Hukan pikkujoulut

10 joulukuun, 2012

Yhteistyössä Hukka.
Mun blogiyhteistyösalilla, Hukalla, oli perjantaina jäsenten pikkujoulut. Juhlat järjestettiin kuntosalin tiloissa, jotka koki ihan oikeasti kunnon muodonmuutoksen – ei ainakaan mun mielestä uskoisi, että kuvat on otettu Hukan tenniskentillä…
Menin paikan päälle jo seitsemän aikaan ja ehdin ihmetellä ja tallustella ympäri juhlapaikkaa ennen kuin muut vieraat saapuivat. Ei kuitenkaan mennyt kauaa, kun porukkaa alkoi tulla sisään ja avaralta tuntunut tila alkoikin täyttyä puheensorinasta ja pikkujouluhemmoista :)

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Hukan Anna ja Vinski toivottivat vieraat tervetulleiksi punaisella matolla ennen narikkaan menoa. Pikkujoulurannekkeen hintaan kuului pikkujoulubuffet ja neljä juomaa, ja juhlatilassa olikin lavan lisäksi juomatiskit sekä tarjoilupöydät. Mie maltoin kuitenkin ottaa muutamat kuvat ennen kuin hiippailin ruokien kimppuun.

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ehdittiin hakea siiderit ja syödä bbq-kanat riiseineen just sopivasti ennen Krissen shown alkamista. Oli kyllä vähän jännittävää syödä kun oli niin pimeää, ei nähnyt mitä lautasella oli :D Neljän tähden sokkoillallinen. Mutta hyvältä maistui!
Tosiaan, tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa -voittaja saapui Ouluun lentokoneella ja käski meidät oikein lähelle lavaa ennen esitystä :) Hipsin heti eturiviin. Musta tuli Krissen fani ensimmäisen viiden minuutin aikana.

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Hukan respan pojat sai kyytiä! Krisse oli kyllä aivan ihana, nauroin ääneen sen jutuille ja tykkäsin kovasti esityksestä. Pääsin jälkeenpäin Krissen kanssa kuvaankin, hihi.

Photobucket

Ennen kuvaa Virva esitteli mut Krisselle Hukan bloggaana ja Krisse sanoi siihen että meän pitää sitten poseerata kuvassa kuin mallit :D
Lavalla nähtiin Krisse Salmisen lisäksi myös Hukan ihania ohjaajia, jotka vetivät näyttävästi Les Mills -tuntien koosteen. Mareike, Emilia, Annu ja Kiira esitteli meille niin BodyJamia, BodyPumppia kuin Attackia ja Balanceakin.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mulla tuli ihan hirveä ikävä jumppia, kun katoin koostetta. Varsinkin Combatin kohdalla meinasin heittää kameran pois ja alkaa vetää yleisön joukossa sitä Pirates of Caribbean -biisiä :D
Tyttöjen vauhdikkaan esityksen jälkeen cover-bändi KSK valtasi lavan ja vastasi loppuajan yleisön viihdyttämisestä.

Photobucket

Joskus yhdentoista aikaan lähdettiin bussikuljetuksella keskustan Kaarleen ja oltiin siellä ilta. Oli kyllä taas niin täyttä, että meinasi mennä hermot tanssilattialla, mutta ei voi mithään! Niin ja illan kruunasi tietenkin majoneesipizza, kuinkas muutenkaan…
Mutta, kiitos vielä Hukan porukoille kun sain taas tulla sekä bloggaajan että jäsenen roolissa mukaan hienoon tapahtumaan :)

20 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 10 joulukuun, 2012 at 6:54 pm

  aivan kivalta näyttää, mutta aika kurjaa, että JÄSENpikkujoulut maksaa jäsenille 20euroa..

  • Reply Sita 10 joulukuun, 2012 at 8:03 pm

   Nyt tänä vuonna oli koitettu panostaa juhliin enemmän ja siksi oli sitten tuo "pääsymaksukin". Ja joo onhan se varsinki opiskelijoille aika iso raha :S Mutta onneksi sinne ei oo pakko mennä jos tuntuu että on liian iso hinta!

  • Reply Anonyymi 10 joulukuun, 2012 at 8:25 pm

   tiiän kyllä monta, jotka jätti hinnan takia väliin.. mielummin vähän pienemmällä panostuksella, kunhan mahdollisimman moni pääsisi ja olisi porukalla mukavaa. liika panostus vie juttuja aina huonompaan ja "epäkotoisampaan" suuntaan.. :( oon kyllä tosi pettynyt hukkaan..

  • Reply Sita 10 joulukuun, 2012 at 8:38 pm

   Tiiäkkö jos vaan jaksaa niin kannattaa laittaa Hukalle palautetta! Mie en kuitenkaan noita hintoja päätä niin en voi hirveästi vaikuttaa asioihin :)

  • Reply Anonyymi 10 joulukuun, 2012 at 8:46 pm

   No ei 20€ kyllä tuollaisista bileissä oo paljon ! Noiden järjestäminen maksaa varmaan ihan älyttömästi, voi jee…

  • Reply Sita 11 joulukuun, 2012 at 8:06 pm

   Mie just mietin että paljonkohan Krisse on maksanu! :D

 • Reply iina 10 joulukuun, 2012 at 7:06 pm

  hii varmasti oli huisit pikkujoulut! oot niin herttanen hihi. ♥

  hei muute ehitäänkö nähä vielä ennen joulua? :-)

  • Reply Sita 10 joulukuun, 2012 at 8:05 pm

   Oli kyllä! Ja haha miksi herttainen? :D Oon nyt vielä Rovaniemellä, ens viikolla kolme tenttiä ja töitä ja sit lähen Laitilaan viettään joulua niin pitää kattoa :)

 • Reply Paula 10 joulukuun, 2012 at 7:07 pm

  huh mitkä tarjoilut tuolla on ollu! :–D nammmm
  kivoja kuvia! :–)

  • Reply Sita 10 joulukuun, 2012 at 8:05 pm

   Oi kiitti Paula <3

 • Reply Suvi 10 joulukuun, 2012 at 10:18 pm

  Tarjoilut näyttää toki hyviltä, mutta eniten sytyin (näin keskiyön hujakoilla) tuolle majoneesipizzalle, namm! :–D Oli varmasti huikeet juhlat!

  • Reply Sita 11 joulukuun, 2012 at 8:05 pm

   Joo parasta!!

 • Reply iisku 11 joulukuun, 2012 at 9:07 am

  Tosi kivoilta juhlilta näyttävät ja nuo tarjoilut, nams ♥

  • Reply Sita 11 joulukuun, 2012 at 8:05 pm

   :))

 • Reply Nadja 11 joulukuun, 2012 at 4:01 pm

  Voih, MIKI<3

  • Reply Sita 11 joulukuun, 2012 at 8:04 pm

   Haha :)

 • Reply Anonyymi 11 joulukuun, 2012 at 7:46 pm

  mikä spiken oikea nimi on? mietin vaan onko yks tuttu :D

  • Reply Sita 11 joulukuun, 2012 at 8:01 pm

   Spiros :D

 • Reply Jenna 11 joulukuun, 2012 at 7:51 pm

  Oi, näytti ihan sairaan kivoilta pikkujouluilta:-)

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  • Reply Sita 11 joulukuun, 2012 at 8:04 pm

   Hihi :)

  Jätä vastaus