Vogue Vogue Vogue

3 toukokuun, 2014
IMG_4739

Heippa kaikki pitkästä aikaa :)

Vappu oli ja meni, ja juhlimisista on selviydytty sekä henkisesti että fyysisesti! Ei kyllä ollut onneksi ihan hirveän pahat jälkimainingit (vainoharhojen ja salaliittoteorioiden taso: ”Level 1 – Yksi ystäväsi ja kaksi tuttuasi ovat sinulle vihaisia”), sillä otettiin aika rauhallisesti kaikkina baari-iltoina. Nyt kun aloin tarkemmin miettiä, niin oltiin tosiaan lauantaina, tiistaina ja keskiviikkona Kaarlessa… Pitäisköhän sitä joskus käydä jossain muuallakin? Noo, tulihan sitä vähän muutakin hommattua. Keskiviikkona eli vappuaattona syötiin vähän nakkeja perunasalaatilla ja maisteltiin munkkeja, pyörähdettiin Ainolan puistossa ja illalla oltiin Torinrannassa kotibileisä. Naurattaa vaan, kun olin viimeksi käyttänyt haalareita syksyllä ja päätin silloin ompelevani mun haalarimerkit kiinni heti kun saan aikaiseksi. Mulla oli siis yli puoli vuotta aikaa hommata neula ja lankaa – mutta kas kummaa, niin se vappu pääsi yllättämään ja olin taas neitseellisen tylsät ja merkittömät haalarit päällä. Meillähän on tosiaan tummanvioletit haalarit ja mun makuun ehkä kivoimman väriset mitä on! Vaaleanpunaiset tai lilatkin olisi söpöt, mutta menisi helpommin likaiseksi (ja minähän se kyllä sotken). On vähän kyllä sekavaa, kun finanssilaisilla on samanväriset haalarit kuin sumalaisilla ja pitää aina kyylätä ihmisten peppuja, että kumpi logo sinne kankaaseen on painettu >:) Saa nähdä, tuleeko ensi vuonna käytettyä haalareita vähän aktiivisemmin, jos minun ihana Peepu pääsee yliopistoon! Apua, miekin oon silloin jo kolmannen vuosikurssin opiskelija… Enkä vieläkään tiiä mistään mitään, haha.

Eilen olinkin viimeistä päivää töissä, sillä mulla alkoi kesäloma! Tai ehkä parempi sanoa vaan loma, kesästä en tiiä. Päätin ripotella mun lomaviikot pitkin kesää, ja ensimmäinen pätkä on tosiaan nyt seuraavalla viikolla. En oo kyllä lähdössä mihinkään reissuun, vaan aion ihan vaan lukea viimeisiin tentteihin. Onneksi enää kolme tenttiä jäljellä toukokuulle – seuraavien viikkojen aikana tulee nimittäin tapahtumaan aika isoja juttuja, jotka tulee viemään keskittymiskyvyn ja huomion! Näitä juttuja on oikeastaan kolme, mutta en ihan vielä voi kertoa niistä täällä. Tekisi kyllä mieli, huh huh. Kuitenkin ihan sellaisia positiivisia asioita tämän mun bloggaamisen kannalta :)

Muita tulevan lomaviikon suunnitelmia on käydä ahkerasti jumpassa (mun Teknopalatsin kortti on voimassa enää viikon), vietellä Maijan ja Pauliinan synttäreitä, käydä Zeppelinin JC:n asiakasillassa keskiviikkona (siitä postaus huomenna) ja postailla vähän ahkerammin kuin viime aikoina. Aion myös olla ihan päällikkö torstain tentissä – ja eikö Suomen pelitkin ala ensi viikolla? Tässähän on vaikka mitä ohjelmaa. Mutta nyt taidan sinetöidä tämän postauksen ennen kuin se lähtee rönsyilemään tämän enempää – palaillaan huomenna sunnuntaina JC-hommien ja ehkäpä yhden reseptinkin merkeissä :)

Ps. Ootteko seuranneet Miss Suomi -juttuja viime aikoina? Täältä nimittäin lähtee isot peukut ihanalle rovaniemeläiselle Tuulialle :) Aina pittää piettää Pohojosen puolia!

6 Kommenttia

 • Reply Tups 4 toukokuun, 2014 at 1:28 pm

  Neljännen vuoden finanssilainen reporting in! Aika hyvin jo ossaa tunnistaa suoraan haalarimainoksista onko kysseessä meikäläisiä vai sumalaisia, mutta esim. tän vuoden fuksien kanssa on tullut hengailtua niin vähän, että alkaa jo mennä sekasin. Toisaalta, valmistun kohta niin ehkä ei ole tarvis käyttää aivokapasiteettia ennää tämmöseen, haha :D

 • Reply Viivi 4 toukokuun, 2014 at 1:33 pm

  mistä toi ihana paita on? (:

 • Reply iina 4 toukokuun, 2014 at 2:36 pm

  Hihii ne insragrammista vilahtaneet browniet kelpais kyllä mullekki! :-) pus <3

 • Reply Sita Salminen 4 toukokuun, 2014 at 6:45 pm

  Sie pikku leipuri tekisit niistä niin hyviä!

 • Reply Sita Salminen 4 toukokuun, 2014 at 6:46 pm

  Se on Rovaniemen My Doriksesta :D En tosin ostanu omaksi!

 • Reply Sita Salminen 4 toukokuun, 2014 at 6:47 pm

  Joo säästä ihmeessä kapasiteetit ;) Sumalaisia on kyllä niin vähän että mun kyllä pitäis osata kasvojenki perusteella tunnistaa!

 • Jätä vastaus