Kotipäivä

13 elokuun, 2014

image

Tänään oon kyllä lohdutellut itseäni vaikka millä. Mulla meni eilen selkä jotenkin rikki salilla, eikä yön yli nukkuminen auttanut mitään. Sattuu liikkua, sattuu istua, sattuu nauraa tai yskiä (aivastaminen ihan hirveää), en pysty kumartumaan enkä kävelemään selkä suorassa. Mun ostoksia kantanut Pauliina nauroi ääneen, kun näki mun hidastetut töpöttelyaskeleet kaupassa, haha. Ja kaiken kruunaa se, että mun alaselkää ja lonkkaa vihloo ja särkee levossakin. Oli siis pakko käydä lääkärissä, ja pikku sairaslomahan sieltä tuli.

Mutta on tässä päivässä tosiaan ollut hyviäkin juttuja! Löysin lääkäriajan jälkeen kotimatkalla pari kivaa juttua H&M:ltä (vaaleanpunaiset sydänpöksyt tekemään saikkuhengailusta vähän söpömpää), söin majesteettisen kalkkuna-tuorejuusto-croissantin ja sain kerrankin vaan maata sängyssä tekemättä mitään. Tai saisihan sitä maata vaikka joka päivä, mutta nyt kesän aikana ei oo malttanut. Meinasin jopa lukea jotain kirjaa, mutta tapatin sitten mieluummin aivosoluja katsomalla musiikkikanavan älyvapaita ohjelmia. Vähän vaan jännittää, parantuuko tämä selkä nyt toisen yön aikana. Huomenna olisi nimittäin lähtö sinne reissuun, ja meillähän on tietenkin istumapaikat yöjunassa… Ei hele, mun pitää varmaan nukkua vaunun lattialla, jos tämä selkä on vielä huomenna tällainen. Mutta kokemushan se olisi sekin? Nyt menen kuitenkin taas lepäilemään vaakatasoon, moikka!

Ps. Oon itkenyt jo kahdesti Robin Williamsin kuoleman takia. Raukka :(

14 Kommenttia

 • Reply Keyword:fashion 13 elokuun, 2014 at 6:41 pm

  Ai vitsi tää postaus nauratti ja "säälitti" (hyvällä tavalla) samaanaikaan, ihana Sita <3 :D

  • Reply Sita 13 elokuun, 2014 at 7:22 pm

   Haha kiva kuulla :) Ihanaa ku kommentoit niin usein!

 • Reply Hanna 13 elokuun, 2014 at 6:49 pm

  Voi sua :( Toivottavasti selkä on aamulla paremmassa kunnossa, ettei tarvii junan lattialla matkaansa viettää. Tosin kokemushan sekin olisi :)

  Ja Williamsin takia on täälläkin itketty, oli ihan mahtava näyttelijä!

  • Reply Sita 13 elokuun, 2014 at 7:23 pm

   Oli kyllä ku heti aamusta luki eilen sen uutisen :( Kiitos kommentista!

 • Reply memmi 13 elokuun, 2014 at 7:02 pm

  Ahh selkävaivat on ehkä inhottavimpia ikinä, sillon aina huomaa kuinka suuri rooli sillä toimivalla selällä onkaan. Mää kerran olin vähän typerys ja lähdin salille niillä mielin, että kyllähä mää nyt jaksan kun vaan päätän niin, vaikka oikeesti olin aivan todella väsynyt niin kropaltani kuin mieleltänikin. Siinäpä sitten kyykkäillessä kävi ne perinteiset, eli jotenkin ei selkä jaksanukkaan vaan petti alta ja nytkähti aika ikävästi. Sen jälkeen en kyllä pariin päivään ees sängystä kyenny kovin helpolla nousemaan, ja pidemmän matkaa autossa istuminen oli aika nannaa.. :-D Parani onneksi itellään, ettei mittää pahempaa käyny. Toivottavasti sullakki parantuu!

  • Reply Sita 13 elokuun, 2014 at 7:24 pm

   Niinpä!! Joo tosi samanlaiselta kuulostaa.. Onneksi nuo on tuollasia jotka menee ohi, nyt vaan lepiä :) Kiitos <3

 • Reply nuppu 14 elokuun, 2014 at 5:31 am

  Auts :( Toivottavasti selkäkipu helpottaa nopeesti :)

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 7:17 pm

   Kiitos <3 ei oo ainakaan vielä :(

 • Reply Tiina 14 elokuun, 2014 at 11:21 am

  Joooo, Robin Williams :'( Itkufestit oli täälläki, oli pakko kattoo Hook Netflixistä heti tiistaina päivällä. Vielä ku sais hommattua jostain Patch Adamsin. (Ja aika monta muuta Robinin leffaa <3)

 • Reply iina 14 elokuun, 2014 at 1:35 pm

  voi eii reppana toivottavasti sun selkä paranee pian!! mulla on vähän heikko selkä ja se kipuilee jatkuvasti ja pelkään että oon hajottanu sen jo vakavammin.. :( pitäs muistaa olla varovainen ja huoltaa sitä! pusuja kotipäiväläiselle ♥

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 7:18 pm

   Voi ei sun pitää tutkituttaa se ! Niimpä :) oi kiitos <3

 • Reply Anonyymi 14 elokuun, 2014 at 4:00 pm

  Mainitsit aikasemmin että satutit selkääsi kyykätessä; en tiedä toki mistä selkäsi nyt tuli kipeäksi, mutta suosittelen kiinnittämään kyykkäystekniikkaan erityistä huomiota. Katso vaikka videoita ja jos pystyt, videoi omaa suoritustasi ja vertaa. Lantion asentovirheet suoritusta tehdessä voi tehdä melkeinpä korjaamattomia asioita selälle, joten huonolla tekniikalla kyykkäys ei ole mikään leikin asia!

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 7:21 pm

   Selkä oli ennen salia aran oloinen ja se meni itse asiassa niin, että tein käsipainoilla rintaa ja kun nousin ylös, ikään kuin riuhtaisin vauhtia painoilla :/ sitten melkein lyyhistyin siihen maahan kun kävi niin kipeää ja piti lähteä salilta saman tien. Mutta joo kyykyt on kyllä paha myös! Mie uskoisin ettei mun tekniikka ihan hirveän huono oo kun kaverin tunneilla Pumpissa kyykkäilly vuoden valvovan silmän alla, mutta toki isommilla painoilla vähän eri asia! En tiiä, pahasti tää kyllä meni :(

  Jätä vastaus