Juoksujuttuja

5 elokuun, 2014
image image

Huomasin tuossa pari päivää sitten, että nämä toukokuun lopussa Harrin kanssa otetut kuvat on vieläkin julkaisematta. Samalla katsoin minun Heiaheia-sivuilta, että oon muuten viimeksi käynyt lenkillä kesäkuun alussa. Siis mitä, apua melkein kaksi kuukautta sitten? Jännää miten se kynnys tehdä asioita nousee, kun tarpeeksi kuluu aikaa. Nyt pelottaa käydä se eka lenkki tauon jälkeen koska tiiän, että paikat menee pienestä lönkyttelystäkin jumiin. Toisaalta nykyään on taas kivaa tehdä salitreeniä, kun ei oo enää niin älyttömän jumissa joka kerran jälkeen. Saa nähdä miten ensi viikon perjantaina alkavan kesäloman jälkeen on, ei varmaan tarvitse kuin kävellä Raatin kuntosalin ohi ja lihakset menee hapoille.
Mutta lupaan tässä kaiken kansan edessä käydä sen tuskallisen ekan lenkin tällä viikolla pois alta! Ehkä Rovaniemellä, mulla on vähän ikävä siltojen lenkkiä :) Olisikohan teillä mulle jotain hyviä lenkkibiisejä suositeltavana? Miehän rakastan kunnon jumputusta, joten ei tarvitse pelätä ehdottaa bilemusiikkia, hehe. Mie postailen teille tällä viikolla myös niistä Tritaniumin treenipöksyistä, joten pysykee kuulolla!

Niin ja sanokaa, etten oo ainoa laiskapepu tämän kesätreenaamisen suhteen…

22 Kommenttia

 • Reply w 5 elokuun, 2014 at 8:02 am

  Et todellakaan oo ainoa laiska mitä treenaamiseen tulee. Keväällä olin ahkerasti salilla ja kävin lenkillä kesäkuun alkuun asti. Sitten en tiiä mitä tapahtui (no säärilihas esim revähti ja tuli akillesjänteen tulehdus), mutta saliin tuli kuukauden tauko, minkä jälkeen kävin kerran salilla ja pian on taas kulunut se kuukausi siitä yksittäisestä kerrasta. Lenkilläkään en oo käyny kun muutaman kerran viime aikoina, oon lähinnä ootellu että jalka paranee. Nyt se varmaan olis jo hyvä mutta ei vaan saa itseään liikkeelle! Tähän treenaamattomuuteen kun lisää kaikki kesäsidukat ja -jäätelöt (ja muutkin liikaa syödyt herkut), niin oon aikalailla siinä tilanteessa kuin missä olin vuodenvaihteessa ennen reenailujen alottamista, peilistä kattoo taas yks (omasta mielestä) monsteri. Vielä en kuitenkaan jaksa stressata liikaa koska kesä, ja oon kuitenkin melko onnellinen muuten. Syksyllä alkaa Unelma Itsestä online, mihin osallistun ja tiedän että sitten viimestään ryhdistäydyn. :)
  Tulipa pieni romaani, mutta teki mieli avautua johonkin ja se oli nyt tämä. :D Ihanaa loppukesää Sita!

  • Reply Sita 5 elokuun, 2014 at 5:50 pm

   Hyvä vaan että annat paikkojen parantua rauhassa! Etkä varmasti oo monsteri <3 Niinpä, jos on muuten onnellinen nii voi heittää ulkonäköhommat jonnekki kauas pois mielestä – varsinkin näin kesällä. Haha ihanaa että avauduit!! Ei haittaa yhtään :) Samoin sulle ja kiitos kun kommentoit <3

 • Reply Heidi Auvinen 5 elokuun, 2014 at 9:02 am

  Et todellakaan oo ainoa "laiska"! Itse oon kyllä käyny suht ahkerasti lenkillä, mutta se salilla käynti… Kerrat voi varmaan kieltämättä laskea yhden käden sormin. Ja mulla kun oli tapana melkein asua salilla… :D Ja asiaahan ei yhtään helpota kaikki kesäherkut…

  No, syy omalla kohdalla on kyllä ollut työ, joka rajoittaa (seliseli…). Mut onneks pääsen ruotuun takas ens kuussa kun vaihdan säännölliseen työaikaan!

  Mutta tsemiä sinne lenkkeilyyn, ryhdistytään porukalla: sinä lenkkipolulle ja minä salille!

  • Reply Sita 5 elokuun, 2014 at 5:52 pm

   No ku mie kans ihmettelen että miten sali maistuu mutta lenkit ei, koska kesällähän on just ihanaa juosta? :D Oon outo! Ja niimpä, kylläpä se syksy ja arki sieltä tulee :) Joo ryhdistäydytään! Tuu laittaa sitte kommenttia miten meni :D

 • Reply annieveliina 5 elokuun, 2014 at 10:07 am

  Hahah et todellakaan oo ainoa, täällä ilmoittautuu toinen :D

  • Reply Sita 5 elokuun, 2014 at 5:52 pm

   Sie ootki juossu kuvaamassa kaikkia mahollisia ympäri Suomea, otetaan se reenistä <3

 • Reply Anni 5 elokuun, 2014 at 11:50 am

  Et oo! Mulla on ongelmana just toi juoksu, oon halunnu alottaa lenkkeilyn ikuisuuksia koska tiedän et tykkään siitä heti kun saan ne muutamat kamalat ekat lenkit pois alta :D Mut asdfhg ku ei vaan saa!

  • Reply Sita 5 elokuun, 2014 at 5:53 pm

   Joo :D No ihan hissukseen joku minilenkki! Vaikka jäätelökaupoille ja takasi hehe :)

 • Reply Keyword:fashion 5 elokuun, 2014 at 2:39 pm

  Toinen lenkkilaiskapaska ilmottautuu. :D

  • Reply Sita 5 elokuun, 2014 at 5:53 pm

   Hyvä me! <3

 • Reply Helena 5 elokuun, 2014 at 4:17 pm

  Mun juoksu alko jo keväällä kulkeen hyvin ja näin jo sieluni silmin ne kaikki kesäilloissa juossut lenkit, mutta ei oo kyllä lenkkareita tullut paljon vaivattua tänä kesänä. :D Pyöräillyt oon kyllä työmatkoja senkin edestä, joten en jaksa kauheesti ahdistua. Liikkuminen ja aktiivisuushan se on tärkeintä eikä laji. Tsemppii lenkkipoluille!

  • Reply Sita 5 elokuun, 2014 at 5:54 pm

   Joo mieki näin ne!! Haha ja missä lienevät.. Mutta joo mieki oon kyllä pyöräilly töihin ja takaisin aina päivässä sen yli 30 km päivässä (ei tietenkään joka päivä, mulla on 2-5 päivää töitä viikossa), ehkä se kompensoi vähän! Kiitos murunen :)

 • Reply Hanna 5 elokuun, 2014 at 5:26 pm

  Upeita kuvia! Niistä todella välittyy lenkkeilyn fiilis :) Ja siis et todellakaan ole ainoa laiskapeppu :D Oikein hävettää, kuinka vähän oon tänä kesänä treenannut, mutta ehkä se on kesällä ihan sallittuakin keskittyä muuhunkin ja treenata fiilispohjalta!

  • Reply Sita 5 elokuun, 2014 at 5:55 pm

   Kiitti! Harrille kunnia :) No joo niimpä! Syksyllä on pimeää märkää ja kylmää, ei oo muuta tekemistä ku lähteä jumpalle :)

 • Reply memmi 5 elokuun, 2014 at 6:15 pm

  Hahaa et oo ainoo! Keväämmällä kävin sen kolmesta neljään kertaa viikossa salilla, yritin myös jotain lenkkiä mahduttaa aina sekkaa. Jälkimmäistä kuitenkin vähän vaihtelevalla menestyksellä, mutta muuten tuli kyllä paljon kävelyä ja portaiden käyttöä hyötyliikunnan merkeissä, kun jalkasin kuljen nykysessä kotikaupungissani joka paikkaan. Mutta sitten tuli kesä. Liikunnat ollu aika vaihtelevia, välillä on kertyny joku yks hassu kerta viikkoon, välillä kolme, joskus jopa neljä. Toisaalta mun työ oli kyllä fyysisesti melko raskasta ja veti välillä aika piippuun, joten ihmekös tuo jossei oo maistunu ylimääränen liikunta ennää. Onneks ei oo käyny stressaamaa tää asia kuitenkaan! Ja nyt vihdoinkin pääsin kesän jäljiltä takas omaan kottiin ja kaupunkiini, eiköhän tää elämä ala tästä taas palailee normaaliin rytmiin. Tai ehkä sitten ku kesä ja ennen kaikkea just alkanu loma on ohi ;D

  • Reply Sita 6 elokuun, 2014 at 11:07 am

   Työ kyllä väsyttää! Vaikka mie en ookaan sellasta fyysistä työtä oikein ikinä päässy tekeen – paitsi sillon ku olin tonttuna Santa Parkissa tanssimassa :D niimpä! Oi nauti lomasta <3 :)

 • Reply Veera @ Feeniks 5 elokuun, 2014 at 7:12 pm

  Paras saliagre tulee Strapping Young Ladin biisistä Shitstorm. :D Parit PR:ät on tullu salilla raivopäissään kiskottua tuota kuunnellessa. Jumputus ei oikeen mee muutako juostessa..

  • Reply Sita 6 elokuun, 2014 at 11:08 am

   Hei kiitti vinkistä!! Pitää kuunnella, agret on aina tervetulleita :D

 • Reply iina 5 elokuun, 2014 at 7:15 pm

  hih mää oon melkeenpä ollu reipas jumppapeppu, kerranki! lenkille en oo kyllä lähteny läähättää näillä helteillä :D aikataulutki meinaa olla melko tiukat mutta eiks se nii mee että aikaa on sille mille sitä haluaa olevan :) pusuja <3

  • Reply Sita 6 elokuun, 2014 at 11:09 am

   Hyvä muru!! Ja tottahan tuo on :) takaisin <3

 • Reply Anna Daniela 5 elokuun, 2014 at 10:17 pm

  Kuten jo varmaan selväksi tuli et ole ainoa laiska mutta mainittakoon silti että oma lenkkeily ja salitreeni jäi juhannuksen jälkeen jostain motivaation puutteesta johtuen kokonaan pois. Nyt reipastuin kuitenkin uudestaan :D!

  • Reply Sita 6 elokuun, 2014 at 11:10 am

   Haha joo :D mutta yks laiska lisää ei haittaa! Ihana vaan ku kommentoitte <3

  Jätä vastaus