Helatorstaina

14 toukokuun, 2015
image

 

Voii kattokaa mikä ihana mulla on täällä kylässä!

Tänään Rovaniemeltä saapui pieni ja pippurinen seurue tänne Alppilaan. Tähän mennessä ollaan käyty kiinalaisen buffassa syömässä, otettu päikkärit ja maisteltu rocky road -jäätelöä. Aika rentoja hommia siis. Oon lykkäillyt kaikki velvollisuudet nyt illaksi, pitäisi nimittäin käydä hölkällä ja aloittaa yhtä esseetä, jes. Mietin vähän, pitäisikö tuo Lila-löllykkä ottaa mukaan lenkille, mutta saattaisi jäädä vähän katkonaiseksi juokseminen, kun neiti ei malta olla haistelematta tienreunoja. Mun äitihän on tällä hetkellä Thaimaassa, ja on siellä itse asiassa tällä kertaa noin kuusi kuukautta putkeen, joten on oikeastaan aika onnekas olo, kun ollaan myös äitipuolen kanssa niin läheisiä. Vaikka pelkästään tuo sana herättää yleensä ihmisissä sellaiset pahaenteiset Disney-vibat, haha.

Huomenna mennään keskustaan pyörimään kauppoihin ja lounaalle, jonka jälkeen mie suuntaankin töihin. Olisko kellään ehdotuksia hyvälle lounaspaikalle? Saisi olla mielellään aika lähellä keskustaa. Tuban ja Roosterin lounaslistat on ainakin testaamatta… Huomaa muuten, että nykyään mulla tekee jatkuvasti mieli ottaa kuvia täällä mun ja Maijan luona. Viimeisiä viedään, kohta on postauksien otokset ihan eri maisemista.

Mutta tässäpä mun mini lenkinvälttely-postaus! Toivottavasti teillä on ollut mukava vapaapäivä, moix :)

 

6 Kommenttia

 • Reply Henssi 14 toukokuun, 2015 at 4:22 pm

  kuulostaapa hyvältä! :) mieki tulin käymään pitkästä aikaa ouluun, huomena ois suunnitelmissa vähän keskustassa ja ideaparkissa pyörimistä ja vissiin mennään testaamaan toi rooster! haha ois hauska jos törmättäis sattumalta! :D pitäkää hauskaa :)

  • Reply Sita 14 toukokuun, 2015 at 7:58 pm

   Oi pidäppä kivaa täällä! Ja kiitos taas kommentista <3 ehkä törmäillään :)

 • Reply Anonyymi 14 toukokuun, 2015 at 5:23 pm

  Mistä tuollaista suklaata saa? <3

  • Reply Sita 14 toukokuun, 2015 at 7:57 pm

   Lontoosta vissiin! Tuliaisia :)

 • Reply Elisa 14 toukokuun, 2015 at 5:28 pm

  Oma lemppari on ehottomasti Puistolan lounas, hyvää ruokaa eikä lounaalla mitenkään kallista edes. :) Myös Toripolliisista on saanut hyvää lounasta!

  • Reply Sita 14 toukokuun, 2015 at 8:01 pm

   Oi kiitti vinkistä! Kummassakaan en oo kyllä lounaalla käyny :)

  Jätä vastaus