Kuulumisia ja minimatka Helsinkiin

14 huhtikuun, 2014

DSC_7691

Moikka kaikki! Ja hyi mikä postaustauko takana, oon ollut kunnon ahdingossa tästä blogihiljaisuudesta. Syynähän on ollut kouluhommien deadlinet ja tämä maanantai, jota varten oon koittanut saada kaikki tehtävät pois alta. Istun nimittäin tällä hetkellä Oulun lentokentällä lähdössä Helsinkiin Blogbookin pressi-iltamaan, jee. Harmittaa, kun en päässyt viikonloppuna blogigaaloihin mukaan töiden takia, mutta tämä päivä tulee kyllä varmasti kompensoimaan menetystä :) Lähden tosiaan nyt puoli yhdeksän lennolla ja perillä tarkoitus on kierrellä kauppoja, nähdä tyttöjä lounaalla ja suunnata kahdeksi mun kaverin Anun koululle meikattavaksi. Illalla sitten sinne tapahtumaan mm. Valtterin ja Lauran kanssa!

Viime viikko oli kyllä aika kiireinen. Mulla oli tavallista enemmän työvuoroja, eli kävin neljänä päivänä Kempasa myymässä alusvaatteita, ja töiden lisäksi piti tietenkin käydä yliopistolla luennoilla ja tehdä kotona koulujuttuja. Olin kyllä kerrankin aika aikaansaava (apua tuo sana ei kyllä istu mun suuhun itsestä puhuttaessa, haha) ja näpyttelin esimerkiksi mun yli kymmenen sivun luentopäiväkirjan ja kuuden sivun esseen valmiiksi yhtä kirjallisuuden mussutuskurssia varten. Enää yksi kuukausi kunnon puserrusta niin opinnot olisivat suunnilleen tältä vuodelta ohi! Ja sitten alkaa kunnon bloggaaminen >:)

Tuntuu hassulta, miten haluttaisi joka postaukseen kirjoittaa se perinteinen ”Oon kyllä viime aikoina ollut tosi onnellinen”, muttei oikein voi. Tuossa ei ole mitään uutta – ehkä pitäisi sanoa, että onnellisuus jatkuu vaan. Mutta huomaa kyllä, että mulla haluttaa jotenkin varjella tätä omaa pientä onnea, niin kuin joku voisi viedä sen pois, ja sen huomaa siitä, etten ole viime aikoina osannut levittää sitä taikaa tänne blogiin ja sitä kautta muille ihmisille. Mulle on taas kertynyt tosi paljon kaikkia ajatuksia, joita haluttaisi kirjoittaa sanoiksi postauksen muodossa, mutta jotenkin sitä kiireen ja pienen stressin keskellä on just pitänyt niitä vain omana voimavarana. Jotkut tietenkin miettii, pitääkö sitä nyt kaikki ajatukset esitellä eteenpäin. Mun mielestä pitää, jos sillä nyt sattuisi tuomaan pientä iloa jonkun muun päivään.

Vitsi pitää varmaan lopettaa tämä postaus, ihmiset alkaa nousta koneeseen. Oi ihanaa, parin tunnin päästä näen rakkaita ja pääsen syömään Teatterin salaattia! Hahaa. Pakko ehkä ostaa parit tarratkin Accessoriesilta. Ja jännä nähdä, mitä ilta tuo tullessaan. Tämä on kyllä yksi syy, miksi tykkään kirjoittaa blogia. Pääsee seikkailemaan, ja siitähän tässä nuoruudessa taitaa olla kyse.

 

Postauksen kuvat © www.harrirauhanummi.com

8 Kommenttia

 • Reply Tämän kylän homopoika 14 huhtikuun, 2014 at 11:13 am

  Hauskaa, että säkin olet tulossa illalla :). Nähdään!

 • Reply Hanna 14 huhtikuun, 2014 at 3:56 pm

  Jei, kiva kuulla siusta taas pitkästä aikaa! Toivottavasti tulloo kiva Helsingin reissu :)

 • Reply iina 15 huhtikuun, 2014 at 2:13 am

  hihi mutta eikö ookki kiva että kesä on kohta!! ihanaa että oot onnellinen <3 eikä sen onnen pitäs jakamalla mihkää hävitä :) hauskaa helsingin reissua pups! :-*

 • Reply Sita Salminen 16 huhtikuun, 2014 at 8:55 am

  No on!! Oi kiitos pikkuinen <3

 • Reply Sita Salminen 16 huhtikuun, 2014 at 8:55 am

  Hihi ihanasti sanottu :)

 • Reply Sita Salminen 16 huhtikuun, 2014 at 8:56 am

  Je! :)

 • Reply IraCassandra 21 huhtikuun, 2014 at 11:36 am

  Voi Sita! Ihanaa että oot niin onnellinen :') Kyllä sen näistä sun postauksistakin huomaa ;)

 • Reply Sita Salminen 21 huhtikuun, 2014 at 3:22 pm

  Voi pusuja pusuja <3

 • Jätä vastaus