Vinkki ruskettuneen ihon meikkaamiseen

27 heinäkuun, 2014

image


Oon pitänyt tätä blogia kohta kolme vuotta (apua), mutta oon kirjoittanut kosmetiikkajutuista vain kerran tai pari ihan muuten vaan, ilman yhteistyökuvioita. Suurin syy tähän on se, että mie käytän tosi vähän erilaisia tahnoja ja tököttejä, enkä oo niin mahdottoman kiinnostunut kosmetiikasta kuin jotkut muut tytöt – mikä on harmi, sillä joskus olisi ihanaa esimerkiksi meikata juhliin kunnolla, käyttää valokyniä sun muita hienoja juttuja :) On ollut rehellisesti sanottuna tosi kivaa saada blogin kautta jotain tuotteita testattavaksi, koska mulla ei niitä oikeasti muuten tulisi ostettua (aurinkopuuterin hinnalla saa Kauppurin hampparin, joten mieluummin lainaan sitä Maijalta, haha). Se on sellaista pientä hemmottelua. Mutta, tällä kertaa aattelin nyt kerrankin vinkata meikkituotteesta, jota en oo saanut blogin kautta. Tykkään nimittäin ihan tosi paljon tästä Lumenen Arctic Sun Ihon Sävyn Heleyttäjä -voiteesta, ja oon ihan varma, että tästä olisi hyötyä vaikka kuinka monelle tytölle ja naiselle näin kesällä.

Ainakin mun ongelmana on se, että meikkivoide jää tosi nopeasti liian vaaleaksi, kun kasvot ruskettuu. Ihon sävy tummenee ja vaalenee kesän aikana edestakaisin, ja on vaikeaa ostaa yhtä – tai kahtakaan – meikkivoidetta, jota pystyisi käyttämään keväästä syksyyn. Onneksi mie huomasin ihan sattumalta toukokuun lopussa Prisman meikkiosastolla tämän Lumenen putilon. Olin itse asiassa ostamassa tummaa meikkivoidetta, jota voisin sekoittaa vanhaan vaaleampaan, mutten löytänyt koko hyllystöstä tarpeeksi tummaa sävyä. Joskus olisi helpompaa olla vähän enemmän finska! Mutta, sitten kokeilin tuota sävyvoidetta ja huomasin, että se oli melkein liiankin tummaa – eli just täydellinen meikkivoiteeseen sekoitettavaksi. Lopputuloksen väriä voi luonnollisesti säädellä laittamalla sävyvoidetta enemmän suhteessa meikkivoiteeseen ja toisin päin. En oo käyttänyt tuota sellaisenaan meikkivoiteen tilalla, koska kokeilin kerran tehdä niin ja olin sen verran ruskea rapanaama, että piti pestä voide pois.

Oon nyt sitten pärjännyt koko kesän yhdellä meikkivoiteella (asiaan tietenkin vaikuttaa sekin, ettei kesällä tuu meikattua niin usein, mutta silti!) ja oon saanut kaveritkin vakuuttuneiksi tuon sävyvoiteen majesteettisuudesta. Ja se tuoksuu hyvältä :) Hinta oli reilun kympin ja sävyjä on kaksi, joista mie käytän tummempaa. Mutta suosittelen kovasti, mun kesän lempilöytö!

7 Kommenttia

 • Reply Sanna 27 heinäkuun, 2014 at 4:26 pm

  Kokeilin kans tällä viikolla ensimmäisen kerran tota, ja onneks ei ollu kiire mihinkään koska naama oli pikkasen liian tumma ja piti kans pestä voide kokonaan pois :D täytyy kyllä sekottaa sitä meikkivoiteeseen ja antaa vielä uus mahdollisuus kun niin monelta oon kuitenkin kuullut vaan kehuja tuosta :-)

  • Reply Sita 28 heinäkuun, 2014 at 10:55 am

   Haha jep :D Mieki vaan nauroin itelle, oli aika haufka näky

 • Reply Tuuli 27 heinäkuun, 2014 at 6:46 pm

  miulla on ihan sama juttu näin kesäisin, että iho tuntuu olevan juuri joko liian tumma nykyiseen meikkivoiteeseen tai sitten toisena päivänä taas liian vaalea :D muutenkin tuntuu etten rusketu kasvoista lähes yhtään, joten tuota voisi kyllä ihan huvin vuoksi kokeilla :) paljonko se suunnilleen maksoi?

  • Reply Anonyymi 27 heinäkuun, 2014 at 8:26 pm

   Lueppas uudelleen! Toisiks viimenen lause ;)

  • Reply Sita 28 heinäkuun, 2014 at 10:55 am

   Kannattaa kokeilla :) Ja joo reilun kympin tosiaan makso!

 • Reply Iina Elo 29 heinäkuun, 2014 at 6:50 pm

  Hei Sita kiitti vinkistä! En ollu kuullukaan tällaisesta ja tuskailen kans aina tuosta ongelmasta, ettei meikit pysy perässä ihon värin kans :D Pittää kipasta kauppaan!

  • Reply Sita 1 elokuun, 2014 at 8:13 pm

   Hihii ei mitään :)

  Jätä vastaus