Et j’ai peur que tu sois seulement un mirage

19 kesäkuun, 2013

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Musta tuntuu, että oon tänä vuonna alkanut ymmärtää maailmaa – tai oikeastaan sitä, ettei sitä voi ymmärtää. Enkä nyt tarkoita sitä, miten aina kiusaan itteäni darrassa kyselemällä, mitä oli ennen alkuräjähdystä (hyissaa…), vaan silleen tätä meidän elämää. Jollain tavalla ehkä uskon kohtaloon, siihen miten se johdattelee ja miten asiat tapahtuu uskomattoman pitkien tapahtumaketjujen tai pienten sattumien tuloksena. Ja miten siistiä tämä oikeasti on, elää täällä maan päällä, koko maailma avoinna ympärillä. Miten paljon me voidaan kuitenkin vaikuttaa siihen, millainen elämä me eletään, millainen just tämä päivä tulee olemaan pienine yksityiskohtineen.Oon myös koittanut päästä mun muutoksenpelosta ja ikuisesta stressistä pois – oikeasti, mikään ei ikinä vaan oo niin vakavaa kuin miltä siinä tilanteessa tuntuu, tai ainakin asiat voisi aina olla huonomminkin. Yksi mun keinoista suojautua pettymyksiltä on sanoa itelle, että olisin joutunut autokolariin, jos se asia olisi onnistunut – ihan sama, puhutaanko kännykän rikkoutumisesta, hienon tapahtuman missaamisesta tai jonkun tärkeän asian mokaamisesta. Ja jotenkin tyhmästi tuo vaan toimii, aina. Lisäksi rakastan nykyään pysähtyä ihaniin hetkiin ja tietoisesti fiilistellä sitä, miten hyvä olo on just silloin. Parasta on, kun oikeasti tottuu tuohon ja yhtäkkiä huomaa, että koko päivä on ollut täynnä kivoja juttuja eikä niitä pieniä juttuja enää ohita turhina – vaikka onnellisuuden perusta onkin mun mielestä just terveys, semihyvä rahatilanne ja muut isommat asiat, niin sitä pientä onneakin tarvitaan.

 

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Oon myös alkanut arvostaa mulle tärkeitä ihmissuhteita uudella tavalla. Jotenkin tietoisesti oikeasti tajunnut, miten paljon esimerkiksi ystävyys voi parhaimmillaan antaa. Ja niin kuin aina kesäisin, musta tuntuu ihan tyhmältä, miten paljon kaikkea huonoja juttuja sitä kerää talvisin sydämeensä. Pitää nyt koittaa kyllä ladata akut niin täyteen hymyjä ja aurinkoa kuin vaan pystyy. Oon jo nyt päässyt rastittelemaan mun kesän 2013 to do -listan kohtia ja ehkä tuntuu, että tuo lista pitäisi oikeasti kirjoittaa vasta kesän jälkeen; on tapahtunut kaikkien huonojen juttujen lisäksi myös niin paljon kaikkea odottamatonta ja huippua, että keväällä kirjoitetut ”Heitä talviturkki helevettiin” ja ”Syö paljon mansikoita” -tyyliset kohdat tuntuu ihan tylsiltä niihin verrattuna :D No parempi näin päin. Kyllä tästä vielä tulee paras kesä ikinä.Nyt alkoi sitten tietenkin haluttaa niitä mansikoita! Hieno lopetus tällaisille randomeille höpötyksille. Tehkääpä kaikkea ihanaa tänään, antakaa pusuja läheisille ja ostakaa jotain uutta jäätelöä, jota ette oo ennen kokeillut. Mie koitan postata teille taas huomenna!

Postauksen kuvat © www.harrirauhanummi.com

 

50 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 19 kesäkuun, 2013 at 3:15 pm

  aivan ihana toi alempi kuva sita! oot mielettömän kaunis :)

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 4:17 pm

   Höpöti höpöti vaavi :)

 • Reply Katri 19 kesäkuun, 2013 at 3:27 pm

  Ihana sinä<3

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 4:18 pm

   <3

 • Reply Roosa Mikkonen 19 kesäkuun, 2013 at 3:28 pm

  Ihana sita!!:)

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 4:19 pm

   No Roosapa!! Haha vauva :)

 • Reply Anonyymi 19 kesäkuun, 2013 at 3:51 pm

  Oot vaan niin ihana <3 aito ja rehellinen <3

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 4:22 pm

   No ihana kuulla että oot tuota mieltä <3

 • Reply IraCassandra 19 kesäkuun, 2013 at 4:09 pm

  Toi toka kuva!! :o Upeus <3 Mun päivä on mennyt ihan ohi, olin töissä ja nukuin päikkärit, nyt makoilen haalarissa ja odotan pitsaa :DDD Mutta huomenna alkaa kuukauden loma ja kaikki ihana mitä se tuo tullessaan, jei!

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 4:26 pm

   Oi toispa joku mullekki pitsaa!! No jaa mieki oon ollu kyllä tänään vaan kämpillä ja vahingossa kippasin vielä ruoat parvekkeen lattialle kun aloin syömään herkkuannosta, meinas vähän vituttaa jotaki raejuustoa hinkata siitä kivilattialta just ku oli saanu ruoan lämmitettyä ja laitettua lautaselle :D Oi kuukauden loma vähän huippuaaaa toivottavasti olis hyvät ilmat <3

 • Reply Anonyymi 19 kesäkuun, 2013 at 4:15 pm

  Oot ensimmäinen tällanen bloggaaja (ainaki mitä mä oon nähny), joka kirjottaa pienten asioiden tärkeydestä onnellisuuden kannalta MUTTA samalla myönnät että onnellisuuteen tarvitaan muutakin: just nuo raha-asiat, terveys jne. Oon samaa mieltä. :) Tuntuu että monet muut bloggaajat ei ota yhtään nuita asioita huomioon paasatessaan pienistä asioista. Enkä nyt tarkota etteikö ne pienet asiat ois tärkeitä, totta kai on♥
  Niin ja määki muuten oon ihan hemmetinmoinen stressaaja ja muutoksia pelkäävä! Lisäksi mietin ihan LIIKAA asioita…

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 4:34 pm

   Niimpä!! Paha fiilistellä kukkia ja söpöjä teemukeja jos tili miinuksella ja jalka poikki :D Ja joo sama, mutta pikkuhiljaa siitä pääsee irti jos oikeasti haluaa ja jaksaa yrittää. Helpommin sanottu kuin tehty, tietenki :D Ja kyllä joskus saa ollakki ressipeppu ja miettiä hulluna asioita – elämässä on niin paljon ihmeteltävää, että kyllä sitä saa pohdiskellakki :) Mieluummin ajatuksia täynnä oleva mieli kuin ihan tyhjä pää, saa enemmän tästä maailmasta irti.

  • Reply annieveliina 19 kesäkuun, 2013 at 7:57 pm

   Jos tili on miinuksella ja jalka poikki :—-D Oot paras!

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 8:42 pm

   Haha :D

 • Reply Kheidi 19 kesäkuun, 2013 at 4:47 pm

  Ihana postaus! <3 Ei tuo mitään höpötystä ollu vai ihan asiaa ja noita kaikkia asioita pitäis monen muunki, myös minun, pysähtyä miettimään useammin. :) Tuli jotenki tosi rauhallinen ja onnellinen fiilis ku luin tän postauksen. Tajusin vain yhtäkkiä et hei, mulla on tällä hetkellä oikeesti kaikki tosi hyvin! :))

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 5:38 pm

   Oi ihana kuulla oikeasti <3 Kiitti paljon kommentista taasen :)

  • Reply Kheidi 19 kesäkuun, 2013 at 6:11 pm

   Niin ja unohdin mainita et tosi nätit kuvat sinusta!! :))

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 6:20 pm

   Äää kiitti hulluna <3

 • Reply Tiia 19 kesäkuun, 2013 at 4:53 pm

  Positiivisena olemisesta saa vaan niin paljon enemmän irti :) Tietysti kaikilla on niitä synkkiäkin hetkiä (ja niitä kun illalla darrassa peloissaan miettii missä oli ennen syntymää ja mitä tapahtuu kun kuolee… hrrr), mutta täytyisi aina yrittää löytää joka asiasta jotain positiivista. Itse olen yrittänyt kääntää negatiivisetkin asiat niin, että tulevaisuudessa niillä varmasti oli joku tarkoitus ja opetus.

  En kommentoinut edelliseen postaukseen ollenkaan, vaikka mieli teki, joten laitan nyt tähän vielä: tsemppiä Sita <3 Kaikki kääntyy varmasti ajan kanssa paremmaksi.

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 5:39 pm

   Ootpa ihana :) Kiitos tosi paljon kommentista ja tsempeistä, ja mie uskon samoin <3

 • Reply JANINA 19 kesäkuun, 2013 at 5:01 pm

  ihana postaus ja älyttömän kauniit kuvat! :)

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 5:39 pm

   Voiii kiitos hirveästi :) Harrille hatunnostot kuvista!

 • Reply Rebell 19 kesäkuun, 2013 at 5:10 pm

  Ihanaa lukea näin positiivista tekstiä! <3 Ite oon kans ylittänyt itseni muutamissa asioissa tän kesän aikana ja vaikka oon tosi epäluulonen monien asioiden kanssa niin oon todennut että koskaan ei kannata olla kokeilematta jotain asiaa vaikka se kuinka pelottais/epäilyttäis. Tsemppiä kesään! <3

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 6:21 pm

   Ja ihana lukea tällasia kommentteja! Niimpä, oon oikeasti samaa mieltä :) Kiitos samoin ja pidähän kiva juhannus <3

 • Reply Anonyymi 19 kesäkuun, 2013 at 5:27 pm

  rehellistä ja kaunista yhessä paketissa. haleja sulle sita!

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 6:22 pm

   No voi sinua <3 Samoin :)

 • Reply Aada 19 kesäkuun, 2013 at 5:30 pm

  Tästä jäi kiva fiilis ja ehkäpä huomenna kauppareissulla ostankin jotain sellaista mitä en ole aikaisemmin vielä maistanut. Ehkä jotain uutta jädemakua tai sitten jotain muuta.. Hhmm. :)

  Ihanaa viikkoa ja Juhannusta sinulle.

  Pst. Olet niin valloittavan kaunis noissa kuvissa!

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 6:22 pm

   Hihi mullekki jäi kiva fiilis tästä kommentista :) Samoin ja kiitos tosi paljon!

 • Reply Esssi 19 kesäkuun, 2013 at 5:38 pm

  Hei upeeta! Oon samaa mieltä varmaan kaikesta. Ystävyys on yks maailman hienoimpia asioita vaikka kaikki ei mee ystävyyssuhteissakaan niin ku elokuvissa. Ja kohtalo on oikeesti jotain niin upeeta vaikka välillä mulla ainakin menee usko siihen että elämäs saavuttais sen mitä haluaa. Niin hyvää kesää sulle!:)

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 6:23 pm

   Niimpä :) Jotenki ehkä sekä lohduttavaa että jännää uskoa siihen! Samoin sulle Essi <3

 • Reply _outolintu 19 kesäkuun, 2013 at 5:50 pm

  Oot ihana bloggaaja♥ Sun blogi on niin mahtavaa luettavaa, koska kirjotat ihanalla tavalla ja sun tekseistä välittyy niin hyvin läpi kaikki positiivisuus ja sun suloinen luonne!

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 8:39 pm

   Ääää kiitti ihan hulluna!!

 • Reply Anonyymi 19 kesäkuun, 2013 at 6:09 pm

  Oi että tätä kaipaan muiltakin blogeista mitä luen: tämmöstä syvällistä mutta silti einiinsyvällistä itsekseen ja tietenkin lukijoiden kanssa pohdiskelua :) Mutta apua kuulostat niin aikuiselta jotenki enemmän kun ennen tässä postauksessa!!

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 8:40 pm

   Vitsi niin huippua kuulla <3 Kiitti tosi paljon kommentista :) Ja hahah välillä pittää olla olevinaan >:)

 • Reply iina 19 kesäkuun, 2013 at 7:24 pm

  ♥! aivan ihanat kuvat ja ihanaa pohdiskelua :) oon niin onnellinen ku oot tajunnu ton! hihi rakas oot ihana <3

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 8:40 pm

   Kiitti Iinu taas! <3

 • Reply Anna 19 kesäkuun, 2013 at 7:30 pm

  Tulipa itekkin mietittyä tän postauksen jälkeen, että kuinka paljon tollasista pienistäkin asioista pitäisi osata nauttia. Jotenkin tälläsenä stressipeppuna sitä vaan helposti ignooraa sen hetken onnellisuuden, kun pitää jo ennakkoon stressata jostain kaukaisesta ja turhasta, haha.

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 8:44 pm

   :) Mutta onneksi kesällä kuitenki on vähän helpompaa! Jopa meille himostressailijoille :D

 • Reply Anonyymi 19 kesäkuun, 2013 at 8:01 pm

  kurkkaappa omaan s.postiis! ;)

  • Reply Sita 19 kesäkuun, 2013 at 8:44 pm

   Joo :)

 • Reply Alexandra 20 kesäkuun, 2013 at 5:31 am

  Jestas mikä matami <3

  • Reply Sita 20 kesäkuun, 2013 at 6:23 pm

   Haha ihana :D <3

 • Reply Anonyymi 20 kesäkuun, 2013 at 7:12 am

  Olipa taas Ihana postaus, just näiden takia luen sun blogia!
  Oon kans ihan armoton stressaaja, en tykkää muutoksista ja pelkään välillä ihan kummallisia asioita. Ulospäin vaikutan kuulemma rauhalliselta ja järkevältä ihmiseltä joka uskoo, että kaikki aina järjestyy. En tiiä miten onnistun semmosen vaikutelman antamaan, koska pinnan alla oon kaikkea muuta :D yritän kovasti päästä eroon turhasta stressistä ja mua helpottaa ajatus siitä, että elämää ei voi itse täysin ohjailla vaan aina voi sattua odottamattomia asioita, hyviä ja huonoja.
  Vielä kerran sanon, että ihanaa lukea tämmöstä pohdiskelua sun blogista kun harvoin tulee näistä asioista "oikeassa elämässä" keskusteltua, vaikka ehkä pitäisi. Kiitos <3

  • Reply Sita 20 kesäkuun, 2013 at 6:24 pm

   Vitsii kiitos tosi paljon kehuista ja kommentista, tuli niin hyvä fiilis! Musta on ihanaa, kun tyypit sanoo jos oikeasti tykkää jostain postauksesta, tietää vähän minkälaisia tekstejä kannattaa tehdä tänne :) Kiitos vielä <3

 • Reply Anniina Lehtomaa 20 kesäkuun, 2013 at 7:58 am

  Tuli itselläki sellainen mietitäänpä hetki mun elämää fiilis. Tälläsiä postauksia on oikiasti kiva lukee vaihtelun vuoksi. Joskus elämä vaan vaatii pysähtymistä ja pohtimista. Ihana kuvia, rakastan mustavalkosia kuvia ku niissä on jotenkin aina enemmän tunnetta kuin värillisissä.

  ps. ihanat noi leopardirintaliivit! <3

  • Reply Sita 20 kesäkuun, 2013 at 6:25 pm

   Kiitos paljon Anniina :) Ihana kuulla että tykkäät! Ja haha mulla naurattaa nuo rintsikat, en tajunnu että ne näkyis tuosta paidan alta :D

 • Reply meeri 20 kesäkuun, 2013 at 9:24 pm

  voi oot nii kaunis! ja muutenki ihana postaus :)<3

  • Reply Sita 14 heinäkuun, 2013 at 7:23 pm

   Ää kiitos hullun paljon <3 :)

 • Reply Anonyymi 21 kesäkuun, 2013 at 8:23 am

  Mäkin on huomannu jotenkin samoja juttuja! Tuntuu että vaikka välillä kaikki menee sinne sun tänne niin kaikki kuitenkin järjestyy ja loppujen lopuks elämä on superkivaa :) Tie vie ja virta kuljettaa, turha sitä ihmeemmin suunnitella :) Kesä kyllä laittaa ihan erilailla nää fiilikset vielä päälle! Ihanaa kesää ja jussia sinulle <3

 • Reply iida 21 kesäkuun, 2013 at 10:54 am

  Sita oot ihana! Oon itekki lähiaikoina alkanu miettii just et pitäis olla onnellinen niistä pienistäki asioista mitä elämässä on :)Ihanaa kesää sulle ♥

 • Jätä vastaus