply Sita 2 helmikuun, 2012 at 8:54 am

   Kiitos, kiva että tykkäsit! Oon mie ärsyttäväkin ääliökin välillä :)

   Goooooooo Pekka!

  • Reply olgi 4 helmikuun, 2012 at 6:17 pm

   hahah, uskon kyllä, niin me kaikki välillä ;)

 • Reply Anonyymi 3 helmikuun, 2012 at 8:56 am

  Kerro seuraavassa sun kavereista ja kaverisuhteista! Aivan ensimmäisistäkin kavereista aikojen takaa:) Aika henk kohtasta mutta suurpiirteisesti ja vaikka etunimien ekoilla kirjaimilla tai nimiin ollenkaan viittaamatta! Olis kiva kuulla mi kälaisia ihmisiä sun ympärillä on pyöriny ja miten ne on vaikuttanu sun elämään/ajatuksiin

  • Reply Sita 12 helmikuun, 2012 at 1:53 pm

   Hyvä idea, pitää kattoa jos joskus uskaltaa toteuttaa. Vaikkei nimiä sanois niin on nuo kuitenki niin henkilökohtaisia juttuja niin kuin sanoit :)

 • Reply Anonyymi 11 helmikuun, 2012 at 5:06 pm

  Etkö asukkin vennivaarassa? Ainakin tutun näköinen talo :)

  • Reply Sita 12 helmikuun, 2012 at 1:51 pm

   Asun mie :)

 • Reply julia 19 kesäkuun, 2012 at 3:08 am

  On kyllä nyt pakko kommentoida vaikkakin tänne blogin perukoille, ku tässä parin päivän aikana oon aikalailla lueskellu koko blogin läpi ja varsinki tämä kysymyspostaus vahvisti tätä ajatusta, että kuinka samanlainen oon ku sie! Oon siis rovaniemeläinen, mutta asunu ulkomailla pari kertaa, tälläkin hetkellä siis vaikka en puoliksi ulkomaalainen olekkaan. Kaikki tosta nuoruudesta, että vähän tiukemmat vanhemmat, 8-luokalla syömishäiriö ongelmaa, sitä ainaista kausilaihduttamista ja sit herkkukierteeseen viikoiksi on aivan ku mun suusta! Siis melkein kaikka nää vastaukset tässäki postauksessa on just jotain mitä ite vastaisin ja muutenki elät just sellasta elämää mitä mulla suunnitteilla omalle välivuodelle sit vuoden päästä. Kävi vielä ilmi että mun isä tuntee sun isän töiden kautta tai jotain. Mutta juu kivaa luettavaa, jäänpä seurailemaan! :)

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2012 at 6:20 am

   Ooo vähän jännää! Vitsi harmittaa ku sulla ei oo blogia (tai ei ainakaan näkyny tuon Blogger-profiilin kautta), olis ollu kiva lukea ku kerran ollaan sielunsiskoja :) Ja muutenki saada lisää tietoa tuosta ulkomailla asumisesta. vähän varmaan siistiä, en osaa yhtään kuvitella miltä tuntuis _oikeasti_ elää jossain muussa maassa. Mutta kiva että kommentoit, toivottavasti sulla on kaikki asiat hyvin nyt ja nautit sinun elämästä kovasti <3

 • Reply Anonyymi 19 kesäkuun, 2012 at 9:08 am

  Seppo Ahtinen oli sit sun riparipappi :-( RIP

 • Reply Anonyymi 13 lokakuun, 2012 at 6:27 pm

  "Minun ajatukset elämästä ja sen tarkoituksesta on sellaisia, että pitää nauttia niin paljon kuin vain voi, ja samalla yrittää tehdä myös muut ihmiset onnelliseksi. Kuitenkin meillä on vaan yksi elämä, joka on ihan hirmuisen lyhyt verrattuna maailmankaikkeuden historiaan – on tähtiä, jotka kimaltelee miljardeja vuosia, mutta meän aika maan päällä on vaan pikkuinen tähdenlento. Eiköhän yritetä loistaa oma aika niin kauniisti kuin vain voidaan :)"

  SIE OOT NII IHANA!!!!!!!!!

 • Jätä vastaus