Irina Werning & Juhla Mokka: Paluu hetkiin

12 maaliskuun, 2014

11_back213
10_back11410_back1810_back116
LALI 1985-2011 BUENOS AIRES

Monet teistä ovat varmaan joskus törmänneetkin Irina Werningin ihaniin Back to the future -kuvakollaaseihin, joissa valokuvaaja on luonut uudelleen vanhan otoksen tunnelman pieniä yksityiskohtia myöten. Ja jos et ole, käy ihmeessä katselemassa kuvapareja Irinan sivuilta! Musta näiden idea on aivan mahtava, ja oon itse asiassa joskus miettinyt, löytyisikö multa mitään kuvaa, jonka voisi kuvata uudestaan samalla tyylillä. Nyt siihen olisi mahdollisuus, ja itse Irina Werningin toteuttamana. Kuvaaja on nimittäin tulossa ensimmäistä kertaa Suomeen nyt huhtikuussa ja toteuttaa Paluu hetkiin -kuvaprojektin osana Juhla Mokan 85-vuotisjuhlaa.

Oman kuvan ja hakemuksen voi lähettää Pauligin sivuilla täällä. Osallistumisaikaa on 23.3.2014 eli ensi viikon sunnuntaihin saakka – ja oikeasti, tarttukaa tilaisuuteen jos yhtään tekee mieli :) Musta tällaiseen kuvaukseen olisi niin mahtavaa päästä, varsinkin jonkun perheenjäsenen kanssa. Ja haluan kyllä nähdä nämä kuvat niiden valmistuttua, tulee varmasti ihan eri fiilis kun tietää niiden olevan Suomessa otettuja. Haluaisin myös kuulla, jos joku teistä on uskaltautunut lähettämään tuonne hakemuksen, joten kommenttia kehiin!

 

Postauksen kuvat: http://irinawerning.com/

4 Kommenttia

 • Reply Marie 13 maaliskuun, 2014 at 2:05 pm

  Hhmmm. Onpas hauska kuvausidea! :)

 • Reply Sita Salminen 14 maaliskuun, 2014 at 4:07 pm

  Eikö ookki! Ens kerralla kun meen Thaimaahan niin pakko kyllä yrittää ottaa joku lapsuuskuva siellä uudestaan :)

 • Reply Kristiina 14 maaliskuun, 2014 at 5:44 pm

  Well hello beibi! Mun bloglovin päräytti miljoona sun viimesintä postausta mulle, enkä ollu lukenu niitä. Hur-jaa! Toi viive varmasti johtu tästä sun muutosta, onnea siis<3 Hyvältä näyttää ja mukana pysytään! Hyvältä muute myös näytti sun treeniviikko. Tulee itelle tästä oikee sellai potku perseelle, että LIIKKEELLE MIMMI!
  PS Jos päätät toteuttaa itsestäsi tällasen ennen-nyt kuvan, olisi huikeaa nähdä se myös täällä ;-)

 • Reply Sita Salminen 15 maaliskuun, 2014 at 8:07 pm

  Jee se siis toimii nyt! Äääää ihanaa nähä sun nimi täällä kommenteissa, tiimi koossa <3

  Joo mie kyllä laitan! Ei hele nyt tuli hirveä hinku alkaa suunnittelemaan että miten sen vois toteuttaa :D

 • Jätä vastaus