Itsekehua kertaa kahdeksan

12 huhtikuun, 2012
Minut on taas haastettu! Nimittäin kertomaan kahdeksan lempparijuttua itsestäni, ja sen jälkeen nakittamaan seuraavat bloggaajat tähän hommaan. Suomalaiseen tyyliin tämä tuntuu tietenkin jotenkin ahdistavalta ja hankalalta, mutta ei voi mitään. Let’s go:

 

Haaste:
8 lempiasiaa itsessäni

1. Tykkään itsessäni siitä, että uskallan välillä piristää vieraita ihmisiä ja puhua tilanteissa, joissa tavallisesti suomalaiset ovat hiljaa. Okei, en miekään aina jaksa vääntää small talkia yleisessä hississä, mutta jos näen esimerkiksi kaupan kassalla myyjällä ihanat kynnet tai salilla jollain tyypillä hienon treenipaidan, niin tykkään kyllä sanoa sen heille ääneen. Oon mie joskus mennyt kehumaan jonkun tytön pohkeitakin.. Inhoan myös sitä, jos kukaan ei vastaa ryhmäliikuntatunneilla ohjaajille (”Tuntuuko missään?” Hiljaisuus. ”Onko hyvä fiilis?” Hiljaisuus. ”Ja nyt ääntä!” Hiljaisuus). Monet varmaan pitää mua jotenkin huomionhakuisena ja ärsyttävänä, kun heitän juttua ohjaajille ja nauran ja muuta, mutta teen sen oikeastaan vain koska itse ohjaajana tykkäisin sellaisista asiakkaista.

2. Pidän mun hiuksista! Mukava kun ei tarvitse käyttää pidennyksiä, on muutenkin pitkä ja ihan paksu tukka. Vähän sama homma myös kynsien suhteen, ei tarvitse rakennekynsiä kun nämä kasvaa muutenkin pitkiksi.

3. On loppujen lopuksi ihan mukavaa olla puoleksi aasialainen. En tosin osaa vieläkään pitää itseäni hirveän ulkomaalaisen näköisenä, vaikka tiiän, että kaikki vieraat huomaa heti etten oo kokonaan suomalainen. Mutta jooo, tykkään siitä että oon vähän erilaisen näköinen.

4. Tykkään mun tisseistä, haha terkkuja pojille.

5. Sekin on kiva juttu, että mulla on suht koht sopusuhtainen vartalo. Eli kaikki ylimääräiset kilot ei ole tyyliin vasemman käden kyynärpäässä, haha.

6. Vaikka kumpikin on jokseenkin aika turha taito, niin sanon kuitenkin: on kivaa osata tanssia ja kirjoittaa. Oon myös hyvä pelaamaan Game Boy Colour Pokemon -peliä (Yellow-versiona).

7. On ihan hauskaa olla vähän lapsenmielinen. Elämä olisi tylsää ilman tarroja ja Kinder-munista saatujen lelujen söpöyden taivastelua. Rakastan myös kaikkea minikokoista, esimerkiksi pikkuiset mandariinit on pakko ostaa pois S-marketin hyllyiltä. Ja Rainbown minirahkat! Nuo on niin söpöjä ja pieniä ja herkullisia, söin tänäkin aamuna yhden. Ja nuo on vielä kilohinnaltaankin halvempia kuin tavalliset hedelmärahkat.

8. Oon iloinen siitä, että pystyn edes osan aikaa asettamaan asiat silleen tärkeysjärjestykseen. Tai siis että pysyy sellainen todellisuudentaju ja ymmärtää kuinka suhteellisia asiat on. Äsken itkin sitä, kuinka mulla on vappuaattona töitä, mutta sitten aloin miettimään että mitä hittoa oikeasti, muilla on vähän isompiakin huolia kuin yksi työvuoro. Pitää nauttia kun on niin hyvät oltavat, for real. Elämä on loppujen lopuksi aika mukavaa.

Haastan tällä kertaa Give it a try -blogista sekä Kaisan että Iidan, Honeybee Goes Brazil -blogin Melissan, Ihanan Milenan, Annaliinan, Sentimental Journey -blogin Kaisan, MFF:n Lauran sekä Flavor of the week -blogin Pepin.

43 Kommenttia

 • Reply abasourdi 12 huhtikuun, 2012 at 11:28 am

  Ihana toi ykköskohta! :) Itelläkin käy aina mielessä samanlaiset jutut, mutta useimmiten tulee sitte kuitenki vaan lähimpiä ystäviä yms. kehuttua.

  • Reply Sita 12 huhtikuun, 2012 at 12:51 pm

   Noo en mie tietenkään koko aikaa oo tuollainen, mutta välillä on kiva olla kiva :)

 • Reply Anonyymi 12 huhtikuun, 2012 at 11:46 am

  Aasialaiset naiset on just niiiiiin nättejä! Ja puolikkaat kans, haha x)

  • Reply Sita 12 huhtikuun, 2012 at 12:52 pm

   Haha thanks mate :D

 • Reply ana-i-s 12 huhtikuun, 2012 at 12:15 pm

  Tuota ensimmäistä kohtaa on kyllä pakko ihailla :D Itse en vaan saa suuta auki vaikka kuinka mieli tekisi. Kai se kynnys on olevinaan liian iso. Paitsi baarin vessajonossa, jossa on pakko kehua jokaisen kenkiä.

  • Reply Sita 12 huhtikuun, 2012 at 12:54 pm

   Haha ihana, käy läpi jokaisen jonottajan korot :D

 • Reply Kaisa 12 huhtikuun, 2012 at 12:20 pm

  Ykkönen on ku omasta suusta. :P (Oli pakko heittää kielihymiö vielä tähän päälle.) Kiitos haasteesta, heittäydyn kohta samalle epämukavuusalueelle.

  • Reply Sita 12 huhtikuun, 2012 at 12:54 pm

   Joo vitsi tuossa tulee epämiellyttävä ja itserakas olo! Ahdistava..

   Ps. Kielihymiö on paras :P

 • Reply Anonyymi 12 huhtikuun, 2012 at 12:22 pm

  Et näytä kyl ollenkaan suomalaiselt et paremminkin menee silleen et susta ei aina tiedä oletko puoliksi suomalainen vaiko et…

  • Reply Sita 12 huhtikuun, 2012 at 12:55 pm

   Tiesikkö että thaimaalaiset taas sanoo kaikki että näytän pelkästään suomalaiselta ja sukulaiset ihmettelee että miksen oo yhtään aasialaisen näköinen :D

 • Reply janni 12 huhtikuun, 2012 at 12:25 pm

  Mulla sama tuo ykköskohta! :) Oot söppänä!

  • Reply Sita 12 huhtikuun, 2012 at 12:56 pm

   Je <3 :)

 • Reply Annie 12 huhtikuun, 2012 at 1:58 pm

  Ihana blogi<3!

  http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

  • Reply Sita 14 huhtikuun, 2012 at 2:40 pm

   Kiittisen kiitti :)

 • Reply Jenna 12 huhtikuun, 2012 at 3:30 pm

  Mäkin tykkään sun hiuksista toosi paljon <3 :)

  • Reply Sita 14 huhtikuun, 2012 at 2:41 pm

   :) Hihi

 • Reply Hanna 12 huhtikuun, 2012 at 3:37 pm

  NIce valinnat noihi kohtiin. Ihanaa et oot ylpee ulkonäöstäs ja siit et oot puoliks ulkomaalainen. Ite toivoisin et oisin kakskielisestä perheestä. Ois nii paljon helpompaa! :D

  • Reply Sita 14 huhtikuun, 2012 at 2:42 pm

   Je kiitti :)

 • Reply ida 12 huhtikuun, 2012 at 3:44 pm

  söpö postaus!! ü

  • Reply Sita 14 huhtikuun, 2012 at 2:43 pm

   Hihi :)

 • Reply Ansma 12 huhtikuun, 2012 at 3:58 pm

  ooot ihana ::::::: )

  • Reply Ansma 12 huhtikuun, 2012 at 4:04 pm

   ja haleja sinne kans <3

  • Reply Sita 14 huhtikuun, 2012 at 2:43 pm

   <3

 • Reply Jasmin 12 huhtikuun, 2012 at 5:30 pm

  Hihi vähänkö nauroin tälle "Oon myös hyvä pelaamaan Game Boy Colour Pokemon -peliä (Yellow-versiona" :DD ihana olet :)

  Ihana muutenkin idea tässä postauksessa :)

  • Reply Sita 14 huhtikuun, 2012 at 2:44 pm

   :D Haha se on tärkeä taito nuorelle naiselle.

 • Reply Linda 12 huhtikuun, 2012 at 7:46 pm

  Hyvä postaus!! Täällä myös yksi lapsenmielinen heh meillä varmasti synkkais!!

  • Reply Sita 14 huhtikuun, 2012 at 2:45 pm

   Pitää joskus pitää blogimiitti senkin ihana

 • Reply Milena 12 huhtikuun, 2012 at 7:52 pm

  Hienosti kehuttu! ;) saas nähdä miten itse kehumisessa onnistun, iiks!

  • Reply Sita 14 huhtikuun, 2012 at 2:45 pm

   Kiitosta! :D

 • Reply Outi 13 huhtikuun, 2012 at 12:01 pm

  VVooiiii LINTSI! Pakko päästä sinne ens kesänä, en oo ollut moneen vuoteen :/

  Ja pakko sanoa, että ykköstä, kakkosta ja seiskaa voisin tykkäillä myös itsessäni. Huom VOISIN, se itsestä diggailu kun ei ole aina sitä kaikkeista helpointa hommaa. En mä siis sillai hirveä tuntemattomille hölöttäjä ole (yhtään väheksymättä niitä, jotka ovat, päinvastoin) mutta tykkään ehkä keskivertosuomalaista enemmän kehua toista ihmistä, olkoon se sitten tuttu tai vähän vieraampi, ja piristää näin tämän päivää :]

  • Reply Sita 14 huhtikuun, 2012 at 2:47 pm

   Mie inhoan nykyään Lintsiä koska on jo kahtena peräkkäisenä vuonna tullu niin helvetin paha olo :D En kestä yhtään laitteita, edes sitä puista vuoristorataa?? Wtd..

   Mutta tuo on ihana piirre että tykkää kehua toista, mulla ehkä silloin tuntuu vaikealta sanoa ääneen asioita jos oon vähän kateellinenkin, mutta toisaalta se kateus ehkä helpottaa kun kehuu – pystyy muuttamaan sen huonon tunteen niin että onkin iloinen toisen puolesta tai jotain :D

 • Reply Melissa 15 huhtikuun, 2012 at 1:25 am

  Ihanat itsekehut! Ja kiva ku haastoit! Saapahan näihin ihaniin lomafiiliksiin vähän aivotyötä ja päänvaivaa… Voeee. Mulla on muuten ihan sama toi ykkönen just tuntemattomien kehumisien ja tällästen suhtee plus ryhmäliikuntatunneilla huutelen aina takasin ohjaajille hehe.. Suomalaiset sais olla vähä rohkeempia!! x

  • Reply Sita 15 huhtikuun, 2012 at 7:07 pm

   Oot ihana vauva <3

 • Reply Henje 16 huhtikuun, 2012 at 11:30 am

  RAINBOW MINIRAHKAT!!!! just söin niitä ihan into piukeena viikonloppuna! Niin söpöjä ja tulee muistot lapsuudesta mieleen. Silloin ei ollut rainbown minirahkoja vaan jotain kalliita, joita ei sitten saanut aina kun teki mieli. Ja mielihän teki aaaaina!

  Ja kinderlelut, kaveri sai barbapapan (minä kateellisena vieressä kokosin omaa hölmöä hyrrääni) mutta kun hetken vinguin ja monguin kaveri lahjoitti barbapapan mulle <3 hän ei kuulemma tekisi sillä _mitään_ no minä teen ja olen nyt iloinen.

  • Reply Sita 16 huhtikuun, 2012 at 12:37 pm

   Joo ne on ihania! Haha hyvä etten oo ainoa fani. Mitä sie sitten teet sillä Barbapapalla? Ihan mielenkiinnosta. Mie otin omat Kinder-yllätykset Levillekin mukaan pääsiäisenä kun lähdettiin sinne juomaan, tytöt katto vähän että mitä hittoa haha :D

  • Reply Henje 16 huhtikuun, 2012 at 5:36 pm

   No tolla mun omalla ei voi tehdä mitään.. se vaan ilostuttaa mua söpöydellään? terkuin Henje kohta 20vee. Mun toisen kaverin barbapapan voi täyttää vedellä ja kun vetää käsistä niin päälaelta pulppuaa vettä, iskikö muuten vähän kateus siihen kun mun oma ei tee mitään. Ei suostunut kaveri vaihtokauppoihin, vaikka taas manguin..

  • Reply Sita 16 huhtikuun, 2012 at 6:39 pm

   Meän pitäis keksiä jotain käyttöä noille pikkuleluille! Eiku maskoteille siis. Onko ideoita? :D Mun Kindereiden pingviini ja jääkarhunpentu on nyt ikkunalaudalla, olis kiva ku niillä olis joku kunnon virka. Olis jotain kunnon pikaliimaa niin niitä vois liimailla johonkin, vaikka poskipunasudin päähän? Haha.

  • Reply Henje 16 huhtikuun, 2012 at 7:54 pm

   aaaw ne samettiset eläimet? Mun sisko sai sarvikuonon se on niiiin söpö!!! Maskotteja, joo ehottomasti!! Aww poskipunasudin päähän olis söpö mut tiiän et mulla se irtois äkkiä, ja toi barbis on aika iso…. ehkä vien sen vaan töihin ilahduttamaan mua :–) Mutta siskon sarvikuonon voisin pöllästä ja liimata johonkin *hihih*

 • Reply Ansku 17 huhtikuun, 2012 at 11:42 am

  Aivan ihana, positiivinen postaus. Tuli oikein hyvä mieli kun tämän luki :)

  Mukavaa viikkoa sulle!

  • Reply Sita 17 huhtikuun, 2012 at 11:48 am

   Oi kiitos, kiva kuulla että tykkäsit :) Samoin sulle!

 • Reply iida 17 huhtikuun, 2012 at 1:47 pm

  Oho, kiitos haasteesta! :) ja ihana, mitä vastauksia!

 • Reply Sita 17 huhtikuun, 2012 at 1:48 pm

  :) Ole hyvä!

 • Jätä vastaus