Oulusta Helsinkiin

5 tammikuun, 2018

Mie haluan aloittaa tämän postauksen kiittämällä teitä.

Tämä blogin uudistaminen ja bloggaamisen aloittaminen jännitti mua tosi paljon – hyvällä tavalla siis, olin jotenkin tosi innoissaan tästä uudesta alusta. Siksi oli maailman hienointa, kuinka moni siellä oli asiasta ainakin hipun verran yhtä iloinen. Mun bloggaaminen on ollut loppujen lopuksi aika pitkä, usean vuoden matka, ja tuntuu hullulta kuinka moni on kulkeutunut mun mukana tänne saakka. Kiitos siitä, kiitos kommenteista, kiitos kaikista kannustavista sanoista jokaiselle :)

Mutta, kuten kuvista voi arvata, Oulussa ollaan edelleen! Lähdetään huomenna eli lauantaina takaisin Helsinkiin, ja tuntuu aika ristiriitaiselta palata kotiin kahden viikon ja kaikkien näiden joulun tapahtumien jälkeen. Tavallaan ihana mennä omaan kotiin ja lopettaa matkalaukkuelämä, mutta toisaalta on jo ehtinyt kotiutua tänne meän joulukommuuniin, jossa ollaan itketty ja naurettu yhtenä perheenä.

Lisäksi tuntuu oudolta palata työjuttujen ääreen. Mulla ei oo ollut näin hiljaista kahden kuukauden jaksoa koko mun Youtube-uran aikana; marraskuun puolivälin huonojen uutisten jälkeen viisi videota, joista kaksi oli jo aiemmin kuvattuja. Käytännössä oon siis kuvannut viimeisen kahden kuukauden aikana vain kolme videota, kun taas esimerkiksi syyskuussa julkaisin uuden videon peräti 12 kertaa. Mutta tauko tuli tarpeeseen, enkä siis todellakaan soimaa itseäni tästä hiljaisemmasta kaudesta. Lähinnä tuntemukset pyörivät sen ympärillä, miten tästä osaa taas jatkaa. Mikä se mun juttu nyt olikaan, mitä mie haluaisin kuvata? Ja mitä ne mun haaveet ja tavoitteet vuodelle 2018 on?

Ehkä nuo asiat selkenee, kun pääsee kotiin ja maanantaiaamuna asettuu pitkästä aikaa omalle pikku työpisteelle ison kauramaitokahvin kanssa.

Nyt ajattelin lähteä käymään mahdollisesti viimeistä kertaa Hukassa Grit Strenght -tunnilla (oon viimeksi ollut kyseisessä jumpassa lokakuussa, iik). Jumpasta puheenollen, ihanaa kun niin moni on lisännyt mut Heiaheiassa kaveriksi. Jos siellä on jotain tyyppejä, jotka haluaa tehdä samoin, feel free!

Palaillaanpa seuraavaksi Helsingistä käsin. Kiinnostaisiko sua enemmän kysymyspostaus vai joku 20 faktaa -tyylinen teksti? Kommentoi :)

Takki: Bikbok (saatu)

Pipo: H&M

22 Kommenttia

 • Reply Noora 5 tammikuun, 2018 at 5:03 pm

  Moi! Itse lukisin mieluummin jonkun 20 faktaa -postauksen :)
  Ja vitsit Hukka on kyllä oulun paras paikka, miten selviää Helsingissä? :D oon oikeasti murehtinut etukäteen jo että jos työt vie pois Oulusta niin mistä löytää Hukan veroisen paikan

  • Reply Sita Salminen 6 tammikuun, 2018 at 11:36 am

   Hei Noora, kiitos! Mie taidan tehdäkin sen ☺️

   Ja siis voin sanoa että yhtä hyvää ei löydy ? Kivoja saleja kyllä joo, mutta ei yhtä monipuolista. Oon käynyt Esport Bristolissa, mutta siellä harmittaa peilittömyys (ryhmäliikuntasaleissa ei oo yhtään peilejä) ja se, ettei voi pelata mailapelejä. Elixia ois kans kai ihan ok, mutta siellä ei oo BodyAttack-tuntia, joka taas on mun lemppari. Hankalaa ?

 • Reply judi 5 tammikuun, 2018 at 5:10 pm

  Mua kiinnostais tietää susta 20 faktaa ;) oulussa on kyllä ihanan paljo lunta!

  • Reply Sita Salminen 6 tammikuun, 2018 at 11:36 am

   Jee kiva kuulla! Niin on, tälläkin hetkellä sataa taas ?

 • Reply katariina.kuronen 5 tammikuun, 2018 at 5:21 pm

  Hei vielä oikein iso halaus ja osanotot sinulle! Mullekin tämä vuodenvaihde ollut vaikeeta aikaa kun ei oikein tiedä mitä tulee tapahtumaan ja mistään ei saa otetta! Mut mua lohduttaa se, että päivät alkaa taas pitenemään ja kevät tulee. Kyllä se siitä siis! <3 Tsemppiä! Ja tee ihmeessä vaikka sellanen 20 faktaa -postaus. Se kiinnostais! :-)

  • Reply Sita Salminen 6 tammikuun, 2018 at 11:38 am

   Vitsi miten kannustava ja piristävä kommentti! Kiitos Katariina, tsemppiä myös täältä siihen suuntaan ⭐️ Ja joo pitää alkaa naputella, kiva kuulla että se kiinnostais ☺️

 • Reply Laura 5 tammikuun, 2018 at 8:50 pm

  Hej =) Mieluummin noista kahdesta lukisin 20 faktaa- postauksen. Eipä mulla muuta :D kiva postaus!

  • Reply Sita Salminen 6 tammikuun, 2018 at 11:33 am

   Haha ihana Laura! Kiitos kommentista ☺️

 • Reply Oona 5 tammikuun, 2018 at 9:09 pm

  Moikka! Ihanaa, että oot tehny paluun blogimaailmaan.
  Oon ite Hukassa jäsenenä ja kyllä se vaan niin on, että se on paras mahollinen paikka liikkua. Niin monipuolinen ja henkilökuntakin ihan huippua! En kyllä tiiä miten sitä pärjää ilman Hukkaa jos opiskelut vie johonkin muuhun kaupunkiin…
  Ja 20 faktaa vaan tulemaan! :-)

  • Reply Sita Salminen 6 tammikuun, 2018 at 11:33 am

   Hei Oona! Siis tiiätkö Hukka ois yksi isoimmista syistä muuttaa takaisin Ouluun ? Ei löydy samanlaista paikkaa Helsingistä, varsinkin kun mie tykkäisin jumppien lisäksi pelata myös pallopelejä.

   Hei joo, pitää tehdä se ☺️ Kiitos kommentista!

 • Reply Iiris 5 tammikuun, 2018 at 9:17 pm

  Moi! Mua kiinnostais se 20 faktaa video, koska en oo muistaakseni ennen katsonut sulta sellaista videota, mikäli sulla sellainen on tullut. Tuutko muuten joskua pitämään vielä ouluun meet&greetin? Ois kiva jos tulisit koska mie ootan sitä innolla, jos tulisit??

  • Reply Sita Salminen 6 tammikuun, 2018 at 11:31 am

   Oi kiva kuulla! Tosin se tulisi siis postauksena ?

 • Reply Aino S 5 tammikuun, 2018 at 9:37 pm

  Se 20 faktaa-postaus olis kiva! Tää sun blogi on tosi hyvä ja yks harvoja mitä luen?

  • Reply Sita Salminen 6 tammikuun, 2018 at 11:30 am

   Pitääköhän se sitten tehdä se! Kiitos ?

 • Reply Sini 5 tammikuun, 2018 at 9:54 pm

  Tosi ihanat kuvat! Jospa saisit sun ajatuksia selkeytymään Youtuben suhteen, kahvi on varmasti hyvä apu siinä! :)

  • Reply Sita Salminen 6 tammikuun, 2018 at 11:30 am

   Oi kiitos! Pakotin Jussin ottamaan ne ? haha

 • Reply Anni 6 tammikuun, 2018 at 9:51 am

  Varmaan 7.1. eikä 7.7. ?

 • Reply Minttu 7 tammikuun, 2018 at 11:47 am

  Ihana postaus ja ihanasti kirjoitettu❤ Minua kiinnostaisi se 20 faktaa enemmän❤ Ja on mennyt kyllä nopeaa tämä loma. Pakko alkaa palaamaan taas arkeen:( Mutta oisiko sinulla mitään apuja miten saisi motivaatiota liikkumiseen? Itselläni motivaatiota ei ole lainkaan eikä sitten tule liikuttua paljon. Lenkillä ei tule käytyä ja venyttelylin on vemynyt siihen, että saatan vain kerran viikossa venytellä. Kiitos jos sinulla on jotain apua tähän ja hyvää loppu päivää sinulle?

 • Reply Pekko 10 tammikuun, 2018 at 10:44 pm

  Sita nää sun sivut on ihan parhaat ja innostuin heti lukee sun blogia ku näin sen! Ite tykkään Hukassa Bodypumpista, mutta sitä ei pietä ennää +12 nii siihe meni sitte se… Niin ja 20 faktaa postaukset on aika kivvoi joten tee niitä vaa lissää. ?

 • Jätä vastaus