Blogi muuttaa!

28 helmikuun, 2014
 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Ei hele mulla jännittää hulluna.

Tosiaan, seuraavien päivien aikana minun blogi lähtee pyörähtelemään uusien tuulien mukaan. Starry eyes muuttaa ensi viikon alussa julkaistavaan Blogbook-portaaliin, jossa aloitan bloggaamisen ensimmäisten kirjoittajien joukossa. Koska mie oon viime syksystä lähtien postaillut harvemmin vähän vaikka minkä takia, tämä muutos tuntuu erityisen isolta. Oon viimeisien kuukausien aikana miettinyt tosi paljon tätä blogin pitämistä ja sen vaikutuksia mun elämään (kaikki lähti ehkä näistä jutuista), ja samalla hillinnyt sekä postaustahtia että kirjoitusten sisältöä vähän etäisemmäksi. Opettelin ehkä tekemään taas asioita ilman, että mietin niitä blogin kannalta, ja muutenkin koitin tunnustella omia tuntemuksia blogin pitämistä kohtaan. Bloggaaminen on mun mielestä pahimmillaan pinnallista ja sellaista… en mie tiiä, liikaa täydellisyyttä ja kulutusta ja kilpailua – mutta toisaalta bloggaaminen on parhaimmillaan oikeasti aivan ihanaa, ihmisiä yhdistävää ja niin antoisaa. Kaikella puolensa: jos päästät ihmiset aseteltujen aamupalakuvien ohi, lähelle omia ajatuksia ja tunteita, oot haavoittuvaisempi, mutta voit saada samalla bloggaamisesta hirveän paljon irti. Piristää ja kannustaa ihmisiä, ja saada itsekin iloa ja tukea. 
Joka tapauksessa musta tuntui kuin olisin tepastellut tienristeykseen: joko lopettaisin koko homman tai alkaisin tekemään sitä taas täysillä. Just noihin aikoihin mua pyydettiin Blogbookiin.

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

Ja vaikka kaikki uusi ja vieras nykyään vähän pelottaa mua, lähdin lopulta hommaan mukaan. Kaikki on vielä aika auki, mutta isoin muutos blogin ympäristön lisäksi tulee luultavasti olemaan postaustahdissa; koitan pikkuhiljaa palata entiseen aktiiviseen kirjoittamiseen. Ja se tuntuu ajatuksena aika ihanalta. Blogin sisällön haluan pitää omannäköisenä, vaikka jotkut varmasti pelkää, että kaikki nyt sitten muuttuu. Ei muutu, sama Sita täällä edelleen hukkaa tavaroita ja ostelee tarroja :)
Runoilen teille enemmän sitten ensi viikon puolella! Vitsi mie toivon että ootte mun kanssa tässä mukana, teidän tuki on aika tärkeää <3 Blogin siirto tapahtuu siis nyt viikonloppuna ja infoan vaikka Starry eyesin Facebookissa sitten kun Blogbook avataan! Täältä voi käydä lukemassa minitietopaketin sivustosta etukäteen. Huh huh jännittää, heipa!

Postauksen kuvat © www.harrirauhanummi.com

16 Kommenttia

 • Reply Henssi 28 helmikuun, 2014 at 8:55 pm

  hui säikähin jo että muutat indiedaysille ja meinas paniikki iskeä!! oi situli oot ihana <3 ja kiva, että alat postailemaan useammin, on niin kiva lueskella aina sinun höpötyksiä! :) vaikka kyllä tämäki postaustahti on ollu ihan hyvä, kunhan ees joskus saa lueskella sinun kuulumisia!

  • Reply Anonyymi 28 helmikuun, 2014 at 9:22 pm

   No ei kai ID nyt noin paha ole ;)

  • Reply Anonyymi 2 maaliskuun, 2014 at 12:48 pm

   voi kyllä se on:D

 • Reply Anni 28 helmikuun, 2014 at 9:49 pm

  Onnea tuosta! :) Ja mäkin oon superiloinen että alat postata taas enemmän, oon lukenu sun blogia vaikka kuinka kauan (ensin anonyymina kun ei ollut google-tiliä ja nykyään ihan virallisesti! :D). Jee!

 • Reply Anonyymi 28 helmikuun, 2014 at 10:33 pm

  "Blogeja voi kommentoida vain käyttäjätunnuksella tai sosiaalisen median käyttäjätileillä." Aika iso miinus..! Mutta kivaa jos saat bloggausinnon takaisin :)

  • Reply Anonyymi 2 maaliskuun, 2014 at 1:02 pm

   Tämä on kyllä kurja juttu, mutta ei se lukian nautintoon niin vaikuta, mutta harmimpi varmaan sulle kun ei tule jatkossa niin paljon palautetta meiltä! Itse en ainakaan näkisi vaivaa luoda erillistä käyttäjätunnusta muutaman kommentin vuoksi saatikka sitten jollaki facetunnuksella alkaa kommentoimaan! Kurjaa, mutta hyvät sulle! :)

 • Reply Riia 1 maaliskuun, 2014 at 6:56 am

  jee jee ja JEE <3

 • Reply Keyword:fashion 1 maaliskuun, 2014 at 9:00 am

  Onnea hirmuisesti!!!!! <3

 • Reply IraCassandra 1 maaliskuun, 2014 at 9:17 am

  Jeiiiii onnea Sita!! <3

 • Reply Emsu 1 maaliskuun, 2014 at 9:38 am

  Sita oot ihana:)
  En oo aikoihin kommentoinut sulle mitään mutta koko ajan oon kuitenkin seuraillut. Ja satavarmasti seuraan jatkossakin, oli se sitten missä blogiportaalissa tahansa. Tee tätä siihen tahtiin ja tyyliin kuin itse koet parhaimmaksi, äläkä ota postaustahdistakaan mitään stressiä. Kyllä vakiintuneet lukijat pysyy mukana, vaikket joka päivä kirjoittelisikaan – minä ainakin!
  Ihanaa kevättä sulle! Toivottavasti kävelet joskus kaupungilla vastaan niin saisin moikata… :)

 • Reply Laura 1 maaliskuun, 2014 at 10:02 am

  Jihuu !! :-) koht mennää!

 • Reply Pinja 1 maaliskuun, 2014 at 10:19 am

  Ihana kuulla, että pian saadaan taas se one and only Situli takas. Tällä tarkotan sitä, että oikeesti mulle tää blogi on aina ollu semmonen hyvän mielen paikka, jossa on niitä hello kitty tarroja ja ihanan ei-niin-massa kuvia. Vaikka postaisit jostain "pinnallisesta", aina silti saat siihen ripauksen sitä ihanaa tunnelmaa, jonka liitän ainostaan tähän sun blogiin. Sun ig kuvat on aina päivän piristys, ku ikinä ei voi tietää mitä sä julkaset!! Ei tuu aina vaan niitä perus "Uus teksti blogissa, käykää kurkkaan <3" vaan tulee niitä videoita oudoista olympilajeista tai kuvia ihanista ystävänpäivä-papoista. Sen takia tää sun blogi on ehottomasti yks lemppareista – ku et oo semmonen "tänään mulla oli tällasta päällä" bloggaaja, vaan aivan kaikkee muuta. Mun mielestä oli niin hauskaa ku syksyllä pongasin sut kärppäpelistä ja hymyilit mulle vessajonossa. Pieniä on elämän ilot :) Joten keep on going girl, team tähtisilmät forever <3

 • Reply Essi 1 maaliskuun, 2014 at 10:47 am

  Ihana toi tarda-juttu ja tavaroiden hukkaus! Ihana Sinä <3

 • Reply Hanna 1 maaliskuun, 2014 at 12:15 pm

  Wau onnea! Pelkäsin oikeesti että sanot lopettavas, sun blogi on yks ekoista blogeista mitä aloin vuosia sitte lukee ja tää on ihan omanlaisensa, piristävä, ihana :D

 • Reply Tiia Kynsilehto 1 maaliskuun, 2014 at 2:32 pm

  Ihanaa ku et päättäny lopettaa, tsemppii! :)

 • Reply Anonyymi 1 maaliskuun, 2014 at 5:13 pm

  Haha luin kaks postausta nyt peräkkäi joiden nimi on "Blogi muuttaa!" ja kerroitte muuttavanne tonne blogbookiin :D muttajuu ei sillä mulle oo nii välii missä sun blogi on kuhan se jossain on! Mutta kyllähän vaihtelu virkistää :p tsemppiä sulle!!! ♥☆♡

 • Jätä vastaus