Aurinkotervehdyksiä

9 toukokuun, 2012

 

 

Moikka kaikki! Ihana keskiviikkopäivä alkaa olla takanapäin, ja pakko fiilistellä teillekin paria juttua – mulla on just positiivisuuspiikki päällä, pitää hyödyntää se ennen kuin tulee taas jostain kiukku. Ensinnäkin, mentiin Anun kanssa aamulla klo 8:30 Balanceen, vaikka väsyttikin. Onneksi mentiin, sillä aamujumpan jälkeen on aina niin hyvä fiilis – sekä fyysisesti että henkisestikin, varsinkin kun saa olla ylpeä että jaksoi nousta ylös ja mennä sinne salille. Tavallaan en hirveästi tykkää Balancesta tuolleen kylmiltään – yleensähän meen sinne Combatin tai cross-trainerilla lämmittelyn jälkeen. Tuntuu, ettei lihaskuntoon jaksa panostaa niin paljon ja venytykset on luonnollisesti vaikeampia. Mutta teki silti hyvää! Nykyisen ohjelman lonkkien avaus -kappale nyt on vaan rakkautta.

Balancen jälkeen haettiin aamupalaa Picnikistä (meidän sali on kauppakeskuksen yläkerrassa, joten ei ollu pitkä matka). Anu otti kahvin, mehun ja bagelin, mie taas katkarapu-wasabi-wrapin. Haluttiin mennä ulos aurinkoon syömään, mutta loppujen lopuksi se meän aamupalapaikka ei ollu kovin fancy, haha. Noo, kyllä siinä portaillakin ihan hyvin pärjäsi.

 

 

Aamiaisen jälkeen eli puoli yhdeltätoista menin kirjastoon lukemaan. Innoissaan, kuten ylläolevasta kuvasta huomaa, haha. Noei, oli ihan mukavaa oikeasti. Opiskelin tänään mm. maailman eri kielien sivulauseita, adverbiaalihommia ja verbien eri muotoja. Tiesittekö muuten, että jossain kielissä verbissä ei ole oleellista tempus eli aikamuoto niin kuin meillä (suomessahan verbi sanotaan aina jossain aikamuodossa), vaan se, mitä kautta puhuja on saanut sen informaation josta kertoo? Tai siis verbeillä on taivutusluokat sen mukaan, onko puhuja esimerkiksi nähnyt itse vai kuullut asian josta puhuu, vai onko tieto oletus tai itsestäänselvyys. Thaissahan sanoja ei taivuteta ollenkaan, haufka aina verrata suomea ja sitä keskenään kun lukee näitä kielioppijuttuja :)

Kirjastossa olin peräti neljä tuntia, jonka aikana en käynyt kertaakaan kirjaston koneella!! Eli kerrankin luin, hehe. Ja söin Paula-vanukkaan.

Loppupäivästä en tehnyt mitään kummempia, hain Siljan iltapäiväkerhosta juosten samalla pienen lenkin ja tein ruokaa. Nyt mulla on niska kipeä päivän lukemisesta (myös hattu voi vaikuttaa asiaan, mina en tieda), joten pitäisi lähteä pois koneelta jumittamasta hartioita enempää. Siinäpä kuitenkin teille kuvia minun päivästä, toivottavasti tykkäsitte postauksesta!

 

 

Ps. Spessukiitokset tämän päivän kuvaajalle <3 Kiva kun jaksoit tehdä inhokkihommaasi, haha.

32 Kommenttia

 • Reply iina 9 toukokuun, 2012 at 7:15 pm

  Ihana postaus Sita! <3

  • Reply Sita 9 toukokuun, 2012 at 7:50 pm

   Kiitti senkin vakkarikommentoija <3 Haleja

 • Reply Anonyymi 9 toukokuun, 2012 at 7:24 pm

  Ihana koiruus :)) anna sille paaljon rakkautta

  • Reply Sita 9 toukokuun, 2012 at 7:49 pm

   Mie annan <3 Laulan sille ja kannan sitä ja möyhin sen masua. Ja tänään herätin sen lepertelemällä ja silittelemällä. Raukka ku mulla itse asiassa säälittää Roosa, se masentu vuosia sitten kun meidän toinen koira lopetettiin (ja muutenkin meidän perhe oli vähän hajalla silloin, kaikki oli pikkusen masentuneita).

   Sitte pari vuotta sitten tajusin kunnolla mitä oli tapahtunu ja aloin Roosalle terapeutiksi, leikin sen kanssa joka päivä väkisin (se ei halunnu hakea palloa eikä mitään, alakuloisena vaan katto kun koitin leikittää), silitin paljon ja nostin sen sänkyyn nukkuun. Ja opetin sille temppujakin, antaan tassua, makaamaan ja kierimään, koska jotenkin säälitti ku kukaan ei ollu vaivautunu opettamaan mitään. Sitten se pikkuhiljaa piristy ja nykyään se on taas ihan leikkisä ja seurallinen oma itsensä :)

   _Avautuminen_

  • Reply Krista 10 toukokuun, 2012 at 4:57 am

   Sita, oot tosi ihana. :)

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 8:12 am

   :D itse olet ihana <3

  • Reply mminä 10 toukokuun, 2012 at 1:22 pm

   :o oot mahti tyyppi, sita!!

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 1:54 pm

   Pakko epäpuolustella itteä sillä (minkä sanoin tuolla alemmissaki kommenteissa) että mulla on huono omatunto siitä että Roosa oli vähän down kuitenki yli kahden vuoden ajan, tai siis siitä etten aikaisemmin tajunnu tehdä asialle mittään. Niin siksi pitää olla sille superihana joka päivä :)

 • Reply Anonyymi 10 toukokuun, 2012 at 5:47 am

  toi koira <3

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 8:12 am

   Hei laa-a-aainaa, Roosa sun lautaaa <3 Sitte se lainaa sitä mulle

 • Reply Anonyymi 10 toukokuun, 2012 at 5:56 am

  oi sieltäki on kadonnu lumet!! kiva postaus:)

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 8:11 am

   No vihdoinki! Sunnuntainahan sato 20cm lisää :D Tuli pikku paniikki ku heräs sillon, haha. Kiitos!

 • Reply Lila 10 toukokuun, 2012 at 6:39 am

  Tämä oli kiva postaus! Ja alako tekkeen mieli tuota wrappia :D

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 8:10 am

   Oi kiitos! Kiva kuulla että tykkäsit :) Namii käy ostaan! Paitsi että maksaa 5e huh huh Subikin on halvempi

 • Reply Anonyymi 10 toukokuun, 2012 at 6:47 am

  ihana hauveli :3

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 8:10 am

   Rossupossu <3

 • Reply Kristiina 10 toukokuun, 2012 at 6:59 am

  Jotenki ihana ku oot tollai ilonen ja tulee paljon asiaa, nii itelläki nousee fiilkset! :-) Ihanaaihanaaihaaa

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 8:10 am

   Haha kiva kuulla! Koitan aina päivittää blogia vaan ku oon hyvällä tuulella ettei tuu negatiivista energiaa lukijoihin :)

 • Reply Hannabella 10 toukokuun, 2012 at 7:41 am

  Hei Sita, et ole näköjään julkaissut (muistaakseni) aikopäiviin mitään uusia tekstejä Finissä. Tässä blogissa oli jotain uudempia aikaansaannoksiasi. Onko missään muualla? :)

  Hyvää kevättä sinne Pohjoiseen.

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 8:09 am

   Heii ja voi muru, en oo kirjoittanu mitään pitkiin aikoihin! Tai siis mitään kunnollista. Mietin just tuossa yks päivä että pääsykokeiden jälkeen eli kesällä pitää kyllä taas uppoutua femmen ja muiden ihanuuksien maailmaan. Eli ei löydy, mutta heti jos jotain saan aikaiseksi niin laittelen Finiin :)

 • Reply Anonyymi 10 toukokuun, 2012 at 9:36 am

  Ihanaa että terapiot koiraasi. Itsellä on rescue koiria jotka myös ansaitsee ihan kaiken… Sun koira muistuttaa toista koiraani. Koirat on ihan parhaita ja sinä myös :)

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 1:45 pm

   :) Ihana kommentti. Tietenkin sekin vaikuttaa minun kohdalla että mulla on meän perheen puolesta huono omatunto, ei huomattu heti kuinka alakuloinen Roosa oli Bedi-collien lopettamisen jälkeen + annettiin meän ongelmien näkyä koirassakin niin nyt koitan hyvittää tuolle raasupepulle ne huonot ajat. Mie en itse asiassa tiedä mitään tuollaisesta että miten rescue-koiran ottaminen toimii (tai siis missä tuollaista toimintaa on), vähänkö hienoa että oot auttanu tuolla tavalla :)

 • Reply boora 10 toukokuun, 2012 at 10:45 am

  Vitsi toi inkkarihame on kiva, omistan sen itekin ja tekis mieli pitää sitä vaan koko ajan :D Harmi vaan, ettei se sovi ehkä työvaatteeks…heh. Pitää keksiä siihen kaikkee erilaista yhdisteltävää nii ei oo aina samannäkönen.

  Ja ihana ku kiitit tossa lopussa kuvaajaa, miten musta tuntuu et ainaki miehet on vastahakosia tolle asukuvien kuvaukselle? :D nimimerkillä asukuvat almost always peilin kautta..

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 1:46 pm

   Joo minun mies ainakin on :D Siksi oli pakko kiittää ku se oli noidenkin kuvien aikaan naama norsun piipillä, haha. Ja jee sullaki tuo hame!

 • Reply Henje 10 toukokuun, 2012 at 1:33 pm

  Onpa nätti toi vika kuva! Näytät supersuloselta :–) Ja söpö on koirulikin!

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 1:45 pm

   Hihi kiitos Hene <3

 • Reply Aino 10 toukokuun, 2012 at 3:04 pm

  namm bageliii ihan sika hyvän näköistää!!:)

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 3:44 pm

   Pitäis ite tehä joskus! Hulluna tuorejuustoa ja kaikkea nannaa väliin <3

 • Reply roosa 10 toukokuun, 2012 at 7:31 pm

  Ihana postaus :) Haha niiin ihanaa et kesä on tuloillaan ja luonto herää eloon, itekki siinä samalla! Ja hassuu et joku ruisleipäki maistuu sata kertaa parempana jos sen syö ULKONA! P.s. Toi hamonen on ihana niinku ne muutki fashion against aids kamat, mut oon jotenki hirveen vastahakonen ostamaan semmosia koska tiiän et kesällä sit törmää samanlaisiin joka toisen tyypin päällä :/ Siks nykyää boikotoin HM ja gina tricotii, varsinkin niiden bikinejä! :D

  http://roosa-mylifeinpictures.blogspot.com/

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 7:39 pm

   Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit :) Niimpä, ihan erilainen fiilis ku talvella! Se pimeys on jotain ihan kamalaa, ei jaksa tehä mitään – ja vielä jotku -30c pakkaset päälle niin ei varmaan tuu lähettyä kotoa yhtään mihinkään.

   Joo ymmärrän tuon, varsinki ku nuo on tuollasia kuoseja jotka tunnistaa heti. Mulla onneksi vähän helpompi tilanne ku asuu Rovaniemellä nii ei oo niin paljoa porukkaa, varsinkaan bloggaajia, joilla on tietenki kaikilla noita tuotteita.. Mutta ei se mulle oo ikinä ollu maailmanloppu jos jollain on sama vaate, väkisinkin kuitenkin on :D

 • Reply Reetta 10 toukokuun, 2012 at 7:44 pm

  Nams, nuo Picnicin bagelit on muuten niin nameja! Tuli ihan nälkä kun katsoin näitä kuvia.. :D

  • Reply Sita 10 toukokuun, 2012 at 7:50 pm

   Mie en oo vissiin koskaan maistanu :D Mutta Arnoldsissa oon kyllä syöny ja ah vitsi oli hyvää. Pitää kokeilla Picnikissäki!

   Ps. Mullaki on nälkä ää

  Jätä vastaus