Mun tykätyimmät Instagram-kuvat 2013-2018

joulukuu 20, 2018

Viime vuosina Instagramiin on alkanut aina joulukuussa ilmestyä Best9-kollaaseja, joissa on ihmisten yhdeksän suosituinta (eli eniten tykkäyksiä saanutta) kuvaa. Mie halusin jakaa tässä postauksessa paitsi tämän vuoden kollaasin, myös mun ensimmäisten IG-vuosien kuvat.

Ja huh hele mikä ero nykyisiin kuviin :D

2013

Liityin Instagramiin helmikuussa 2013, jolloin olin 20-vuotias ja aika vasta muuttanut Ouluun opiskelemaan. Olin kirjoittanut mun Starry eyes -blogia jo lähes parin vuoden ajan, ja sain tuolloin helmikuussa tietää, että Instagramin voi ladata myös iPadille. Mulla ei siis ollut älypuhelinta vielä silloin!

Tykätyin kuva kertoo mun otsatukan leikkaamisesta, ja lisäksi tuolla näkyy mm. meän uuden Lila-koiran ensimmäinen joulu sekä mun uskomattomat synttäritarjoilut, hahha. Viimeinen kuva on edelleen yksi mun lemppareista; iPadilla otettu kuva helteisenä kesäyönä, jolloin biletettiin isolla porukalla Oulun soramontuilla aamuun saakka.

2014

Voi apua mikä kollaasi… Okei, ekasta tykkään edelleen – se on otettu pakkaspäivänä Oulun Nallikarissa. Kakkoskuva on mun 22-vuotissynttäreiltä (kyllä, mulla oli Hello Kitty -kakku). Näihin aikoihin mun hiukset olivat varmaan pisimmillään, nuohan yltää napaan saakka! Tuohon aikaan jaoin myös meemejä Instagramiin, nyt tuntuu vähän kaukaiselta ajatukselta, haha. IG-seuraajia mulla taisi olla muutama sata, jos muistan oikein.

2015

Tykätyin kuva on uskomattoman ruma – mutta hauska. Jollakin oli siis tippunut Oulun Rotuaarilla Jekku-pullo Alkon eteen, ja siihen oli sytytetty hautakynttilä, hahahah. Niin suomalaista huumoria.

Tuota lukuunottamatta mun kuvaustaidot on selvästi vähän parantuneet! 2015 vaihdoin mun työpaikan alusvaateketjusta Stadiumiin, muutin Jussin kanssa yhteen ja kävin pitkän reissun Balilla ja Thaimaassa. Viisi kuvaa onkin tuolta Aasian-reissulta.

2016

Vuosi, jolloin aloitin YouTube-videoiden tekemisen! Ja näköjään nostin mun Instagram-kuvien tasoa aika paljon. Aloin panostaa feedin ulkonäköön ja yhtenäisyyteen. Tyyli oli usein vaalea, selkeä ja vaaleanpunaiseen vivahtava. Ja yllättävän moni näistä on kuvattu Rovaniemellä! Vuonna 2016 asuttiin vielä Oulussa, ja näköjään tukkakin lyheni aika merkittävästi. Katsoin jostain vanhasta kalenterista, että elokuussa 2016 mulla oli Instagramissa 2900 seuraajaa, en kestä!

Jotenkin ihana katsoa noita kuvia. Olin juuri päättänyt seurata mun unelmia ja irtisanoudun mun työpaikasta. Musta tuntui, että olin jonkin suuren ja jännittävän äärellä, mutta en sitten kuitenkaan tiennyt yhtään, mitä se päätös toisi tullessaan. Ihania muistoja.

2017

Viime vuonna tapahtui paljon! Tein paljon videoita, ja mun YouTube-kanava kasvoi 25 000:sta tilaajasta lähes sataantuhanteen, minkä lisäksi muutettiin Jussin kanssa Helsinkiin. Tammikuussa 2017 mulla oli IG:ssä 9300 seuraajaa, joulukuussa 50 000. Eniten tykkäyksiä keräsi kuva, josta pidän itsekin tosi paljon! Tuo on Nelly.comin kuvauksista, tosin aika pian kuvausten jälkeen lopetin yhteistyön (mm. koska en halunnut enää mainostaa pikamuotia). Lisäksi kollaasissa on monta kuvaa Thaimaasta; mie kävin siellä kaksi kertaa viime vuoden aikana. Tuntuu, että elämä muuttui tosi paljon, sain ja menetin, ja ehkä siitä tuo 2017 tulee jäämään mieleen. Muutosten vuosi.

 

Sellainen postaus tällä kertaa! Muistaako joku noita vanhoja kuvia? Jos seuraatte mua Instagramissa, kommentoikaapa huvin vuoksi mistä vuodesta lähtien muistatte noita kuvia!

6 Kommenttia

 • Reply Sini joulukuu 21, 2018 at 10:33 am

  Olipas kiinnostavaa nähdä, miten sun ottamat kuvat ovat muuttuneet vuosien varrella! Itse muistan noita kuvia vain vuodesta 2017 lähtien, mutta on sekin jo jotain :D Ihan huippusulonen toi Hello Kitty -kakku!

  • Reply Sita Salminen joulukuu 21, 2018 at 10:54 am

   Siis ihan uskomaton ero, tuli ihan ikävä noita IG:n alkuaikoja kun tuli julkaistua ihan mitä vaan haluaa ? Ja siis jep, olin johonkin 24-vuotiaaksi asti Hello Kitty -fani… Kiitos tosi paljon kun kommentoit!

 • Reply Jonna joulukuu 21, 2018 at 11:21 am

  Voi eikä, olipa hauska postaus! Yllätyin ihan itekin, että muistan vielä noi 2013 kuvat, etenkin otsatukan leikkauksen ja soramontun? Ihan mahtavan inspiroiva muutos, oot päässyt todella pitkälle!

  • Reply Sita Salminen joulukuu 21, 2018 at 11:22 am

   Apua vähänkö sie oot ollu mukana pitkään, en kestä ? Ihan huippua! Ja kiitos ⭐️

 • Reply Sofia joulukuu 21, 2018 at 1:20 pm

  Muistan nuo vuoden 2013 kuvat! Eksyin ekan kerran sun blogiin kun Laura (motherfuckinfashion) teki jonkun postauksen aloittelevista bloggaajista, erotuit joukosta kun olit pohjoisesta ja muistan että ajattelin että onpa urheilullinen tyttö (postasit Les mills tunneista) ja seurannut sun taivalta siitä asti ? Ja nyt vasta ensimmäisen kerran kommentoin, hurjan pitkälle olet päässyt! ?

 • Reply Elina joulukuu 22, 2018 at 11:35 am

  Onko siis tuo kaikita ylin kollaasi tältä 2018 vuojelta?

 • Jätä vastaus