Sitan treenisoittolista 2018

14 tammikuun, 2018


Etsinnässä juoksusoittolista tai treenibiisit Spotifyssa?

Mulle musiikki on aina tosi iso osa liikkumista, varsinkin kun puhutaan lenkkeilystä ja salilla käymisestä. Ja tiiän myös, kuinka turhauttavaa on etsiä uusia hyviä kappaleita. Siksi tein jo viime vuonna julkisen soittolistan, johon keräsin mun kaikkien aikojen lempitreenibiisit, ja nyt olisi uuden soittolistan aika!

Tällä hetkellä soittolistalla on yli 2000 seuraajaa, mikä tuntuu niin siistiltä – oma musiikkimaku on kuitenkin vähän sellainen henkilökohtainen asia, joten oon oikeasti otettu, että näin moni on tykännyt näistä. Suurin osa kappaleista luokitellaan varmaan EDM-kategoriaan, mutta seasta löytyy myös hip hoppia ja parit mättösetit (en osaa kuvailla sitä musiikkityyliä muutoin, haha). Hox, se 2017 treenisoittolista on vielä myös olemassa, joten suosittelen testaamaan myös sitä, jos et oo vielä tehnyt niin. Ja jos vaan jaksatte, kommentoikaa teidän lempibiisit – jos löytyy hyviä ehdotuksia, voisin lisäillä niitä vielä tuonne soittolistaan :)

Tsemppiä paljon maanantaihin, ja jos joku kaipaa uudelle viikolle ruoka- ja treeni-ideoita, vilkaiskaa Hyvinvointikalenterista winkki witosta. Moikka!
 

 

3 Kommenttia

 • Reply Elina 18 tammikuun, 2018 at 2:06 pm

  Oli pakko tulla erikseen kommentoimaan, että kiitos tästä ihan killeristä soittolistasta! Otin tän pari päivää sitten kuunteluun, ja treenit on tän avulla kulkeneet ihan erityisen hyvin :)! Pitkään kuuntelin vaan randomilla jotain musaa salilla, mutta tän listan myötä muistin taas, miten tärkeetä itelle on hyvä musa treenin aikana – siis sellanen, joka saa painamaan vielä vähän pidemmälle!

  • Reply Sita Salminen 19 tammikuun, 2018 at 8:44 pm

   Hei Elina, anteeksi kun kesti vastata tähän viestiin näin kauan! Mutta ihan älyttömän kiva kuulla, jotenkin niin palkitsevaa jos joku on saanut tästä jotain irti ?

 • Reply Lotta 28 tammikuun, 2018 at 2:35 pm

  Kokeilin tätä listaa eilen salilla olessa ja täytyy sanoa että tykkäsin! Ihanan monipuolisesti musaa sekä uutta että vanhaa ?

 • Jätä vastaus