Tällä hetkellä…

7 toukokuun, 2018

 

…yksi suurimmista meneillään olevista projekteista on oman asunnon ostaminen, mistä mainitsinkin jo Youtubessa. Meillä kävi uskomattoman hyvä tuuri tämän asian kanssa, ja tällä hetkellä kilpailutetaan lainoja eri pankeilla. Kiinnostaisiko teillä lukea postaus aiheesta?

…mietin melkein päivittäin, mitenhän Veronicalla menee siellä Selviytyjien kuvauksissa. Ihan hullua ajatella, että siellä se painaa menemään juuri tällä hetkellä. Äää, tsemppiä sinne jonnekin viidakon keskelle!

…käytän melkein ainoastaan löysiä housuja. Nyt kun tällaisiin on tottunut, tuntuu kamalalta laittaa tiukat farkut jalkaan! Reisiä ahdistaa ja alkaa heti myös turvottaa, haha.

…on ehkä vähän stressaantunut – tai no, sellainen levoton olo tästä viikosta. Seuraavien päivien ohjelmaan kuuluu kolme keikkaa kolmessa eri kaupungissa (Uusikaupunki-Rovaniemi-Oulu), yhden yhteistyövideon editointi ja lähettäminen asiakkaan tarkistettavaksi sekä kypsyysnäytteen tekeminen Oulun yliopistolla. Kypsärin kirjoittaminenhan ei sinänsä oo mikään vaikea homma, mutta kun kyseessä on vuonna 2015 (jep) kirjoitettu kandidaatintyö, tuntuu kysymyksiin vastaaminen vähän kuumottavalta… Mikähän se mun aihe nyt edes olikaan?

…oon kuitenkin ylpeä siitä, että oon saanut hoidettua paria kouluhommaa eteenpäin. Sain tuossa viime viikolla yhtenä aamuna enemmän aikaiseksi kuin viimeisen vuoden aikana, ja naurettavinta koko hommassa on se, että oon lykännyt näitä rästijuttuja vuodesta 2015, minkä vuoksi niistä on tullut uskomattoman ahdistavia mörköjä. Käytännössä asiat kuitenkin selvisi parissa tunnissa ja vaati parhaimmillaan kahden lauseen mittaisen sähköpostiviestin lähettämisen. Lykkääminen ja välttely eli prokrastinaatio on kyllä kannattavaa hommaa.

…koukutun pikkuhiljaa espresso-pannulla keitettyyn kahviin. Sanoin poikaystävälle, että pärjätään aivan hyvin meän Moccamasterilla, mutta sen jälkeen kun mutteripannu ostettiin talouteen, tavallinen kahvinkeitin on kummasti jäänyt vähemmälle käytölle…

…en seuraa aktiivisesti yhtäkään tv-sarjaa. En edes Selviytyjiä tai Temppareita, joita kaikki muut tuntuvat fiilistelevän. Onko siellä ketään kohtalotovereita?

…suosin paljon mieluummin pyöräilyä kuin julkisilla liikkumista. Okei, oon kyllä pyöräillyt aktiivisesti läpi talven, mutta tällä hetkellä tuntuu etten missään nimessä halua astua ratikkaan. Pyöräilyssä on pelkkiä hyviä puolia: saa raitista ilmaa, pääsee nopeammin määränpäähän, ei tarvitse edes vilkaista aikatauluja, säästää rahaa, ei tule matkapahoinvointia (oon vähän herkkä, heh) ja saa samalla vähän hyötyliikuntaa. Välillä on toki vähän epämiellyttävää, kun ei malta polkea rauhassa (pakko ohittaa vähintään pari ihmistä) ja pienen kisakiihdyttelyn jälkeen tulee pikku hiki päälle. Mutta siinä se – muuten pelkkää plussaa.

…poden pientä kriisiä tämän blogin kanssa, sillä tuntuu, etten saa tänne tarpeeksi kivoja kuvia postauksia varten. Ihailen super paljon esimerkiksi Tickle your fancy ja Annika O. -blogien visuaalisuutta. Toisaalta, kuvathan on vaan se toinen puoli postauksista, ja tekstillä on vähintään yhtä tärkeä rooli. Vai ootteko samaa mieltä?

 

Ps. Tämän postauksen kuva on otettu Tallinnassa, jossa käytiin Jussin kanssa viime viikonloppuna. Vlogi tulossa ensi viikolla :)

8 Kommenttia

 • Reply sanni 7 toukokuun, 2018 at 9:20 pm

  Tän jälkeen on jotenkin tosi hyvä fiilis rubeta lukeen ruotsin sanoa. Ihanaa et sul on hyvä fiilis, välittyy eteenpäin❤

 • Reply Hanna-Marleena 7 toukokuun, 2018 at 10:03 pm

  Voi kuinka paljon mie tykkään tästä sun blogista! Ja ymmärrän että kivoja kuvia haluaisit laittaa, mutta tämä postaus toimi hyvin juuri näin.
  Ne blogit joissa on perinteisiä asukuvia peräkkäin (ilman tekstiä kuvien välissä ja joskus ilman kontekstia tekstiin) esim 5 tai enemmän samasta asusta samalla lailla otettuina esim. seisotaan ulkona villapaidassa kuva rajattu vyötäröltä, käsi kevyesti hiuksissa ja seuraavassa käsi vähän liikkunut ja kolmas vielä vähän eri mutta muuten sama, ja neljäs vähän kauempaa otettuna ja kaikissa just sama tausta jnejne… Niin ne alkaa oleen niin nähty.

 • Reply EMPPU 8 toukokuun, 2018 at 6:42 am

  Näitä on ihana lukea, tulee hyvä fiilis❤

 • Reply Laura 8 toukokuun, 2018 at 7:18 am

  Olisi todella kiinostavaa kuulla enemmän teidän asunnon ostosta. Alotin nimittäin vasta Op n asunnonsäästötilin ja vielä hieman mietin et onko tämä kannatavaa vai ei. Oisi kiva kuulla missä ajassa sait säästettyä tarpeeksi asunnonostoon sekä vähä tarkemmin tästä aspa tilistä. Jos aijot tehdä asunnonostoon liittyvän videon nii täällä olisi yksi todella kiinnostunut. ?

 • Reply Katri 8 toukokuun, 2018 at 7:36 am

  Ihana Sita <3 On tosi kiva et kirjotat sun fiiliksistä rehellisesti! Asuntolainan kilpailutuksesta ois kiva kuulla enemmän, asunnon osto alkaa nimittäin olla itselläkin ajankohtainen :)

 • Reply Riikka 8 toukokuun, 2018 at 8:59 am

  Pakko kommentoidan tuohon kuva ja teksti -asiaan sen verran, että vaikka kuvat voi olla hienoja, luen mieluiten blogeja, joissa teksti miellyttää. Ja tykkään sun tavasta kirjottaa <3

 • Reply Sini 8 toukokuun, 2018 at 7:17 pm

  Ootan innolla Selviytyjien kautta, jossa Veronica on mukana! Tätä meneillään olevaa kautta en ole seurannut ollenkaan, mutta seuraavan aion todellakin katsoa kiinnostavien henkilöiden takia. Sulla ei tarvi kuvista huolehtia kyllä yhtään, ne ovat tosi upeita!♥

 • Jätä vastaus