Juhannus

21 kesäkuun, 2015

image
image
image

Mökki, grillailua, saunomista, Tippa-T:n yllätysesiintyminen, juomapelejä, naurua, Antti Tuiskun uusien biisien soittoa jatkuvalla toistolla ja mahtavia mättöaterioita – suunnilleen sellainen oli meän juhannus tänä vuonna!Oon niin iloinen, että päästiin kerrankin mökille ja isolla porukalla, sillä olihan tuossa hyttysistä huolimatta enemmän kesäfiilistä kuin kaupunkijuhannuksessa. Yhteiset ruokailuhetket oli mahtavia, kun valmistettiin kymmenen hengen voimin päivälliset ja katettiin pöytä koreaksi. Ja yölliset terassihetket jää kyllä myös mieleen: käytiin pienellä porukalla kehumiskierros, jossa kerrottiin toisillemme toistemme parhaita puolia kyyneleet silmissä :) Kaiken kaikkiaan varmasti yksi parhaista juhannuksista tähän mennessä.

Nyt on tietenkin aika kova väsy ja perinteinen reissunjälkeinen masennus päällä, joten pitää ottaa tämä ilta rennosti ja palata kunnolla arkeen sitten huomenna aamulla. Ehkä vähän leffaa ja pikkuisen herkkuja niin kyllä tämä tästä!

image

8 Kommenttia

 • Reply iina 21 kesäkuun, 2015 at 5:43 pm

  kuulostaa tosi hauskalta :) ittehä tulin kipiäksi >:D

  • Reply Sita 23 kesäkuun, 2015 at 12:10 pm

   Voii raasu :(

 • Reply annieveliina 22 kesäkuun, 2015 at 10:49 am

  Ihanan näköstä ollu teillä :) Ja ihana tollanen kehumiskierros, liian harvoin kyllä tulee kehuttua ihmisiä varsinkaan jos ne ei kuulu ihan läheisimpiin tyyppeihin..

  • Reply Sita 23 kesäkuun, 2015 at 12:11 pm

   Joo oli kyllä! Meillä sattu olemaan aika läheisiä kaikki niin saatiin kunnon diipit setit siinä laskuhumalassa aikaiseksi :D

 • Reply Jenni R 22 kesäkuun, 2015 at 5:29 pm

  Heh, mää näin sut tänään kaupassa! Mietin koko kotimatkan että mistä mää sut tunnistan, mutta sitten hoksasin että oot se "Hukan bloggaaja" :D Joskus Hukan Facebookissa tullut blogisi vastaan niin jäänyt mieleen. Huippua löytää oululaisten blogeja, näitä kun ei hirveesti ole :( (ainakaan sellaisia mistä mää oisin tietoinen)

  http://www.kenkafriikki.com

  • Reply Sita 23 kesäkuun, 2015 at 12:12 pm

   Haha aijaa! Lidlissä vissiin? :D Oisit morottanu ja aiheuttanu hämmennystä >:) Pitää käydä katteleen sunki blogia hih

 • Reply Anonyymi 22 heinäkuun, 2015 at 3:54 am

  Oi mistä tuota Ginger Joeta löytää? Ei ole vielä sattunu kohdalle! Huippu blogi ja tyyli sulla, ihanaa lukea ronskia tekstiä ilman mitää "kaunistelua" oululaista oululaiselle!

  • Reply Sita 29 heinäkuun, 2015 at 7:03 pm

   Alkosta saa :) Ja hei ihania kehuja, kiitti hulluna <3

  Jätä vastaus