Yves Rocher – joulukuun ihana testipaketti

12 joulukuun, 2011

Kuten vanhat lukijat tietääkin jo, oon saanu mahdollisuuden ryhtyä Yves Rocherin tuotetestailijaksi, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että mun postilaatikkoon kopsahtaa kuukausittain paketti täynnä kauneudenhoitotuotteita – sponssattuna. Koska olin marraskuun Thaimaassa, näiden ihanuuksien esittely on myöhässä ja siksi nimesinkin ne joulukuun paketiksi marraskuun paketin sijaan. Lisäksi oon halunnu rauhassa oikeasti testata näitä tuotteita enkä vaan copy-pastata sähköpostista valmiita esittelyjä. Ja siis aaah, oon rakastunu! Tää paketti oli järkyttävän ihana! Teemana oli arganöljy ja kylpylähemmottelu kotioloissa:

”Arganöljy tunnetaan ihoa hellivistä ominaisuuksistaan. Arganin hedelmät kuivatetaan auringossa, hedelmäliha irrotetaan ja siemenet kerätään talteen. Öljy puristetaan murskatuista siemenistä Marokossa vielä nykyäänkin käsityönä täysin luonnonmukaisin menetelmin.”

En oo ennen tiennyt arganista enkä myöskään oo omistanut kuorinta-mömmöä tai suihkuöljyä, mutta nyt tuntuu että kaikki kolme on ihan selvästi mun juttuja. Esittelen tuotteet siinä järjestyksessä jossa niitä tulee käytettyäkin.

 

 

Tradition de Hammam – Itämainen kuorinta-aine

”Itämaisessa kuorinta-aineessa yhdistyvät luonnonmukaisen arganöljyn hyvät ominaisuudet, marokkolaisen saven pehmeys ja arganin kivestä saatavan jauheen kuorivat ominaisuudet.”

Olin hassupeppu ja vähän pelkäsin tämän tuotteen käyttöä – tiiän, ettei rusketus kärsi kuorimisesta, mutta välttelin silti aineen testaamista, haha. Mutta kun olin kerran kokeillut, tykästyin ihan hulluna. Tää kuorinta-aine on juuri sopivan kevyttä koostumukseltaan, eli levittyy suihkussa iholle helposti. Myös kuorinta-efektiä aiheuttava rakeisuus on täydellinen, raapii ihoa hellästi muttei tarvitse myöskään käyttää voimaa, jotta kuorintaa tapahtuu. Iho tuntuu puhtaalta ja jotenkin raikkaalta kuorinnan jälkeen, ihana tunne!

 

 

Tradition de Hammam – Suihkuöljy

”Luonnonmukaista Marokon arganöljyä sisältävä itämainen suihkuöljy vie sinut päivittäin hammam-kylpyläperinteen eksoottisiin nautintoihin. Suihkuöljy muuttuu iholla suihkussa valkoiseksi ja hoitaa ihollesi uskomattoman sileyden ja silkkisen pehmeyden.”

En enää voi käydä suihkussa käyttämättä tätä – mikä ei oo hyvä homma, sillä haluaisin että putelin sisältöä riittäis vuosien ajaksi! Tää suihkuöljy on nimittäin aikasta hemmotteleva, ehkä jopa lemppari joulukuun paketista. Öljyn tuoksun huomaa vielä suihkun jälkeenkin iholla, kuin myös öljyn pehmentävät vaikutukset; yhdessä myöhemmin esiteltävän balsamin kanssa ihosta saa päivittäin pehmeän pehmeällä p:llä. Enkä mie oo ainoa joka tätä mieltä on, sillä ensimmäisen käytön jälkeen kaveri kysyi ”Miten sun iho on näin sileä?” koskettuaan minun kättä. Heh hee, arganöljyhän se.

 

 

Tradition de Hammam – Hoitava argan-balsami

”Hoitavassa argan-balsamissa yhdistyvät luonnonmukainen arganöljy ja luonnonmukainen appelsiininkukan eteerinen öljy, jonka rentouttavat ominaisuudet on tunnettu jo kauan. Täyteläinen koostumus imeytyy ihoon miellyttävästi ja jättää iholle ihanan appelsiininkukan tuoksun. Ihosta tulee jälleen vastustamattoman sametinpehmeä.”

Ja tämäkin testituote lunasti lupauksensa. Balsami tuoksuu aika jännältä, ei todellakaan pahalta muttei täydellisen hyvältäkään, mutta se voi olla ihan hyvä asia. Usein rasvoja, jotka lupaavat toffeehattarajäätelösuklaakermavaahto-tuoksun, on kiva nuuhkaista kaupassa, mutta kotona haju muuttuu liian imeläksi. Tässä Yves Rocherin balsamissa tuota ongelmaa ei ole, tuoksuun ei kyllästy päivittäisessäkään käytössä. Rasva on koostumukseltaan keveää, imeytyy siis ihoon nopeasti ja jättää jälkeensä viileän tunteen sekä sen kuuluisan pehmeän ihon.

Sitten vielä lopetukseksi tulokset. Oon käyttänyt tuotteita sen pari viikkoa eikä voi sanoa muuta kuin että toimii! Sattui muuten otolliseen aikaan testaus: se paha kotiinpaluu ulkomailta. Mulla on vuosien aikana poikkeuksetta kuivunu iho aina loman loppumisen jälkeen, aka vaivalla hankittu rusketus alkaa kesiä pois muutaman viikon aikana. Mutta Thaimaan reissun jälkeen meän talossa ei oo vielä kertaakaan kaikunu paniikkihuutoja, joita yleensä karahtaa ilmoille, kun löydän vartalosta sitä valkoista, kuollutta ihoa. Mulla ei oo kesiny iho yhtään ja rusketus on edelleen tasainen. Jee! Hyvä arganöljy ja itämaiset tuotteet! Ja ennen kaikkea kiitos Yves Rocher.

Postauksen hemmottelevat tuotteet saa tällä hetkellä Yves Rocherin nettikaupasta omaksi näillä hinnoilla:
Kuorinta-aine 13,50€
Suihkuöljy 8,00€
Balsami 16,00€

13 Kommenttia

 • Reply qmis 12 joulukuun, 2011 at 1:18 pm

  haluun tota suihkuöljyy!!!!!!!

 • Reply Sita 12 joulukuun, 2011 at 1:22 pm

  Kuumis: Kirjota pukille ;) Se on kyllä ihanaa!

 • Reply Matte 12 joulukuun, 2011 at 1:50 pm

  Kohta kait 'vahingossa' täälläkin joku käy YR:n verkkokaupassa vielä…. aivan ihana postaus!

 • Reply Sita 12 joulukuun, 2011 at 2:14 pm

  Matte: :D Kiitos!

 • Reply Milla 12 joulukuun, 2011 at 7:15 pm

  Tosi mielenkiintoisia tuotteita. Täytyy pitää nuo mielessä seuraavaa varastojen täydennystä varten. :)

  millamainen

 • Reply Sita 12 joulukuun, 2011 at 8:08 pm

  Milla: Kiitos kommentista ja ehdottomasti! Varsinkin suihkuöljy on kiva eikä oo niiin kalliskaan.

 • Reply Peppi 12 joulukuun, 2011 at 8:50 pm

  Oih! Haluun noita kaikkia ♥

 • Reply Jenna 12 joulukuun, 2011 at 8:58 pm

  Kiitän kommentista :)
  Tosi ihanan tuntunen blogi sulla, oli pakko selailla vähän alespäitekki ku alko kiinnostaa :)

 • Reply Sita 12 joulukuun, 2011 at 9:07 pm

  Peppi: Vihjaa porukoille! Nehän ne tykkää hemmotella sua :)

  Jenna: Kiitän myös! Ja aws kiva kuulla.

 • Reply Nicole 13 joulukuun, 2011 at 1:22 pm

  Hei tuli vaa mielee, että tiedätkö pääsiskö vielä Yves Rocherille testaajaks? Koska ite kun oon asunut Ranskassa niin merkki on mulle tuttu, ja kiinnostusta ois testaamaan noita tuotteita :)

 • Reply Sita 13 joulukuun, 2011 at 1:50 pm

  Nicole: Silleen ei varmaan pääse niin kuin mie hain, koska sillon ne otti kerralla kasan bloggaajia, mutta kysymällä tietenkin vois koittaa? Kyllähän ne periaatteessa vois ottaa "keskenki" tuon testikauden, tai siis vaikket oo hakenu yhtä aikaa muiden kanssa. Ota yhteyttä niihin! Ihan mukavilta ainaki musta vaikuttaa ne suomalaiset työntekijät joiden kanssa tehään yhteistyötä :)

 • Reply Mikaela 13 joulukuun, 2011 at 4:59 pm

  Mulle tuli kans noi samat tuotteet ja mäki tykkäsin niistä tosi paljon!! Ihana tää sun blogi :)

 • Reply Sita 13 joulukuun, 2011 at 6:45 pm

  Mikaela: Ai jaa! Oonki koittanu ettiä muita testailijoita Googlen kautta :) Ja kiitos!

 • Jätä vastaus