Ihana arki

27 maaliskuun, 2012

Moikkasen moi :) Oon seuraavat kaksi viikkoa melkein joka päivä töissä, mutta yritän silti postailla joka päivä! Nyt on nimittäin sellainen ihan iloinen ja onnellinen olo – ei sillä, että jotain isoa ihanaa olisi meneillään, vaan jotenkin tällä hetkellä hyvä fiilis muodostuu kaikista pienistä jutuista. Esimerkiksi äitin makoisat ruoat – sekä sen itse kokkaamat, kuten kuvassa, tai eväät joita se ihana tuo mulle töihin. Tänäänkin työvuoron jaksoi hyvin loppuun kun se toi mulle yllärinä McDonald’sin kanawrapin (niitä uusia jotka on vasta tullut myyntiin).

Oon muuten päättänyt hakea Oulun lisäksi myös Helsingin yliopistoon. Myös Tampere voisi olla yksi vaihtoehto, mutten oo vielä varma siitä. En vaan oikein tiedä, onko mulla mitään mahdollisuuksia päästä Helsinkiin – tuntuu että siellä on jotenkin niin paljon kovempi taso. Haluan kuitenkin yrittää, koska jos oon ainoa meän porukasta joka muuttaa Ouluun niin ei hjyva. Tietenkin seurustelun suhteen Helsinki on vähän kaukainen paikka Rovaniemeen verrattuna, mutta jos asiat on luotu kestämään niin ne kestää.

Voi vitsi Tv5:lta tulee jännä leffa! Vaikka tykkäsinkin tuosta hullusta tytöstä enemmän kun se oli oikeasti hullu, ihan mälsää kun se vaan esitti skitsofreenikkoa. Nyt meen seuraamaan että miten tuo raina loppuu, ja huomenna ehkä aamulla Body Balanceen ennen töitä. Ehkä.

32 Kommenttia

 • Reply IraCassandra 28 maaliskuun, 2012 at 3:36 am

  Älä sano sanaakaan on tosi hyvä, mut se tulee telkasta about puolen vuoden välein :D

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 6:45 pm

   Haha aijaa :D Vähän niin ku Twilight tai Davincin koodit..

 • Reply Mirella 28 maaliskuun, 2012 at 5:13 am

  Ihanan näköstä safkaa, ai ai ai! Thaimaalainen ruoka on ihan älyttömän hyvväää.

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 6:45 pm

   Oi se on!! Osaispa itekin tehdä.. Laiskapeppu en oo jaksanu opetella

 • Reply Essi 28 maaliskuun, 2012 at 5:41 am

  Go girl, todellakin haet tonne Helsinkiin (ja Tampereelle?) jos tuntuu siltä! Seurustelun ei ainakaan kannata rajottaa mitään, koska niin kliseistä kuin se onkin niin oikea rakkaus kestää välimatkankin ;)
  Ja hei, ihmisiä sinne Helsinginkin yliopistoon pääsee, ei ne mitään superneroja sielläkään ole. Sulla on ihan yhtä suuret mahdollisuudet päästä sinne kuin muillakin :)

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 6:47 pm

   Haha se tuntuu vaan niin paljon nerokkaammalta paikalta :D No pitää yrittää kuitenkin!

 • Reply kirsikoo 28 maaliskuun, 2012 at 7:54 am

  Tampere on kiva kaupunki, ei liian iso, muttei liian pienikään. Hae tänne kans! :) Ja ihan totta, kyllä se seurustelusuhde kestää sen välimatkankin, jos on luotu kestämään. Ja opiskeluajanhan se vaan on :)

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 6:59 pm

   Joo mie haen! Katoin vanhoja pääsykokeitaki jo hehee

 • Reply Ida 28 maaliskuun, 2012 at 8:08 am

  Joo hae kaikkialle. :D Tamperekin on kuulemma tosi kiva kaupunki, eikä muuten ole kaukana Helsingistäkään jos sinne haluaa lähteä käymään. ;)

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 6:59 pm

   Tampere Oulu Helsinki!

 • Reply Iitu 28 maaliskuun, 2012 at 10:06 am

  Tampereelle vaan, tää on taiteilijasielujen mekka! Ja jos manse tuntuu liian pieneltä, niin täältä pääsee aina alaspäin, Helsinkiin. ;-D (Hohoho, olipa helsinkinegativiinen kommentti, vaikka helsinkikin on kiva mesta.)

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 7:00 pm

   Haha okei :D Ja nii en oo ees tajunnu kuinka lähellä Helsinkiä Tampere on! Superjees

 • Reply piglet 28 maaliskuun, 2012 at 10:10 am

  Hae ihmeessä Helsinkiin ja/tai Tampereelle myöskin jos kiinnostusta löytyy! Tampere varsinkin on jo kaupunkinakin ihan hurjan kiva, joten senki puolesta suosittelen :)

  Ja tuo ruoka näyttää niin namilta!

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 7:00 pm

   Oi se oli namia! Ja pitää se näköjään ku näin kovasti saa tukea :p

 • Reply Anonyymi 28 maaliskuun, 2012 at 11:44 am

  Tampereelle!! :) tää on ihana opiskelukaupunki, suosittelen! <3

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 7:01 pm

   Mie tuun sinne :) Helsingin vanhat kokeet näytti niin hullun vaikeilta että Tampere alkaa tuntua todennäköisemmältä haha.

 • Reply Hanna 28 maaliskuun, 2012 at 12:48 pm

  Oioi kun ihanan näkönen ruoka-annos! Itelläni on kiljuva nälkä ja meenki ihan tän kommentin jälkeen syömään, mut nam ku näyttää herkulliselta! :)
  Pidän sulle peukkuja et läpäset pääsykokeet kaikkialle ja sit voit vaan valita sen paikan mikä tuntuu parhaimmalta :)

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 7:02 pm

   Se oli ihanata :) Ja kiitos paljon sulonen!

 • Reply Elise M. 28 maaliskuun, 2012 at 1:19 pm

  Moikka, taas huutelen täältä HY:n kasvattina, eli vinkkinä: kotimaisen kirjallisuuden puolelle hakee huomattavasti vähemmän jengiä ja sivuaineeksi saa suomen kielen vapaasti ekan (tai oliko kahden ekan) vuoden aikana, myös yleisen kirjallisuuden. Ja väyliä helppo hakea pääainevaihtoihinkin kai jos sittemmin haluaa. Eli kannattaa ihmeessä hakea tänne jos oikeesti kiinnostaa. :)

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 7:04 pm

   En mie taida enää ehtiä panostaa siihen.. Mutta vois kyllä kattoa vielä netistä että millanen koe siinä on, en oo kuitenkaan lähettäny vielä hakemusta yliopistohaussa. Kiitti vinkistä :)

 • Reply Henje 28 maaliskuun, 2012 at 6:50 pm

  Mä täytin yhteishaun just tänään ja hain sitten pelkästään Vaasaan. Tokaa kertaa tuli sellainen kamala haikeus, jos sitä "joutuu" sitten jättämään elämän täällä Helsingissä taakseen. Eka tällainen tuli viime perjantaina kun oltiin isolla porukalla juhlimassa. Tajusin, etten ensi vuonna pääsekaan mukaan kaikenmaailman synttäreihin mun tyttöjen kanssa….. Mutta nii, jos se mitä haluaa opiskella on Vaasassa niin sitä on vissiin lähdettävä. Olishan viestintää täälä Valtsikassakin mutkun miks se sattuu olemaan just niitä vaikeimpia……..

  • Reply Sita 28 maaliskuun, 2012 at 7:05 pm

   Mie en pysty yhtään vielä miettiin noita juttuja :( Inhoan inhoan inhoan muutoksia, ja nyt on aika hemmetin iso sellainen tulossa.. Äh, tää on end of an era!! Alko ahistaa kun alko miettiin, hyi äkkiä sipsiä naamaan. Voimia meille <3 Toivottavasti pääset sinne Vaasaan ja käyt aina Helsingissä käymässä kamujen luona!

  • Reply Henje 28 maaliskuun, 2012 at 8:17 pm

   Joo, voimia meille <3 EI mua saa pidettyä täältä poissa, vaikka kuinka kivoja uusia juttuja olis edessä! Jos kukkaronnyörit sen suo tulen Helsinkiin mahd. usein!! Toivottavasti seuraava muutos sulla olis yllättäväh positiivinen :–)

 • Reply Anonyymi 28 maaliskuun, 2012 at 8:28 pm

  Moikka! En oo enne kommentoinu sun blogias, mutta nyt ajattelin kun puhuit Tampereelle kouluun hakemisesta! Hae ihmeessä Tampereelle, ite asun täällä (oikeestaa koko ikäni asunu) ja mahtava kaupunki, vaikka joskus onki tuntunu että maisemanvaihdos tekis hyvää.. Tässä ainakin yksi uus kaveri sulle Tampereelta! :D Ja aivan mahti blogi sulla, en oo kauaa lukenu, mutta selannu jo koko blogin kokonaa läpi! :D Iteki oon vähän jojoilija salin+terveellisen elämän ja eijaksasalia+herkuttelun välillä, mitä oon ymmärtäny että sullakin sattuu joskus? Korjaa jos oon väärässä :D Mutta tässä tämmönen sekamelska tällä kertaa. :)
  t. Tampereen tyttö

  • Reply Sita 29 maaliskuun, 2012 at 7:33 pm

   Te ootta ihania ku kommentoitte kaupunkiasiaa, oon nimittäin ollu ihan hukassa sen suhteen! Tai siis just hyvä kuulla teidän mielipiteitä, enhän mie osaa yhtään sanoa onko Tampereella kiva asua vai ei kun oon käyny siellä kahdesti :D Mutta ehdottomasti huomenna lähtee hakupaperit sinnekin :)

   Ja oho koko blogin :D Ihana. Ja joo todellakin oon semmonen!! Just nyt mulla on herkkukausi taas päällä, joka päivä suklaata ja roskaruokaa ja haha kauhea ahmiminen päällä :D Onneksi nyt on kuitenkin pystyny pitämään liikkumisen säännöllisenä syömisestä riippumatta, ennen tosiaan herkkukaudella ei paljoa urheilua harrastettu..

   Kiitos kommentista <3

  • Reply Anonyymi 30 maaliskuun, 2012 at 9:08 am

   Hahaa, mullaki ollu taas herkkupäiviä vähä liikaa, mutta silti jaksanu käydä onneks salilla :D Ja joo eipä kestä! :)

 • Reply Kaisa 30 maaliskuun, 2012 at 10:02 am

  Helsinkiin sieltä. Voijaan sitte viettää shopping-maraton päiviä täällä ja käyä wingseillä.

  • Reply Sita 31 maaliskuun, 2012 at 8:31 am

   Oi kuulostaa hyvältä <3 En vaan tiiä riittääkö mulla rakas rahat :)

 • Reply Ansku 30 maaliskuun, 2012 at 11:51 am

  Hyvä asenne, viittaan siis tuohon kun kirjoitit että kestää jos on luotu kestämään :)

  • Reply Sita 31 maaliskuun, 2012 at 8:32 am

   :) Pakko yrittää ajatella niin!

 • Reply karoliina 2 huhtikuun, 2012 at 3:40 pm

  pakko tulla liputtaan oulun puolesta…. =D!! no ei vaan kaikki nuo kaupungit on varmasti mukavia opiskelukaupunkeja =)! Nii mutta kommenttini pointti oli että oli kanawrappi mistään kotosin?? kannattaako sijottaa rahojaan siihen?

  • Reply Sita 2 huhtikuun, 2012 at 6:57 pm

   Haha ihana :D On se hyvää muttei se kauhean iso oo, maksaa kuitenkin 4,95e ja samalla hinnalla saa 5 juustoa! Mieluummin ateriana siis :p

  Jätä vastaus