Keskiviikkopostaus

29 tammikuun, 2014

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg
 

Ooi, tämä päivä lähti kyllä kivasti käyntiin. Oli ihana aamu, aurinko paistoi ja kahvi oli kaadettuna vaaleanpunaiseen lempparimukiin. Mulla oli ensin muka kiire lenkille ja lukemaan tenttiin ja siivoamaan ja kaikkea, mutta päätin vähän muuttaa aikatauluja – tai no, oikeastaan pyyhin ne hetkeksi pois ja olin vaan. Tuli kai vähän ikävä viime kesää, sitä kun ei ollut muuta kuin aikaa, sai heräämisen jälkeen keittää kahvit ja jokainen aamupäivä oli sellainen kauniin hiljainen. Vähän niin kuin tänäänkin: oli rauhallista ja ikkunoista tuli hiljaa auringonvaloa, mutta lempparibiisit soi taustalla ja täytti hetken just täydellisesti.

Oon kyllä aina ollut sellaisen taiteellisen (haha) kirjoittamisen suhteen aika yökyöpeli, eli tekstiä tulee parhaiten pimeän aikaan, mutta pitäisi kyllä alkaa näpyttelemään tuolleen aamupäivisinkin. Tunnelma olisi niin sopiva kirjoittamiseen – jos tulisi vaikka vähän iloisempaa tekstiäkin joskus :D Aina vaan hullun dramaattista, haha. Kunhan vaan joskus malttaisi oikeasti kirjoittaa, tai edes lukea muutakin kuin koulujuttuja! Tuntuu, että aina joku tentti tai essee kolkuttelee takaraivossa.

 

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

 

Viime viikonloppuna mulla tuli käytyä töissä ja treenailtua. Näin myös vähän tyttöjä ja tein kouluhommia. Eli rauhallisesti menee vieläkin! Katotaan, ehtiikö tätä menoa juhlimishimot vallata ennen helmikuun ystävänpäivä-viikonloppua, jolloin oon ehkä tekemässä pienen reissun kaverin synttäreille. Ihan parasta nähdä kaikkia pitkästä aikaa, ja muutenkin huippua päästä hetkeksi pois Oulusta ja jättää kohta ehkä liian tutun turvalliseksi muuttuva ”koti-yliopisto-sali” kolminaisuus :D Harmi, että sitä usein yhdistää elämisen ja spontaanit teot vain kesään – elämäähän se talvikin on, ja täynnä mahdollisuuksia höntyillä nauraa hymyillä kokea. Syökääpä muuten laskiaispullaa tammikuun dieeteistä huolimatta! Luistelupäivän paras ostos. Tänä viikonloppuna mulla ostoslistalla Runebergin torttua, hehe.

 

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

 

Kävin mie tänään siellä lenkilläkin, ja aloin siinä hölkkäillessä miettiä syiden ja tekosyiden eroja. Tai siis, mie oon aina ennen sanonut, etten tykkää juosta talvella eikä pakkasessa urheilu sovi mulle – mutta ooho, miten parin lenkkikerran jälkeen viidentoista asteen pakkanen ei haittaa yhtään. Ei sillä, että esimerkiksi väsyneenä olisi aina ihan pakko stressistä huolimatta mennä vetämään hirveä treeni levon sijaan (ei aina tarvitse jaksaa), vaan ehkä enemmänkin hoksata, milloin mukavuudenhaluisuus on ansaittua ja milloin ei. Ei saa olla liian ankara itselle, mutta pitää välillä vähän haastaakin >:)

 

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

 

Hei muuten, päivämäärä sille blogin alusvaateillalle on varmistettu! Ensimmäinen ukijailta pidetään ensi viikon torstaina eli 6.2. klo 18-20. Mukaan mahtuu yhteensä kahdeksan ihmistä, ja osallistua saa avecin kanssa – miksei vaikka kahdenkin avecin, jos on kavereilla puutetta alusvaatteista. Näitä iltoja voidaan tosiaan järjestää lisää, jos kaikki halukkaat ei nyt mahdu mukaan. Seuraava mahdollisuus olisi sitten helmikuun lopussa (luultavasti torstaina 27.2.), eli melko pian kuitenkin!

Jos haluat mukaan tälle ensi viikon illalle, laita mulle sähköpostia osoitteeseen sitasalminen @ gmail.com ja kerro viestissä, tuutko yksin vai jonkun kanssa. Saatiin muuten tuolle lukijaillalle aika hyvä tarjous, joka koskee kaikkia liivejä – mie voin vaikka paljastaa sen sitten sähköpostitse varmistaessani osallistumisen :)

15 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 29 tammikuun, 2014 at 6:01 pm

  Hei vau, mistä noi kuoret on tohon sun ipadiin? :))

  • Reply Sita 29 tammikuun, 2014 at 6:51 pm

   Glitteristä :)

 • Reply Kristiina 29 tammikuun, 2014 at 6:20 pm

  Mä ajattelin tiiäks tossa tunti sitte, et meen tänää aikasin nukkumaan ja herään hyvissä ajoin ennen luentoa. Sillai et saa rauhassa tehä ja olla (ja kirjotella just niitä kouluhommie hehee) samalla ku aurinko nousee ja päivä valaistuu. Aika jebbis sanoisin :-)
  PEEÄS Huh himskatti ku rintsikkaostokset houkuttelis!

  • Reply Sita 29 tammikuun, 2014 at 6:52 pm

   Oi just jebbis kuule >:) ps. Mars ostaan! Ja tarpeeksi napakka ympärysmitta!

  • Reply Kristiina 30 tammikuun, 2014 at 1:38 pm

   Mulla kuules ei ookkaa muita tinsikoita ku Changen ;-) Vakkariasiakas, vakkarimitat, vakkaripaikka!

  • Reply Sita 31 tammikuun, 2014 at 7:23 am

   Ihana sana :Dd alan käyttään

 • Reply Anonyymi 29 tammikuun, 2014 at 6:35 pm

  oii mistä oot ostanu tuon niittisen kynäkotelon? :)

  • Reply Sita 29 tammikuun, 2014 at 6:51 pm

   Se on Tiimarista! Se on kai kynttilälyhty oikeasti :D en oo varma

 • Reply Anonyymi 29 tammikuun, 2014 at 7:07 pm

  ääh harmittaa ku en ostanu tiimarista tota isompaa kynttilää :/ ostin vaan sen pienen. kätevä idea kynille!

  • Reply Sita 29 tammikuun, 2014 at 8:39 pm

   Varmasti löytyy muualtaki samantapaisia! Tai jotenki tuntuu niin ku oisin nähny jossaki tyyliin Prismassa tai Halpa-Hallissa :)

 • Reply iina 30 tammikuun, 2014 at 12:01 am

  ihanan kuulonen päivänalotus! hihi pusuja loppuviikkoon <3

  • Reply Sita 31 tammikuun, 2014 at 7:23 am

   <3

 • Reply Kiki 1 helmikuun, 2014 at 6:31 pm

  Laittelin keskiviikkona sähköpostia siitä lukijaillasta! :)

  • Reply Sita 1 helmikuun, 2014 at 9:16 pm

   Hei tarkistatko vielä, mie oon nimittäin vastannu omasta mielestä kaikkiin saapuneisiin jo :) ps. Paikkoja edelleen kuitenki vapaana!

  • Reply Kiki 2 helmikuun, 2014 at 3:17 pm

   Mulle ei ole vastausta tullut! :o

  Jätä vastaus