Ensimmäinen lempiblogit-postaus

19 huhtikuun, 2012

Tätä on toivottu ja kauan! Syy siihen, miksi tässä meikän lempiblogit -postauksessa kesti näin monta kuukautta, ei oo se, etten välittäisi teidän toiveista, vaan se, että inhoan tällaista valitsemista. Alan aina jotenkin tyhmästi pelkäämään, että ne bloggaajat, joiden sivuja luen mutten valitsekaan, loukkaantuu ja ihmettelee, miksen tykkääkään heidän blogeistaan. Tykkään mie! Ja aattelinkin tehdä useamman tällaisen lempparipostauksen. Massiivisen lukijamäärän omaavia blogeja en tosin ala erikseen erottelemaan – luen niitäkin, mutta eiköhän kaikki tiedä ne perus NFV:t sun muut ilman minun esittelyä.

Tässä on kuitenkin ensimmäiset, ja nämä kaikki on sellaisia, joilla ei ole ihan hirveästi lukijoita, joita olen jo vähän kauemmin lukenut ja joiden kirjoittajien kanssa olen vähän ystävystynytkin. Yhteistä on myös se, että blogeja päivitellään mukavan usein ja jokainen tytöistä oikeasti tykkää bloggailusta ja panostaa postauksiin, vaikkei aiheena olisikaan mikään ihmeellisempi juttu. Blogeihin pääsee sitten kuvia klikkaamalla!

Kaisan Sentimental Journey -blogi sisältää ensinnäkin ihania sisustusjuttuja, DIY-ohjeita erityisesti koruihin liittyen, ihania ajatuksia arjesta ja elämästä, rutkasti positiivisuutta ja ikään kuin sellaista jännää tyttöpoweria. Neiti asuu Helsingissä, tykkää chicken wingsseistä ja irtokarkeista niin kuin mie ja omistaa Tassumies-nimisen kissan. Kaisa tekee myös ihania kynsiä, haluan sen luo yökylään.

Pepin Flavor of the week -blogi sisältää ihania ruokakuvia (mie tykkään), kynsijuttuja, kauniita otoksia kävelylenkeiltä pikku chihuahuan kanssa ja mukavan tarkkaa kerrontaa kirjoittajan arjesta. Peppi ja sen poikaystävä on alkanut seurustelemaan täsmälleen samana päivänä kuin mie ja Tuukka, ja ne asuu Raumalla ja tykkää katsoa elokuvia.

Senja! Senja on ihana. Blogissa on ihanan vilpittömiä ja aitoja ajatuksia elämästä, vähän opiskelijabileitä Turusta, sopivasti urheilua ja ne minun rakastamat ruokakuvatkin löytyy sivuilta! Senjan blogia lukiessa saa jotenkin aina ajattelemisen aihetta, joskus keveän syvällisiä mietteitä ja joskus taas muistutuksen nauttia rennosti elämästä.

Mirellan blogista löytyy ensinnäkin ihania kuvia, tykkään tytön tyylistä kuvailla juttuja. Myös asukuvia on mukavan usein, blogin ulkoasu, kirjoitukset ja tyyli yleensäkin on kivan selkeä ja jotenkin silmä lepää kun sivuille menee. Ruokakuviakin on, jes. Suloinen tytsy!

Semmosia! Toivottavasti löysitte uusia lemppareita :) Vai oliko tuttuja blogeja? Seuraavaksi tulee varmaan linkitä blogisi -postaus, mutta ei ihan vielä. Ah ihanaa, kivi vierähti sydämeltä ja harteilta ja joka paikasta! Tämä on ollut niin kauan to do -listalla ettei mitään järkeä, seuraavaksi pitäisi vissiin tehdä se videopostaus.. O-ou.

19 Kommenttia

 • Reply ♥ Marja ★彡 19 huhtikuun, 2012 at 5:52 pm

  Hei kivva postaus, löysin pari kivaa blogia :3

  • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:39 am

   Jee kiva homma :)

 • Reply Senja 19 huhtikuun, 2012 at 5:58 pm

  oiii oot ihana !! vitsi tuli hyvä mieli näistä sanoista, et tiiä miten mun iltaa piristit :)<3 ja hyvä että oot tulossa helsinkiinkin, sitten mennään jätskille tai jotain muuta kivaa<3

  • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:39 am

   Hihi ei midist :) Ja todellakin mennään!

 • Reply Nunnu 19 huhtikuun, 2012 at 6:03 pm

  Minäki tykkään Pepin blogista!!! :) On harvoja lifestyleblogeja joita seuraan sinun ja pepin lisäksi. Enemmän listalta löytyy kynsiblogeja ym. Mutta kiva kun teit tällaisen! :)

  • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:40 am

   Ihana kuulla, oot symppis Nunnu!

 • Reply Linda 19 huhtikuun, 2012 at 6:49 pm

  Jeeeei uusia blogeja! En malda odottaa videopostausta, haluun nii kovasti nähdä sen, että minkälainen ihana tyttö siellä kirjottelee tätä niin rakastettavaa blogia<3 Multa ainakin riittää rakkautta tätä kohtaan!

  • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:41 am

   Ihana Linda, kiitti <3 Ja jooooo videopostaus… Kohta. :D

 • Reply indie by heart 19 huhtikuun, 2012 at 9:17 pm

  Nää on huippuja. :) 10 pistettä ja papukaijamerkki rankan valinnan tehneelle ;)

  x Satu

  Indie by Heart

  • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:41 am

   Hihi kiitti Satu :)

 • Reply Peppi 20 huhtikuun, 2012 at 6:20 am

  Oi Sita! PUSUJA sulle! Oot ihana ♥

  • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:41 am

   Pusuja takaisin <3

 • Reply Kaisa 20 huhtikuun, 2012 at 6:47 am

  Heii! Meidän Talsberi Tassumies on sun blogissa! :DD <3 Kiitos Sitsu, aivan ihania kollaaseeja oot tehny.

  • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:42 am

   Julkkis! Ja hyvä että tykkäät, pelotti että valitsen jotain huonoja kuvia tms :D

 • Reply emmiveera 20 huhtikuun, 2012 at 11:07 am

  tässä onki loppupäiväks lukemista :> blogilista alkaa olee kohta melkolailla loppuun selattu, joten uusia tuulia kaivataan, kiitos! :D mä tykkään eniten sellasista blogeista joissa on kuvien lisäks reippaasti tekstiä, pelkät "moikkaan ja kerron vaatteiden ostopaikat"-blogit ei mua niinkää kiinnosta. :)

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:42 am

   Kiva kuulla että tuli hyvään saumaan! :)

 • Reply Maiski 21 huhtikuun, 2012 at 3:16 pm

  Ihanaa, että joku nostaa esille blogeja, joissa on oikeesti tosi tasokasta tekstiä! :)

  • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:42 am

   Je!

 • Reply Sita 23 huhtikuun, 2012 at 8:41 am

  :D Eläpäs kiittele

 • Jätä vastaus