Antakkee luettavvaa

28 kesäkuun, 2012

 

Ihan sama, kirjoitatko blogiisi vaatteista, elämästäsi, Voltorbista vai Gloomista, laita kommenttiboksiin linkkiä! Mukaan myös pieni kertomus siitä, kuka olet, mitä blogistasi löytää, minkä on sun paras suklaapatukka ja lempi-tv-ohjelma. Käyn blogissasi, nakkailen sinne mitä luultavammin kommenttia ja teen  heinäkuussa sitten yhden tai useamman postauksen Linkitä blogisi -postauksen kivoimmista löydöistä.

Ei muuten haittaa, jos tiedät blogisi olevan entuudestaan tuttu mulle – saa osallistua silti. Ei muuta kuin osallistumaan :)

283 Kommenttia

 • Reply Krista 28 kesäkuun, 2012 at 11:25 am

  hähäää mä linkitän omani tänne, vaikka kuulutkin jo lukijakuntaani (toivottavasti yhä edelleen<3)

  http://krisyaaa.blogspot.fi/

  18-vuotias rääpäle Salosta. Kirjoittelen elämästäni, johon sisältyy vaatteita, geelikynsiä, tyhmiä juttuja ja peruslätinää mukamas urheilullisesta Kristasta.

  Lempisuklaapatukka on ehdottomasti Fazerina! Eiku Jim -patukka, eiku.. jompi kumpi. Fazerina vie voiton, koska se on isompi, nam.

  Lemppari tv-ohjelma ylivoimaisesti – Salkkarit.

  :—–)

 • Reply Anniina 28 kesäkuun, 2012 at 11:26 am

  http://annidiary.blogspot.fi/

  En oikeen tiä mihinkä kastiin mun blogi kuuluu, ehkä sitten niihin lifestyleblogeihin :-) Oon 21- vuotias plikka Tampereelta ja kirjottelen blogiini kaikesta maan ja taivaan välillä, vähän niin kuin säkin :-) Löytyy mm. päivän asuja, ostoksia, kosmetiikkajuttuja, tavallista arkea, juhlaa jne :-) Jos nyt lemppari suklaapatukan haluat tietää, niin se on ehdottomasti Bounty!<3 Harva tykkää, mutta mä rakastan! :-D Ja lemppari tv ohjelma.. hmm. C.S.I.?

  Tervetuloo lueskeleen! :-)

 • Reply Mirella 28 kesäkuun, 2012 at 11:30 am

  Moi tuu kattoo mun blogi höpsykkä <3

 • Reply Jenni 28 kesäkuun, 2012 at 11:32 am

  http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  Positiivinen kakskymppinen Tampereella ja Helsingissä hengaava graafikko. Blogin puolella näkyy mm. ostoksia, ranskanbulldoggi Ulpu ja paljon muuta. Käy ihmeessä katsomassa:)

 • Reply Linnea 28 kesäkuun, 2012 at 11:36 am

  http://notgoodlinnea.blogspot.fi/

  16-vuotias Linnea Oulun seudulta.aloitin bloggaamaan viime joulun aikaan ja oon tosi innostunu kuvaamaan kaikkea! kirjoitan kaikkea mun elämään liittyvistä asioista, ja pääasiana ehkä kuvat mutta kirjoittelen kuitenkin mun tavallisesta arjesta ja sensemmoista :) ja sitten vielä, kinder bueno ja salkkarit :D

 • Reply Mime 28 kesäkuun, 2012 at 11:36 am

  haha kirjotan tän nyt uudestaan, unohdin olennaisen jutun välistä :—–D

  http://dowhatfeelsright.blogspot.fi/

  Kuvia elämästä, tilannekuvia ihmisistä, kavereista suurimmaksi osaksi :-D Pyrin jättään tekstin vähälle ja annan kuvien puhua. Lempisuklaapatukka mars ja lempi tv-ohjelma ehkä Glee, serranot oli kans ihana! :-)

 • Reply hanna 28 kesäkuun, 2012 at 11:42 am

  http://darlingbluedarling.blogspot.fi

  21v, Saksasta kotoisin, tällä hetkellä Tampereella asuva. Mä kirjoitan laidasta laitaan mitä mua itseäni kiinnostaa. Paljon randomia kuvia, pikkutarinoita, musaa, silloin tällöin kirppislöytöjä, kissoja ja (pöytä)futisjuttuja… mä oon tämmönen!

  Kaikkien aikojen paras suklaapatonki: Kinder Country!

  Lempparisarja: That 70's Show, heh :D

 • Reply Hanna 28 kesäkuun, 2012 at 11:42 am

  http://hannahii.blogspot.com/

  20-vuotias tytteli kertoo elämästään, kirpparilöydöistä ja tietty ruoasta!
  Lempparipatukka on Kismet ja tv-ohjelmista Salkkarit, Jersey Shore, South Park.. :-P

 • Reply Matte 28 kesäkuun, 2012 at 11:42 am

  http://cornflowergirl.wordpress.com/

  Suurimmaksi osaksi valokuvia, välillä vähän pidempää mietettä omasta elämästä – nyt ollu vähän hiljaista, enemmän juttua tulee kun on reissussa/syksyllä kun koulu alkaa mutta jos sinne jotain pian taas päivittelisi :) Kurkkaa jos jaksat :D

 • Reply essi 28 kesäkuun, 2012 at 11:43 am

  http://www.essi-blog.blogspot.fi/

  17- vuotias tyttö vaasasta höpöttää elämästään yleisesti, ja blogi painottuu enimmäkseen kuviin, vaikka en mikään huippukuvaaja olekaan. lukijoita on aika vähän, mutta itseäni viihdyttääkseni kuitenki kirjottelen. :)

  niin ja kaikki suklaapatukat on hyviä, mutta salkkarit on aina pakko nähdä :D

 • Reply Ilona 28 kesäkuun, 2012 at 11:44 am

  http://onmyway-ilona.blogspot.fi/

  17-vuotias lukiolainen, joka kirjoittelee kaiken näköistä mitä mieleen tulee. On vaatteita, juhlia, arkea, kavereita, valokuvausta ja vähän leipomis- ja ruuanlaittojuttujakin. Twix on ihan hyvä patukka. Ja mulla ei oo oikeen aikaa ikinä kattoo tv'tä, mutta sex and the city kaikki tuotantokaudet -boxin kanssa on aika kiva viettää aikaa sillon tällön ! :)

 • Reply Iita 28 kesäkuun, 2012 at 11:44 am

  http://ihkuiita.blogspot.com

  Kuvia elämästäni, kavereistani sekä elämäni eläimistä :-) Kasiluokkaa käyvä maalaistyttö, ei mikään muoti-ihminen. Tekstiä ja kuvia aika tasapuolisesti kumpaakin, lempisuklaapatukka Mars ja lempi tv-ohjelma C.S.I.

 • Reply MARIA 28 kesäkuun, 2012 at 11:47 am

  http://marbelii.blogspot.com/

  Lifestyle painotteinen blogi, oon 19 vuotias tyttö Etelä Lapista. Tykkään valokuvata kaikkea mahdollista /etenkin luontoa, joten kuvia blogista ei ainakaan puutu! :)
  Ainiin ja Kinder bueno on ihan paras ja salkkarit! :D

 • Reply Jeana 28 kesäkuun, 2012 at 11:49 am

  http://upsjeana.blogspot.fi/

  19 vuotias tyttö, blogissa kerron elämästäni, mitä kaikkea on sattunut ja tapahtunut. Lukijoita ei ole kuin muutama, mutta kuten edellisen kommentin kirjoittaja Essi toteaa kirjoittelen silti :D

  ja suklaasta tykkään todella paljon, joten en osaa valita lempparia.
  ja telkkariohjelma suosikkini on ehdottomasti Salkkarit! ♥

 • Reply Mari 28 kesäkuun, 2012 at 11:52 am

  http://sunsetandfridays.blogspot.com

  pau, kirjotan mistä sattuu aiheista tai spämmään vaan kuvia, hangailen bangkokissa yleensä tai jossain rannalla, en syö suklaata (okei välillä geishaa..hehe) eikä mun tv näytä kun thai kanavia ! mut tatskaohjelmia on tullut kyllä youtubesta kateltua !

 • Reply Jenna 28 kesäkuun, 2012 at 11:53 am

  http://nenna-wwwbloggercom.blogspot.fi/

  hei, kirjotan yleensä omista kuulumisistani, joskus keskityn ruokaan, muotiin tai kynsiin enemmän! Yleensä asia on asiaa ja sitä kyllä löytyy! En oikein tiedä, miten tätä kuvailisi, mutta lukemalla ja katselemalla selviää enemmän :-)

 • Reply Tanja 28 kesäkuun, 2012 at 11:59 am

  http://tanja-annina.blogspot.fi/

  ihan perus omaa elämääni päivittelen ja kaikki menee jos vaan suklaata on. ;)

 • Reply Jenna 28 kesäkuun, 2012 at 11:59 am

  http://blockjennasblog.blogspot.fi/

  Oon 17-vuotias tyttö ja asun rovaniemellä mutta oon sodankylästä kotosin. Blogiin pistän vähän kaikkea, paljon kuvia ja sopivasti tekstiä:)Esimerkiksi vaatteista, harrastuksista ja kengistä!=D
  Rakastan suklaata, on vaikea sanoa mitään lempparia mutta ehkä se on Ahaa-patukka. Niin pieni mutta tosi hyvä;> Lemppari tv-ohjelma on varmaanki salkkarit… tai sinkkuelämää

  Toivottavasti tykkäät blogistani!=))

 • Reply Enni 28 kesäkuun, 2012 at 12:01 pm

  Heiii Sita! en nyt oo iha varma kuulutko jo miun lukijakuntaan, mutta jos et niin toivottavasti ehkä kohta <3

  http://elamaa-enni.blogspot.fi/

  Kirjoittelen tällasta lifestyle hömppäblogia jossa kerron kaikenlaista elämästäni! Luvassa myös sisustusjuttuja kun muutettiin nyt tänne Turkuun Joensuusta :) niin ja mukana tietysti myös pikku Dani<3

  Hmmm, lempi tv-ohjelmia; salkkarit, unelmien poikamies, CSI Miami, huippumalli haussa! Ja suklaa, omomom<3 jos yksi pitää valita niin pätkis!

  Niin ja minähän olen siis Enni! :D

 • Reply ellielli 28 kesäkuun, 2012 at 12:02 pm

  http://ellielliandyou.blogspot.fi/

  Oon kohta 15-vuotias tyttö Forssasta. Mun blogissa kerron mun elämästä, kiinnostuksen kohteista, unelmista, tavoitteista, shoppailuista, kavereista ja vähän myöhemmin enemmän tulevasta vaihtovuodesta Thaimaassa! Paras suklaapatukka on varmaan daim tai kinder ja paras tv-ohjelma on Jersey Shore.

  Toivottavasti tykkäät (-: !

 • Reply Hemna 28 kesäkuun, 2012 at 12:06 pm

  http://hemnakirjoittaa.blogspot.fi/

  hei, kirjotan vähän kaikesta mut pääsääntösesti tuntuu tulevan elämästä. Oon siis 16 vuotias lukiolainen, ja en nyt tiiä oonko mitenkään mahtava bloggaaja mut silti haluaisi saaha rakentavaa palautetta ainakin :)
  Niin ja toki Fazerin Suomi suklaa vie voiton ja telkkarista Täydelliset Naiset.

 • Reply vilma 28 kesäkuun, 2012 at 12:06 pm

  http://vilma-saveyoutonight.blogspot.fi/

  Täytän pian 16 vuotta ja asun ihanassa tuppukylässä nimeltä Kurikka :) Mun blogi on ihan tämmönen lifestyle blogi,eli kerron mun kuulumisista,kavereista yms muusta mukavasta! :)
  Paras suklaapatukka on Tupla ja lempi tv-ohjelma on Valehtelevat viettelijät tai Vampyyripäiväkirjat! :D

 • Reply Roosa 28 kesäkuun, 2012 at 12:12 pm

  http://aboutmeroosa.blogspot.fi/

 • Reply Riikka 28 kesäkuun, 2012 at 12:15 pm

  150miles-rs.blogspot.fi
  Aloitin blogaamisen vasta tossa noin pari viikko sitten. Perustin blogin, koska muutan syksyllä opiskelemaan täysin tuntemattomaan kaupunkiin, joten kirjoitan blogissani omista tuntemuksistani. Lisäksi toki mukaan mahtuu kaikkea muutakin. Rakastan vaatteita, muotia, shoppailua ja valokuvausta joten arvata saattakin, että näistä myös kuullaan blogissani.
  Lemppari suklaapatukka on ehdottomasti Pätkis! Se on ollu ihan lapsesta saakka mun ykkös suosikki :D
  Lemppari tv-ohjelma taitaa olla tällä hetkel toi Gossip Girl!

 • Reply Jossu 28 kesäkuun, 2012 at 12:16 pm

  http://jossuuun.blogspot.fi/ :))

 • Reply Ella 28 kesäkuun, 2012 at 12:16 pm

  http://www.pienetsammakot.blogspot.com

  Oon 16-vuotias tyttö Helsingistä, mun blogi on tosi sekalainen, joskus laitan vaan hirveesti kuvia ja joskus tosi paljon vaa jotain epämäärästä tekstiä! Mua vähän hävettää kun mun neljästä viimesimmästä postauksesta saa tosi nolon kuvan must mut hei ei se haittaa::D Jaja lempisuklaapatukka… apua en osaa päättää, ostan yleensä aina Alepasta sellasta jotain halpis keksisuklaata joka maksaa 40 centtii mut ää no sanotaan vaik Twix! Ja lempiohjelma on Salkkarit ja Huippis ja BB ja tämmöset:) Voi ei miten nolo kommentti mut menköön!

 • Reply Ellu 28 kesäkuun, 2012 at 12:16 pm

  http://seonblogi.blogspot.fi/

  ens vuonna lukion alottavan 16v tytön elämäst paraisil:) paras suklaa on….hmm kitkat:) ja lempiohjelma eastwick

 • Reply Timjai 28 kesäkuun, 2012 at 12:18 pm

  http://timjaiwithlove.blogspot.fi/

  Laura (21v) tässä nyt kirjoittelee jotain esittelyä. :) Ööö…
  Blogista löytyy kaksi rollolaista tyttöä, jotka kirjoittaa mitä mieleen juolahtaa :) Itselleni tärkeää on viitomakieli, sisustus, urheilu, valokuvaus jne. kun taas Tiina (18v) panostaa enemmän tuohon shoppailuun ja ostoksiin eli monipuolisesti löytyy asiaa ja syksyllä kirjoitellaan kahdelta eri paikkakunnalta kun toinen muuttaa muualle. :)

  Paras suklaapatukka… öö.. Muuten kyllä mutten ole syöny puoleen vuoteen karkkia niin en kyllä tiiä :D Tv-ohjelmana salkkarit!!! Täykkärit, True Blood, the walking dead jne :)

 • Reply Iida 28 kesäkuun, 2012 at 12:21 pm

  http://iida-sofia.blogspot.fi/

  Iida, kakskyt vee tytsy satakunnasta! blogissa suurimmaks osaks päiväntapahtumia, ostoksia, ymsymsss. :-)
  Lemppari patukka on ehdottomasti maraboun STARBAR! Ja lemppppari ohjelmia on skins, PLL, o.c., täykkärit ja gossip girl! :-D

 • Reply Lina 28 kesäkuun, 2012 at 12:22 pm

  http://femmeboost.blogspot.fi/

  Olen päälle parikymppinen mimmi ja kirjoitan feel good-blogia, joka on täynnä hömppää, juttuja kuninkaallisista ja välillä välähdyksiä omasta elämästä. Olen asunut kohta puoli vuotta Rovaniemellä töitä tehden ja pian on muutto takaisin Helsinkiin. Puoli sydäntä jää kuitenkin Lappiin. Vastaukset kysymyksiisi: suklaapatukoista paras on Pätkis ja lemppari tv-ohjelmani tällä hetkellä Solsidan(Onnea onkimassa).

 • Reply henspä 28 kesäkuun, 2012 at 12:31 pm

  http://enough-as-possible.blogspot.fi/

  kaks 14-vuotiasta tyttöö (parhaat kaverit) kirjottelee elämästään, eli lifestyle-blogista on kyse!

 • Reply Domi 28 kesäkuun, 2012 at 12:32 pm

  Löytyy vallan kaksi blogia, toinen jo "ikivanha seniori" korublogi (http://dd-designdomi.blogspot.com/) ja toinen "juniori -tännekaikkimikäeiolekorua" -blogi (http://bydomi.blogspot.fi/).

  Itse olen pätkissuklaapatukasta tykkäävä ja mm. Pan Amia seuraava kolmekymppinen lähes kaikesta innostuva helmikuussa rouviintunut rouva ,) Kotimme majailee Helsingissä ja aina kesäisin on meillä "pesänrakennusta", kun innostun tuunailemaan ja muuttelemaan järjestyksiä. Talouteen kuuluu myös kaksi "jokaisen maton ja sängyn tuholaista" eli koiraa..

 • Reply Laura 28 kesäkuun, 2012 at 12:33 pm

  http://laurabelieves.blogspot.fi

  tykkään ottaa paljon kuvia ja jaan niitä mielelläni jossain ettei jää vain omaksi iloksi. mun blogi sisältää enimmäkseen materiaa, mutta myös menoista ja meiningeistä muihin kuulumisiin. välillä kirjottelen enemmän ja välillä vähemmän:)

  milkkis ja jersey shore !!

 • Reply Nina 28 kesäkuun, 2012 at 12:42 pm

  Olen 18-vuotias tyttönen Oulusta ja mun blogi kertoo vähän kaikenlaisesta mutta yleisemmin tyttöjen jutuista :). Oot ennenkin vieraillu mun blogissa mutta ajattelin silti linkata :)
  http://sweetlovenina.blogspot.fi/

  Ja sitten tietenki paras suklaa on Tupla, joilla voisin elää ja sitten lemppari tv-ohjelma on Greyn Anatomia :D

 • Reply karoliina 28 kesäkuun, 2012 at 12:42 pm

  http://talkingg.blogspot.fi/

  Mun blogissa on arkipäiväisiä juttuja. Semmosia juttuja joista tykkään ja jotka mua kiinnostaa. Blogi on kyllä kirjoittajansa näköinen eli sekava!

  lempparisuklaapatukka on fazerin ne suomisuklaapatukat (maito- ja vaaleetasuklaata). Lempitelkkariohjelma on tällä hetkellä How I Met Your Mother, mulla on tosin enää muutama jakso seiskakautta katsomatta ja sitten joutuukin odottelemaan että saa taas uutta katottavaa.

  ps. otsikon perusteella luulin eka että haluut jotain kirjavinkkauksia =D ! Joten vinkkaan sulle myös luettavaa :—-)! Christopher McDougall: Syntynyt juoksemaan kannattaa tsekata. Mun mielestä tuo oli ihan mielenkiintoinen kirja =)

 • Reply julia 28 kesäkuun, 2012 at 12:52 pm

  http://xoxotjulia.blogspot.fi

  Mä en osaa oikeen kategoroida tätä. Kirjotan just siitä mitä mieleen juolahtaa, urheilusta, shoppailusta, söpöilystä poikaystävän kans ja mun normipäivistä. Ainiin ja ruuasta kans. Se on nyt jotenki ollu kokoajan mielessä. Ja amerikan pastillit on parhaita vähän sulaneina… omnomnom.

 • Reply Riiketi 28 kesäkuun, 2012 at 12:55 pm

  http://riikka-tigereye.blogspot.fi

  Oon 18-vee vuoden päästä media-assariks valmistuva tytteli, blogissa on jorinoita vaikka ja mistä, valokuviakin kivasti napsin! Tykkään hassutella enkä ota elämää liian vakavasti :–) Lempisuklaapatukka on Snickers koska rakastan varmaan kaikkee missä on suolapähkinöitä…hups. Telkkariohjelmista on tooosi monta lempparia mutta ehkä CSI:NY vie voiton, hih!

 • Reply Nina 28 kesäkuun, 2012 at 12:57 pm

  THE BIG BANG THEORY!!

  PS. En tykkää suklaasta. :P

 • Reply Ani 28 kesäkuun, 2012 at 12:59 pm

  http://life-of-ann.blogspot.fi/

  Kohta 18 vuotta täyttävä tytöntylleröinen, joka pääsääntöisesti kirjoittaa arkipäivisistä jutuista sekä ruuasta! :) Lempi suklaapatukka on varmaankin Snickers tai perus keksisuklaa.. nyt en ole kyllä ihan varma :D , mutta juu lempi sarja tällähetkellä on Kosto (:

 • Reply E 28 kesäkuun, 2012 at 12:59 pm

  http://meandmywayoflife.blogspot.fi/
  Kirjottelen omasta elämästäni: vaateista, musiikista, ruuasta, mun maalauksista ja ompeluksista ja askarteluista yms. Mun blogissa käytän tosi paljon kuvia, koska kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;) Blogin nimi on Free as Bird ja sen löytyy myös Bloglovinista ja Blogilistasta. Mulla ei oo vielä montaakaa seuraajaa, mutta kyllä sitä moni tyyppi jo lukee :) Toivottavasti tuut tsekkaa ja tykkäät! :D

  • Reply E 28 kesäkuun, 2012 at 1:01 pm

   Jaaaa se vielä unohtu et syön mitä suklaata tahansa ne on kaikki niiiiiin hyviä :D
   Lempisarja: Rillit huurussa ;D

  • Reply E 28 kesäkuun, 2012 at 1:37 pm

   Ainii piti sekin vielä lisätä että mun teksien otsikot on melkee kaikki biisien sanoista :D

 • Reply Jansku 28 kesäkuun, 2012 at 1:01 pm

  http://jansku-asme.blogspot.com/

  15 vee, asun Espoossa ja pidän sellasta ihan normia lifestyle blogia :) eli laittelen ostoksia sinne ja kaikkee mitä oon tehny, ihan normi siis :D Tykkään Kinder Buenosta nam :P ja lempiohjelma on varmaanki Jersey Shore !

 • Reply Henri 28 kesäkuun, 2012 at 1:02 pm

  Meeikäläinen, 20-vuotias lautaileva ja kuvaileva pojka täältä etelä(-Suomen) lämmöstä.

  Kuvapainotteisesta blogista löytyy kuvia elämästäni, bileistä ja ihmisistä. Tulossa myös vinkkejä ja kaikenlaista muutakin kivaa!

  Patukoista ehkä Pätkis tai Ahaa, tosin yritän kyllä vältellä kaikkea tuollaista kovasti. TV-sarjoista ehkä paras on How I met your mother, aika vähän kerkiää näitä seuraamaan :/

  Oon tosi huono kertomaan ittestäni tai blogistani, käyhä vilkasees niin selviää enemmän !! :)

  ps. Itsehän löysin sun blogin tänään, täyty oitis liittyä seuraamaan ! ;)

 • Reply Lara 28 kesäkuun, 2012 at 1:03 pm

  http://larazonee.blogspot.fi/

  Blogi pursuaa kosmetiikkahömppää, geelikynsi- ja nail art kuvia, matkustelua ja pieniä elämäniloja! :)

  DaCapo ehdottomasti ja Greyn anatomia!

 • Reply VJ 28 kesäkuun, 2012 at 1:06 pm

  http://mustemaailmani.blogspot.fi/

  Mustemaailmani, elikkäs 18vee tylleröisen kirjablogi.
  Lempparisuklaa, öö öö öö, välttelen suklaata, mutta lemppari tv-ohjelmia on monet reality-sarjat esim. Selviytyjät. :)

 • Reply sofia 28 kesäkuun, 2012 at 1:10 pm

  sooobu.blogspot.fi

  Heipparallaa! Oon 16-vuotias puoliksi-italialainen tyttö kouvolan suunnalta! Kirjoittelen mun blogiin milloin mistäkin ja se on vähän niinku sellanen lifestyle blogi :-) bloggailun aloitin viime marraskuussa ja sieltä lähtien tullu sitten lukijoita yli 70 :-) lukijoita ois tietysti ihan mahtavaa saada lisää. Ihailen sun blogia, se on yks mun lemppareista! :-) Tykkään myös paljon valokuvaamisesta, ja oon itsekin mainosmallina Fondilla.
  Mua odottaa myös heinäkuussa 2viikon italianmatka, katsomaan sukulaisia ja daddyy :-)
  Ja paras suklaapatukka on twix! Niiin hyvää.. <3

  Hyvää loppukesää sulle! :-)

 • Reply Laura 28 kesäkuun, 2012 at 1:15 pm

  http://lifeoflaurap.blogspot.fi/

  19-v. aloitteleva bloggaaja Kemin läheltä, tulevaisuudessa toivon opiskelevan ja asuvan Rovaniemellä :) Blogistani löytää juttua vaatteista, meikeistä, kavereista ym. perussettiä! Lempisuklaapatukkani on ehdottomasti se pieni kinder-patukka ja lempparisarja sinkkuelämää(katsonut kaikki jaksot) sekä miehenpuolikkaat ja Taran monta elämää:D

 • Reply Cecilia 28 kesäkuun, 2012 at 1:17 pm

  Alotan parhaasta, eli suklaasta. Paras on tupla. Ja vaalee fazerin levy. Ja Hershey's valkosuklaa keksinmuruilla. Ja… Lempparitv-ohjelmia on Teho-osasto eli tehis, House, kaikenmaailman hää- ja asuntorealityt. Kyllähän näitä riittää!

  Itse blogista sitten, eli vadelmamaella.blogspot.com

  Helsinkiläinen tytteli kirjoittaa milloin tosi hömppää, milloin asiaa, ja milloin mitäkin! Lähellä sydäntä on pohdiskelu, opiskelu, musiikki, lääkis, teatteri ja elokuvat, sisustus, vaatteet, ihmissuhteet, liikunta…

  Kommentoin, koska uudet lukijat on kivoja, ja koska sulla on todella elämäinspaava blogi itselläsi! JEE! :)

  • Reply Cecilia 28 kesäkuun, 2012 at 1:18 pm

   PS. Pokemonit on ihan parhaita, mul on yellowssa nyt 5 badgea, catch em' all!

  • Reply Sita 28 kesäkuun, 2012 at 2:49 pm

   Yellow on paras, GameBoy Colour for life!!

 • Reply Outi 28 kesäkuun, 2012 at 1:18 pm

  Öö en tiiä saanko mä osallistua tähän kun ei toi mun blogi nyt varsinaisesti enää mikään uusi löytö sulle ole muthaaaaaa pistetään nyt kummiskin varun vuoks…:P

  http://alamode-outi.blogspot.com

  Eli hellurei Outi täällä, kaksketkolme vee Turuust. Ja aika lailla pukeutumiseen (omaan ja noin yleensä) sekä tyyliseikkoihin blogin sisältö keskittyy. Asukuvat ovat blogin keskiössä(tai siihen kovasti ainakin pyritään) ja kaikki muu on sitten ekstraa. Ei kauhiasti henkilökohtaista avautumista, että jos sellaista etsii niin mun blogi ei ehkä ihan paras paikka siihen.
  Niin ja hirrrveen pahat kysymykset sä pistit, miten mä nyt pystyn valitsemaan YHDEN patukan ja ohjelman….öö ää öö no heitetään nyt sitten vaikka et Kinder Bueno ja……apua…..70's Show! :D

 • Reply hanna 28 kesäkuun, 2012 at 1:22 pm

  http://hannaspinkdreams.blogspot.com/

  Mun blogia on vaikee luokitella oikeen mikskään, mut ehkäpä se lifestyle on lähimpänä. Pyrin kuvaamaan paljon ja kirjottelen tekstiä sen verran kun tuntuu hyvältä ja sopivalta. Blogissa käsitellään usein ihan mun tavallista arkea, shoppailuja, juhlia, sisustusta ja matkailua. :)

  • Reply Hanna 14 heinäkuun, 2012 at 6:49 am

   Niin ja lemppari suklaapatukka on ihan normi Zazerin sininen ja lempiohjelma Täydelliset naiset, vaikka se loppukin. :(

 • Reply Veera 28 kesäkuun, 2012 at 1:25 pm

  http://ninnijaveera.blogspot.com/

  Eli tää on kahden 14-vuotiaan tytön lifestyle-blogi josta löytyy isoja kesäisiä kuvia ja videoita. Blogimme sisältää asioita elämästämme, urheilua, lemmikkejä, vaatteita ja kaikkea meistä. Mun lempisuklaapatukka on varmaan Kinder Maxi tai Bueno ja tv-ohjelmaa en osaa valita kun en oikeestaa seuraa mitään sarjaa, katon vaan mitä telkkarista tulee :D

 • Reply Laura 28 kesäkuun, 2012 at 1:27 pm

  http://2countrygirl.blogspot.com/

  oon Raumalla asuva 16-vuotias tyttö jonka blogista löytyy kuvia asuista, vaateostoksista, matkustelusta ja poikaystävästä.
  mun lempisuklaapatukka on fami ja tv aukeaa aina Jersey Shoren ja Good Wifen aikana!

 • Reply |{isu 28 kesäkuun, 2012 at 1:29 pm

  http://kisusblog.blogspot.fi/

  Olen 16-vuotias tyttö pikkukaupungista ja kirjottelen blogiini kaikkea elämästäni, kauneudesta, muodista yms :)
  Lempisuklaapatukka on ehdottomasti twix! ja lemppari tv-sarjaa ei tällä hetkellä ole, mutta täydelliset naiset oli sillon kun ne tuli.

 • Reply Julia 28 kesäkuun, 2012 at 1:37 pm

  http://juliaaurora.blogspot.se/

  Olen 17-vuotias, asun Suomen ja Ruotsin rajalla Haparannalla, kirjottelen blogiini yleensä kaiken tärkeän ja mieltä askarruttavat asiat, sydäntä lähellä on jalkapallo ja moni muu urheilu, kaverit, muoti, ja tietenki minun kaksi maailman ihaninta puudeli poikaa!.

  • Reply Julia 28 kesäkuun, 2012 at 1:42 pm

   lemppari ohjelma on ehdottomasti Kosto <3

 • Reply Ilona 28 kesäkuun, 2012 at 1:44 pm

  http://dreamstravellingheels.blogspot.fi/

  tätä blogia pitää kaksi naisen alkua pääkaupunkiseudulta, blogissa esillä enimmäkseen joka päiväistä elämää, urheilun, ruuan, ystävien ja vaatteiden muodossa! Välillä myös matkustelu asiaa, sillä molemmat on kovia matkaajia! :)
  Jos nyt minäkin perässä sitten kun muutkin, eli lempparipatukka on ehdottomasti fazeriina ja ohjelma greyn anatomia..:D

 • Reply Essi 28 kesäkuun, 2012 at 1:57 pm

  http://gandhicaramel.blogspot.fi/

  14-vuotias tytön tyllerö, blogista löytyy tekotaiteellista paskaa mun oman lärvin lisäksi, ja joskus ehkä jotain vähän syvällisempääkin pohdiskelua vaatteita unohtamatta. Lempipatukka on bueno koska sen voi syödä kaverin kanssa puoliksi niin että tulee varmasti kristillinen tasajako. Lempiohjelma taas on sitten south park! ,,/

 • Reply Sofia 28 kesäkuun, 2012 at 1:58 pm

  http://sofias-by-sofiia.blogspot.fi/

  Oot mun blogissa joskus piipahtanutkin, mutta linkitän silti!;D
  Eli siis oon pian (okei täytän joulukuussa) 20-vuotias tyttönen, joka kirjoittaa blogissaan milloin mistäkin, kaikkea maan ja taivaan väliltä.:) Olen urheiluhullu,joka rakastaa mm. ruokaa ja sisustamista! Yritän myös lisäillä aina mahdollisimman paljon kuvia, koska omasta mielestä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.
  Lemppari suklaapatukka on Mars ja tv-ohjelma Täykkärit vaikka ne loppuikin:((

 • Reply elmo 28 kesäkuun, 2012 at 1:59 pm

  http://lifeasiknowitelmo.blogspot.fi/
  Blogini kertoo musta, mun päivistä ja elämästä yleensä. Kirjotan oikeestaan sitä mitä mieleen sattuu pulpahtamaan. Koitan rupee taas kirjottelemaan mun kuntoilusta, motivaatiosta sun muista inspiraationlähteistä kunhan pääsen taas salitouhun vauhtiin. Lemppari sarjoja on monia kuten HIMYM (joka on ehdoton suosikki) mutta seuraan kans uskollisesti salkkareita. Lempparipatukka on Brejk!

 • Reply Piia 28 kesäkuun, 2012 at 2:18 pm

  http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.com

  97- vuonna syntynyt pikkukaupungin tyttö kirjoittelee siitä miten päivänsä kuluttaa ja kaikesta mitä tuleekin aina tehtyä. Kavereiden kasvojakin blogissa usein näkyy (: Lukijakuntaa ei ole paljon, mutta blogi toivottavasti paranee pikkuhiljaa järkkärin ansiosta (: Lempparisarjaksi on noussut Valehtelevat Viettelijät, mistä oonkin jo melkein ekan tuottarin netistä katsonut :D Lempparipatukka on varmaankin Tupla tai Mars .

 • Reply pihls 28 kesäkuun, 2012 at 2:20 pm

  http://pihlalina.blogspot.fi/

  Parin 17-vuotiaan lukiolaistytön aluillaan oleva fiilistelyblogi! Blogi on siis ihan alkutekijöissä vielä, mutta niinkuin muutamien postausten perusteella voi jo huomatakin, tulee sieltä löytymään kaikenlaisia juttuja mitä meidän elämään kuuluu. Vaatteita, matkustelua, paljon kuvia, ruokaa, fiilistelyä, urheilua ja kavereita. Eli meidän elämää! Pakko sanoo ettei löydy kyllä lempparisuklaapatukkaa, koska herkkusuuna voin todeta että kaikki menee ja nopeesti:-D Lempparein telkkariohjelma on Frendit, koska se on niiin ihanan hauska hömppäsarja mitä jaksaa kattoo uudestaan ja uudestaan.

 • Reply Laura 28 kesäkuun, 2012 at 2:21 pm

  http://lifewithmelaura.blogspot.se/

  Eli blogissa kerron itestäni ja mitä kaikkea mulle tapahtuu elämäss eli kavereita, perhe, poikaysätäv, juhliminen ja kaikki muu:) Blogini aloitin koska lähden syksyllä vaihtoon ja sieltä varsinkin haluan sit kertoa mitä tapahtuu että kaikki kaverit ja läheiset pystyy sitä lukemaan! Lukijoita ei mulla oo vielä paljon. Mutta ite vasta alottelen tätä niin ehkä se voi tästä vielä kasvaa ja kehittyä itse kirjoittajana :) Lemppari patukka on varmaan Geisha ja sarjoihin kuuluu Frendit tottakai ja Himym ja täydelliset naiset ja esim vielä sinkkuelämä!

 • Reply Anu 28 kesäkuun, 2012 at 2:22 pm

  http://anythingss.blogspot.fi

  Helou, tätä melko kuvapainotteista blogia kirjoittelee kohta parikymppinen naisenalku. Kirjoitan pääasiassa jokapäiväisestä elämästäni ja treeneistä, mutta välillä löytyy myös syvällisempää pohdintaa. Aloitin blogini viime syksynä, kun lukion jälkeen muutin Edinburghiin eli tekstejä taakse päin selaamalla löytää postauksia elämästä Skotlannissa! Olen nyt kuitenkin palannut Suomeen ja syksymmällä olisi haaveissa muuttaa Tampereelle, sillä olen hakenut liikunnanohjauksen peruskurssille ja toivon että tärppäisi, koska opiskelupaikkaa ei harmikseni vielä tänäkään vuonna irronnut..). Minulla ei ole vielä paljoa julkisia lukijoita, mikä vähän harmittaa, koska blogi on kuitenkin ollut pystyssä jo lähes vuoden. Ehkä sinä kuitenkin haluaisit vilkaista ja ehkä jopa jättää pienen kommentin! C:

  Ainiin se lempisuklaapatukka, hmm, no jos susupala hyväksytään niin se ehdottomasti! Nams. (Syön kyllä silloin tällöin myös proteiinipatukoita, bodari kun olen olevinani, joten suosittelen tässä sellaista merkkiä kun OH YEAH!, koska ne menee jo lähes oikeasta suklaasta :9 ) Lemppari tv ohjelmat olivat muinoin Skins ja Sinkku elämää, mutta nykyään en tv.stä paljon muuta katso kun leffoja. (Ai niin, olen tosiaan aikamoinen leffafriikki ja välillä saatan blogissani mainita jos olen nähnyt jonkun mainitsemisen arvoisen pätkän!)

 • Reply Heidi 28 kesäkuun, 2012 at 2:34 pm

  http://facetomorrowtoday.blogspot.fi/

  24 v. Heidi, oululaistunut rovaniemeläinen.
  Ikuinen Disney-piirrettyjen ystävä (+Spice girlsin), rakastaa hiustenlaittamista, meikkaamista, leipomista, kynsien lakkausta, ottaa hyppykuvia, seisoa käsillä, tukea ystävää hädässä, ajatella ensin muita ja sitten itseään…

  Lempi suklaita on monia! Milka, Fazer ja Marabou vaeltavat vuorotellen suuhun.
  Lemppari sarjoja on ollut ykkösenä Täydelliset naiset (R.I.P.), Klikkaa mua, ne kuuluisat Salatut elämät, Jimiltä tykkään seurata sarjamurhaaja-tarinoita yms.

 • Reply Ansku 28 kesäkuun, 2012 at 2:34 pm

  Kirjoitan lifestyle -blogia. Muutin nyt kesälomalla Kuopioon, asuin ennen ihanassa Helsingissä. Takaisin Helsinkiin melko varmasti muutan lukion jälkeen. Olen 16-vuotias naisenalku, joka etsii vieläkin tyyliään. Lähellä sydäntä on bloggaaminen, shoppailu, ihanien ihmisten kanssa hengailu ja blogien lukeminen.

  Suklaata rakastan tosi paljon, mutta minun harmikseni mulle todettiin pari vuotta sitten maitoallergia. En saisi MITÄÄN maidollista vetää, kun muuten alkaa hengenahdistukset ja sydämenpistot. Silti aina välillä tulee hieman suklaata syötyä, kismet on ihan parasta! :P

  Telkkarista seurailen vaikka mitä! Täykkäreitä tunnollisesti seurasin mutta nekin nyt loppui. :/ Liviltä tulee katsottua melkeinpä kaikkia sarjoja välillä, esim. ''Lemmi, kosi, vältä'' on yks parhaimmista! Siinä on niin mahottomia pissiksiä jotka raiskaa ihonsa itseruskettavilla ja pakkelilla, sitten he luonnollistetaan :D

  Toivottavasti blogini kiinnostaa! annaliina.blogspot.com

  • Reply Sita 28 kesäkuun, 2012 at 2:46 pm

   ME AINA KATOTAAN SITÄ POD-OHJELMAA TUUKAN KANS!! :DD

  • Reply Ansku 1 heinäkuun, 2012 at 7:33 pm

   Joo se on ihan paras!! :D Se on just läppä ku on niit naisii jotka on sillee ''Tunnen itseni jalkapalloilijan vaimoksi kun levitän itseruskettavaa korkokengät jalassa'' :D

 • Reply nooris 28 kesäkuun, 2012 at 2:36 pm

  http://nooriksen.blogspot.fi/

  aika kuvapainotteista blogia pidän, mutta tykkään myös kirjoittaa sinne kaikenlaista mun elämään ja ajatuksiin liittyen:-) blogistani siis löytää paljon mun ottamia kuvia.
  hmm, mitäs muuta kertoisin… oon kohta 19 vuotias tyttö aika helsingin läheltä, ja tykkään paljon ottaa valokuvia, nauraa ja harrastaa liikuntaa. oon aika ujo, mutta tutun porukan kanssa oon aikamoinen hölösuu enkä millään pysty lopettaa puhumista. en hirveästi tykkää suklaasta, mutta ehkä se mun lempparisuklaapatukka on fazerin mariannesuklaapatukka! ja tykkään tosi monesta tvsarjasta, en pysty vain sanoa yhtä:D tykkään teho-osastosta, kostosta, sinkkuelämäästä, täydellisistä naisista, frendeistä, serranon perheestä, siitä kotimaisesta iholla sarjasta jne… :D:D mutta kiva jos käyt kurkkamassa mun blogia, toivottavasti tykkäät!

 • Reply Hannabella 28 kesäkuun, 2012 at 2:38 pm

  Laitan ihan läpällä linkkiä, vaikka kuulutkin pieneen lukijakaartiini. :D

  http://hannabellanbuduaari.blogspot.fi/

  Olen ihan oikealta nimeltäni Hannabella ja vaikutan Kaakkois-Suomessa pikkukaupungissa. (Sinulle Lav. :D )Ikää löytyy kaksikymmentä ja plus. Koulutukseltani olen asiakaspalvelun ja markkinoinnin koulutusohjelmasta vuonna 2009 valmistunut merkonomi. Minuun voi törmätä muun muassa Finfanfunissa ja Fintagessa. Olen sanataiteilijatar ja esteetikko, joka aikoo nähdä vielä jonain päivänä nimensä kirjojen kansissa.

  http://hannabellanbuduaari.blogspot.fi/p/blogista-ja-sen-pitajasta.html << Tuossa on lisää faktaa blogistani.

  Paras suklaapatukka. Ööh. :D Ehkä Kinder Bueno tai Geisha.

  • Reply Hannabella 28 kesäkuun, 2012 at 5:03 pm

   Lempiohjelmat unohtuivat. Minulla ei ole muita suosikkeja kuin True Blood ja Madmen, mutta tykkään katsoa esimerkiksi Muodin huipulle -ohjelmaa ja vastaavia vaatekilpailuja.

 • Reply elma 28 kesäkuun, 2012 at 2:43 pm

  takataskut.blogspot.com

  En haluais alottaa tätä, että hei oon 16-vuotias tyttö vetelistä moooooi, mutta taijan tehä niin kuitenki, eli mooooi,hah. Aloin kirjoittamaan blogia itselleni joten kerron siellä mistä milloinkin. Välillä siittä miten tajusin errä feta juusto on ihan oikeesti hyvää ja välillä mun oivalluksista tästä suuresta maailmasta, missä koitetaan selviytyä kaikki voittajina. Rakastan oivaltaa asioita, mun ystäviä ja ruokaa.. mm :)
  Mun ehoton lemppari on daim. Tai tupla. Tai sitte pätkis. Äh ei tämmösiin voi vastata ! :D suklaa on nannaa aina <3
  Rakastan hömppä sarjoja ! Lemmi,kosi, vältä, sinkku elämä, täykkärit ja frendit ! ja ja tietenki kaikki ihanat life style ohjelmat missä on pulleita homoja ! <3

 • Reply .Nekku. 28 kesäkuun, 2012 at 2:51 pm

  Minulla on kauneusblogi, joka täyttää ihan kohta kolme vuotta! Jei! Olen vastikään Oulun ja Tukholman kautta Helsinkiin päätynyt 28-vuotias arkkitehti, joka päästelee höyryjä ja toteuttaa "luovuuttaan" hömppäbloginsa parissa. Blogi on kiireisen kevään ja alkukesän myötä ollut muutaman viikon tyhjäkäynnillä, mutta eiköhän tahti pian taas vilkastu. :)

  Suklaapatukkasuosikin asemasta kisaavat tasavahvasti perinteiset Mars, Snickers ja Twix. Ostan suklaa(patukoi)ta aika harvoin, irtokarkit ovat akilleen kantapääni. Tämänhetkinen tv-ohjelmalemppari on hiljattain uusilla jaksoilla startannut True Blood, muita kestosuosikkeja ovat Studio Julmahuvi, Futurama, House, Monty Python's Flying Circus, Anthony Bourdainin ohjelmat sekä HBO:n loistava Generation Kill. Uusista sarjoista en oikein edes pysy kärryillä, sillä meillä ei ole televisiota.

  Niin ja se blogi: lazydynamitee.blogspot.com

 • Reply Sara Widjeskog 28 kesäkuun, 2012 at 2:53 pm

  Fazerin vadelma-jugurttisuklaapatukka on rakkautta enkä kato tv:tä (mut Greyn anatomia on paras ja Frendit jos on pakko sanoo).
  http://sarakrista.blogspot.com, kirjottelen _kaikesta_ (ja kuvaan myös KAIKKEA) mun elämään kuuluvista asioista, esimerkiks uskosta, muodista, vaatteista ja shoppailuista, sisustuksesta, poikaystävästä (aika vähän kyllä siitä koska se lurjus ei tykkää olla kuvattavana höh!) ja Jumalasta sekä mun elämänohjeista ja -oivalluksista.
  Harjottelen vasta valokuvaamista ja oon ihan vasta alottanukki tän blogin, mutta ajattelinpa linkittää kuitenki jos kiinnostaa tsekata! :-)

 • Reply Pansy Paradise 28 kesäkuun, 2012 at 2:55 pm

  http://fuckitliveitloveit.blogspot.fi/

  haha oon siis tämmöne hassu 14-vuotias Pansy ja asun keskellä en mitään. oon aika tyly ja ilkee mut oikeesti ku mut tuntee/pääsee mukavuusalueelleni oon tosi lojaali ja mukava. ystävääni lainaten "jos pääset pansyn kavereihin, et pääse iha helposti sieltä pois". blogia aloin kirjottaa joskus viimevuoden kesällä, ja purin sinne pahan oloni, mutta nykyään se on enemmän lifestyletyylinen hömppäblogi johon en edes päivitä mitään kamalan maatamullistavaa esim vaikka eri kengistä mut höpöttelen asiasta ja asian vierestä.

  Lempisuklaapatukka. Hmm. Kismet Marianne! Ostin kerran sellasen koska epähuomiossa luulin normaaliksi Kismetiksi, ihmettelin et miks maistuu siltä kun söisin purkkaa ja Kismetiä samaan aikaan.

  Lemppari televisio-ohjelma on ehdottomasti Gossip Girl. I mean c'mon, Chuck Bass on siinä nii tietysti. Ja tykkään Blairin kengistä aina ihan liikaa, hahah :D

 • Reply Linda 28 kesäkuun, 2012 at 2:56 pm

  Vaikka sä luultavasti seuraatkin mua jo, niin pistin tän nyt tähän kuitenkin :)

  http://mysecrets-linda.blogspot.fi/

  Lukiota käyvä lapsenmielinen, elämänmyönteinen ilopilleri kirjoittelee elämänsä pienistä sekä suurista arkipäivän tärkeistä asioista. Tämä nuoren naisen alku rakastaa aloittaa aamunsa kuuntelemalla Groovea. Rakkautta riittää myös liikuntaan, sisustamiseen, matkailuun, kirjoittamiseen, mangorahkaan, poikaystävään, valokuvailuun, kirppiksiin, elokuviin, vaatteisiin sekä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ihaniin ystäviin.

 • Reply Dreamer 28 kesäkuun, 2012 at 3:01 pm

  18-vuotias naisenalku kirjoittelee elämästään. Kuvia paljon, mutta myös tekstiä löytyy niin syvällisestä kuin pinnallisestakin asiasta. Olen meikkihullu, joten meikkipostauksia löytyy ja lisää on tulossa! Käyhän tsekkaamassa :)

  http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/

 • Reply salla 28 kesäkuun, 2012 at 3:04 pm

  http://sallasfireflies.blogspot.fi/

  Oon Salla 18-vuotias tyttönen Joensuusta. Itseasiassa pian Helsingistä, sillä tänä kesänä olisi edessä muutto tuonne pääkaupunkiseudulle! Blogistani löytää perus lifestyle-juttuja ja löpinöitä kuulumisista sekä myös juttuja ja kuvia omasta tyylistäni. Vaihtelevasti vähän kaikkea siis!
  Lempisuklaa on tällä hetkellä ehkä ne valkosuklaiset poksuvat smurffitikut tai fazerin lontoonraelevy ja lempi tv-sarja täykkärit, joihin oon koukussa.
  Toivottavasti tykkäät blogista! :-)

 • Reply ami 28 kesäkuun, 2012 at 3:08 pm

  http://revolutionary-red.blogspot.fi/

  Parikymppinen (leikisti 16-17 v) tamperelaistunut akka kuvailee ja kirjotteleekin vähän siinä sivussa lempiaiheista kuten kosmetiikka, leffat, kissa, kotikokkailut, ostokset, jnejnejne. Mun lempisuklaapatukka tällä hetkellä on ehkä Geisha mutta en kyllä löydä kaupasta kovin montaa suklaapatukkaa jota en mielelläni maistaisi (Bountya en!!!). Lempparisarjoja on esim. Californication, Sinkkuelämää, Gossip Girl, X-Files, Kumman Kaa, Muumit, ömmm jne!

 • Reply Peppi 28 kesäkuun, 2012 at 3:14 pm

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  16-vuotias tyttö Turun läheltä. Kirjottelen lähinnä päivistäni ja postauksissa on paljon kuvia. Kynsijuttuja on myös välillä ja jostain kuvien seasta voi löytyä jokunen videopostaus :-)

 • Reply Rosa 28 kesäkuun, 2012 at 3:22 pm

  http://bbringthenoise.blogspot.fi/

  Moro! Oon Rosa, melkein 17 veeee, asustelen tässä turun lähettyvillä. En oikeen osaa sanoo mun blogille mitään kategoriaa, tällänen sekahömppäblogi, lähinnä mun elämästä, kuvia sieltä sun täältä, musiikkia, random juttuja… Vähän kaikkea!

  Oot vissiin joskus lueskellu mun blogia, mut pistetään nyt silti tällänen! :)) hehe

 • Reply Pia 28 kesäkuun, 2012 at 3:22 pm

  http://extra-attention.blogspot.fi/

  21v hoitsuopiskelija Tampereelta, joka kirjoittelee kaikesta, mitä opiskelijan arkeen tai juhlaan nyt vaan voi kuulua. Rrrrrrakastan valokuvaamista, joten se näkyy myös blogissani! Lempparisuklaata on Fazerin levyt (en osaa päättää mikä olis kaikkein ihaninta, mut se Omar on aika NAM!). Telkusta katon mieluiten Puumanaista, Greyn anatomiaa, Housee ja Salkkareitakin. Hih! =)

 • Reply Stina Lotta 28 kesäkuun, 2012 at 3:23 pm

  http://stinalottas.blogspot.fi

  Tällänen 20v tyttö oulusta (ehkä pian helsingistä tai muualta maailmasta), joka haluaa kirjailijaksi isona! Oon kirjottanu jo tosi paljon tähän mennessä kaikkea, mutta mitään en oo julkaissu, se ois kuitenki tässä vuoden sisällä tavoitteena tehdä.

  kirjottelen joskus enemmän ja joskus vähemmä, fiiliksen mukaan :)

 • Reply Anonyymi 28 kesäkuun, 2012 at 3:40 pm

  http://horotkuittaa.blogspot.fi/

  mul ei oo blogii mut tää on mu lemppari :D
  kertoo kahesta naisesta jotka tekee bloggarin hommii jotenki läpällä :D tosi hauska.

 • Reply Jillian Adelaide 28 kesäkuun, 2012 at 3:52 pm

  http://orkideataivas.blogspot.fi/

  Jillian tässä hello, mulla on nykyään blogikin. :D Oon 21 vee, opiskelen biokemiaa Kuopion yliopistossa. Musta tulee isona tutkija. Lempisuklaa on ehdottomasti Maraboun appelsiinikrokantti, tv:stä katon pääasiassa Housea, Penn & Telleria sekä kaikkien maiden Huippumalli haussa-ohjelmia.

  Kyl sä mut tiiät. ;)

  • Reply Jillian Adelaide 28 kesäkuun, 2012 at 3:54 pm

   PS. Osaan melkein kaikki (noin 500 tällä hetkellä…) Pokemonit nimeltä. :DDD

 • Reply boora 28 kesäkuun, 2012 at 3:57 pm

  boorassweetlife.blogspot.com

  Parikymppinen Lapissa opiskeleva, mutta muuten ympäri Suomea ja maailmaakin säntäilevä tytsy kirjoittelee lifestylehömppäblogia yllä olevassa osoitteessa. Kuvailen kaikkea mahdollista vaatteista meikkeihin, ruokaan ja poikaystävään sekä mitä muuta vaan voi keksiä. Kirjoitustakin mahtuu sekaan jonkin verran. Oot käyny mun blogissa, kun on kommentteja heitelty ees taas :)

  Lisäks koitan koko ajan parantaa mun blogia! Otan nykyään parempia kuvia, vaikka parannettavaa vielä on (mutta yleensä aika tulee siinä vastaan…), kuvaan videoitakin ja niin edelleen.

  Paras suklaapatukka on Fazerin mansikka-jogurttimikälie namnam oikein yli-imelä. Ja lemppari tv-sarja on Täydelliset naiset (nyyh se loppu:'(

 • Reply Mirette 28 kesäkuun, 2012 at 3:57 pm

  Meni äsken väärällä vanhalla tunnarilla :D

  http://haikumotorik.blogspot.com

  Mirette 23v. Blogista löytää angstia, englanninbullia, kosmetiikkaa ja duckfaceja. Paras suklaapatukka on edesmennyt lion mutta twix on hyvä kakkonen. Lempi tv-ohjelma nyt on varmaan game of thrones :D

 • Reply Esme 28 kesäkuun, 2012 at 4:13 pm

  Oon Esme 20v, pidän välivuotta ja käyn töissä. Mulle tärkeintä mun blogissa on olla oma itteni. Ja kirjotan juurikin niistä asioista, jotka tekevät mut iloiseksi, onnelliseksi, asioista jotka välillä vähän suututtavat ja herättävät keskustelua. Välillä on myös kiva pohtia pelkkää maailman menoa. Urheilu ja liikkuminen ovat intohimoni ja ilman musiikkia en vois olla. Paras suklaapatukka on kinder bueno, NAM! Ja tän hetken lemppari tv-sarja on Supernatural.=)

  http://life-is-a-beautiful-mess.blogspot.fi/

 • Reply Sini 28 kesäkuun, 2012 at 4:14 pm

  http://siniswonderland.blogspot.fi/

  Sini täällä moikka! Blogini on aika lailla alkutekijöissään johtuen siitä että vaikka olen nyt 1 vuoden bloggaillut oli ½ vuotta ihan vain sellaista, että bloggasin kun muutkin. Ei siis kovin laadukasta&mielekästä hommaa. Blogini sisältää vähän kaikenlaista niin omista mielipiteistä sitten kaiken päiväisiin höpötyksiin :) Nyt blogista on kuitenknin tullut jo suuri osa minua, enkä varmaan osaisi olla ilman sinne kirjoittelua. Joskus joki päivän asukin siellä vilahtaa! :))

  Lempi suklaapatukka on varmaan ihan perus Fazerin Sininen!

  Tv-ohjelma varmaan Sex and the City : )

 • Reply Aada 28 kesäkuun, 2012 at 4:14 pm

  http://aada1234.blogspot.fi/

  Mun blogissa pääsee kurkkaamaan aikuisen naisen elämään. Blogissani on ripaus naisellisuutta, huumoria, musiikkia, vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kirpputoreja, elokuvia, kauneudenhoitotuotteita ja ajatuksia arkisista juhlallisuuksista. Vähemmän asiapitoista, enemmän rentoa meininkiä ja hassutuksia. Mun blogi on vielä nuori, mutta kyllähän tämä tästä pikkuhiljaa muokkautuu omanlaiseksi.

  Käy ihmeessä kurkkimassa! :)

 • Reply Lauriina 28 kesäkuun, 2012 at 4:15 pm

  http://ddreamnation.blogspot.fi/

  Litinää ja lätinää tyttöjen jutuista ja piakkoin myös vaihdosta Madridissa. Lemppari suklaapötkö on Kinder Bueno, tietenkin. Ja paras teeveeohjelma on Dexter. :—)

 • Reply janni 28 kesäkuun, 2012 at 4:21 pm

  Jes, nää on mun lemppareita! Löytää itsekkin paljon uutta ja kivaa luettavaa! :)

  Janni 22v. Entinen stadilainen, nykyinen manselainen! Mun blogi ei taida ihan mennä mihinkään "kategoriaan". Kirjoittelen mitä mieleen juolahtaa, sellainen höpönlöpö -blogi ehkäpä :–D Niin ja tykkään valokuvata. Mitä vaan, missä vaan :D
  Hmm, paras suklaapatukka oli joskus Lion (niitä myytiin viime vuonna Turkissa, thank god!), mutta kun niitä ei Suomesta saa, tyydyn Bountyyn tai Breikiin. Ja apua, niiin paljon on hyviä tv-ohjelmia, mutta True Blood, Modern Family ja House ovat ehkä niitä parhaimpia!

  http://tenminutesuntil.blogspot.fi/

 • Reply Essi 28 kesäkuun, 2012 at 4:22 pm

  http://loveisthenewdenimorblack.blogspot.fi/

  Kirjoittaja, eli minä, on 20 vuotias Nokialainen naisenalku, joka potee järjetöntä ikäkriisiä viimeisenkin teinivuoden jäätyä taakse, hukuttaa murheet materialismionnellisuuteen, eikä koskaan osaa valita säänmukaisia kenkiä.

  Paras suklaa ikinä on Twixin valkosuklaaversio, jota ei onneksi myydä kuin muutaman kerran vuodessa, muuten voisin harkita uraa michelin-ukon korvaajana.
  Paras Tv-sarja puolestaan on ehdottomasti miehen puolikkaat (hyllystä löytyy melkein kaikki tuotantokaudet, eikä nykyisin taida kulua päivääkään ilman edes yhtä jaksoa niitä!) ja hyvinä kakkosina tulee Frendit ja Supernatural.

  Blogi on ulkoisesti aika minimalistinen, joku voisi jopa tylsäksi haukkua, mutta sellaisenaan se kuvastaa mun mieltymyksiä parhaiten. Sisällöstä suurin osa käsittelee vaatteita, erityisesti kirppiksiltä hankittuja sellaisia ja mun omaa pukeutumista. Sillointällöin koitan säälittävin tuloksin leikkiä valokuvaajaa ja räpsiä kuvia ympäröivästä maailmasta ja elävästä elämästä, ja tuleepa sitä joskus kirjoitettua hieman asiallisempaakin ja pohdiskelevampaakin tekstiä, sillä kirjoittaminen on lähellä sydäntä ja toiveissa toimittajan ammatti.

 • Reply Jenni 28 kesäkuun, 2012 at 4:23 pm

  http://jennnis.blogspot.com

  Jenni 18v! Vähän aikaa sitten Jenkeistä vaihdosta tullu, ihan normijuttuja kerron arjesta ja muusta. Lempisuklaapatukka on ehottomasti Tupla, oke Kinder Bueno on myös hyvvää, mut Tuplaa voisin syödä aina. Paras tv-ohjelma oli Täykkärit mut nyt kun se on loppu nii ehkäpä Pretty Little Liars :-)

 • Reply Jasmin 28 kesäkuun, 2012 at 4:30 pm

  Taidatkin mun blogin jo tietää entuudestaan :) Lempparisuklaapatukka taitaa olla tupla, mutta suklaalevy on geisha, namnam! Telkkariohjeilta, josta tulee aina hyvälle päälle on Sinkkuelämäää ja draamakuningatarohjelma on Täydelliset naiset! Tälläisella tyttölinjalla mennään, hihhi :p
  PS. Olet ihana! Sun blogis aina piristää! :)

 • Reply Katri 28 kesäkuun, 2012 at 4:32 pm

  http://katri-k.blogspot.fi/

  Oon 17 vuotias tyttö Kouvolasta ja kirjottelen melko kuvapainotteista lifestyle blogia missä kerron kaikennäkösestä mun elämään liittyvistä jutuista. Lempparisuklaapatukka ehdottomasti pätkis ja lemppari tv-sarjoja on mm. gossip girl, skins ja 90210. Toivottavasti tykkäät! :)

 • Reply amanda 28 kesäkuun, 2012 at 4:35 pm

  http://amandaandstarryeyes.blogspot.fi

  16 veee typykkä pikkusesta tuppukylästä täällä vaan ! (: en yleensä linkkaile mun blogia kauheesti mutta kerta se on ensimmäinenkin ! mun blogia lukee lähinnä ystävät ja semmoset ketä ei itte pidä blogia mutta tykkäävät lueskella mun arjesta! (: empä oikeestaan kirjottele juurikana mistään kummemmasta, aina välillä muutaman sanan ja pari kuvaa :-D joo rakastan suklaata että mikä vaan suklaatipatukka käy ! PAITSI PÄHKINÄ xd xd !

 • Reply Amanda 28 kesäkuun, 2012 at 4:36 pm

  http://confuse-them.blogspot.com

  Oon Amanda, 16 kesänen tyyppi Helsingistä. Kirjotan lähinnä omasta elämästä ihanan pinnallisesti tyyliin keskittyen, kai. Voisin tietty kirjottaa Gloomistaki, saisihan siitäkin postausideoita! Koitan kuvata kivoja ja kiinnostavia kuvia ja kirjottaa sen verran värikkäästi, että pysyisi mielenkiinto yllä. Lempparisuklaat on ah niin taivaalliset Daim, chilisuklaa ja Snickers. Ja Reese's! Telkkarin suhteen oon tylsä ja katon lähinnä leffoja, paitsi että Frendit ja Muumit on ikivihreitä!

 • Reply Hilma 28 kesäkuun, 2012 at 4:41 pm

  http://hilmasonly.blogspot.fi/

  Oon 14-vuotias tytöntyllerö joka kirjoittaa omasta elämästään aika yksityiskohtaisesti. Lempisuklaapatukka,, aaah kaikki käy! Mutta tuo taisi olla niin tylsä vastaus niin yks parhaimmista on Tupla. Lempiohjelmia ois täykkärit (nyyh ne loppu, silti), muodin huipulle, kaikki MTV:n hömpät yms. Ja tietysti Simpsonit!

 • Reply Neea 28 kesäkuun, 2012 at 4:41 pm

  Keski-ikäinen mamma Oulusta. ( :D 24v.) blogi valenciablogin jälkeen, sisältää meidän arkea ja mun juttuja lähinnä. Kuvat ei oo mitään parhaimmistoa eikä jutut aina pysy hyvin yksissä, mutta kertoo ainakin kirjoittajastaan :DD
  Lempparisarjatko? Täydelliset Naiset tietenki, jersey shore ja greyn anatomia tuli myös ekojen letkassa mieleen. Lempparisuklaa lindorin ehottomasti, ja lindh (??) en muista miten kirjotetaan ku espanjassa oli noita :D Kinderbueno ja geisha ja sininen fazeri myös. Kuten huomaa, en pysty pitäytyyn yhessä ja jutut ponkkoilee, mutta mitäpä siitä :)

  http://muchoruidoypocas.blogspot.fi/

 • Reply Wilhelmiina 28 kesäkuun, 2012 at 4:51 pm

  http://www.internationalhair.blogspot.com

  Olet joskus tullut kommentoimaankin tota mun blogia, mutta kerronpa nyt kuitenkin (:
  Eli olen 16v tyttö Helsingistä ja kirjoitan blogia poikapuolisen kaverini kanssa. Juttua tulee pääasiassa elämästä, vaatteista ja musiikista, ja vähän kaikesta muustakin, mikä on kirjoitushetkellä mielen päällä. Blogi on ollut pystyssä vasta muutaman kuukauden ja on meidän ensimmäinen. Lemppari tv-sarja on Gossip Girls ja paras suklaapatukka Tupla.

 • Reply mira 28 kesäkuun, 2012 at 5:09 pm

  http://www.bngurbrns.blogspot.fi (kävitki jo heittämässä sinne kommenttia eli ei oo ihan tuntematon mutta who cares!) ja sait mustaki uuen lukijan jippii!! :-)
  no mun blogi nyt on vähä tommonen mihi postailen ihan fiilispohjalla. tai no kuvaan ja heittelen tonne sitte ja höpisen niitä näitä. yleensä laitan kuvii ostoksista ja tämmöstä sekä koitan tos jatkossa enemmä postailla kaikkii toivepostauksia yms! en mä tiiä. toi on vaan tommonen. jee. ja mulle käy mitkä vaan patukat mutta kai mars sekä tupla vie voiton. telkkarista tuijotan mieluiten big brotheria, jersey shorea ja iholla on kans jees!! :-)

 • Reply Cirius 28 kesäkuun, 2012 at 5:10 pm

  http://www.betonikaupunki.blogspot.com

  Kirjotan jonkun sortin lifestyle/päiväkirja/kootut ajatukset – tyylistä blogia. :)

 • Reply Iina 28 kesäkuun, 2012 at 5:24 pm

  Hihihi söpö Sita!

  Mie olen Iina, joskus vähän piina!
  Lempisuklaatini on ahaa ja jos sitä ei hyllystä löydy niin perkulejahaa!
  Telkkarista tuijotan humpuukia, kuten greyn anatomiaa ja salkkareita!
  Tule kurkkaan minun blogia tai saat satikutia! Noei oikeasti :) hihi! Ihanaa "kesää" pokemon! :)

  http://jivingsoul.blogspot.fi/

 • Reply tanni 28 kesäkuun, 2012 at 5:36 pm

  http://tannifloats.blogspot.fi/

  vähä omalaatuine viistoistavee tyttö, jonka suosikkijuttuja elämässä on leffat, valokuvaus, näyttelijät, urheilu, kirjat, musiikki, tv-sarjat, vaatteilla hassuttelu, kavereiden kans lagailu ja sensemmone. En oikee tiiä suosikkipatukoista, koska en oo karkkia mussuttanu viimesee kahtee vuotee ainakaa :c telkkarista katon paljo kaikenlaista (suurinta osaa kylläkin katson amerikan ajassa netistä) lemppareita on true blood, serranon perhe, gossip girl, vampyyripäiväkirjat, glee, o.c ja sitte jotkut tositeeveet menettelee. Emmätiiä tää mun blogi kertoo siis musta ja mun laiffista joka muodostuu pääosin näist mun kiinnostuksista :–) se pittäää viel sanoo et I WILL STUCK WITH POTTER FOREVAAAAAAAA !

 • Reply susanna 28 kesäkuun, 2012 at 5:38 pm

  http://susannnathisisme.blogspot.fi/&#39;

  Susanna niminen 14- vuotias muhoslainen joka pitää lifestyle- blogia :) blogista löytää myös suhteellisen paljon kuvia, joutavaa lätinää ja tekstiä mun elämästä. :–D

  Lempi suklaapatukka on mars ja lempi teevee ohjelma on selvästi kosto !

 • Reply Ida 28 kesäkuun, 2012 at 5:42 pm

  http://auringonpaistettasateessa.blogspot.com

  Ida, 20-vee Tamperelainen nuorinainen, ottakkee yhteyttä. …. Kirjoittelen millon mistäkin mitä mieleen ikinä juolahtaa, lifestyle-blogiksi ton luokittelisin. En oikein keksi sanoja millä tota kuvailisin: persoonallinen, pöhkö ja joskus olevinaan jotain kategoriaa :D

 • Reply Mari 28 kesäkuun, 2012 at 5:45 pm

  mmarmmar.blogspot.com

  22vuotias naisenalku.Elämän parhaita juttuja on kaverit,musiikki,kauniit asiat,autot,tatuoinnit,eläimet ja hauskanpito.Nää asiat on myös ne yleisimmät aiheet mitä löydät mun blogista.Et löydä alekoodeja,kollaaseja,superkilpailuita tai ylenpalttista mainostamista koska ne on ihan turhia :)

  Lempisuklaapatukka on ehdottomasti Suffeli koska sillä voi lähestulkoon elää :) Tv-sarja on vaikeempi päättää koska niitä on monia mm.Supernatural,Bones ja Kosto.

 • Reply Miims 28 kesäkuun, 2012 at 5:52 pm

  http://justmystyle-life.blogspot.fi/

  22-vuotias neitonen Helsingistä ja blogista löytää ihan arkipäivän hölinää,asuja,haaveiluja,kollaaseja ja kaikkea muuta sekavaa ja ei niin sekavaa. Sellainen lifestyle-blogi :)

  Lemppari suklaapatukka varmaan tupla ja sarjoja on monia kuten: Pretty Little Liars,Big Bang Theory,90210,Gossari ja kaikki muu hömppä.

 • Reply Flyaway 28 kesäkuun, 2012 at 6:05 pm

  http://lifelovers.blogspot.fi/

  17-vuotias tyttönen Pohjois-Pohjanmaalta :) Aloitin tämän uuden blogin vasta noin viikko sitten, mutta postauksia on luvassa paljon! Blogissani on hius- ja meikkijuttuja sekä muuta höpinää, joten luokittelisin sen lifestyle-blogiksi. :)

 • Reply fanni 28 kesäkuun, 2012 at 6:10 pm

  http://tearsofhappinessfanni.blogspot.fi/

  Olen seiskaluokkalainen tyttö Järvenpäästä, kirjottelen rentoon tahtiin mitä arkeeni kuuluu. Vaikka oonkin 13-vuotias, en sanois että mulla mikään ihqteiniblogi olis, vaan sellanen just mun tyylinen eli tiivistettynä kaverit, hauskanpito, muoti/vaatteet/ ja valokuvaus eli asiat lähellä mun sydäntä (-:. Lähellä sydäntä myös lempitv ohjelmat Salatut Elämät ja Valehtelevat viettelijät, sekä lemppari suklaapatukka Tupla nammm :) !

 • Reply Tiia 28 kesäkuun, 2012 at 6:18 pm

  Tiiiia.blogspot.com

 • Reply Heidi 28 kesäkuun, 2012 at 6:28 pm

  http://viimeinen-nuotti.blogspot.fi/

  lifestyleblogi – kissoja, vaatteita ja yleistä höpinää

  http://made-by-heidi.blogspot.fi/

  käsityö-blogi

  17-vuotias lukiolaistyttö Savosta kirjoittelee milloin mistäkin ja väijyy kissojaan (3 kpl) kameran kanssa :)

  Lempparisuklaapatukka on Tupla tai normi Fazer.
  Lemppari tv-sarja: Gossip Girl, The Vampire Diaries ja True Blood

 • Reply Jenni-Maria 28 kesäkuun, 2012 at 6:31 pm

  http://cherrie-ikuisuusprojekti.blogspot.fi/

  Hei!

  Oon Jenni-Maria ja asun kans Rovaniemellä. Haluisin tehä muotiblogia, muttakun ei mulla oo innostusta siihen tarpeesi esim. päivän asuun, eikä mun tyyli ehkä ole niin mielenkiintoinen :D

  Mun blogi kertoo oikeastaan mun elämästä ja yhdestä miehestä, johon oon ihan tulisesti rakastunut. Eli siis rakkaudesta ja rakastumisesta ja sen vaikeudesta. Oon ihan pienestä pitäen kirjoittanut pöytälaatikot täyteen tarinoita ja vanhoja päiväkirjoja on lukuisia. Kirjoittaminen on se mun pakotie ja tukipylväs.

  Mun lempipatukka on maraboun nougat-patukka. Se on aika makeaa, mutta ihan hemmetin hyvää! Mulla on paljon lempisarjoja. Oon kattonut mm. kaikki tuotantokaudet gossippia ja nyt katselussa on will ja gracen kaikki kaudet. Jersey shoret on katsottu, kuten myös greyn anatomiat ja sons of anarchyt. Laidasta laitaan siis.

  Oon tosi energinen, pirteä ja iloinen vaikkakin viimeinen vuosi on muuttanut mua ihan hemmetisti. Oon kasvanut henkisesti ja tämä kaikki on aika pelottavaa.

  Tulipas pitkä teksti =) no tämmönen minä oon ja blogista näät mitä pään sisää löytyy!
  Hyvää kesää!

 • Reply MY LIFE 28 kesäkuun, 2012 at 6:40 pm

  http://justbeliveyourdreams.blogspot.fi/

  mun blogi kuuluu luultavasti tuohon lifestyle ja valokuvaus puoleen! :-) Olen 17-vee melkein 18 (paska säkä ku joulukuussa syntyny) vuotias tyttö joka opiskelee kohta vikaa vuotta parturi-kampaajaksi! Ja rakastan valokuvausta ja kuvien käsittelyä!

 • Reply ana-i-s 28 kesäkuun, 2012 at 6:51 pm

  http://live-lovelearn.blogspot.fi/

  Olen 21 -vuotias tyttö, joka ei ole vielä aivan varma, mikä/mitä tahtoo isona olla.

  Blogi on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta aktiivisemmin olen sen kanssa puuhastellut viimeiset pari kuukautta. Blogin sisältö menee laidasta laitaan; liikuntaa, kivoja netistä löydettyjä juttuja, elämää ynnä muuta. Minulla on kauheasti ideoita, mutta vielä on rästissä esimerkiksi välivuoteen ja opiskeluun liittyviä postauksia.
  Tämä kuukausi on mennyt valokuvaushaasteen parissa, luultavasti muihinkin haasteisiin tulen tässä ajan mittaan osallistumaan, koska ajan tappamiseksi blogini ylipäätään aloitin.

  Blogini etsii aika pitkälti vielä suuntaansa, mutta todennäköisesti kaikkein vakavimmista asioista koetan pysyä erossa; niistä kun olisi aina vähän liikaakin sanottavaa. Monta kertaa olen miettinyt, että olisi kiva julkaista myös omia kirjoitelmia (novelleja etc.), mutta eipä sitä rohkeutta ainakaan vielä ole löytynyt :D

  Minulla ei ole mitään tiettyä suosikkia suklaapatukoissa, mutta karkeista ylipäätään Pandan lakritsipatukka on lemppari :-D

 • Reply Lotta 28 kesäkuun, 2012 at 7:06 pm

  http://lotta-lifeissweet.blogspot.fi/

  Täähän on siulle kyllä jo tuttu mutta siis kaikenlaista tarinaa tän 19-vuotiaan tytön elämästä ja arjesta :)

  Lempisuklaapatukka on se fazerin missä on sitä vaaleeta suklaata ja tummaa, joku sinivalkoinen ?! En tiiä mikä se on :D mut se on hyvää!
  Ja lempi tv-ohjelma… salkkarit… XD Sinkkuelämää on oikeesti paras, ever.

 • Reply Eve 28 kesäkuun, 2012 at 7:09 pm

  http://leveliina.blogspot.fi/

  Oon 17 vuotias tyttö Turusta ja kirjottelen aika laajalti mun elämästä. Mun piti aluks perustaa kokonaan urheilublogi mut en jaksa ikinä ruveta missään salilla kuvaileen heheh. Aika paljon on silti urheilujuttuja koska se on niin iso osa mun elämää. Muuten parasta on leffat, hengailu, kokkailu ja höpöyyäminen. Puhun ihan liikaa. Tykkään kans laittaa musaa ja oot kyllä hienon nimen blogilles valinnu, Ellie Goulding on ihan huippu! Alunperin oon luonu mun blogin kans nimellä Starry Eyed mut sit eksyin tänne. :D

  Apua en syö ikin suklaapatukoita. Koko levy sen olla pitää ja sillon Maraboun minttukrokanttii tai taloussuklaatii! Kaikki suklaaproteiinipatukat on kyl hyvii. Jos nyt pitäs valita ni joku Twix tai Snickers..? Siit on monta vuotta ku oon syöny semmost! Lemppareit telkkarist on ehdottomast Greyn Anatomia ja aina ja ikuisesti O.C. :D

 • Reply Sinna 28 kesäkuun, 2012 at 7:10 pm

  http://www.whooweare.blogspot.fi

  Meikkiksen ja hyvän kaverin yhdessä pitämä blogi, johon kirjotellaan ihan yleisesti lifestyle-tyyliin. Opiskellaan kumpikin graafista suunnittelua ja tyksitään valokuvausta (paitsi allekirjoittaneen kamera on ollut jo hetkisen aikaa telakalla, mutta eiköhän se sieltä tässä lähiaikoina kotiudu entistä ehompana!) Aloteltiin alkukeväästä, joten se ihan omista omin juttu ei ehkä oo ihan vielä löytyny, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa! :-) Tsekkaamalla selviää varmasti paremmin!

 • Reply Kare 28 kesäkuun, 2012 at 7:15 pm

  http://kkaree.blogspot.fi/

  ihan normaali mun elämästä kertova blogi johon kirjottelen ku kerkeen :)

 • Reply Essi 28 kesäkuun, 2012 at 7:16 pm

  http://pureandsimple-life.blogspot.com

  nooh muutkin laittanut kuvausta, niin mäki voisin. blogista löytyy aika lailla kaikkea. ;-)

 • Reply Lotta 28 kesäkuun, 2012 at 7:17 pm

  http://lotta-allofit.blogspot.fi/

  Oon vielä 16-vuotias tytsi Tampereelta ja kirjottelen ihan mitä päähän vaan pälkähtää, täältä tosin tuskin kovin paljon tuut löytämään asukuvia(, koska ei oo kuvaajaa:D). Rakastan Hello Kittyä, oon keittänyt siihen oikeen kunnon pakko mielteen nyt viime aikoina jajajajajajaja vaaleenpunanen on parasväri ikinä;) Niiiii ! JA mää opiskelen matkailua mikä on ihan tosi jees, eli siitä on joskus (tosi harvoin) jotain juttua kanssa:)

 • Reply Elina 28 kesäkuun, 2012 at 7:22 pm

  Mainio postausidis – täältähän löytää jos jonkimoista luettavaa itsekin! :-)

  Itse pidän blogia osoitteessa http://www.rantapallo.fi/reppujareissunainen/
  Kirjoittelen kaikesta, mitä yhden pienen ihmisen elämään mahtuu! Paljon on juttua au pair -vuoteni ajalta Lontoosta, mutta kirjoittelu jatkuu nyt Suomeen palattuakin. Olen siis 21-vuotias typykkä (Rovaniemeltä myöskin!) joka on parisen vuotta elämästään vietellyt Englannissa asuen, milloin vaihtarina, milloin töissä. Sun blogi tuo muuten paljon innostusta itsellekin, kun kirjoitat aina joko 1) täyttä asiaa tai 2) niin elämäniloisesti – monesti vieläpä molempia samaan aikaan! Eli kiitos inspiksistä :-)

  …lempisuklaapatukka – argh, tää on vaikea – sanoisin että Fazerin vadelmajogurttisuklaa! Ja telkkarista katson, no, jalkapalloa tällä hetkellä, mutta all-time feivöritit on mm. Gavin & Stacey ja tietty Big Bang Theory.

 • Reply Laura 28 kesäkuun, 2012 at 7:26 pm

  http://lifeaslarppa.blogspot.fi/

  wiiwauwou! ööm juuri bloggailun aloittanut 18v tyttönen turkkuuseen suunnalta. viel ei paljoo sisältöö mun blogista löydy, mut vaatteet, ah vaatteet pääosassa, mukana vähän muuta arkeni sisältöä 8)ööm suklaa ja tv? et vaikeempaa löytäny, kaikki suklaa on nannaa ja telkkarista nyt löytyy vaikka mitä! muaaha mut maybe perus frendit ja sinkkarit ofc, puumanainen, modern family ja lista jatkuuu…. : D

 • Reply Miwja 28 kesäkuun, 2012 at 7:31 pm

  http://consequencesofbeingme.blogspot.fi/

  Meitsi on parikymppinen ruutupaitanen Pikku Myy-fani suoraan Mansesta. Blogini sisältää kaikkea, mitä minuna oleminen aiheuttaa, rakkautta, ruokaa (omia kokkailuita ja ravintolavisiittejä), vaatteita (ei niinkään muotia/tyyliä) ja pohdintaa maan ja taivaan väliltä. Mä oon kova fiilisteleen asioita ja tykkään hehkuttaa ihan vaan hyvää fiilistä. Lempparijuttuihin kuuluu hyvä ruoka ja musiikki.
  Lempisuklaapatukka on Pätkis, nyt aina ja ikuisesti.
  Ja salkkarit. Siinä on kaikki, mitä telkkariohjelmalta tarvitsen :D

 • Reply JoQQ 28 kesäkuun, 2012 at 7:34 pm

  http://www.joqq.blogspot.fi/ olen vuonna 1995 syntynyt punapää lukiolainen, jolle blogin kirjoittaminen on pakenemista arjesta ja enenmmän kuin harrastus. Aloitin vuosi sitten ''uuden'' itsenäisen elämän omassa asunossani ja töitä teen milloin mitenkin niitä saan. Kirjoitan blogissani eniten luultavasti kuulumistani ja mielipiteistäni, mutta poikkeus postauksiakin sekä toivottuja postauksia on aina välillä tullut. :) Kuvailen Canon 1000D kamerallani ja nautin kuvaamisesta erittäin paljon, mutta musiikki on aina ollut intohimoni ylivoimaisesti!

  Lempisuklaapatukka…miten tämmöstä voi miettiä kun on maailmassa on niin paljon hyvää :D Tupla on kuitenkin aina ollut se joka on maistunu pienestä pitäen!

  Olen blogissani kertonut olevani televisiosarjojen orja, rakastan vain amerikkalaisia televisiosarjoja! Tällä hetkellä Criminal Minds, The Vampire Diaries ja Gossip Girl pyörii televisiossani. :)

 • Reply Saara 28 kesäkuun, 2012 at 7:38 pm

  nipsulintunen.blogspot.fi

  Olen 18-vee tyttö Joensuusta ja blogini menee varmaankin just siihen avoimen määrittelemättömään lifestyle-kategoriaan :-D valokuvaan kivoja, kauniita, mielenkiintoisia (ja vähemmän mielenkiintoisia) juttuja omasta elämästäni ja kirjottelen useimmiten jonkinlaista selvitystä kuvien sisällöstä, ja toki muutakin höpötystä silloin tällöin.

  (pakko sanoo vielä tähän, että siun blogi on aivan ihana!!)

 • Reply Emma 28 kesäkuun, 2012 at 7:38 pm

  http://alakatso.blogspot.fi/

  Tää on tää laiskan ja sisältä hukassa olevan tytöntyllerön ylläpitämä blogi, ei lisättävää:)

 • Reply Coba 28 kesäkuun, 2012 at 7:39 pm

  http://cobaexpose.blogspot.fi/

  Alun perin, monia monia vuosia sitten kun tämän blogin perustin, oli ideana pitää TÄYSIN rehellistä ja avointa blogia, johon olisin jakanut KAIKEN mikä ketuttaa, ihastuttaa, piristyttää, naurattaa, laulattaa, itkettää. Kaikki huolet ja murheet. Vanhat ajat päättyivät blogin siivoamiseen ja uudelleen aloittamiseen, mutta idea päässäni muhii edelleen.

  Puhun suuresti koulustani, tulevasta ammatistani, ihmisistä ympärilläni, sekä musiikista. Pahuuteni on vain laiskuus kuvata kuvia elämästäni, en vain millään tunnu muistavan räpsiä!

  En ole antanut blogilleni vielä täysin 100prosenttista panosta, mutta olen antanut suuren osan itsestäni tälle. Ja edelleenkin, haluan jakaa rehellisesti mielipiteitäni, puhua asioista joista muut eivät haluakaan keskustella, kritisoida ja analysoida, mutta myös… PITÄÄ JUTUN HAUSKANA.

  Kurkkaamaan vaan, kyllä tää crazywoman ja mielipidevakaa Cobakin täältä kurkistelee enemmän, kunhan kesäkiireiltään ehtii :)

 • Reply Aino 28 kesäkuun, 2012 at 7:39 pm

  http://just-a-smile-aino.blogspot.com/

  Oon 15 vuotias tyttönen etelä-karjalasta. Kirjottelen blogiin kaikesta mahdollisesta, en kuitenkaan muodista niinkään. Harrastan valokuvausta, ratsastusta, lenkkeilyä ja lumilautailua. Kuvia blogini sisältää paljon. Höpöttelen aina niitä ja näitä ja välillä joskus voisin yrittää kirjoittaa jotain syvällisempääkin (:
  Lempparisuklaapatukka on varmaankin Twix taiperus Fazerin pötkylät, telkkarista en hirveesti seuraa mitään aktiivisesti, mutta hyllystä löytyy melkein kaikki Housen tuottarit (:

 • Reply sarkku 28 kesäkuun, 2012 at 7:47 pm

  Hahaa, en yleensä jaksa osallistua näihin mutta nyt on tylsää, joten voishan sitä koittaa kerrankin :'D

  http://the-sweet-vanity.blogspot.fi

  Eli meijän blogissahan on kaks kirjottajaa – minä ja yks erittäin huippu ystäväni Pepa :3 Vaikka asutaanki nykyään eri kaupungeissa, niin meijän blogin aiheet yhdistää meitä edelleen ! Postaukset on yleensä siis valokuvaukseen, vaatteisiin ja joskus musiikkiinkin liittyviä. Otetaan tuo bloggaaminen aika rennosti ja pyritään jättämään semmoset vakavat catwalk-muoti-jutut joillekin muille kirjotettaviksi :D

  Mää en ikinä raaski ostaa suklaapatukoita, mutta joskus harvoin jos ostan ni ostan nougat-patukan, mutta se ei kyllä ees oo suklaata ja oikeesti oon sille allerginenkin :'( Telkkaria mää taas katon liikaa, joten lemppariohjelman valinta on erittäin haastavaa ! Harmittaa kyllä tosin kun Emmerdale on kesätauolla …….

 • Reply Anonyymi 28 kesäkuun, 2012 at 7:48 pm

  http://thispartofwe.blogspot.fi/

  Mulla ei oo blogia(kun semmoseen ei oo aikaa): ), mut sisko pyys pistää sen blogin tänne. Nii se on 14 v tyttö pk-seudulta. Kirjottelee elämästään ja kaikkee mitä tekee jne. Blogissa on enempi kuvia ku tekstiä, mut niihän se on et ne kertoo enemmän ku tuhat sanaa.(:
  Siskon lempparisuklaapatukka on Tupla ja sarjoja mist tykkää on Kosto, The hills ja Gossip Girl.

  On muuten tosi kiva ku pistät tällasii juttui ku sit siit saa itekki uusii blogei luettavaks. Ite löysin ainaki 3 uutta (;

 • Reply kiia 28 kesäkuun, 2012 at 8:01 pm

  http://kiiamikaela.blogspot.fi/

  No mie kirjoittelen ihan vaan kaikesta mitä omassa elämässä tapahtuu ja mikä on lähellä ja mikä mietityttää. Paras suklaapatukka fazerin sininen ja telkkarista töllötän mieluiten sex and the cityä ja desperate housewivesia! C:

 • Reply Reetta 28 kesäkuun, 2012 at 8:26 pm

  http://reetta-s.blogspot.fi

  24-vuotiaan töissäkäyvän opiskelijan tavallista elämää. Asuja, matkustelua, opiskelua, elämää, ruokaa, kuntoprojektia.

  Kirjoittelen asioista jotka tuntuvat hyvältä kirjoittaa. Pääosassa on kuitenkin asut ja tyylijutut. Olen kirjoittanut myös vakavemmistakin asioista hömppäjuttujen välissä.

  Lempparisuklaapatukka on Kinder Bueno tai Brejk. Katson telkkarista liikaa realitya kun ne vaan uppoaa muhun :D

 • Reply Valtteri 28 kesäkuun, 2012 at 8:33 pm

  http://vogueisonlypaper.blogspot.fi/

  Juuri 18 vuoden ikärajan maagisen rajan täyttänyt, muodista kiinnostunut lukiolainen poika, joka suunnittelee tähtäävänsä vaate-alalle tulevaisuudessa. Blogini on pitkälti lifestyle tyyppinen, höystettynä asu-postauksilla ja omilla aatteilla ja vinkeillä muotiin liittyen.

  Lemppari suklaapatukoista on tietenkin se ainoa ja oikea Dacapo ja telkusta tulee töllötettyä lähinnä Gossip Girliä ja julkkiselämää Hollywoodista the Hillsin merkeissä.

 • Reply nniina 28 kesäkuun, 2012 at 8:44 pm

  http://niinav.blogspot.fi/

  oon just päässyt peruskoulusta ja asuskelen rovaniemellä :) alan syksyllä opiskelemaan hotelli-,ravintola ja catering-alaa. blogini on aika paljon lifestylen kaltainen, jossa esittelen kuvia pienten tekstien kera :)
  lempi sulkaa patukka on varmaanki pätkis ja tv'stä tykkään eniten Will & Grace, Frendit ja South park. tykkään myös MTV'n Made ja I uded to be fat ohjelmista :)

 • Reply Jenna 28 kesäkuun, 2012 at 9:16 pm

  http://j-ennas.blogspot.fi

  19-vuotias tyttö Turusta kirjottelee blogiinsa pääasiassa vaatteista ja shoppailuista, mutta väliin mahtuu välillä kaikkea muutakin maan ja taivaan väliltä. Haaveilen kotoota pois muuttamisesta ja koko maailman näkemisestä. Telkkarisuosikkeja on Gossip Girl ja tällä hetkellä myös Suomi-tytöt New Yorkissa (vinkvink: I want to move to New York). Ja lemppari suklaa patukka on Maraboun Starbar! Jos et oo maistanu ni suosittelen <3

 • Reply tam 28 kesäkuun, 2012 at 9:20 pm

  http://livingthelifelikeme.blogspot.fi/

  Hellou ja heipähei! Oon -94 vuonna syntynyt suomalais-vietnamilainen tytsykkä. Persoonani on mielenkiintoinen, eli suoraansanoen oon iha pöpi. Äänekäs, hullunkurinen ja hieman hämärä! Blogini kuuluu näihin lifestyle-kastiin, kirjottelen niitä näitä mitä arkeeni kuuluu, pohdintoja sekä sekoilen videopostauksissa. Idolini on Elvis, vaikka iTunesin soitetuimmat biisit näyttävät ihan muita bändejä. Mä oon myös ikuinen Backstreet Boys-fani.

  ULTIMATE FAVOURITE SUKLAAPATUKKA ON KISMET! Lempi tv-ohjelmia on monia mm. Frendit, Simpsonit & Rillit Huurussa!

 • Reply Laura 28 kesäkuun, 2012 at 9:24 pm

  No heipparallaa!

  Sä oot ehkä eksyny joskus kattomaan mun blogia, mutta linkitänpä sen uudestaan. Olen siis Laura, tanssija Helsingistä! Kirjottelen lähinnä mun elämästä ja tanssista. Aika sellanen kepeä blogi. Kirjoitusvirheistä ei kannata välittää ja pilkkuvirheet kuuluu asiaan, koska en ole ikinä oikeen oppinut äidinkieltä.. hahah! lempparisuklaa on JIM-patukka. TV-sarjoista diggailen Gossip Girliä, Pretty Little Liarsia ,Täydelliset Naiset ja Entourage. Olen varmaan ikuisesti teini ajatuksiltani;)

  Ihanaa kesää sulle Sita!

  http://lauradancelovesinglive.blogspot.com/

 • Reply elllzuu 28 kesäkuun, 2012 at 9:28 pm

  http://nauranblogilleni.blogspot.fi/

  Muutaman kuukauden bloggailu takana, enkä ole mainostanu blogiani missään. On siis aika huge thing, että laitan blogini tänne esille.

  Olen 16v tyttö Kouvolasta. En luokittelisi blogiani mihinkään kategoriaan, sillä postausta tulee milloin mistäkin aiheesta, harvemmin kuitenkaan minusta itsestäni. Kuvaan ja kirjoitan tasaiseen tahtiin, mutta päivän asukuvia on turha odottaa blogistani :D Omasta mielestäni melko pirteä ja värikäs blogi:)

  Ainiin ja tv:stä katson frasieria ja suklaata yksinkertaisesti en pysty valitsemaan.

 • Reply saara 28 kesäkuun, 2012 at 9:29 pm

  http://saara-freehugs.blogspot.fi/

  Olen lukion aloittava lääkäkärin ammatista haaveileva tyttö Salosta, blogistani löytää paljon kuvia, välillä vain mututuntumalta räpsittyjä, joskus myös ajatuksella otettuja, lisäksi höpinää omista jutuistani ja tekemisistäni. Tällä hetkellä menossa kysely erikoispostauksista jotka tuovat vähän piristystä tavalliseen bloggailuun! Lempi suklaapatukkani on Daim, Snickers, Boynty, sit tää täätää BUENO! omononomonom. TV-sarjoista mieluisin on Greyn Anatomia. Pakko kuitenkin myöntää että Salkkareita tulee katsottua välillä :))

  Toivottavasti tykkäilet <3

 • Reply Ida 28 kesäkuun, 2012 at 9:39 pm

  22-vuotias matkaaja ja kenkien hamstraaja kertoo arjestaan. Welcome!

  http://shemeow.blogspot.fi/

 • Reply zelda 28 kesäkuun, 2012 at 9:41 pm

  http://innasta.blogspot.fi/

  blogia oon pitäny vasta pari kuukautta, mutta silti: olen siis itekkin 19 -vuotias juuri työelämään siirtyny naisenalku ja postaan vähän mitä sattuu :D tahdon jakaa inspiraatiota etenkin kuvien muodossa ja linkitän biisejä/videoita mitkä jotenki koskettaa tms., mutta välillä kirjoitan enempi. blogin olennainen osa on piilotettujen linkkien löytäminen, panostan visuaaliseen puoleen jajaja mitäs sitä vielä.. en välitä suklaasta mut lakupatukat on parhautta! telkusta katoin greyn anatomiaa ja nyt sen paikan vie skins :p

 • Reply jaswho. 28 kesäkuun, 2012 at 9:51 pm

  http://jaswho.blogspot.fi/
  koitan latailla valokuvia/inspiroivia videoita aina sillon tällön.

  sulla on ihana blogi, tykkään!
  xx

 • Reply Ella 28 kesäkuun, 2012 at 9:52 pm

  Haha ihana toi pokemon -tausta! :D

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  Mun blogin taidat jo tietääkin, mutta lyhyesti: Valokuvausta rakastava tyttö postaa päivän asujen lisäksi ajatuksiaan, piirustuksiaan ja vähän muutakin. :)

 • Reply Paulina 28 kesäkuun, 2012 at 10:24 pm

  http://paulinasway.blogspot.fi/

  Perustin blogin kunvahvistu että muutan Berliiniin seuraavaksi vuodeksi. Pitkään jo sitä ennen on ollu kiinnostusta blogin alottamisesta ja nyt sitten päätin toimia:D
  Blogi on lifestyle blogi että siellä on oikeastaa asiaa laidasta laitaan(:

  Lempisuklaapatukka, jaa varmaa pätkis.

  Tv-sarja on ehottomasti salkkarit..:D

  Tähän loppuun vielä, että sulla on aivan, upea, mahtava ja paras blogi ikinä! Oon seuraillu jo pitkään ja on ollu koko ajan yks mun lemppareista!♥

 • Reply breatheCAROLINA 28 kesäkuun, 2012 at 11:33 pm

  merirosvot.blogspot.fi

  kirjottelen sinne vähä harakan askelin kaikkea mitä kameraan tulee otettua ja muutenki jtn =DDd lemppari on snickersss ja ehkä toi south park ja jersey shore vaik kaikki vihaaki sitä :(

 • Reply riina 29 kesäkuun, 2012 at 4:51 am

  http://all-this-time-riina.blogspot.fi/

  Kouvolasta, kohta 16v lukioon menossa syksyllä. Postauksia tulee milloin mistäkin, harrastuksiin kuuluuu valokuvaus ja cheerit.

  Lempisuklaapatukka, pätkis nammm <3 Tv-sarjoista varmaan sinkkuelämää ja house ! En osaa päättää :-D

 • Reply sanni 29 kesäkuun, 2012 at 6:48 am

  http://thebearpaddington.blogspot.fi/

  16 vee lukion tokalle menevä tyttölapsi Savonlinnasta joka haaveilee arkitehdin urasta. Tykkään hyvästä ruoasta, urheilen paljon ja miulla on maailman parhaat kaverit :–) Ja noista asiosta miun blogikin koostuu, kai se on semmonen lifestyle blogi! Tää nyt kuulostaa ihan joltain kirjeystävä ilmotukselta, mutta toivottavasti käyt ees tsekkaa blogin ! 8)

  ps. iItaliasta ostetut patukat hakkaa kaikki mut starbar toimii kanssa! Ja dr. house ja lying game on mitä tv:stä uutisten lisäks kannattaa kattoo! (okei myös disney chanel on iha nice…)

 • Reply ET 29 kesäkuun, 2012 at 7:09 am

  Kahtakymppiä lähestyvä heppaileva ja shoppaileva himoliikkuja, joka opiskelun lisäksi harrastaa uusia kokemuksia.

  Siinä tollasessa pienessä pähkinänkuoressa heh. Kai blogiani voisi kuvailla lifestyleksi. Itse miellän sen vähän kuin julkiseksi päiväkirjaksi, jota kirjoitan kuitenkin itseni lisäksi myös teille:)

  http://life-of-et.blogspot.fi/

 • Reply Riina 29 kesäkuun, 2012 at 7:43 am

  19-vuotias tyttönen kirjoittelee lähinnä omasta elämästään ja milloin mistäkin höystettynä asukuvilla ja kaikella mahdollisella :-D valokuvaan melko paljon ja tykkäänkin enemmän panostaa omassa blogissani kuviin, niiden laatuun ja määrään kuin tekstiin vaikka välillä joukosta löytyy myös teksteiltään pidempiä jutskia :p

  http://riinamaaria.blogspot.fi/

 • Reply miinamamma 29 kesäkuun, 2012 at 7:47 am

  http://miinamamma.blogspot.fi/

  Mun blogillahan ei varsinaista "genreä" ole. 22-vuotiaan Savosta Järvenpäähän tulleen nuoren naisen höpötyksiä elämästä. Tulevaisuuden suunnitelmista…vai onko niitä? :D Käy kattoo ihmeessä !

 • Reply marika 29 kesäkuun, 2012 at 8:38 am

  http://viva-la-fashion.blogspot.fi/

  Olen kohta 15-vuotias tyttö lahdesta, ja pidän lifestyle/muotiblogia :) Lähinnä kuitenkin tulee selitettyä ihan arkielämästä ja mitä kaikkea oon puuhaillut. Tää on tosi hankalaa tää omasta blogista kertominen, en osaa yhtään kertoa siitä mitään..:D Toivoisin että blogistani löytäisi mielenkiintoista luettavaa ja kivoja kuvia, mutta tämähän on nyt lukijan päätettävissä :-D

  Itse olen iloinen ja sosiaalinen tyttö, joka harrastaa muodostelmaluistelua, ja kokee suurta intohimoa vaatteita ja valokuvausta kohtaan!;D Lempisuklaapatukka on varmaankin kinder bueno tai tupla tai fazerin pähkinäsuklaapatukka :-D Oon huono päättämään yhtä lempparia kun tykkään niin monista haha. Ja lempitelkkaohjelma on varmaankin täykkärit, mutta kun nekin nyt loppu niin the walking dead! Se on aivan mahtava ohjelma, suosittelen kattomaan!

 • Reply Saana 29 kesäkuun, 2012 at 8:49 am

  saanapsi.blogspot.com

  Hih eli tän blogin takaa löytyy tällainen hieman höpsähtänyt 17-vuotias tyttö, jonka sydäntä on lähellä valokuvaus, vaaleanpunainen ja kaikki semmonen yltiösöpö. Blogi on aika valokuvauspainotteinen, koska tarvitsen paikan johon purkaa kertyneet kuvatukset. Sieltä välistä voi kanssa lukea mun arjesta ja tekemisistä. Kirjoittelen aika rennolla otteella enkä jaksa ottaa stressiä vaikka blogi pitäisikin hiljaiseloa toisinaan. Mun lempiohjelma onpi Pretty Little Liars ja pokemon jajajajaja sitten lempisuklaapatukka snickers :)

 • Reply Niina 29 kesäkuun, 2012 at 9:07 am

  http://niinas-world.blogspot.fi/

  Täällä kirjottelee 20-vuotias välivuottaan aloitteleva kissamuori Kemistä. Lempi juttuihin lukeutuu mm. pöllöt, syöminen, kaakao, valokuvaus, kirjoittelu, taide ja arjen pienet ilot ja elämä yleensäkin.

  Tv-sarjoista all time feivöritti on kyllä ehdottomasti Frendit ja Sinkkuelämää! :-) Lempi suklaapatukka vois olla vaikka Pätkis, Kinder bueno, Kismet, Twix taaaai Bounty. Ihan hirveän vaikia valita! Valitsen kaikki. :-D

 • Reply Elina 29 kesäkuun, 2012 at 9:14 am

  http://blumenwies.blogspot.com/

  Pian 15-vuotias wild heart kirjoittaa asioista mitä mieleen juolahtaa ja mikä mietityttää, valokuvaa ja treenaa. Toisinsanoen siis monipuolinen lifestyleblogi, jossa pieni paino urheilulla ja treenaamisella :) sydäntä lähellä myös leipominen, joten leivontavinkkejä voit myös blogistani löytää! Mun lemppariohjelma on suurin pudottaja ainakin näin kesäisin, en kato hirveesti telkkaria! Ja sitten lempisuklaapatukka.. tätä saa ihan miettiä! varmaankin pätkis, tai sitten maraboun double nougat ♥

 • Reply Henna 29 kesäkuun, 2012 at 9:18 am

  http://hennakaarina.blogspot.fi/

  Melkein 18-vuotias tyttö Kouvolasta pitää lifestyle/muoti-blogia, missä on siis asioita mun elämästä ja muo kiinnostavia juttuja :) Rakastan kaikkea söpöä ja tyttömäistä ja vihaan tosikoita :| Innostun kaikesta pienestä naurettavan helposti ja oon maailman huonoin säästämään ja onnistun silti lähes aina saamaan jostain rahaa jotta saan sen mitä haluan (nimimerkillä: ostin eilen teltan, retkituolin ja ilmasängyn summeruppiin vaikka lompakko näytti nollaa:D). Ja en tykkää oikee suklaasta.. pätkis on ehkä paras suklaista. Jaja öö telkusta sinkkuelämää, jersey shore, ruotsin miljonääriäidit ja frendit !

 • Reply .vilma hang. 29 kesäkuun, 2012 at 10:09 am

  vilmahang.blogspot.fi

  Oon 17v Tamperelainen tuore valokuvauksen opiskelija ja muutan syksyllä Englantiin viettää vaihtovuottani. Oon tosi nauravainen ja mun kanssa ei ikinä tuu hiljasta hetkee (toi kuvaus tuntuu sopivan paljon paremmin johonkin taaperoon, ku melkein aikuiseen ihmiseen), että kauhulla odotan sitä hetkee, ku teen ekan videopostaukseni :-D
  Lempisuklaapatukkaa en oikein osaa sanoa, ku en niitä syö (ostan aina vaan kokonaisen levyn! :-P), mutta kenties Daim tai Twix. Teeveetä tuijotan aina koneella ollessani ja lempparisarjoja on The Big Bang Theory, Two Broke Girls ja pakko myöntää, että oon ihan koukussa The Pretty Little Liarsiin :-D

  Mun blogi keskittyy vahvasti valokuvaukseen ja sieltä ei kauheesti löydy life stylee, mutta toki mä aina vähän selitän kuvaustilanteista ja sillai :-) Toivottavasti tykkäät!

 • Reply aura 29 kesäkuun, 2012 at 10:10 am

  http://nauroora.blogspot.fi/

  olen 21v villisielu ja höpötän blogissani elämästä ja unelmista, arjesta ja juhlast, öööö vaatteistakin välillä ja vähän kaikesta höpönlöpöstä :–) olen kaikkiruokainen mitä suklaaseen tulee, mutta sanoisin silti iki-ihana kismet. Ja true bloodista, skinsistä tai dexteristä en jättäis jaksoakaan väliin!!

 • Reply Heli 29 kesäkuun, 2012 at 10:27 am

  http://heli-liveliketheresnotomorrow.blogspot.fi/

  Oon pian 16 kesänen laulamista rakastava tytöntylleröinen ja asun Tampereen lähellä sijaitsevassa pikkukylässä (trust me, tää on kauhee tuppukylä). Lempijuttuja on heti laulamisen jälkeen mm. vaatteet, musiikki, kaverit, valokuvaus, streetdance, perhe & mun omat marsumursut, jote blogin sisältö perustuu noihin edellämainittuihin. ;3
  Paras suklaapatukka.. Hmm.. Niitä on niin monia parhaita! Ehkä joku sellanen missä on kinuskia täytteenä, nomnom! Nimim. Kinuski- & suklaahirmu, ehkä parhaimpia karkkeja mitä maa voi päällään kantaa! ;) ♥
  TV:stä lemppareita Sinkkuelämää, Frendit, 70's show, Doctor Who & Big Brother sillon ku on joku kausi pyörimäs, ja totta kai ihan tosissani katon sitä.. ;) Supernaturalia tulee katottua, kuha ei oo liian jännä jakso, etten menetä yöuniani seuraavaks pariks kuukaudeks sen takia ku luulen, et joku hyppää yöllä mun vaatehuoneesta ja riivaa mut tai muuta vastaavaa.

 • Reply Jenna 29 kesäkuun, 2012 at 11:16 am

  Kuka olet – Heippa, oon Jenna 17v Hollolasta. Se on piskunen kunta ton Lahden vieressä. Oon yks tämmönen hönö abivuottansa kohta alotteleva helposti höynäytettävä skeittajaäijän tyttöystävä. Oon melko suorapuheinen enkä säästele mielipiteitäni blogimaailmassakaan, mutta oon sit jokatapauksessa tosi symppis, aika helposti höynäytettävissä oleva ja haluun isona olla 2-3 lapsen rakastava äiti.
  Rakastan kirjottamista, valokuvaamista, öistä rauhallista ja päivän jäljiltä lämmintä asfalttia, poikaystävääni, eläimiä, äitiä ja korallinpunaista kynsilakkaa.

  Mitä blogistasi löytää – Sieltä löytää mut. Just sellasena kuin oon ja just sellasena ku haluan olla. En kaunistele maailmanmenoa, en harrasta mainostusta ja valokuvien seurana on aina (kuulemani mukaan) omaperäinen teksti minkä jaksaa lukea vaikka se yleensä pitkä onkin.
  Valokuvissa näkyy ihan mitä vaan ihminen voi keksiä, mulla on koko maailma mun kameran eessä.

  Mikä on sun paras suklaapatukka ja lempi-tv-ohjelma – Kaikki suklaa on hyvää, tällä hetkellä tykkään eniten Fazerinasta ja lempparitelkkuohjelmia on kaikenmaailman sitcomit, New Girl ja Pretty Little Liars. Niin ja Avara Luonto!

  http://myponydoeslsd.blogspot.fi :-) tervetuloo visiitille!

 • Reply miina 29 kesäkuun, 2012 at 12:33 pm

  http://miinamatilda.blogspot.fi/

  Olen Miina (hah, ollaanhan me kyllä tavattukin:)) 19 vuotta mittarissa ja olen alkamassa opiskelemaan vaatetussuunnittelua yliopistossa syksyllä :) Postailen blogiini vähän kaikenlaista: omia asuja, DIY-juttuja, ihania ja hauskoja kuvia netistä, ostoksia ja herkkuja. Lempparisuklaapatukka on varmaankin Bounty (vaikka aah onhan niitä vaikka mitä ihania!) ja tv-ohjelma ehdottomasti How I Met Your Mother. True story!

 • Reply Kaisa 29 kesäkuun, 2012 at 1:45 pm

  Olen Kaisa, sisustusintoilija ja Tassumiehen mamma. Perheessäni majailee myös toinen karvainen kolli, joka tottelee nimeä Daniel. Mun blogista löytyy paljon itse ottamia kuvia uudesta kodista ja aiheet pyörivät koko lailla sisustamisen ympärillä. Tai ehkä paremmin kotona tapahtuvan elämän ympärillä. Mun mielestä paras suklaapatukka on suklaapäällysteiset Bilarit nyrkissä. Paras tv-ohjelma on sinkkuelämää.

  http://nohomewithoutyou.blogspot.com

 • Reply Ninninanni 29 kesäkuun, 2012 at 1:47 pm

  http://camillasshowroom.blogspot.fi/

  Tämä on mun kaverin Camillan blogi, käy katsomassa :)^^

 • Reply Ellah 29 kesäkuun, 2012 at 2:56 pm

  http://pieceofprincess.blogspot.fi/

  Olen pääkaupunkiseudulla asusteleva energinen kotihiiri. Olen vielä vähän aloitteleva bloggaaja, mutta koukussa nyt jo hyvin koukussa kirjoittelemiseen. Tulevaisuudestani mulla ei oo vielä oikeen mitään hajua, mutta kiinnostunut olisin sisustusarkkitehdin urasta. Kirjoittelen elämäni pienistä iloista, matkailusta ja musiikista. Lempi suklaapatukka on ehottomasti pätkis (minttusuklaahulluna tietysti). Tv:stä lemppareita on Gossip Girl, Pretty little liars ja Grand designs.

 • Reply Sara 29 kesäkuun, 2012 at 3:38 pm

  http://summercise.blogspot.fi/

  Ellan kans kirjotellaan tällasta blogia, mistä löytyy kaikkea peruskauraa kuten ostoksia, kuulumisia, matkustelua ja paljon paljon kuvia! Ja mun lempparisuklaapatukka on varmaankin Fazerin marianne ja lempparisarja on ehdottomasti Täykkärit!

 • Reply Noora 29 kesäkuun, 2012 at 3:45 pm

  http://lavitadinoora.blogspot.com/

  Oon 21v Rovaniemen tyttö, joka hurahti matkusteluun monta vuotta sitten! Blogista löytyy paljon kuvia ja höpöttelyä ihan vain arjesta, mutta tällä hetkellä se on täynnä lähinnä Aasia/Australia juttuja :) Kohta vähenee matkajutut, nimittäin Lapland is calling me again!!

  Lempparisarja on ehdottomasti Greyn anatomia ulkomaisista ja suomalaisista Madventures. Lempparipatukkaa ei voi ees yrittää valita..

  Sulla on muuten huippu blogi ja kiva lukea oman kaupungin tyttöjen juttuja! :)

  Ps. Terveisiä Khao San Roadilta!

 • Reply Krissu 29 kesäkuun, 2012 at 3:54 pm

  Tervehdys vaan ! Olipas mukava löytää täältlä tällainen. =) Elikkäs minä olen 19-vuotias suomen kielen opiskelija, joka rakastaa karkkeja ja halauksia ja inhoaa ötököitä sekä huvipuistoja. Blogissani kirjoittelen mitä erilaisimmista aiheista: suomalaisista klassikkokirjoista vaateostoksiin, maailmanparantamisesta haaveilevista pohdinnoista nuha-angsteihin ja opiskeluraporteista ruuanlaittokertomuksiin. Merkinnät on kuorrutettu värikkäillä kuvilla. Yritän tehdä blogista oman näköiseni ja kirjoitankin omasta elämästäni omalla tavallani. Lempisuklaapatukkani on Twix, ja telkkarista tuijotan aina Salkkarit. =D Tervetuloa blogiini, osoite on http://www.kristallistaa.blogspot.fi !

 • Reply Janita 29 kesäkuun, 2012 at 4:43 pm

  inthemoment-j.blogspot.com

  suht koht uusi life-style blogi, jossa kirjoitan elämäni kohokohdista. Ei ole mktään pää aihetta vain se mitä halajan sillä kertaa kirjoittaa. Blogi on siis aika uusi ja kehitettävää on, parasta koko hommassa onkin huomata kehittyvänsä kirjoittajana ja ihmisenä. Pyrin pitämään blogin kiinnostavana ja raikkana! Minä olen yläaste ikäinen tytön tyllerö helsingistä.Rakastan kesää ja jäätelöä! Tuntuu vielä että etsin itseäni, enkä ole tyytyväinen siksi ehkä blogin kirjoittaminen kehittää tajuamaan mitä minulla jo on! Lempi suklaa patukkana ehkä twix ja tv ohjelmaa on vaikea sanoa koska olen yksi näistä telkkari riippuvaisista :D pll, gossip girl ja kosto ovan huippuja!

 • Reply Johanna 29 kesäkuun, 2012 at 4:51 pm

  http://spinmearound-johanna.blogspot.com/

  vielä niin pikkuinen lifestyle- tyyli – valokuvausblogi. kirjoittaja on raisiolainen toimittajanammatista haaveileva elämän iloinen tyttönen.

  lemppari suklaapatukka on pätkis ja tv-ohjelma gossip girl

 • Reply Paula 29 kesäkuun, 2012 at 5:24 pm

  http://mikariittaaonnelliseenelamaan.blogspot.com

  18-vuotiaan violettitukkaisen journalistimuijan blogi. pääpainotus on vaatejutuissa ja tyylissä, mutta satunnaisesti postauksissa vilahtelee myös ihmisiä, elämää ja tapahtumia. haaveissa on muuttaa joskus helsingin kautta ulkoimaille isompaan kaupunkiin, toistaiseksi käyn viimeistä vuotta lukiota rovaniemellä (jonne en tunnu kuuluvani ollenkaan). oon suurkaupunkisielu, pianisti ja piiloromantikko.

 • Reply Emma 29 kesäkuun, 2012 at 5:35 pm

  http://i-believe-in-dreams.blogspot.fi/

  (Kohta) 18-vuotiaan pohjanmaalta olevan tytön käsityö/vaate/lifestyle/ostos (tai miksikä sen nyt haluaa mieltää) blogi. Opiskelen vaatetusalaa/lukiota, ja yleensä amis-jaksoilla postailen enemmän vaatteista ja koulujutuista, mutta kyllä sieltä kaikkea muutakin löytyy ruuasta kavereihin ja kavereista musiikkiin. Lemppari suklaata ja tv-sarjaa en osaa valita, mutta parhaitten joukos on tupla, maraboun nougat, pätkis, kinder buoeno… ja sarjoista merlin, gossip girl, taran monta elämää, valehtelevat viettelijät, skins, tunteet pelissä….

 • Reply AnnaMarie 29 kesäkuun, 2012 at 6:16 pm

  MINÄ MYÖS minä myös!

  Vaikka ilmeisesti mun juttuja sillon tällön lueskeletkin mut ehkä täältä joku muu bongais mun blogin luettavakseen :)

  Oon siis 19-vuotias tyttönen Turusta. Asustelen pienessä vuokrakämpässäni keskustan kulmilla sekä sillon tällön viettelen aikaa Paraisilla miehekkeen asunnolla. Oon tehty yötöitä yökerhossa nyt reilut puolivuotta ja sen ohella opiskellu valkolakkia päähäni. Kirjottelen ihan perus arkijuttuja, sillon tällön ostelen vaatteita (sielultani olen himoshoppaaja mut lompakko ei anna myöden..) ja kuvailen niitä. Harrastan salillakäyntiä, lenkkeilyä sekä tanssia. Uuden oman kodin myötä on tullu kirjoiteltua jonkin verran myös koti/sisustus-jutuista. Tykkään ihan hirmu paljon bloggaamisesta ja yritän panostaa blogin ulkoiseen siisteyteen. En siis tykkää kirjotella epäsiistejä ja sekavia postauksia vaan yritän saada kuvat aina liittymään toisiinsa sekä tekstiin edes jotain kautta.

  Yritän antaa itestäni blogin kautta mahdollisimman rehellisen kuvan ja toivon, että mun lukijat sais mun jutuista oikeesti jotain irti. Yritän antaa vinkkejä hyvistä tuotteista, tapahtumista, biiseistä mistä millonkin jos niitä vaan eteen sattuu. Mulle on erityisen tärkeää kontakti lukijoiden kanssa ja vastailen kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ym kommentteihin enemmän kun mielelläni.

  Oon ihan superhuono tällästen esittelyiden kanssa (siksi sellasta ei mun blogger-profiilistakaan löydy) joten tää sai nyt olla tässä. Paitsi et aijuu! Paras suklaapatukka on fazerin sininen jossa on sitä vadelmajogurttia tms. Naminami. Ja lempitelkkariohjelma on kaikki csi:t ym rikostutkija jutut!

  http://www.annnamarie.blogspot.com Precious Mode

  -AnnaMarie

 • Reply Maria 29 kesäkuun, 2012 at 6:25 pm

  http://tunturintytto.blogspot.com

  19-vuotias tyttö, käsivarren läheltä, bloggaan omasta elämästäni aina silloin tällöin säännöllisen epäsäännöllisesti. Aina välillä blogiin ilmestyy leipomuksiani, tosin elokuusta lähtien se on varmaan pelkkää marisemista kirjotuksista ja abivuodesta. Satunnaisesti kuvia muistaki asioista ja postauksia ilman kuvia.

  Lempisuklaa on sellanen, jonka mie olen ite omin käsin tehny. Ja lempitvsarja on mm. Frendit, Doctor Who, Tuhkimotarina ja monta muuta :)

 • Reply erika 29 kesäkuun, 2012 at 7:52 pm

  http://wecolourourlifes.blogspot.fi/
  kaks 16 vuotiasta tyttöä lahesta, molemmat pelataan futista! blogiamme selatessa tulee vastaan kuvia futiksesta, meistä&kavereista ja mistä vaan, missä kamera on ollut muakna :p iphonekuviakin löytyy! haha paras suklaapatukka varmaa fazeriina ja lempi-tv-sarja ehdottomasti salkkarit!!

 • Reply maijjujohanna 29 kesäkuun, 2012 at 8:36 pm

  http://feel737.blogspot.fi/

  Oon Maiju, 18-vuotias, sekavasti asun useammassa paikassa. Nyt kesän asun Helsingissä ja syksyllä taas Tornioon opiskelemaan. Alunperin aloin kirjottaa blogia ystäville lähellä ja kaukana, välillä suuren asiatulvan kanssa ja välillä ilman mitään tärkeää sanottavaa. Yllättäen mun mukaan on tarttunu myös mulle tuntemattomia lukijoita ja oon yrittäny alkaa kirjottaan vähän enemmän kaikille – en vain tutuille. Tulipa pitkä selvitys, heh.. :)
  Kaikki suklaapatukat käy kyllä, mutta jos on pakko valita lemppari nii Tupla vie! Ja telkkarissa parasta oli Täydelliset naiset ja Sex and the city ehdottomasti.

 • Reply Enni 29 kesäkuun, 2012 at 8:56 pm

  Oon Enni, 22vuotta. Asun Oulussa kohta kolmatta vuotta ja toimin seurakunnassa lastenohjaajana. Tykkään paljon laulamisesta ja sisustaminen on mulle tärkeä juttu. Mun blogissa on mun normaaleja kuulumisia ja aika paljon kuvia..Kuvissa näkkyy paljon mun läheisiä ihmisiä. Mun lemppari suklaapatukka on tupla ja telkkariohjelma taitaa olla salkkarit :D

  ps. tervetuloa Ouluun <3

  ja tässä siis mun blogin osote:
  http://palapelinkokoamista-enni.blogspot.fi/

 • Reply Mikaela 29 kesäkuun, 2012 at 8:59 pm

  http://allthelovesofmylife.blogspot.fi/

  Sieltä voi löytyy ihan mitä vaan. Täytän 21, opiskelen, pyörittelen jädepalloja ja vaihtelen mestaa vähän välii. Paras patukka on Snickers Cruncher enkä kato telkkarii.

 • Reply Nea 30 kesäkuun, 2012 at 9:28 am

  http://wwwkissmeimspecial.blogspot.fi/

  18 vuotias pieni tyttönen kirjottelee elämästään, mieltä askarruttavista aioista, yrittää päästä eroon pessimistisyydestä(!) ja mukana on paaaljon kuvia sekä musaa:—-) Paras suklaapatukka on joko pätkis tai sit starbar! Lempi tv-ohjelma on varmaankin Valehtelevat viettelijät tai sinkkuelämää:-D

 • Reply Kaisa 30 kesäkuun, 2012 at 10:57 am

  http://kaissann.blogspot.fi/

  Kaisa 19-v Alajärveltä, Etelä-pohjanmaalta. Mä olen tämän kevään ylioppilas ja tällä hetkellä kriiseilen tulevaisuuteni kanssa, saa nähdä minne tästä päätyy vai päätyykö minnekään.
  Blogistani taas löytyy sitä sun tätä ! Pääasiassa kuitenkin niitä asukuvia ja ihan arkipäivien kuvatuksia sopivalla(?) määrällä tekstiä. Välillä saatan myös pohtia vähän syvällisempiäkin juttuja blogin puolella, mutta harvemmin. Vaikka en tykkääkään sanasta lifestyle niin pakko nyt kuitenkin sanoa että sitä tuo mun ploki suurimmaksi osaksi kai on. : D Panostan hyvälaatuisiin kuviin ! Ainakin yritän parhaani hohoh.
  Suklaasta tykkään hurjan paljon, mutta on kauhean vaikea valita se mikä on ylitse muiden.. Perus Fazeria ei voita tietenkään mikään, mutta kyllä myös Twix on herkku. Ja BUENO myös !! Joo, vastaan Bueno. Ja tv-sarjoja katson paljon, muutamia suosikkeja on esim. Glee, Gossip Girl, Täykkärit ja tietysti iki-ihana Frendit !

 • Reply röspe 30 kesäkuun, 2012 at 1:14 pm

  http://fromlovetophotos.blogspot.fi

  Eli Roosa 17-v, valokuvausta rakastava media-assistentiksi opiskeleva turkulainen, joka harrastaa cheertanssia!:-) Siinä oikeen tiivistetysti minä!
  Blogista löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä, siis eli kaikesta mitä teen/missä käyn/miltä päivä näyttää, KUVIEN muodossa. Eli siis harvemmin on postauksia ilman kuvaa, mutta tekstiä on yleensä vähemmän(ehkä vois sitäkin opetella lisäämään, heh). Lemppari suklaapatukka on geisha, ollu siitä asti ku sitä muksuna maistanu, omnomnom! Ihana ku on jotakin täytettä suklaan lisäksi!:) TV-ohjelmista Täydelliset naiset, ehdottomasti! Surullista kun viimeinen kausiki jo oli ja meni… :(

  Käys toki tsekkaamassa bloginki puolella ! c:

 • Reply sufy 30 kesäkuun, 2012 at 1:54 pm

  http://sufy-map.blogspot.fi/

  Nomoi! Itte oon 20v juuri Tampereelle muuttanu savolainen tyty. Tämmönen taloushallinnon toistaituri:D Blogissa liikutaan lähinnä arkielämä-fiilingeissä. Paras suklaapadu on Tupla!! Ja ohojelma Selviytyjät:) Tervetulloo…

 • Reply Mimi 30 kesäkuun, 2012 at 2:57 pm

  mimi-dances-in-the-rain.blogspot.fi

  Parikymppinen stadilaistyttö etsii omaa paikkaansa maailmasta!
  Rakkautta, parisuhdesolmuja, masennusta, mielialahäiriöitä, konemusaa, arkea, bailausta, muotia ja sisustusta.. simple as it isn't.

 • Reply Yasmina 30 kesäkuun, 2012 at 4:16 pm

  flashback-y.blogspot.com :)

 • Reply ilonapa 30 kesäkuun, 2012 at 5:41 pm

  http://ilonapa.blogspot.com/

  Miun valokuvablogi. Japp suklaapatukka vie voiton!

 • Reply jenny 30 kesäkuun, 2012 at 6:43 pm

  http://jenynblogi.blogspot.fi/
  :–)

 • Reply Ira 30 kesäkuun, 2012 at 10:09 pm

  http://irae-livethelifeyoulove.blogspot.fi/

  ^Anteeksi poistin tuon kommentin, kun en muistanut lisätä blogini kuvausta mukaan !:) Pian 18-vuotias tyttönen kirjoittaa lifestyle blogia. Kameraa kannan lähestulkoon kaikkialla mukana ja rakastan värikkäitä ja pirteitä kuvia. Kerron myös paljon urheilusta, ystävistä sekä poikaystävästäni :-)
  En syö suklaapatukoita, mutta suklaana Fazer ehdottomasti lemppari! Tv-ohjelma hmm… sanotaan Täykkärit, Sinkkuelämää ja Salatut elämät !

 • Reply Emma 1 heinäkuun, 2012 at 7:26 am

  emmmass.blogspot.fi

  19 vuotias Jyväskylään muuttanut tyttö
  Arki, ystävät, perhe, muoti, vaatteet, opiskelu, oma kämppä, sisustus… Welcome to my life ;—)
  Lemppari suklaapatukka on pätkis ja lemppari tv-sarjat on Jersey Shore, Sinkkuelämää ja Gossip girl.

 • Reply ssanni 1 heinäkuun, 2012 at 9:09 am

  whenitappears.blogspot.fi

  joensuusta, blogissa reissujuttuja sillon kun sellasille sattuu pääsemään ja muuten ihan vaa kaikenlaista. enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä :-D

  lempparisuklaapatukka on ehdottomasti kinder bueno!! voisin vaikka vaan elää niillä. ja lempparitelkkariohjelma One tree hill ja Madventures.

 • Reply ella 1 heinäkuun, 2012 at 9:17 am

  http://ella-mistygrey.blogspot.fi/

 • Reply Jasmin 1 heinäkuun, 2012 at 12:20 pm

  jj-breakingfree.blogspot.fi

  Kaksi lukioon loman jälkeen suuntaavaa, paljon pohdiskelevaa ja unelmoivaa Salolaiskaverusta kirjottelee elämän pikku iloista ja suruista, kommelluksista, kavereista, tapahtumista, ostoksista ja vähän kaikesta vastaantulevasta! Blogin nimi juontaa molempien elämäntapaan ja ajatteluun- tässä me- vapaina, avoimina ja ennakkoluulottomina:).

  Molemmat ollaan suuresti herkkujen perään, mutta patukoista voiton taitaa viedä Snickers (johon on muodostunut jo jonkinlainen riippuvuus..) TV- ohjelmista tykkäämme reality-sarjoista (drama!), ja tyttöjutuista kuten Sinkkuelämää. Molemmat ollaan myös syvästi kiinnostuneita ympäristöstä ja yhteiskunnasta, dokkarit siis mieleen!

 • Reply pipo 1 heinäkuun, 2012 at 1:15 pm

  http://taivaan.blogspot.fi/

  Olen Emma, lähihoitaja-opiskelija pk-seudulta, joka haluaa muutta pois. Blogissani on paljon kuvia, postauksia vähän sekalaisista aiheista. Välillä ehkä angstaan, välillä keikistelen tai kirjoitan mitä mieleen tulee. Rakastan Dacapo-patukoita (ihan liikaa) ja House-sarjaa (vielä enemmän).

 • Reply K 1 heinäkuun, 2012 at 3:51 pm

  http://missindependentbyk.blogspot.fi/

  pikkusen sarkastisen otsikon omaava blogini :D tosiaan olen 19-vuotias asun vielä vanhempieni luona ja minulla on poikaystävä, joten kovinkaan itsenäistä ei vielä ole. Edessä muutto omaan asuntoon syksyllä ja kaikkia muita haasteita ja kiemuroita sen mukana. Kirjoitan omasta elämästä ja tapahtumista sekä kiinnostuksistani muodista ja sisustamisesta ! tervetuloa :) ja minulle saa antaa neuvoja muunmuassa kuvien laitossa blogiin, koska olen aika amatööri :( + mitä muokkaus ohjelmaa käytät? ;o

 • Reply _outolintu 1 heinäkuun, 2012 at 3:55 pm

  http://lifeinundergroundworld.blogspot.fi/

  Melkein 17-vuotias tyttö kirjoittelemassa elämästään kaikenlaista:D Ehkä semmoinen amatöörivalokuvausblogi kun sille päälle satun. Lempi suklaapatukka on varmaankin Fazerina ja ohjelma Frendit, koska niistä tulee aina hyvälle tuulelle.:)

 • Reply popopoo 1 heinäkuun, 2012 at 6:11 pm

  http://gayman-thecarinworld.blogspot.fi/

  Oon tällänen nuori tyttö ihan pohjosesta ja nykyyän Rollossa opiskeleva ja näin. Valokuvailen ja tykkään matkustelusta ja koitan olla aina omaitteni. Blogissani kirjoitan suurimmaksi osaksi elämästäni vaa, mutta välil on kivaa pistää kuvia ostoksista ja vaatteistakin. Bloggaamisessa mulla on se periaate etten koskaaan halua ainakaan mitään paineita vaikka oiskin paljon lukijoita, koska bloggaaminen on kuitenkin mulle vaan sellanen kiva ajanviete ! :") Mun lempi suklaapatukka on hmm fazerin perus aika tylsä, mutta se on vaa sellanen tarpeeks makea, muttei liian makee ja antaa hyvän mielen! Lempisarjoja on aika monta, mutta yks lempapreista on mm. True Blood!

 • Reply Annina 1 heinäkuun, 2012 at 6:12 pm

  http://anninav.blogspot.com

  Vihdoin oma blogi jota päivittelen niin säännöllisesti kun kesäkiireiltä kerkeän :D Suurimmaksi osaksi instagram kuvia!

 • Reply tanita 1 heinäkuun, 2012 at 8:10 pm

  http://foundmyselfinrainyfairytale.blogspot.fi/

  yli taiteellisestahihhulinimestään huolimatta mun blogi on semmoinen mun tyylinen (ei ollenkaan taiteellinen :DD no ehkä ihan pikkiriikkisen) muoti/lifestyle blogi, jossa uskollisesti vannotan laittavani enemmän asukuvia, mutta en koskaan muista :P eli enemmän blogi on kääntynyt siihen, että kertoilen tapahtumista kuvien kera ja unohdan itseni monesti kuvista kokonaan :)

  lemppari suklaapatukan on pakko olla varmaan joko perus fazerin sininen (oikeastaan se suomi) tai sitten susu

  toivottavasti löydät jotain lukemisen arvoista blogistani! ;)

 • Reply tanita 1 heinäkuun, 2012 at 8:17 pm

  http://foundmyselfinrainyfairytale.blogspot.fi/

  lähetin tähän jo 2x valtavan stoorin, jota en kolmatta kertaa varmastikkaan kirjoita. mutta meeppä ihmeessä kurkkaan mitä mun blogista löytyy :)

  ja lemppari suklaapatukan täytyy olla joko perus fazerin sininen (oikeastaan se suomi) tai susu

 • Reply tanita 1 heinäkuun, 2012 at 8:18 pm

  jos mun kommentit on tullut niin pahoittelut että niitä on tämän jälkeen x4, mutta tää ei vaan näytä julkaisseensa yhtään mitään -,-

 • Reply Salla 1 heinäkuun, 2012 at 9:27 pm

  Nooo täällä kirjotellaan kaikesta mikä minua itteä kiinnostaa, siis harrastuksista (kiekosta, tanssista, valokuvauksesta jne.) ja kauneudesta, muodista, pään sisäisistä jutuista, siis tyttöjen juttuja jaaa ehkä vähän poikienki hohhoh :) Lempi suklaapatukka siis on pätkis, niiin pientä…. mutta niin hyvvvääää! Ja telkusta lempi ohjelma on kaikki urheilu, siis penkkiurheilua täällä myös harrastettaan. Heja Espanja! <3

  http://keepitrealsk.blogspot.fi/

 • Reply Minttu 1 heinäkuun, 2012 at 9:42 pm

  http://aint-beautiful.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö Kuopiosta kirjottelee kaikkea mitä on mielen päällä, lähinnä asukuvilla varustettuna.
  Kinder bueno on parasta mmm! En seuraa oikein muita tv ohjelmia ku salkkareita joten se :D

 • Reply Sara 2 heinäkuun, 2012 at 12:27 am

  http://missionlifesara.blogspot.fi/

  ihan uus blogi parilla postauksella! lukijoita ei löydy kun pari mutta toivottavasti nappaa :)

 • Reply Susanna 2 heinäkuun, 2012 at 7:32 am

  http://justhumbug.blogspot.com

  Olen 21-vuotias, nykyisin Helsingissä asustava naisenalku, joka työskentelee myyjänä Bianco Footwearilla. Olen opiskellut vaatesuunnittelua ennen Helsinkiin muuttoa, joten keskityn blogissani myös jonkin verran siihen. Lähinnä kirjoittelen normaalielämästäni ja oikeastaan vähän kaikesta. :)

  Olen jäätävä tv-sarjoihin koukuttuja (mm. tällä hetkelläkin olen töissä ja haaveilen siitä, että pääsisin kotiin tsekkaamaan pretty little liarsin uuden jakson…), mutta suklaata en syö::)

 • Reply MARIKA 2 heinäkuun, 2012 at 7:34 am

  http://birdinside.blogspot.fi/

 • Reply Eevu 2 heinäkuun, 2012 at 10:54 am

  http://tummaahiekkaa.blogspot.fi/

  I should remember on blogin nimi. Nimi kertoo oikeastaan kaiken, eli blogin tarkoitus on olla päiväkirjana minulle, huonomuistiselle ja pöllölle tytölle. Kirjaan ylös kaikki asiat, mitä mine halvan muistaakun kiikustuolista en ylös pääse. Jaan muiden kansen kaikki kivat kuvat, mietelmät, muistelmat, tapahtumat, asiat ja myös kaiken sen inhottavan arjen ja ihmisten välinpitämättömyyden. Eli muutamalla sanalla, blogi on kuin minä, vähän sekaisin, mutta muuten ihan särmässä kunnossa :)

 • Reply Sara 2 heinäkuun, 2012 at 12:14 pm

  http://sara-pursuitofhappiness.blogspot.fi/

  Mää on sara oulusta, alotan syksyllä (toivottavasti) viimesen lukiovuoden :-) mun blogista löytyy toivottavasti kivaa fiilistä, vaikka tällähetkellä mulla on blogimasennus hahhah. No joka tapauksessa, positiivisuuteen pyritään :-) paras suklaapatukka on tupla ja lempparisarja sinkkuelämää ja gossip girl.

 • Reply Odoshi 2 heinäkuun, 2012 at 12:26 pm

  Minäkin! o/

  http://new-odoshi.blogspot.fi/

  eli uudistettu (vielä ulkoasultaan hieman kesken oleva) Odoshin blogi kertoo elämästä, kokemuksista, harrastuksista eli cosplaysta, conittamisesta, elokuvista ja kirjoista, sekä kirjoittamisestakin. Kaikkea sekalaista ja nyt uutena lisukkeena reilipäiväkirja. :) Öh, lempisuklaapatukasta en tosin tiedä :''D

 • Reply Kärty 2 heinäkuun, 2012 at 1:26 pm

  Kärtyn kirjeet ja valokuvat = tigilove.blogspot.fi

  Heinäkuussa 21-vuotias seurustelee, opiskelee ammattikorkeassa, tekee töitä kahdessa ja harjoittelee kolmannessa firmassa, seilaa Jeppiksen ja Vaasan väliä, stressaantuu monipuolisesti ja ihastelee kovaan ääneen, estottomasti.

  Blogista löytää siis erittäin tasokasta tekstiä ja vielä tasokkaampia kuvia. Omaa naamaa tärkeämpiäkin kuvattavia löytyy.

  Yhtä parasta ei oo, mutta kaikki lisävarustetut suklaapatukat sulaa suuhun useammin kuin katselen tv:tä. Mainittakoon nyt Hercule Poirot, Iholla ja kaikki hääohjelmat.

 • Reply Petra 2 heinäkuun, 2012 at 4:16 pm

  http://pettrra.blogspot.fi/

  (Kohta) 14 vuotias tyttö Savon suunnalta. Kirjottelen blogiin kaikkee muodista ihmissuhteisiin ja kaikkee arkipäivän asioita:D Paras suklaapatukka on ehdottomasti kinder buoeno, vaikka tykkäänkin melkein kaikesta suklaasta.. ja tv-sarjoista parhaita on Merlin, Gossip Girl, Valehtelevat viettelijät ja Frendit…

 • Reply emilia 2 heinäkuun, 2012 at 4:28 pm

  http://fmeout.blogspot.fi/

  Voivoi sulla on hirveesti lukemista :)
  Oon Emilia 20v. ja opiskelen Turussa. Ihan vasta äsken alottelin tota mun blogia joten siinä ei vielä hirveesti oo luettavaa eikä siitä ehkä vielä näe millanen tyyppi oon mutta olis kiva kuulla jotain kommenttia tai ihan mitä vaan tulee mieleen :) tykkään hienoista kuvista ja yritän tässä itekin opetella ottamaan sellasia.
  Lempisuklaa on ehkäpä kinder bueno ja öö vaikee valita tv-ohjelmaa mutta esim big bang theory ja gossip girli ja flight of the conchords.
  ps. sun blogi on niin söpö

 • Reply Roosa 2 heinäkuun, 2012 at 5:04 pm

  http://roosasdub.blogspot.ie

  Blogini kertoo 17-vuotiaan tytön elämästä täällä ihanalla Irlannin vihreällä saarella. Oon viimeistä vuotta koulussa ja sen jälkeen toivottavasti matka jatkuu London College of Fashioniin! Blogistani löytyy kirjoituksia kaikesta, maasta taivaaseen :)
  Lemppari ohjelma, ainakin tällä hetkellä, on Keeping Up With the Kardashians ja paras suklaa patukka on täkäläinen suklaa-karamelli-crisp ihanuus nimeltään, ihan Tamperelaisittain, Moro ;)

 • Reply Katri 2 heinäkuun, 2012 at 8:01 pm

  http://my-things-katri.blogspot.fi/

  98-syntynyt tyttö Ylivieskasta höpöttelee sitä sun tätä, omista päivistään, tyylistä, ja mitä nyt ikinä keksinkään! Hmm ja en kyllä osata valita lempparia suklaapatukoista. Kinder Bueno varmaan.:) nimim. tykkään karkista. Ja sitte lempi tv-ohjelma. NCIS Rikostutkijat? House?

 • Reply titiuu 2 heinäkuun, 2012 at 8:02 pm

  http://edithmatida.blogspot.fi/

  jep, 19, helsinki, 4 vuosi alkamassa kohtapuolii kuvataidelukiossa.
  mmh voisin sanoo et mun blogi on varmaa aika perus D: sielt ei oikee mitää muoti-ja asuhöpinöitä löyydä (vaikka oon kiinnostunut muodista jne jne). se on enemmänkin sellane pvkirja, jonka kehtaa julkisuutee laittaa. ei siis sisällä mitää juoruja tai henkilökohtasia vuodatuksia. vaan kuvia, piirrustuksia, musiikkia, ajatuksia jne. oon kiinnostunut ihmisistä ja tykkään tutustuu uusiin naamoihin, tykkään juhlia ja viettää iltoja kaupungilla. oon kotoisin turun saaristosta ja oon asunu helsingissä 3(?!) vuotta jo ja nyt tää paikka alkaa tuntuu kodilta..jes siinä varmaa oli tiivistettynä jotain :———D

 • Reply Nilla 2 heinäkuun, 2012 at 8:18 pm

  http://freakingmockingbird.blogspot.fi/

  Olen 18 -vuotias Nilla, Varkaudesta. Pidän kuvapainotteista, lifestyle -blogia, jonne kirjoittelen harvakseltaan tekstiä, mutta kuvia pyrin senkin edestä laittamaan. Lempisuklaapatukka on ehdottomasti milkyway ja jos toisen saa sanoa niin kinder bueno! Nam. Lemppari tv ohjelma Skins :)

 • Reply juniperi 2 heinäkuun, 2012 at 9:48 pm

  Moi!

  22-vuotias suomalainen ekstrovertti viettämässä vaihtari vuotta Saksassa. Lifestyle blogi, jonka sisältö koostuu pääosin matkustelusta, tanssista, koulusta ja ystävistä. Kannustus on ulkomaille kova. Hienoa, jos innostuneisuus välittyy ruudun toiselle puolelle.

  Mars delight vie voiton ja Frendit.

  Maisemanvaihdos edessä kolmen viikon päästä; seuraa ja selvitä minne ja kuinka pitkäksi aikaa!

  http://juniperi.wordpress.com/

 • Reply Ella 3 heinäkuun, 2012 at 6:21 am

  http://afterthesauna.blogspot.fi/

  Olen täysi-ikäistyvä mutta en koskaan aikuistuva likka Härmästä. Kirjoitan ihan arkisista jutuista, eli elämästäni kolmen kodin välillä, melkein päiväkirjatyyliin. Tavoitteenani on kirjoittaa joka toinen päivä. Tykkään kaikesta suklaasta, mutta fazerin vadelmajogurttipatukka vie voiton. Tv-sarjoista suosikkini on Hiuskarvan varassa ja muutenkin katon aina Discoveryn ohjelmia. :D (Johtuu vain ja ainoastaan siitä, että poikaystävällä ei katota MITÄÄN muuta ja se on tarttunu)

 • Reply jenni 3 heinäkuun, 2012 at 1:00 pm

  http://jennisfashion.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön höpinöitä päivistään: päivän asuja, ostoksia ja kaikkee muuta hömppää. lemppari suklaa patukka on pätkis ja tv-ohjelmia sinkkuelämää, c.s.i, house, salkkarit!

 • Reply Maria 3 heinäkuun, 2012 at 1:19 pm

  http://cloudbusted.blogspot.fi/ :) Minä täällä hei, Maria 19 Helsingistä. Mulla on muotiblogi, joka painottuu lähinnä mun omiin asuihin, mutta aina sillon tällön tulee laitettua muutakin. Lempparisulkaapatukka on kinderbueno (aika vähän siinä on suklaata mutta toivottavasti lasketaan :D) ja telkkarista seuraan how i met your motheria, family guytä ja housea, aika paljon katon myös dokkareita.

 • Reply Anna 3 heinäkuun, 2012 at 2:55 pm

  Olen Anna, Rovaniemeltä, 20v, syksyllä alotan oppipojassa opiskelut. :) Blogistani löytää kaikenlaisia juttuja, ei ole mitään tiettyä teemaa tai semmosta. Sieltä löytyy aika paljon sellaisia syvällisempiä juttuja ja on myös niitä tyhjänpäiväisiäkin höpinöitä.

  Paras suklaapatukka on kismet ja lempi tv-ohjelma on öö vaikkapa gossip girl. :)

 • Reply Ninnnis 3 heinäkuun, 2012 at 6:05 pm

  http://dreamoffi.blogspot.fi/

  22-vuotiaan tyttösen blogi jossa juttuja ihan vaan arjesta ja muusta kivasta=) Rakastan valokuvaamista,shoppailua ja sisustamista!

 • Reply sonja 3 heinäkuun, 2012 at 6:31 pm

  http://happymemorieshurt.blogspot.fi/

  mielikuva-, tunne- ja ajatuspohjaisia kirjoitusharjoituksia tulevalle ilmaisutaidon lukion oppilaalle. eli tekstejä ja keskeneräisen elämän pohdiskeluja, omia arvoja, välillä selkeämpiä ja välillä itsellekin sekavia asioita, ylidramaattisia fiiliksiä ja hetkessä elämisen vaikeutta. sanoja, jotka tulevat mieleen kun tekee mieli kirjoittaa. jejee, lempisuklaapatukka on ehkä fazerin vadelmajogurtti, tv:ssä parasta on skins, oc, gossip girl, pretty little liars ja glee.

 • Reply Julia 3 heinäkuun, 2012 at 8:55 pm

  http://with-julia.blogspot.fi/

  Olen Julia Oulun seudulta ja blogini koostuu asukuvista ja kaikesta naisellisesta hömpästä. Numero yksi suklaapatukka on Geisha ja lempparisarja on ehdottomasti Gossip Girl tai Täykkärit, niillä on niin ihania vaatteita aina <3

 • Reply anni 3 heinäkuun, 2012 at 9:02 pm

  http://uimamaja.blogspot.fi

  Hei iso kiitos kun jätit kivan kommentin blogiini, miks mie en oo eksynyt tänne kunnolla aikaisemmin?? Joka tapauksessa, blogini kertoo tyystintäysin tavallisesta elämästä, miusta, rakkaistani, kissoistani ja kaikesta muustakin mistä tykkään :>

 • Reply linda 4 heinäkuun, 2012 at 12:57 am

  http://fashionbylinda.blogspot.fi

  Oon vasta aloittanut bloggailun, mutta suuri määrä suunnitelmia postailuaiheiksi on jo valmiina odottamassa :) Oon 17-vuotias kuvataiteen opiskelija Lahdesta, joka on aivan sekaisin vaatteista ja hiuksista ja käyttää niihin ehkä turhankin paljon energiaa. En kirjoita omasta tylsästä elämästäni juuri ollenkaan vaan koetan pitää blogini nimenomaan inspiroivana omilla ja netistä löydetyillä mahdollisimman kauniilla kuvilla. Vaate- ja kenkähaaveiluni ei yletä pelkälle H&M-tasolle vaan juttuja alkaa löytymään ihan Alexander McQueenistakin. Ehkä eroavana juttuna blogissani on oma vaatesuunnittelu.

  Ja lempisuklaapatukka on Geisha ja telkasta katson mieluiten Salkkareita ja Muodin Huipulle :D !

 • Reply Princess Whatever 4 heinäkuun, 2012 at 10:03 am

  Mun blogi:
  http://princesswhoopeedoo.blogspot.fi/

  Taidan olla sun blogin vanhin lukija, täytän tänä vuonna 30v. ja bloggaan pääsääntöisesti meikkaamisesta, mutta toki muustakin elosta, ruuasta, ravintoloista, Helsingistä, vaatteista.

 • Reply Princess Whatever 4 heinäkuun, 2012 at 10:05 am

  niin joo lempisuklaa on StarBar, joka ei vissiin ole ollut edes kovin kauaa kaupoissa vielä.

  Ja telkkaria tulee katsottua todella vähän.

 • Reply anu 4 heinäkuun, 2012 at 10:44 am

  Hui mulla on jäänyt kyllä jotain pahasti väliin kun huomaan tän vasta nyt! :-D

  http://trynalivemore.blogspot.fi/

  Olen täysi-ikäisyyden kynnyksellä oleva, abivuotta aloitteleva lukiolaistyttö Joensuusta. Elämääni on kuulunut aina isona osana tanssi ja olen myös oikea shoppailu- ja materiaaliriippuvainen, joten molempia asioita tulee käsiteltyä blogissani. Janoan uusia kokemuksia ja haluan kokea ja nähdä elämäni aikana mahdollisimman paljon. Haluan tuntea eläväni ja nauttia elämästä. Kirjoitan ja kuvaan blogiini siis omasta elämäntavastani. :-)
  Noo lempisuklaapatukkani on ehdottomasti Dacapo jaa tykkään muotihömppäsarjoista, kuten Gossip Girlistä ja The Citystä!

 • Reply rrosa 4 heinäkuun, 2012 at 1:39 pm

  http://rosa-madlyinlovewithyou.blogspot.fi/

  moikkamoi, oon 17-vuotias salolainen, joka yrittää saada elämästään tolkkua ja opettelee elämään hetki hetkeltä. Blogin idea ja aiheet heittelee vähän väliä, mutta sieltä löytää mun päivän kuulumisia, uusia juttuja ja muuten vaan salon elämää. suklaapatukoista lemppari on ehdottomasti pätkis ja telkusta tykkään kattoa vähän mitäkin, ehkä kuitenkin sinkkuelämää-tyyppiset ja csi-ohjelmat kiinnostaa eniten :)

 • Reply Kärty 4 heinäkuun, 2012 at 1:41 pm

  Pirulainen, musta mä jo ilmoitin itteni kauneuskisaan mutta näköjään ei!

  Teretulemast Kärtyn kirjeet & valokuvat (tigilove.blogspot.fi)

  Heinäkuussa 21, amk-opiskelija, 2 työpaikkaa + 1 harjoittelu, Vaasa/Jeppis. Tykkään syväanalyyseistä ja valokuvista tälleen karkeasti sanottuna!

  Suklaa ylipäätään/hääohjelmat ja Iholla

 • Reply Sini 4 heinäkuun, 2012 at 2:34 pm

  http://siniabc.blogspot.fi/

  Kohta 17 vuotiaan tytön höpinöitä ihan laidasta laitaan!

 • Reply emilia 4 heinäkuun, 2012 at 3:25 pm

  http://mmysweetshadow.blogspot.fi/

  Ihan pakko heittää kyllä omakin tähän, koska täältä löytyy kans yks combattiin hurahtanu bloggailija! :-) Blogin takaa löytyy 21vee opiskelijanuori, bloggailen omia kuulumisia, urheilujuttuja jne. Tupla ja Daim -patukat on parhaita, niitä on kiva nauttia esimerkiksi usean lemppari tv-sarjan kanssa, joita mm. True Blood ja Game of Thrones. Ihan liikaa hyviä mistä valita!

 • Reply Rosa 4 heinäkuun, 2012 at 5:13 pm

  rosa-in-wonderland.blogspot.com

  17-vuotias, suomenruotsalainen tyttö Turusta päin. Kirjoitteen milloin mistäkin, päivien puuhastelut, shoppailut, matkustelut ja muut mukavat aiheet, jotka minua kiinnostavat. Kuvaaminen on lähellä sydäntäni, vaaikken olekaan mikään mestari valokuvaaja. :)

 • Reply Jonna 4 heinäkuun, 2012 at 8:07 pm

  http://desplumesnoires.blogspot.fi/
  Olen Jonna, 20 wee meikkaaja-maskeeraaja, joka opiskelee media-alaa ja joka haaveilee hölöttämisestä radiossa. Blogistani löytää asuja, meikkejä ja muuta meikäläisen elämää, joskus jotain glamourimpaa kuten muotinäytöksiä ja behind the scenes -kuvia kuvauksista ja muusta siististä.
  Mulla ei ole erityistä suklaapatukkasuosikkia, kaikki kelpaa! Oon niin ahne, että saatan syödä pussin karkkia ja todeta sen jälkeen että pahaa oli.
  Parasta teeveen antia on mielestäni komedia. Rakastan Pokka Pitää ja Pikku Britannia -sarjoja tulisesti!

 • Reply Epona 4 heinäkuun, 2012 at 9:13 pm

  http://eponanhelmet.blogspot.fi/

  Eponan helmet on blogina yhtä lailla huisin haisin ja muksin maksin kuin kirjoittajansa. Kirjoitettua tulee ah, niin rakkaista muodista ja elokuvista kuin arjen toilailuista reseptien jakamista unohtamatta.

 • Reply maisamiisa 5 heinäkuun, 2012 at 6:54 am

  http://perhosiamasussa.blogspot.fi/

  Lähempänä kolme- kuin parikymppisen tyttösen tavallista arkea kera puolison ja kahden karvahanurin; kotia, ostoksia, herkkuja, haaveita.

 • Reply Pikkusisko 5 heinäkuun, 2012 at 7:25 pm

  http://tahtien-tuolla-puolella.blogspot.fi/

  Morjens, olen 14-vuotias (okei, vasta ensi keskiviikkona, mutta eniveis:) tyttönen, jonka blogi muistuttaa oikeastaan päiväkirjaa, tartten sitä saadakseni edes osan ajatuksista käsiteltyä. Siellä on juttua kavereista, musiikista, televisiosta, perheestä, vaatteista, oikeastaan ihan laidasta laitaan kaikesta.

  Mutta siis, blogissani näkyy kuvia milloin mistäkin (paitsi minusta itsestäni, vaikka se tylsää onkin) ja tekstiä enemmän kuin laki sallii. Ja yritän kokoajan kehittää tota blogia parempaan suuntaan, vaikken kirjoitakaan sitä varsinaisesti muutamien lukijoiden, vaan itseni takia.
  (hmm kuulostipa kummalliselta? yritin siis sanoa, että mulle riittää ihan muutamakin lukija, en kirjoita blogia kerätäkseni lukijoita, vaan haluan, että se on ihan omannäköiseni ja jos jotakuta kiinnostaa lukea, niin oon tosi innoissani totta kai!)

  Janiin, Fazerin vadelmajogurtti on ykkössuklaapatukka ja tv-sarjoista Greyn Anatomia, Mentalist, NCIS ja öö McLeodin tyttäret on lemppareita. :> !

  Oot superihana, jos jaksoit lukea edes koko tämän viestin loppuun, saati sitten käydä mun hassussa pienessä blogissa.
  Ja äää oot siis ihana muutenkin :—-DDD sun postaukset piristää aina.

 • Reply Noora 5 heinäkuun, 2012 at 7:35 pm

  http://iltapaivalla.blogspot.com

  Täysi-ikäisyyttä tavoittelevan Savolaistytön blogi. Blogini on vielä pieni, lukijoita ei näy, mutta en lannistu siitä! Pyrin kirjoittelemaan lyhyehköitä, statustyyppisiä päivityksiä, sekä vähän pidempiä mielipidejuttuja. Sellaisia turhia päivityksiä pyrin välttämään ja maustan tekstiä kuvilla..:)
  Rakastan ruuanlaittoa, tuunaamista, kirpputoreja ja itsetekemistä, joten niistä tulee juttua.
  Toivotan kaikki tervetulleeksi vierailemaan blogiini, lukemaan sitä ja pistämään kommenttia!

 • Reply IidaM 6 heinäkuun, 2012 at 3:51 pm

  http://behappybeee.blogspot.fi/

  Blogi musta: shoppailuja, diy- ja hiusjuttuja ja tietenkin muotia! :) Kaikkia tyttöjenjuttuja. Paras suklaapatukka on Geisha tai se Fazerin suomisuklaa!

 • Reply Sanni 6 heinäkuun, 2012 at 7:02 pm

  http://blogon-sanni.blogspot.fi/

  Olen Sanni 20-vuotias tyttö Mikkelistä eli vähän pienemmän kaupungin kasvatti kuka haaveilee muuttamisesta pois ja kaikesta kivasta. Blogista ei löydä varmaa mitää sen kummempaa :D Kirjottelen sinne kaikkee mitä oon tehny, ostanut, mun ihanasta koirasta, menoista yms. eli aika perus kamaa. Kuvailen kans kaikkee omista vaatetuksista maisemiin. Kirjottelen blogia enimmäkseen omaksi huvikseni, mutta toki kivaa jos sinäkin pidät : )
  parasta suklaapatukkaa en osaa kuvailla… hmm.. oiskkohan se twix.. eiku KINDER BUENO ! Se, se on !! :D
  Ehdoton lemppari tv-sarja ikinä on Frendit. Siinä on sellanen sarja mitä voi vaan katsoa ja katsoa.

 • Reply Mira 7 heinäkuun, 2012 at 10:03 am

  http://sweetharmony-mira.blogspot.fi/

  Olen pian 24 vuotta täyttävä, päiväkodissa lastentarhanopettajana työskentelevä neitokainen. Blogini käsittelee iha yleisesti mun elämää, kirjoitan sinne fiiliksellä, mitä milloinkin. Välillä vähän tiuhaampaan tahtiin ja välillä valitettavasti vähän harvemmin. Lempparivärini on pinkin/vaaleanpunaisen sävyjen värit, joka on tullut selväksi myös kaikille ystävilleni jokapäiväisessä elämässäni :D

  Lempparisuklaapatukka on ehdottomasti kinderin bueno! Ja lempparisarjoja on niin paljon, että jopa poikaystävä valittaa mun olevan tv:n orja! :D

 • Reply martina 8 heinäkuun, 2012 at 2:50 pm

  http://sunnydaysdarknights.blogspot.fi/

  15-vuotias tyttö Helsingistä joka kirjoittaa lifestyleblogia, enemmän kuvapainotteinen mutta tekstiäkin löytyy :) Lempi suklaapatukka on tottakai Fazerin peruspatukka ja ohjelmissa voittaa Valehtelevat viettelijät :)

 • Reply martina 8 heinäkuun, 2012 at 2:54 pm

  http://sunnydaysdarknights.blogspot.fi/

  15-vuotias tyttö Helsingistä joka kirjoittaa lifestyleblogia, enemmän valokuvapainotteinen mutta tekstiäkin löytyy. Lempi suklaapatukka on tottakai Fazerin normaali suklaapatukka ja lemppariohjelma on Valehtelevat Viettelijät :)

 • Reply Jutta 8 heinäkuun, 2012 at 6:02 pm

  http://cherryleecouture.blogspot.fi/

  Heippa Sita!
  Mun CLC olis parisen kuukautta pystyssä ollut blogi, jossa suurimmaksi osaksi vaate- tyylijuttuja. Lisäksi kaikenlaista mun elämästä ja sen pienistä hetkistä ja elämän kauneudesta. Yritän kovasti saada mukaan juttua vähän erikoisemmista asioista, joita ei ihan joka tyyliblogissa käsitellä. Tällasia esimerkiksi liikakuluttaminen, tiede ja myös ne ei-niin-hyvät päivät, koska eihän aina voi mennä kivasti.

  Jutta täällä siis kirjoittelee:). Asun Helsingissä ja opiskelen yliopistossa biologiaa ja psykologiaa. Kesällä kirjoittelen kotikaupungista Kotkasta käsin. Lempparisuklaapatukka ehdottomasti Fazerin sitruuna-jogurtti, koska se on ihanan kirpsakka. Lemppariohjelmia muun muassa Kosto ja Vampyyripäiväkirjat – ihanaa dramaattista hömppää!

 • Reply Laura 8 heinäkuun, 2012 at 6:24 pm

  http://http://palojaelamasta.blogspot.fi/

  Kirjoittelen milloin mistäkin, mistä nyt sattuu huvittamaan ja olemaan sanottavaa. Päivitystahti vaihtelee, ja kuvien laaduissa on parannettavaa, mutta tämä onkin pitkäaikainen projekti jossa tahdon kehittyä koko ajan :) Nimensä mukaisesti blogissa on paloja mun elämästä. Heh, lempisuklaapatukaksi on nousemassa ne pienet, pussissa myytävät susu-palat. Lempparitelevisio-ohjelma on varmaankin Greyn anatomia, vaikka kesäisin katson Suurinta pudottajaa p a l j o n…

 • Reply Reetta 8 heinäkuun, 2012 at 6:35 pm

  http://llovewantneed.blogspot.fi/

  kirjoitan muotiblogia olen 23 vuotias. Rakastan laulamista ja tanssimista kirjoitan unelmista, elämästäni ja kaikesta mitä mieleen pulkahtaa, teen myös diy projekteja :)

 • Reply elsu 8 heinäkuun, 2012 at 7:17 pm

  Voi toivottavasti vielä kerkeää!

  Oon 15-vuotias tytteli espoosta. Kirjottelen elämästä ja taitaa olla aika tavallinen blogi. Nyt on kesällä kirjottelu jääny vähän vähemmälle mutta yleensä päivittelen sitä ihan hyvää vauhtia. Lempisuklaapatukka on geisha ja telkkariohjelma(t) glee ja frendit. :–)

  pihallakuinperunamuussi.blogspot.com

 • Reply Selina 8 heinäkuun, 2012 at 8:02 pm

  http://selinamilano.blogspot.it/

  Oon 20-vuotias Milanoon muuttanut tyttö, ja blogiini kirjoittelen seikkailuistani uudessa kotikaupungissa. Jos sua jännittää ja hämmentää muuttoasiat, niin täältä saa vertaistukea :D Lemppari suklaapatukka on Bounty ja ohjelma tällä hetkellä O.C. Oon aloittanut blogini aika hiljattain, mutta postauksia on luvassa yhtä paljon kun täällä ihmetyttäviä asioita, eli ainakin miljoona!

 • Reply Joanna 12 heinäkuun, 2012 at 9:55 am

  Moi! :D (tykkään Daimista)

 • Reply iida 12 heinäkuun, 2012 at 5:53 pm

  http://iida-aliisa.blogspot.fi/
  oon surkein ikinä selittämään blogistani mitään, joten jätän sen täysin sinun tulkittavaksi :-)

 • Reply Emilia 12 heinäkuun, 2012 at 9:46 pm

  apua ! Ehtisinkö vielä linkata ? No ihan varmuuden vuoksi sitten linkkaan :-)

  http://avoir-du-chic.blogspot.fi/

  Oon todella nuori verrattuna moniin muihin bloggaajiin, mut oon silti tosi innostunut koko jutusta ja rakastan pitää blogia yllä :) Asun tällä hetkellä riihimäellä ja stadista oon kotoisin kuitenkin. Mun blogiin kirjoitan vähän mitä mieleen tulee, yleensä life-style "muottiin" turvaudun.

  Mun tyyliä en osaa yhtään kuvailla. En tiedä itsekkään mistä pidän eniten joten se voi tulla ilmi välillä mun blogissa, en sitten ole varma tuleeko se positiivisesti vai negatiivisesti ilmi. Tykkään tosi paljon tanssimisesta ja harrastan sitä neljä kertaa viikossa. Myös nuorisoteatteria harrastan ja blogi on kans tärkeällä sijalla. Tästä mun pienestä esittelystä tais tulla tosi sekava mut toivottavasti siinä oli jotain musta :-)

  Mun blogista löytyy paljon kuvia, eri mielentiloja ja kaikkia outoja tempauksia !!

  Vooi, haha ihana kysymys (: ! Mun lempi suklaa patukka on varmaan twix !

  Ja lempi sarja on tyhjätaskut koska se on niin koukuttava ja hauska juoni :)

  • Reply Sita 13 heinäkuun, 2012 at 4:49 am

   Ehdit sie :)

 • Reply Nassa 14 heinäkuun, 2012 at 8:55 am

  Heip!

  http://nassa-nassaustreet.blogspot.fi/

  Blogni kertoo kaikesta minua kiinnostavasta. Enemmän kuvia, vähemmän tekstiä, joskus kuitenkin innostun kirjoittamaan. Rakastan matkustamista, valokuvaamista, luontoa ja vietänkin paljon aikaa ulkona joten kuvia on sieltä täältä missä milloinkin liikuskelen vaatteita, kenkiä, laukkuja ja koruja unohtamatta ;)

  <3 Nassa

  • Reply Nassa 14 heinäkuun, 2012 at 9:13 am

   nii joo ja ehdoton sarjasuosikki on Sex and the city, lemppari suklaapatukka… pätkis :)

 • Reply pembe 17 heinäkuun, 2012 at 11:51 pm

  hei vitsit mäki oisin halunnu osallistua tähä!:-D

 • Reply Lotta 20 heinäkuun, 2012 at 8:29 pm

  http://cconcretejungle.blogspot.fi/

  Lotta 15 vuotta kohta peruskoulun viimestä vuotta alottava lifestyle bloggaaja joka yrittää päivitellä niin usein kun riittää asiaa ja aikaa.

 • Reply Ronja 21 elokuun, 2012 at 1:50 pm

  http://definitelymaybe-ronja.blogspot.fi/ :)

 • Reply Maria 21 elokuun, 2012 at 2:05 pm

  http://marialilius.blogspot.com

  Meitsi tuli kokeilee onneansa, vaikka ootkin jo lukijana!
  Olen Maria landelta ja mun lempisuklaa Marabou Daim ja How I Met Your Mother on paras. Blogistani löytää paljon asukuvia ja valokuvia elämästäni.

  thumbs up tolle Pokemon-taustalle!!

 • Reply miinamamma 21 elokuun, 2012 at 2:34 pm

  Unelmia ja myyjän hommia! Juhlintaa ja rakkautta Samista tennareihin! Käy kurkkaa ;)

  http://miinamamma.blogspot.fi/

 • Reply Riina 21 elokuun, 2012 at 4:48 pm

  http://imagineknowing.blogspot.fi

  Oon 20vuotias ouluun opiskelemaan päätyny rovaniemeläinen, joka kovasti koittaa pitää kiinni rovaniemen miesie-murteesta huonolla menestyksellä. Minu blogista löytyy kirjotteluja muodista, päivän asuista ja muuten vaatteistakengistäjnejnejne. Ja aina sillo tällöin kaikesta muustaki. elämästä. Minu lempisuklaapatukka on hmmmmmmm varmaan suffeli (onko se ees suffeli. se semmone vohvelisuklaakeksi. kismet käy myös.) vaikka täytyy myöntää että enemmin ottaisin vaikka bonbon-tikkarin, tai vanhan auton! Lempi tvsarjoja löytyy, ja ne vaihtelee aika hyvin sen mukaan mitä sattuu tulemaan :)) mutta iha kaikista eniten lempisarjoja on varmaan Gilmore Girls, Vampire Diaries ja Grey's Anatomy :))))))))))))))))))

 • Reply Veera 21 elokuun, 2012 at 5:01 pm

  http://youngwildfierce.blogspot.fi 18v tamperelaisen opiskelijan lifestyle blogi, kirjoittelen ihan arkipäiväsistä asioista ja kaikesta mikä itselle tuntuu ajankohtaiselta. Kuvia löytyy reippaasti ja teksiä tulee kunnolla aina kun on jotain sanottavaa (:

 • Reply Sara 21 elokuun, 2012 at 5:03 pm

  http://sara-pursuitofhappiness.blogspot.fi/

  Oon 18 vuotias oululaistyttö, mun blogi on omistettu fiilistelylle :-) lempparisuklaapatukka on kinder bueno ja tv-sarja gossip girl!

 • Reply Tiia 21 elokuun, 2012 at 6:33 pm

  http://tiiamarjaana.blogspot.fi/

  Oululaistunut, vasta "omaan bloggailuun" tutustunu pohjosen tyttö kirjottelee (ja oikein reippaana myös kuvailee) kaikkea/kaikesta mitä elämässä sattuu tapahtuun ja päässä liikkuun. Turhia ressaamatta ja suurempia ajattelematta, omaksi ja toivottavasti myös muutaman muun iloksi :) Parasta suklaata on pätkis ja tupla (king size;)) ja sarjoista lemppareita on Sons of Anarchy, The Walking Dead ja Dexter!

 • Reply helly 21 elokuun, 2012 at 6:52 pm

  http://hellyys.blogspot.fi/

  Heips! Rovaniemeltä löytyy tällanenkin blogi, jota kirjottelee 21-vuotias porilaissyntyinen vaatetussuunnittelun opiskelija. Sisältää kaikkea pukeutumistyylistä mustikanpoimintaan, opiskelujutuista ruokajuttuihin.

  -Helly

 • Reply Jen ni 21 elokuun, 2012 at 8:13 pm

  http://destinationgrowth.blogspot.fi/

  Parikymppisen Lappilaisneidin ihmettelyä. Blogissa messissä poikaystävä, vaatteet, sisustus, uusi kotikaupunki Oulu, oma koiranpentu ja kaikki muut maailman ihmeet. :—) Tervetuloa kurkkaamaan!

 • Reply Annika 21 elokuun, 2012 at 9:16 pm

  No annetaanhan sitä luettavaa vielä hiukkasen lisää :) Vaikka oothan sinä täällä minunkin blogissani pyörähdellyt joskus :)

  Mitäs minä. Muutan kohta Ruotsiin kolmeksi kuukaudeksi ja sen jälkeen seikkailut senkun jatkuvat. Innostun liikunnasta, ruuanlaitosta, musiikista ja joskus jopa kauneusjutuista. Matkustelu on lähellä sydäntä ja tuonne kauas pitäis päästä aina vaan kun mahdollista. Ja onhan nuo matkailualan opinnotkin vielä kesken. Ai niin! Fazerin sinistä parempaa ei ole ja onko ihan pakko valita Frendien, Big Bang Theoryn ja HIMYMin välillä?

  pfol-n.blogspot.com

 • Reply Noora 22 elokuun, 2012 at 6:35 am

  http://everydaytripper.blogspot.fi/

  Hola!
  Kerron tarinaani pääosin kuvien kautta.
  Tulevaisuuden elämää olisi valokuvaus ja graafisen alan työt. Tämän hetken elämää täyttää puutalo, merimies (josta en kyllä luovu tulevaisuudessakaan) ja suuret suunnitelmat maailmalle.
  Karkasin joitakin vuosia sitten Rovaniemeltä ja ajauduin lopulta Turkuun, mutta en kyllä taida jäädä tännekkään.

 • Reply Urppi 22 elokuun, 2012 at 9:48 am

  http://wekkulia.blogspot.fi/

  Melko uusi blogi, mutta halu kirjoittaa on suuri! Mitenkähän kuvailisin… 23-vuotiaan tytön (naisen? :D) elämästä kertova blogi. Toisena päätähtenä seikkailee Welmu-koira :)

  Salkkarit ja Geisha aina ja ikuisesti :D<3

 • Reply nellieveliina 22 elokuun, 2012 at 10:15 am

  http://arkipaivaunelmia.blogspot.fi/

  Toinen rovaniemeläinen tyttö, joka aloittaa myös fuksivuotensa nyt Oulun yliopistossa, tässä hei! Perustin blogin reipas kuukausi sitten tulevaa fuksivuotta ajatellen: uskon, että tää tulee olemaan yks mun elämäni parhaista vuosista ja haluan jakaa sen kaikkien kiinnostuneiden kanssa. Tosi lapsenkengissä mennään siis vielä tässä bloggailussa ;) Fuksielämän ja opiskelu lisäksi koitan raapustaa kivoja juttuja treeneistä ja ruuasta, vaatteista, bileistä… No, vähän kaikesta maan ja taivaan väliltä. Sellasista omista jutuista. Kuvat on instagram-kamaa siihen asti ku saan hommattua ihan oikian kameran!

  Anyways, mie löysin sun blogin hiljattain ja tätä on ollu huippu lukea – varsinkin nyt ku elämäntilanne vastaa yhtälailla mun omaa! Sun jutut vaan kolahtaa! Törmäillään yliopistolla :)

 • Reply KindofM 22 elokuun, 2012 at 11:36 am

  http://akindofm.blogspot.fi/ (saiko näitä laittaa taas :-O)

  Blogia kirjoittaa 21-vuotias työssäkäyvä opiskelija, joka kuvailen suht tuoreeseen blogiin useimmiten asukuvia ja uusia vaatehankintoja. Satunnaisesti joukkoon saattaa erehtyä jotain muutakin maan ja taivaan väliltä. Tarkoituksena on kehittää omaa tyyliä ja tietysti plussaa, jos siinä sivussa joku muukin tykkää! Ja parempi kamera on myöskin lähiaikoina hankinnan alla;)

  Lempipatukka: Kinder bueno!..tai tupla
  Ohjelma: Pakko sanoo tähänkin kaks. Game of Thrones ja Frendit

 • Reply cokeholic 22 elokuun, 2012 at 2:29 pm

  http://searchingheavensforanotherearth.blogspot.fi/

  Viistoistakesäsen hiipparin blogi lähinnä kosmetiikkaan ja vaatteisiin, mutta myös omiin elämäntapoihin sekä mielikuvitukseen ja -piteisiin painoittuva blogi. Omaperäisen aivotyön tulosta. c:

 • Reply katsku 22 elokuun, 2012 at 10:44 pm

  http://kurkkaakulisseihin.blogspot.com

  Aikas uusi blogi, jota kirjottelee Suffeli-patukoihin rakastunut 19-vuotias tyttö! Postaukset kertoo lähinnä omasta elämästä ja kaikesta sattumuksista ja höpinöistä. Jokkaiseen laitan kuvia, koska tykkään kuvailla aina ja kaikkea! :)

 • Reply eeva 23 elokuun, 2012 at 1:59 pm

  http://eforeeva.blogspot.fi/

  Ajattelin laittaa vielä oman blogin tänne joukkoon, jos ehtii :) Kohta 19-vuotias helsinkiläinen kirjoittaa mitä huominen tuo tullessaan.

 • Reply Girl in a million 23 elokuun, 2012 at 4:05 pm

  http://begmypardon.blogspot.com

  Olen tyttö joka kirjoittaa jostain ja ei yhtään mistään. Lähinnä mun blogi on siis luokkaa "ei mikään". Oikeastaan. Ei oo mitään tarkkaa suuntaa, kunhan olen ja päivittelen vähäsanaisesti!:D Pointtina nyt kuitenkin varmaan se oma naama. Eh.

  (Osaan kirjoittaa äärimmäisen houkuttelevasti)

  Ps. Kinder bueno ja pretty little liars, koska i♥teinidraamat!

 • Reply veera 26 elokuun, 2012 at 4:31 pm

  http://veerasfairy.blogspot.fi/

  Oon 16 vuotias tyttö espoosta, kuvailisin itseäni pirteeksi ja reiluksi persoonaksi:) Tein mun blogin kesän alussa ja se ei oo ihan "valmis" vielä, kunhan nyt olen päässyt tutustumaan tähän bloggailuun niin se alkaa siitä muovautua enemmän näköiseksekseni. Lempi suklaapatukka on fazerin pistaasisuklaa patukka :) nam! Ja lempi ohjelma on greyn anatomia ja kosto!!!!

 • Reply Aino 26 elokuun, 2012 at 5:16 pm

  http://aino-monkeybusiness.blogspot.fi/

  15-vuotias helsinkiläis tyttö, joka kirjoittelee blogiinsa elämän pienistä kivoista jutuista. Asukuviakin löytyy! Lempisuklaa patukka on ehdottomasti Fazerina caramel! Ja lemppariohjelma Täydelliset Naiset!! :-)

 • Reply Isa 29 elokuun, 2012 at 3:49 pm

  Jee ehdin sittenki mukaan! Eli 19-vuotias uunituore opiskelijatyttö Helsingistä, myöskin juuri muuttanut omaan kämppään! Blogista löytyy paljon valokuvia, sillä se on maailman mahtavinta puuhaa. Myöskin lyhyitä kommentteja päivän kulusta tai tapahtumista. Blogista ei löydy huonon päivän valitteluja, vaan haluan saada ihmiset hymyilemään edes vähän tai muuten vaan fiilistelemään elämää.Lempisuklaapatukka ne pääsiäisenä myytävät pienet patukat pussissa, jos niitä ees niiks lasketaan patukoiks mm =) ja lempisarja greyn anatomia! tai täykkärit tai mentalist jej jej =)
  ps. sun nimi on ihan huikee, lyhyet nimet on parhaita!!! :D

  http://ltbcy.blogspot.fi/

 • Reply Anna ja Sebastian 29 elokuun, 2012 at 8:09 pm

  http://annajasepsu.blogspot.fi/

  Parisuhdeblogi, johon kirjotellaan vuoron perään ja välillä yhessä. Paljon kuvia, arkisiä hömpötyksiä ja juttua sisustuksesta :)

 • Reply Anna ja Sebastian 29 elokuun, 2012 at 8:10 pm

  l

 • Reply Annika 25 heinäkuun, 2013 at 6:27 pm

  Rakkaudenpalasia.blogspot.com ,löysin tän blogin ja ajattelin jäädä lukijaksi :)

 • Jätä vastaus